Младеж бе арестуван за убийството на мюсюлманка

Млад мъж е задържан за убийство на тийнейджърка, извършено след като тя и нейни приятелки мюсюлманки излезли от ислямски център в щата Северна Вирджиния.

Обратно в новината

Коментари - Младеж бе арестуван за убийството на мюсюлманка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

its

И както по-долу пише, няма щата Северна Вирджиния. Може би, съществува само в главата на този, който е писал новината. Не е арестуван за убийство, а по подозрение.

its

Бе, вие идиоти ли сте, да пишете такова заглавие? Какво значение има кого е убил, мюсюлманка или не? Като го гледам може и той да мюсюлманин. Защо свързвате престъплението с вярата? Ако е друга вяра, не е престъпление ли?

да му се вдигне паметник!!!!...

Няма щат Северна Вирджиния!!!!

Като прочетох заглавието си помислих ,че убийството е станало някъде из " Факултето " ! Заглавието подвежда !

Разбрахме, че е арестуван " по подозрение", ама не са доказали нищо Важното е, да стават новини Няма значение дали са фалшиви или не

"Г.з глава затрива" Посред нощ млади момичета ходили по улиците да ядат Къде са били родителите им. Жалко за момичетата и жалко за момчето

Браво на младежа! Джихадите трябва да се требят до крак. Кадъните им-също. Особено извън прокълнатите арабски земи/пустини - жив джихад не трябва да припарва!

след толкова атентати какво да се очаква....

Самата статия предразполага към етническа омраза! Се едно досега не са се случвали убийства между будисти,християни,индуисти,ислямисти и подобни без това да е на верска основа... В новините не се споменава,дали убиецът не е също мюсюлманин,не се споменава,че убийството е на верска основа,но тази статия и заглавието ни карат да си мислим,че това убийство е на верска основа,а то явно е нещо друго... Медиите може да скарат хората с такива малоумни статии!

Se taia

"...Медиите може да скарат хората с такива малоумни статии!..." Ами ояевадно това е основната идея :) Уви, не се знае кога ще се усетим в какъв филм ни вкарват...

Дира окончателно мина под дъгата. Както са направили и един куп други неолиберално-фашистки медии.

Баси каква сензационна новина от другата страна на планетата! Млад изтрещеняк пречукал с користна цел жена, към която питаел особено обясними чувства и вместо да ги прояви по канализиран начин ги проявил по завоалиран път, но не щете ли това било наказуемо от наказателния кодекс на щата Вирджиния. Жертвата, обаче изповядвала религията ислям и сега вместо някой да вижда сексуалните подбуди, говори гръмогласно относно религиозната принадлежност на жертвата. Внушава ни се, че тя не е човек, който е убит , а нещо повече и различно заради религиозната принадлежност. Повръща ми се от такива хора, които не виждат жертвата, а разнищват убиеца и накрая го оневиняват или героизират в някои позорни случаи.

Дир-ниците защо трябва да се акцентира върху мусюлманка, а не тийнейджърка, защо като нападат християнка не пишете християнка, а пишете тийнейджърка? Това ли са опорните точки от сороските НПО-та м?

Moже ли редакторът да обясни къде се намира щата Северна Вирджиния, някой нов щат ли е.

защо бре , аз имам братчет в Източна Вирджиния, а много мои приятели работят кой в запада , кой в Южна , кой в североизточна .. кой в Югозападна Вирджиния... дЕ е "проблема" :)))

Е миии, ретро мигрантите са се уплашили новите да не ги изместят. Борба за кокала....

Изобщо не ми пука за тъпата подлога на терористи. Ясно си пише, че е носела гаден чаршаф и цяла нощ се е молила на Аллах да закриля правоверните, а останалия свят да посипе с огън. Жалко, че повечко не са свършили като нея...

Трепанье на мюслимска сган

Правилно е постъпил тоя младеж, тая мюсюлманка ще ражда, ще ражда и ще произвежда нови терористи....

В САЩ всеки ден става поне по едно убийство Останалите 364 защо не ги споменавате ?

Абе неграмотник, всеки ден стават не по 1 а по повече от 10 убийства!

Много важно Мене ме вълнува къде изчезнаха в Сирия едни 100 000 христяни но никой не ми казва

Ако мюсюлманин убие християнин това не е новина. Ако стане обратното става сензация......

Можел е да се запише доброволец за Сирия или Ирак ако е искал да се бори с лошия ислям. Има такива американци и дори такива обявени за негодни за воена служба, обаче не е трябвало да напада нивините момичета.

