Атака срещу жандармерията в Париж, нападателят е убит

Кола се вряза в микробус на френската жандармерия на булевард "Шанз-Елизе" в центъра на Париж. Шофьорът бе тежко ранен и е починал.

Обратно в новината

Коментари - Атака срещу жандармерията в Париж, нападателят е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събуди се най-сетне, заспала Европо!

Явно тестват изобретателността на джихадистите. Нещо като биг брадър. Знаят за него, наблюдават го, но искат и да видят докъде ще стигне. Пък после си имат готов сценарий. Ще боядишат някоя сграда в цветовете на знамето и ще кажат "не на страха"

Нещо май четем за негоден опит за атентат? Местна амуджа си е мислела, че бутилките ще гръмнат при удара, но само са се подпалили и той е дал фира като пустинен герой в центъра на френската столица.

"Мъжът е обитавал предградието Аржантьой и е имал така нареченото "досие С". Според властите това означава, че той е представлявал заплаха за сигурността и те са били наясно, че той е имал потенциални връзки с екстремисти, каза източникът, пожелал да запази анонимност. " === За пореден път чета същата ПРОСТОТИЯ!!! Пак същия сценарий, пак бил известен на властите за връзки с екстремисти, пак нищо не е било предприето. Абе, глупаци, нищо ли не научихте?!?!?!?!

Ти какво смяташ,че трябвало "да предприемат властите"- всеки,който изглежда подозрително,па макар и нищо да не е направил,да го арестуват и вкарват в затвора? Умник! Това няма как да се случи в която и да е цивилизована държава,не живеем в епохата на Инквизицията.

ЕКСКУРЗИЯ ДО ФРАНЦИЯ?! ИСКАМ ТЕ ДА СЕ ПОРАЗХОДИШ ПО НЯКОЙ БУЛЕВАРД,АМА НЕ НА ПРИБЕЖКИ!!!МОЖЕ И В ЛОНДОН-ДОБРО МЯСТО Е ЗА ТЕБЕ!

какво значение, на този етап муслимите са като скакалци размазани на прозореца на цивилизацията, обаче ако нашествието продължи може да се окаже проблем.

Е нямаше ли поне един имам наблизо, да го спаси и него?

1 мюсли /бандит де/ по малко!

Да въвеждат домоуправителите и домовите книги и при нас,че не се знае коя клетка къде се е укрила!

бял човек с две висши, нали?!

Нормално събитие в еврогейския либерален мултиетнически бардак.

Викаш в Петербург такива неща не стават.

Там поне се опитват да се пазят...

нещо изведнъж пак активизация на терор-клетките...като под команда...

Ви поздравяват с поредното фалшиво заглавие. "Нападателят е убит"?!? От кого? От какво? От това, че сам се е врязъл във полицейски ван? Убит ли е тогаз, мазни дирници пръцливи?

Вилькомен, аллес вилькомен, щедро канеше "мама Меркел", а Оланд и останалата евро-елитна-паплач кимаше одобрително с глава и мазно се усмихваше. Само че сега страдат обикновените хора в Европа, а лидерите се правят на ощипани моми. И ... разбира се Путин е виновен.

А за бомбата в петербургското метро Сорос ли е виновен?

РОТШИЛД,РОКФЕЛЕР,КОЕН И ВСЕ ЕДНИ ТАКИВА ФАМИЛИИ!!!

Европа бере горчивите плодове на глупавата политика на Блеър и Саркози по отношение на Ирак, Либия и Сирия! Защо не се появяват тези двамата и да ни обяснят сега нещата?

Все пак главният идеолог да ги покани и разсели в ЕС е меркел , всички заслуги в исторически план ще се припишат изцяло на нея.

... и няма да са прави, защото тя всъщност беше просто машата, в този пъклен, план на сатанистите.

Напълно си прав. Според гръцки политик Германия е същество с животинска сили и мозък на дете!

Преди 70 години ония идиоти дето разтуряха целия свят решиха да поканят турци, малгребинци, пакита в Европа. Това стана, за да има капитализъм. 30 години краварите подлаждаха факела на омразата на камиларите и обонго беше върха на сладоледа. Така, че кво береш дето не си сял не ни разправяй !!!

Случилото се попада в графата 'културни особенности' на определен етнос който е под закрилата на БХК.

