Путин прие поканата на Радев да посети България през 2018-а

Държавният глава Румен Радев отправи покана към президента Владимир Путин да посети България, съобщи прессекретариатът на президентството.

Обратно в новината

Коментари - Путин прие поканата на Радев да посети България през 2018-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...всичко това добре..само ми е чудно боико и цетанов..какво ще обясняват на "тирските представители " за какво честване е дошал путин ?!?

Президенто Гумен Главев СЕ ИЗДЪНИ БРУТАЛНО! България е освободена от РУСКИЯ ИМПЕРАТОР АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ! Целия царски род е ИЗБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ, чийто ПРОДУКТ Е ПУТИН! Така Гумен Главев ПИК.Е НА ГРОБА НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ! ЗАЩО НЕ ПОКАНИШ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ БЕ ГУМЕНЕ? А КАНИШ УБИЙЦИТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ? Цялото семейство внука на Александър Втори- император Николай Романов- заедно с личния им лекар и трима прислужници са застреляни през юли 1918 година по нареждане на комунистическите лидери Свредлов и Ленин. Екзекуцията се извършва без съдебен процес. Телата им са обезобразени, за да не бъдат разпознати и хвърлени в общ гроб. Останките им са открити през 1991 г., идентифицирани с ДНК анализ и погребани с държавни почести през 1998 г. Две от телата липсват, което поражда спекулации, че може би най-малката дъщеря, Анастасия, успява да се спаси. Но телата им са намерени през 2007 г. и са идентифицирани.

Тоя Радев взе много да си позволява . Не искаме да го виждаме тоя Путин дето превзема чужди държави .Няма нищо общо с руските царски войници на времето които са се били за България,а после комунистите избиха царете и царските войници да сложат комунистическите такива ,които искат само да завладяват , а не да освобождават. Така че тоя Радев да ходи и да си чества при Путин.Народа не го е уполномощил да говори от негово име.

Камара отпадъци си имаме у нас. За кво ни е и Путльо?

Добре дошъл! Има време дотогава, задачка номер едно на нашата дипломация е да го научи, че кирилицата идва от българските земи и точно кой българин я е написал. С леки уроци и набиване на канчето може и да се получи.

Hека доиде наи големият дърJaвник за това време ! aко някои е против да иде лично на спаринг с путин :)

#препикайПутин-спасиБългария Вече сме 20 000!

20 хиляди гънки----има меката ти...ишка, дето ще пикаеш с нея?:)))

Путин ще обясни на място на тъпите бугари че азбуката им е македонска ;)

РУСИЯ ПОДПИСВА КАПИТУЛАЦИЯТА СИ ПРЕД БЪЛГАРИЯ!

и след 100 години , русия пак ще я има за разлика от българия ...

Е, и? Шест месеца по-късно и ние капитулираме. По-големия и по-малкия брат взаимно се застреляха в главите.

Радефф поканил путефф да хапнат и пийнат за наша сметка...

Добре дошъл тъпако...До тогава има време да намериш доказателства, че ти и медвежонката сте написали славянската азбука... до тогава белким КУРНЕЛИЯ си прехвърли синчето в евразийски университет имени ленина

Тъпако, знаеш ли колко евразийски университета има, които са със стотици места напред от "най-, най-, най-реномирания университет" (разбирай софиянския).

Да поканиш настоящия първи държавник на Русия по повод Трети Март на кръгла годишнина е абсолютно задължително предвид благодарността към подвига на руските войни в Освободителната война. "Не нам, не нам, а имени твоему 1877-1878" Руски паметник, София

Браво на президента Радев!

прибира в Раша!

Крайно време е 3 март да бъде обявен за небългарски празник! Може да бъде обявен за празник на руско-турската дружба!

какъв българин си ти бе подлого третополова, или най си еничар май а

друзя.. рублите били фалшиви.. не се потете да пишете мазни коментари..

хахах.. до оня ден тоя дребничкия се правеше на интересен и ни взе 600млн. евро за някви ядрени тенекии, ама сега с милата подкрепа на столетницата и самальотчика сме се надупили да дойде да ни се посмее на живо

НЕ ни ги взе, а нашите се натиснаха да му ги дадат срещу процент! Сега се натискат да довършат АЕЦ с парите от таколко такива процента и другаря Алекперов!!!

искам да питам соросите, абе верно ли некъв путя ги бил еб нал с Крим, и ако е верно, как може путя да е еб нал великите сороси ??