мръсна история

Страшно провокативно заглавие. Човек ще си помисли, че в България е станало убийството. Жалки сте.

Не са само тея. В светоните заглавия акцентират на това че е правоверна

Хахаха ама и Сащ , милите , докъде се докараха :). И си мислят ,че демографията няма да им се отрази икономически и политически ..

Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2020 г. (след някакви си 3 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на 500-годишнината от това събитие столицата на Русия да не бъде Москва, а Бахчесарай - някогашната столица на Кримското ханство. А Русия вече да не се нарича Русия.

Абе ти хубави теории развиваш ама да взема да ви врътна едно землетресенийце или подобно катаклизъмче че да видите как си правите сметката без кръчмаря! За един час милион човешки задника могат да изчезнат ако провидението реши така...така че по-кротко с тея изчисления.

Не се притеснявай. След 30 години човекът ще е излишен. Първите които ще паднат под ножа ще са точно тези които вярват в измислени герои. алах,христо,будала и други фентъзи герои. Колкото по рано се оттървеш това и опиташ със знания да си обясниш защо вали дъжд шанса ти след 30 години ще нарастне много повече...

стига бе хора. спрете с тази омраза. това момиче е било само на 17 години. като ви чета, се радвам, че не в бг, а в т.н от вас меркелландия

Това момиче ще се размножи и ще се появят нови терористи.

И вие не се четете какво пишете! Какво значение мюсюлманка или християнка? Какво прави 17-годишно момиче през нощта на вън? Какви са тези религиозни мероприятия посред нощ? Похапване в обществено заведение преди изгрев слънце? Момичета!!! Бродят всякакви изроди по улиците особено нощем. Мястото ви е вкъщи по леглата! Може да не сте особено щастливи, че сте вкъщи, но поне ще сте живи!

По същата логика какво правят на Бъдни вечер едни млади хора около църквите по нощите.....Мисленето изостава от писането.

Полицията съобщи още, че не разглежда убийството като "нападение от омраза"

Торес - циганин от Мексико - тия същите внасят незаконно муслимски "мигранти"

Именно, циганин от Мексико, преби с бухалка циганка от Близкия Изток. Престъплението е било от любов

За чичото в Пакистан, убил 19 годишната си племенница, за да "върне честта" на "семейството" си?

Щото е новина от 2015, за това няма ...

Помисли че е Кабаева..ха.ха.ха

А мнозинството тук си мислят, че си болен.

Мисля че е направил добре. Око за око, зъб за зъб.

само днес има няколко заклани в меркеландия за които не се казва и дума но по-интересен е един случай наскоро в австрия. След като мохамеданин хвърля неверница през прозореца и после изтичва да я обезглави, съдията решава, че религията му е смекчаващо обстоятелство. Нищо, че децата на закланата са наблюдавали сценката от първи ред : Dreifache Mama vor Augen der Kinder erstochen

Какви са тия глупости, бре? Днес са станали стотици убийства по света. Това кво му е специалното?

е на мода ислямизма, защото е много близък до комунизма :)

да, на всяко действие си има равно по сила противодействие... но истината е, че който не знае нищо, може да вярва на всичко. реалните убийци са тези, които държат масите в невежество за да могат да ги контролират и експлоатират.

Рамазана на БКП и дир.бг продължава с пълна сила! Заглавието е долна и срамна пропаганда. За Торес, най-вероятно мексикански имигрант, може и "недокументиран", едва ли е имало значение какви са.

"Младеж бе арестуван за убийството на мюсюлманка" Това като заглавие. Очакваме да е в Кърджали, Якоруда, Разград или Исперих. Не, в текста по долу си го пише - в Северна Вирджиния. Както е тръгнало, скоро ще има и заглавие: "Откриха огромни находища на злато и нефт!!!" И в текста по долу ще пише, че това е на Алеутските острови, а не в Дупница.

ама, моля ви се! По цял ден се молят за подобна случка за да могат да накъдрят такова заглавие, а вие вместо да конвертирате към педофилската религия и да се отвратите от неверниците, намирате кусури на локацията... Те горките го смукват само за едното усещане на месо в устата, а сега им разваляте радостите в живота.

И естествено, те са жертвите, а той виновник! Я прочетете пак написаното! Някакви непълнолетни хапват посред нощ.....

що не вдигат врява за убитите немюсулмани ,те не са ли хора ?