Да отидеш на екскурзия в Париж вече е по-рисково, отколкото да отидеш на сафари в Африка. Горката прекрасна стара Франция от времето на Ален Делон и Жан Луи Трентинян, няма да се върне никога вече!

Горката, прекрасна, стара Франция си плаща с лихвите за колониализма и безконтролното допускане на хора поданници на бившата колониална империя, с цел евтина работна ръка. Евтиното ще им излезне скъпо и прескъпо, купона тепърва започва.

Добре че френските демократични сили вече успяха да си изберат нов защитник на банкерите! Сега никой теракт не може да ги уплаши защото евроатлантическите ценности са по-силни от всяко бронирано стъкло! Няма никакво съмнение, че този млад и енергичен пиколо на олигархията, ще успее да направи необходимите реформи и франсетата най-после да догонят нашият стандарт!

Преди Париж бе столицата на любовта и романтиката, а сега стана столицата на страха-град скован от страх и недоверие, където една гръмнала пиратка предизвиква масова паника.

Това пък тяхното ако е живот ... Една империя (ЕС) ако не може да осигури сигурността на гражаните си, тогава какъв е смисълът от нея ?

"Смисълът" е унищожение на бяла, християнска Европа, като етап от постигането на т.нар. нов световен "ред".

Искаш да кажеш " Нов еврейски ред " ! Сега проумя ли защо Хитлер не е харесвал особено евреите ?!

Едно време си даваха ,,оставка,, политиците.В момента само поднасят съболезнования и казват ,,не на страха,,Лицемери,неспособни да защитят живота на гражданите

Ей, защо така става с тази Франция. Защо ги канят тия мигранти, емигранти, само гранати носят. Май като цяло французите не са от най-умните, трудни им идват причинно-следствените връзки. Направо ги съжалявам.

На маймуни ни направиха охранените безхаберни европейски чиновници, дето не са на тоя свят. И страдат само невинни хора, па ни и задължават да залагаме и животът си на карта.

Кой на кого помага в Сирия? The Wall Street Journal:Israel Gives Secret Aid to Syrian Rebels Fighters near Golan Heights in Syria receive cash and humanitarian help... Ако някой го интересува да прочете статията.

Никаква тайна не е. Чува се как оглушително мълчи Израел. А съседската къща гори ! На кого бяха най-големите врагове, кой спечели най-много от ликвидацията на: Саддам, Кадафи, ИДИЛ ? На кого беше изгодно ?

Разбира се, че не е тайна, но по-интересното е източника на информация. Кой печели е ясно, но също така е ясно кой е големият губещ-Европа.

Тоя ша да е фен на микрончо и макроновица

така ще бъде, като напускаха араби и всякаква друг а измет да си ходи спокойно насам и натам... те поради неграмотността си са податливи на внушения относно благосъстоянието си след смъртта и така с лека ръка са готови да дадат живота си , защото някой хитрец ще го използва....

колата на предполагаемия терорист е била пълна с калашници ,муниции и експлозиви .вместо да ги използва ,"терориста" блъска полицейската кола,знаейки ,че ще го застрелят моментално ! оставам с убеждението ,че е бил принуден по някакъв начин да изпълни чужд план ,под заплахи и шантажи .

Вземат му някой близък заложник. дрогират го, промиват го, обещават му някой лев за семейството, след "изпълнение на задачата"... Ако се опъва, го опъват...

Залозите как вървят ? Утре в кой град ?

От любов ли се е врязал шофьорът на колата!?

От любов към християните, може би.

Добре че БАРУТЯ на терориста е бил мокър!!!

Благодаря за поканата, ще предам на синът ми - той е в Щатите и няма да откаже тази любезна покана. И аз идвам, вярвам че всичко което пишете е така, дори и по-добре.

КАНЯ ВСИЧКИ МЕРАКЛИИ ТУРИСТИ ДА ПОСЕТЯТ САЩ... ТИХО СПОКОЙНО , ПРЕКРАСНИ БЛАТА , ГЕЙТОРИ , НЕГРИ , КРАВИЧКИ И БЪРГЪРИ :)) НЯМА ТЕРОРИСТИ , НЯМА ЧУЖДЕНЦИ - ОСОБЕННО ПО МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА В МИДУЕСТА :)

Е то и в българския мид уест е така, за разлика от норд уеста.