...да посети и болницата в Пловдив,където зимата на 2009 г. починаха наши бебета в кувьози,поради спирането на газта по негова заповед транзитирана през Украйна.Тогава спря ел.захранването и резервните генератори в болницата не можаха да осигурят поддържането на тока в болницата. Срамота,а тогава Станишев беше премиер. Колко му е да врътнеш кранчето,какво тук значи някакви си бебета?

Ето на такива тъпи очевидци се дължи пропадналостта на държавата ни! От такъв тъп електорат се раждат управляващи-плазмодии! Само ти ли не разбра, че руския газ през Украйна беше спрян поради колосалните кражби от украинските олигарси, подтиквани от Сорос и другите кравари?!!!! Тогава Путин покани швейцарски независими експерти, които доказаха, че около 90% от пускания по тръбата газ се краде в Украйна! Украинците си платиха без съд и кютек откраднатото и газа беше ни пуснат!

Кагебейската мутра не е добре дошъл у нас!

Добро пожаловать. Немерете списъците на завършилите в Москва и СССР и ще видите колко много са приятелите на Русия. Поканете ги с едно писмо на мероприятие в Руското Посолство. Имате приятели тук,търсете ги,пишете им.Ние докато следвахме в Москва сме видяли само добро. Чувстваме Русия със сърцата си.

В това за Русия не се съмняваме, но България забравихте. Човек не може да има две родини, особено, когато едната "родина" се опитва всячески да ликвидира другата. В България няма русофоби - има само русофили и .... ПОАТРИОТИ!!!!

Нека да съберат всички русофили и техните потомци в България и с един специален влак да ги откарат право в Сибир на екскурзия за десет петнадесет години и гарантирам, че България ще се оправи и ще стане истинска просперираща държава!

много си отворен сорсоидно тъповидно същество .. ми като се изнесем нали тук ще останете една шепа педерасти и мангалите ще ви скъсат газъъъ тесен ..

Добро пожаловать

късно. През последните 150г. тази държава е основната причина за разделението на българския народ. Гледат да ни разделят и отслабят за да обслужат собствените си интереси. И за съжаление успяват. Благодарение на такива "българи" като вас

Върни се в Турската империя, Ибрикчи Ефенди!:))) Преди 140! години..:))))

Радев развива българо-руските отношения, а Бирусов българо-македонските. Така трябва да се развиват двустранни отношения, а не глупава омраза и конфронтация. Кога и американците ще са готови на взаимноизгодни българо-американски отношения, докато съществуват американските визи за българи това няма как да стане.

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Хайде сега психо десни цъкайте -------------- Важното е да че четете ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал на политиката и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

президент на комунистите е опасен за България. Отвратителен в тъпотата си, в нечленоразделната си реч, в държането за ръчичка на травестита до него, в упоритостта си да върне Русия в България. Противен военен, нещастен летец.

Грешиш! Зюганов ,а и други партии в Русия са комунистически ,но и Путин! Първо проучвай фактите,преди да пишеш нещо. Не случайно,най-големият противник на Путин в ЕС беше доскорошният френски президент Оланд (който е комунист). Комунисти управляват и ред други държави от ЕС , затова са против Русия ! Другата причина е,че ЕС не е самостоятелен,нарежда му се от отвъд океана.

Забележка:печатна грешка,в края на първи ред горе: написано :"но и Путин" ,да се чете "но НЕ и Путин" !

Браво на президента Радев! Само Путин може да бъде официален гост на събитието,защото Русия ни освободи от турско робство.А русофобите може да си поканят турския президент,щото от злоба изопачиха историята.Народе???

ще му взема автограф.

В този форум дружно са изплували от дупките си безброй изпаднали в забвение сини миризливи ..айненца

Браво, Радев! Можеш от Македония пак да ни изпреварят..

Очакваше се от мурзилка като Радев. Дано да има и икономически ефект идването (цени на газ и петрол).

Ти какво очакваш? Да покани Ердоган? Или Тръмп? През 1876 година нищо не е пречило на османците да ни дадат поне автономия и права и днес да им благодарим, но не са го направили.

Като гледам кръглия брой плюсове или минуси, то при вас явно важи правилото - НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАК ГЛАСУВА, А КОЙ Е МОДЕАРАТОРА!

Тази година Путин, догодина ШОС! До свидания НАТО !

Най после една смислена постъпка от български политик!

