Атина и Анкара между недоверието и диалога

Премиерите на Турция и Гърция потвърдиха желанието си да работят заедно въпреки проблемите, които създават противоречия между двете страни в последните години.

Обратно в новината

Коментари - Атина и Анкара между недоверието и диалога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи "добре обучени пилоти"? Какво общо има това? И турският полицай, убил руския посланик е бил "добре обучен", но ислямист.

"добре обучени пилоти" означава: висококвалифицирани, мотивирани, патриотично настроени и пазещи небето на Tурция от агресори. полицаят - убил пуския посланик е предател и служител на чуждо разузнаване - прикриващ се зад "исламистски" маниери. предателят е поклонник на ходжата терорист - живеещ в Cащ - пенсилвания. Hяма вече предатели (агенти на чужди държави!) и чуждопоклонници в Tурската армия. Oсем от тях са при вас в гърция, над 250 са в германия и непределен брои са в цащ. Bсите пучисти, предатели, стрелящи и убиващи Tурския народ, с оръжията които са купени с парите на народа за да ги бранят - ще гинат в ада. предателите нямат съвест, чест и достоинство. предателите не заслужават дори да бъдат погребвани в маиката земя след като умрат! Kоито си ляга с терористи предатели - един ден ще бъде наказан от същите тези предатели!

"Ципрас спомена за нарушения в Егейско море. Разбира се, това не е едностранно. Целта ни е да сведем тези нарушения до минимум и да не се увеличава напрежението по въпроса", каза Йълдъръм. Единственият честен минимум нарушения на въздушното пространство на съседна страна е нулата. ДРугото е лицемерие и тарикатлък. Всъщност, преведено от дипломатически турски език, казаното от г-н Йълдъръм значи: "Баламосахме нашия народ с псевдопатриотизъм, нарушавайки десетки пъти на ден гръцкото въздушно пространство, докато спечелим референдума. Сега е време да се направим на добри, тъй като освен на Гърция, и на натовската флота в Егея й е писнало от нас (всеки път когато се явява турски военен самолет над Егея, натовските кораби имат заповед да го вземат на мушка, тъй като има потенциален риск турски пилоти да са вербувани от ИД) . Па, когато сметнем че е добро и угодно на нас, ще започнем пак нарушенията."

Aбе бе капут, ти с какво си се напушил пак? Tи миризлив стархливец, рожба на сатаната - ти сам вярваш ли си за това което пишеш? Tурските военни пилоти са едни от наи-добре обучените в HATO и всички им имат доверие. Hапротив - не се доверяват на бугарските военни и пилоти - тъи като всите са комунисти и подлоги на мAсква. Mръсник и долен лъжец.

Самият факт, че вътнахме турските военни обратно говори колко тъпа е нашата държава. На тези изнудвачи на изток не бива да им се ходи по свирката.

SISEDİ,KOMŞİİ ZAŞTO DA NE SE RAZBERAT,İMA Lİ RAZBİRATELSTVO OT TOVA PEÇELİ SELİYAT BALKAN.POLUOSTROV.

СЪСЕДИТЕ НИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ДА ПРЕКАРАТ РУСКИЯТ ГАЗОПРОВОД,ДОКАТО ФЕОДАЛА СЕ ПРАВИ НА ПО-ЕВРОПЕЕЦ ОТ МЕРКЕЛ,КАТО НИ ПРЕВРЪЩА В ПЕРИФЕРИЯ НА БАЛКАНИТЕ!!!

Отношенията на Гърция с тюркието по ми харесват отколкото отношенията с територията България и тюркието. С Гърците феса е любезен и уважителен а с нас...звънят на Тиквата по нощите да го натискат да се застъпва за турски шпиони в българкста политика.

Ювиги, Ювиги, Ако и България си беше запазила излаза на Бяло сигурно щяхме да имаме по-различно поведение.

sonibvc@gmail.com

Ех Дядо Йоцо. Гледам староста е дошла сама, без мъдроста. Когато се опитваш да мениш достойнство за нещо, оставаш хем без достойнството хем без нещото. Когато обаче си запазиш достойнството, скоро ще спечелиш и нещото. С наведена глава нищо не се печели!

Асфалт паша е аналноподатлив на секксуални внушения суеверен със таушанскко(заешко )сърце.Ако пусннеш слух че врачка сънувала че Барозу му праща френск- белгийски барети чадър бабаити веднага прави Кунева вицепремиер пускаш слух за ВалериСимеоновв е човек наанглийскиите служжбиМИ6 ие гъст със спецчастите на ЮКей САС и Бойко нали е смел прави Симиеонов вице

Hа тебе цялото "тюркето" от 42 милиона мъже да ти го сложи там ... на мама ти от дето си се пръкнал.

проблема с кипър няма да се разреши никога,феса си е фес.

да -а "феса си е фес" - но и немитото гявурско дупе си е немито - и не може да му се вярва. щото е подло и ако не си силен - на мига ще ти забие нож в гърба.