Пиян британец предизвика паника на остров Хвар

Пиян британски турист, облечен като терорист, предизвика паника на хърватския остров Хвар този уикенд, съобщава информационният сайт "24 сата".

Обратно в новината

Коментари - Пиян британец предизвика паника на остров Хвар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖИВО ЛИ Е ОЩЕ ГОВЕДОТО ???

Излишно ми се вижда употребата на прилагателното "пиян",когато се отнася за британски турист. Ако се намери такъв трезвен,трябва изрично да се спомене в текста с главни букви.

Хърватската полиция май езабравила да бие. Най-силното поучаващо действие е един хубав пердах - изпитано средство от близкото минало. А, също и преместването на тежки камъни 10 т. от една куп на друг ,...няколко пъти.

Президента Радев да не се мае , а да го взима за съветник !

тип "Гитлер капут" ;))

Ако беше в Щатите, днес щеше да му е погребението...

можеш да го кажеш на близките на загиналите във WTC-то... особено ще ги стоплиш с безспорната си мозъчна дейност... ти избягвай превенцията и навременната реакции пък се фукай с празен памперс...

Ха сега този да го осъдят да плати една пресолена глоба за пресолените си шеги и лигавщини !

сега държавичкта щеше да се преименува на Окърваватия...

Не да го гърмят - трябвало е както е облечен да го извозят директно до Лондон. Там да го пуснат в този вид на моста до Биг Бен и местните полицаи щяха да му видят сметката.

Dа си направи това развлечение пред неговата кралица или пред Тереза Мей!защо другаде британските туристи са толкова разюздани?да не би те да са над законите ?

Пиян британски турист, облечен като терорист, предизвика паника на хърватския остров Хвар този уикенд, съобщава информационният сайт "24 сата". Трябвало е да го гръмнат,щото оттук натам нито един пиян английски турист да не си помисля да се облича като терорист.

Имал е късмет, че някой не го е гръмнал превантивно.

Смее ли този някой да го гръмне - после ще го спукат от съдилища и затвори, или направо - по бързата процедура ще го гръмнат него за погазване на толерантността.

Що не си направи такъв майтап в щатите ? Или за по-сигурно - пред Белия дом.