Борисов: Инфраструктурата е най-важното за нас и Македония

За България и Македония най-важното в момента са инфраструктурните проекти между тях, защото това помага на хората да пътуват и улеснява бизнеса и инвестициите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Инфраструктурата е най-важното за нас и Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя ,кой му разреши да говори от името на Македония? И кога стана пръв приятел с тях при положение,че те се отрекоха от България и създадоха своя държава? Тоя върши всичко напук на народа си. Това е целта на неговото премиерско летоброене.

ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ И НАРОД,ТА ДА ИМА СМИСЪЛ ОТ ТАЗИ ИНФРА СТРУКТУРА!!!

За тоя е важно от една страна да изпълни заповедите които са му дали, а от друга да извлече максимална далавера от това.

Ебаси държавата щом тоя неандерталец е премиер.

Каквито и оправдания да си прави Борисов, нищо не може да оправдае факта, че Румъния ни задмина тотално. Ако не е корумпиран, значи е некадърен да води държавата. Да си избере едно от двете и да се маха заедно с бсп, дпс, патриоти, сдс, куневици и всякакви други боклуци.

То в Мутроландия скоро една гола инфраструктура ще остане.

И инфраструктурата няма да остане при положение, че след направата и е необходимо да се направи спешен ремонт.

Ако предадем историята,предаваме самите нас.Не ние започнахме този спор,а македонците и той не е просто исторически ,а е свързан с националното ни съзнание.Някога тропнахте по масата г-н Борисов и спряхте преговорите на Македония с ЕС-тогава ви се възхитих.Нямате право да отстъпвате-една магистрала не струва,колкото историята на българите-тя няма цена.

БОРИСОВ ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ АБСОЛЮТЕН ТЪПАНАР

Пак не си разбрал бе. Най-важното е македонците да спрат да ни плюят, да не ни чупят паметниците и да не ни крадат историята. Какъв министър председател си ако не си разбрал тези неща? Те го плюят, той говори за инфраструктурни проекти. Ама нищо ли не си разбрал.

Прави магистрали които откриваш и след ден почват да се ремонтират ! Народа яде вече Асфалт с лук, чесан и с чушки ! Скоро ще ядеш кривака , защото много излъга да те изберем ! Гледай да не се спъниш в Македонията че на оставка върви при теб!

vasil

Бих искал докато съм жив да се кача на влака в Кюастендил и да сляза в Дуръс(Драч) на албанския адриатически бряг.

Слушай ББ , ти без референдум на Българите няма да решаваш за Македония ! Какъв си ти ?????

Наистина инфраструктурата по принцип е най-важна за Борисов. Най-вече за скритите му банкови сметки в разни арабски държави. Затова Мутрата хвърля там най-големите си усилия вече 4-ти мандат (включително като кмет на София).

Добре говори, каза мисъл с две прости изречения, с вметнато пояснение на обстоятелства посредата и оптимистичен край, което е супер за държавен глава!

jingiby

"Аз имам принцип - историята да остане на историците" - смята Борисов! Г-н Борисов, изобщо не съм съгласен с това смехотворно твърдение. Ние си имаме наша история и не можем да се откажем от нея в полза на някакви пракнали се вчера отроди и сърбомани. Примерът на Гърция в това отношение е красноречив. Никакво признаване на нищо до решаване на проблемите свързани с историята. Позицията на Борисов ми намирисва на предателство. Какво ли мисли за нея Каракачанов?