Аз пък ша зема да съ гръмна! Сорос---акбааааааааааар:)))))

И аз и аз и аз и аз:)))))

Датата трябва да е първи февруари, за да почетат жертвите на съветския комунизъм.

Не е задължително все сами да си копаем гроба. Разбирам че е трудно, но не е задължително а да не говорим че не е и полезно. Ти чувстваш ли се виновен и длъжен за лошите постъпки на дядо ти например и колко ще ти е приятно да ти го натякват? Ще виждаш ли смисъл след като ти самия не си диктатор или убиец? Не е ли по добре да гледаме към бъдещето и да развиваме добри отношения с добронамерени лидери? Дори по времето на СССР е имало коренни разлики с отношението спрямо България от различните лидери.

Рублен Крадев като е такъв патриот и като иска да отдате подобаваща чест на Освободителите ни, защо тогава Рублен не покани: УКРАИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? 80% от руските полеви войски през руско-турската освободителна война са съставени от УКРАИНЦИ от ОДЕСКА и ХЕРСОНСКА губернии! Украинци били първите, загинали за Освобождението на България. В боевете за Никопол и Плевен са се отличили лейб-гвардия Волински, 5-и гренадирски Киевски, 5-и хусарски Киевски, 20-и пехотни Галицки, 11-и улански Чугуевски и други полкове. Значителен дял в общата победа имат и мирните жители. Само във Волинска, Киевска, Харковска и Черниговска губернии за нуждите на Армията са били събрани около половин милион рубли. С тези средства са организирали и снабдявали болниците и лазаретите ( В Киевска губерния са били открити 28 болници, в Черниговска 7), формирали са санитарни влакови композиции. Два влака, евакуирали ранените в тила, са били организирани в Кременчуг. РУМЪНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? При третата атака на Плевен (26 август -7 септември) румънците превземат редут Канлъ табия, а загубите им се изчисляват на 3000 души убити и ранени. След третата атака на Плевен румънците превземат и редут Баштабия, отново с цената на големи жертви - 929 души убити и ранени. Ръмънски части се включват и в пълната блокада на Плевен, довела до капитулацията на западната османска армия. В края на 1877 г. е сформиран Западен румънски армейски корпус в състав от 38 000 войници и 180 оръдия, който действа в Северозападна България. ФИНЛАНДСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? Във войната участва и Лейбгвардейският финландски полк. Финландците се отличават в боевете при с. Горни Дъбник, както и при изключително трудното преминаване на Западния отряд през Стара планина. ЗАЩО РУБЛЕН ПОКАНИ САМО ПУТИН?

Да, това е много добра идея.

Дай поименен списък и писмена декларация за майчин език от всеки войник, пък после ще приказваме.

По онова време,както и от средновековието,споменатите от теб градове са си РУСИЯ !Одески,Киевски и пр. полкове са били изпратени от Негово Величество Александър Втори (цар Освободител) ,цар на РУСИЯ ! Каква Украйна теб те гони?

Канлъ табия и Беш табия има в Шумен - Шуменската османска крепост.. Сигурен ли сте, че са в Плевен ? Щото като гледам и другите "факти" и "цифри", май и географските данни са съмнителни.

Грешка!!! В Шумен има Беш тепе и Елдъз табия! Оправете си географията!

#препикайПуткин-спасиБългария! Организация за посрещането на Путин в България с Пикаещ Шпалир !

Браво на президента Радев! Само Путин може да бъде официален гост на събитието,защото Русия ни освободи от турско робство.А русофобите може да си поканят турския президент,щото от злоба изопачиха историята.Народе???

Организация на меките ..ишки!:))) Как ще пикаете--седнали ли!:)))

Браво на Радев, ако на 19 юни е честитил празникът им от 12 юни! И аз така мисля! Щях да пропусна да честитя на всички руснаци, одобряващи путиновата диктатура - Честита нова 1959 година! От сърце!

140 000 000--дружно го преместиха!:))))))

А ти си горд, че имаше честта да ти го покажат всичките тези ?! Всеки по отделно?! Защо сте такива овце и само гледате кое стадо е по-голямо? Защо пък веднъж не пожелахте да видите някое малко, но много по-добре уредено стадо от тези алкохолици? Я ми кажи в колко града на Русия има ток, вода и интернет 24 часа в денонощие поне един месец без прекъсване?

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Хайде сега психо десни цъкайте -------------- Важното е да че четете ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал на политиката и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

Радев работи против ЕС така му е поръчал Путин ,да не говорим за руските агенти ,като менте патриотите.

