Обезщетяват с държавни имоти собственици на земя в ”Бедечка”

Собствениците на земи в "Бедечка" ще се обезщетяват с държавни имоти, решиха премиерът Бойко Борисов и кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Обезщетяват с държавни имоти собственици на земя в ”Бедечка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе що пишете като не сте ходили давидите бе, къв парк има там ? има разрушения като след бомбандировка, това ли е парк? я идете нощем там а? ама не ви стиска, и на мен не ми стиска вечер там , страшничко си е сега тия де не са гласували ще им вдигнат данъците кмета да си избие дадените държавни имоти така или иначе това ще се застрои , не сега но друг път ще се застори помнете го това.. там не е парк и няма да бъде, като не става с малко пари ще стане с мноого но ще се застори, искате или не искате, пишете или не пишете по форумите пак ще се застрой сега 8 къщи после още толкова.. то толкова е и частното, останалото е общинско място , не всичко там е частно, ама вие драскачите от къде ли ще знаете

и от мен браво !!

Браво!

Става дума за двайсетина ненормалника, получили имоти със "свидетели" по времето на Циганина и сега искащи 30 милиона лева обезщетение за 30 декара земя. И за десетина алчни строителни "предприемача", които продаваха етажни табелки по 32000 лева едната и точиха ДДС като от бъчва, ама далаверата спря. И срещу тия 30-тина алчни копелета са 120 000 човека.

През парк Бедечка минава въздушно течение откъм планините на север , което вентилира целия град. Затова и навремето по-мъдри специалисти от сегашните са оставили терена без да се застроява, и са го поддържали като парк. Ама пуста лакомия...

Така и не я разбрах тази реституция на земи... Ако дядоти е имал нива на 10 км. от града, която обаче в момента е в центъра на квартал - ми връщат ти нива на 10 км. от града... Каквото ти взели, такова ти върнали - това е толкоз просто и логично... Аман от накива, дето си искат дедовите ниви, за да ги превърнат в сгради - Банско, морето, градовете, айде стига толкоз...

По- голяма глупост не бях срещала.

нали си виждаш минусите на коментара ясно ?!?

Значи ще има замяна на държавен имот с общински . Ако така става, чудесно всички ще поискаме, щото сме се натъпкали като сардели и още и още строят .

А защо досега не го направи, некадърник ? Какво чакаше да се случи, че едва чак сега ?!?

Ти си чист българин нали? Ако не се направи - що не се направи, ако се направи - що го прави или що сега? Нема угодия. БУЛГАР, БУЛГАР.

Стана ясно защо Борисов е отсвирил наглецът Каспаров. Срещнал се е с кмета на Стара Загора и е свършил нещо по-полезно.

Карпов?

В Младост живеят повече хора от колкото в Стара Загора. Защо тогава премиера не реши с Фандъкова да обезщети собствениците там и да спре презастрояването в района?

Много, ама много добър въпрос! Браво!

Айде и вие започнахте с глупостите! Защо да го правят, като никой не го иска! Събрали се 20 човека от квартал с 300 000 и промени ще правим. В Стара Загора хората ясно казаха, че не им пука за парка. И в Младост е тоже същото. Пука им само на съседите.

Кой парк в Младост е застрашен?

Еййй, Бащицата пак ще разрешава! Реално само 14% го искат този парк. Значи другие 86% не го искат или не им пука дали го има. Далаверка има тука някаква..

sawo

И как разбра, че има "далаверка"? А как разбра, че 86% не го искат? Може пък 86% да разчитат на вече започнатата промяна в ОУП за запазване на парка и да разчитат на кмета да я довърши? В референдума бяха включени и селата, където хората или не ги интересуват парковете в града, или не успяха да разберат изобщо какво ги питат - информацията беше един лист А3 със ситен текст. Дали бабите и дядовците разбираха според теб? В града беше същата работа - масирана кампания срещу всички, които подкрепяха парка, във местните вестници и телевизия постоянно вървяха материали срещу защитниците на парка. Само циганите са поне 5,000 в квартала си, някой им е обяснявал, че ако гласуват, ще им съборят къщите. Да продължавам ли още?

Те държавните имоти да не са на кмета на Стара Загора и на Борисов? Тя държавата явно му е бащиния на вожда

Тоя дето е написал - ще вземе ли да се обоснове? Или ще си мишкува с идеята щом големите могат да крадат на едро и той да се облажи с нещо

Как да ти обясни след като не знае видовете собственост и кой се разпорежда с тях? Не случайно на срещата е присъствал областният управител.