много рубладжии много нещо , за това си имаме бедност и мизерия и много богати олигарси , отвратителна държава на разврат и простотия

Свари ли нахутя, трътло?:))))

Много добре ще е НЕУК-РАДЕВ и поклонниците му НЕУКИ-РУСОФИЛИСТАЦИ да се поинформират малко по съответната тема, преди да благодарят на Путин за освобождението? НЕУК-РАДЕВ няма как да знае, че преди освобождението Русия НЕ признава съществуването на Българи и България! Любен Каравелов пише 5 години преди освобождението във в. "Независимост", г. III, Букурещ, 21 юли 1873 г., бр. 44, с. 346-346. следното: "В Россия съществуват две съвсем противоположни убеждения за восточните дела. Първото убеждение говори, че славянските племена в Турция и в Австрия тряба да добият своя самостоятелност и да заключат тесен съюз с Россия, която е обязанна да бъде тяхна покровителница и съюзница. "Славянските племена в тие две господарства, говорат истинните русски патриоти, тряба да състават две федерации, които ще да са намират под покровителството на Россия. Австрийските славяне ще да състават едно цяло; а турските друго цяло. Панславизмът е празна мечта." На тие русси отговарят московските славянофили със следующите думи: "Сичките славянски племена тряба да състават едно цяло и да преклонат колената си пред своята по-стара сестра Россия." Преди малко време един от най-яростните славянофили г. Викентии Макушев (гл. "Голосъ", 178) отговаряше на г-на Палацки, за неговата статия в "Реформа", следующето: "Чехска народност няма така също, както няма и баварска или саксонска, венециянска или неаполитанска. Както немците или италиянците съставляват един немски или италиански народ, така също и славянските племена съставляват един славянски народ или една нация." И така, г. Макушев ни доказва, че на тоя свят не съществуват ни чехи, ни поляци, ни сърбе, ни българе; а съществува само "матушка Россия, която не ще ни да знае за племенните особенности на своите "нищожни" славянски братия.

Дедо Любен Каравелов---точно 5 год. преди Освобождението----си е лочил гюловата ракия----и му е било през дедовия за България!:))) Питайте иво минджев---той знае!!!:)))(

Та въпроса е! Как Русия освобождава България, след като за официална Русия Българи и България НЕ съществуват?

Фатмака Радев е васал на император Путин а България васална държава на империята на злото.

Значи първия държавен глава, който ще посети България по време на българското предсетаделство на Европейския Съюз, е президента на Русия Путин, който иска да разруши Европа? Е Румен Радев "никак" не е проруски и антиевропейски настроен! По-голяма провокация от това здраве му кажи!

Мутра Ага Банкянлията----какъв е?:)))) про--Ердоанов?:)))))

Путин да не би да е анти-Ердоанов? :)))))

Прибирайте се, роби!;))) Отбой!:)))))

дира стига сте служили на този сорос тои е пътник в ада за това което е направил и не триите това което е истина жуков е направил без краварски и англосанксонски лаина

браво на президента разбра че слънцето винаги изгрява от изток а не от запад!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

На 3 февруари 2017 Георги Първанов (по-добре познат като агент Гоце) каза: "Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин" (задайте в гугъл) Слугата на БКП Румен Радев се вслуша в думите на Гоце и покани Путин! (3 февруари 2017. Бившият лидер на АБВ Георги Първанов заяви, че България не трябва да козирува на Брюксел и подчерта, че има повод за покана към Владимир Путин за посещение)

Днес е най-щасливия ден за мене. Най-после Българи и Руси преодоляха проблемите си. Русия отново освободи България от фашиското робсво на еврогейската хунта благодарение на Генерал Радев. Трябва да работим за връщане на родината ни в руската орбита. Името на Генерала Радев ще носят улици и градове, ще остане в историята като освободитела на България от еврогейско робство.

Пет цента---получи ли?:))))

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ! Българите са РУСОФИЛИ! Бъдещето на България е в Русия, а не в еврогейския съюз и НАТО! Българите са част от великия руски народ! Единствено в Русия ще сме силни и уважавани! Само президента Радев може да спаси България от оковите на еврогейския съюз и да поведе българия към Русия! Успех Генерале! Смърт на Европа!

със космическите войски ле ще дое

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Хайде сега психо десни цъкайте -------------- Важното е да че четете ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал на политиката и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!