След сваляне на сирийски самолет Русия спря връзките със САЩ

Русия прекратява взаимодействието със САЩ по меморандума за избягване на инциденти в Сирия след свалянето на сирийския бомбардировач.

Обратно в новината

Коментари - След сваляне на сирийски самолет Русия спря връзките със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се проведе разследване, дали наистина сирийският самолет е хвърлил бомби над сили, подкрепяни от международната коалиция, ръководена от САЩ, на около 40 км от Ракка. Ако се установи, че това е истина, проблем няма!

ПЕРУКАТА разбрали защо се изпариха ТОМАГАВКИТЕ? САМОРАЗРУШИТЕЛЯТ разрушен от травестити.

Путю може само да прави " люлю" на Тръм Велики все едно че е Мелания...

На руснаците започнаха да треперят гащите.

Нема как сирийските войски напредват! Осраа се и опозиция и псевдонацията курди!

Вече се не знае кой с кого и срещу кого е, всеки срещу всеки. Тоя си фърля бомбите, оня го сваля съответно, па сърдене, цупене, обвинения, защити, а страдат хората, и то които са оцелели - другите са имали щастието вече да бъдат загробени и са се отървали. Половината свят там мина през тази мелница, но само в Сирия нещо нещата се закучиха и никой не пуска кокала.Останало ли е нещо читаво там след като се е превърнала в световен полигон за изпробване на джепане и доктрини? А после същите ще идват натъжени с венци и ще наливат милиарди за възстановяване /евентуално/ заради гузна съвест. Те и крокодилите уж плачат.

па сложете снимка на су22

По този повод австралийските ВВС спират всички полети в Сирия, до възстановяване канала за свръзка.

Вярно че сигурно е по-трудно да се намери снимка на древния Су-22, но пък тази снимка на полски натовски МиГ-29 може да се изтълкува като провокация :)

Шефът се казва Тръмп И реши да се на намеси Блядките могат да в квичат като бити кученца само..,Амин

ХА ХА Шефът на Бай Дончо Пуруката се казва ВВП.Питай Маймуняка който ти подари черен вибратор

До "та...": Замглъхна ми нещо, къде се покри???? Попрочете ли за операция "Rolling Thunder " във Виетнам? И какви са загубите на американската авиация????

Блядовете не воюват с ИДИЛ. Те воюват с враговете ма ИДИЛ- кюрдите и си го получиха. Големия Тръмп се намеси в Сирия к и времето на Блядовете мина.. Амин!

Глупак, Тръмп постигна това, което никои друг Американски президент не си помисляше: Открит военен сблъсък с Русия. Сега си помисли какво може да произлезне от това.

Хайде сега да видим колко здрави гащи имат съюзниците! Обяснено им е,че времето на увеселителните полети свърши. Всичко,което лети западно от Ефрат "ще бъде съпровождано", тоест ще се съпровожда от С-400! Никакви контакти, никакви преговори! Може да се преговаря с коректни хора. С тия, не! С тия само със С-400 и "Калибър"! Нека опитат! Руските решения са взети със знанието на върховния главнокомандуващ. Тоест, Путин следи ситуацията и всеки,който се опита да провокира ще го отнесе. Нека САЩ и техните марионетки продължават да защитават главорезите и убийците на деца.

Садись! Молодец! Изкара за одеколон за довечера!

"сили, подкрепяни от международната коалиция на САЩ" - ама че завъртяно понятие - просто казано това са главорезите на ИДИЛ, дечицата на ЦРУ!

в основата са бившите гвардейци на Саддам Хюсеин, които за кратко време приемат религия различна от предишната официална в Ирак, както и над 3000 чеченски главорези.

това е при самоотбрана!!!

гражданска война плюс участие на международна коалиция срещу ИД. Колкото ИД брои международното право, толкова и останалите. Що не поставиха въпроса русняците за участието на саддамските гвардейци, Хизбулла и иранските гвардейци във войната? Май говорят само когато им е изгодно.

Маскавците кой не ги е фанал той не ги е .... ал Ама кой да чИте ???

че русия ги е страх от сащ, иска им се ама не им стиска, ... дето се вика, краварите ше продължат да си ги о.ождат ... тихо и полека, пък ония ше се радват на: минал на 30 см от ам. самолет, 12 пъти минал над кораб, и ала бала, а ония ще им съсипват спътници, подводници, самолети, томахоци ще гърмят и те така ... бой по каската и както се казва в приказката, кога те еве царо ... си трайкаш, ко да прайш ...

със стих на Лермонтов: Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ.

избила над 20 милиона раснаци в гулази и глад :)

Те от Вашингтон за Лермонтов не са чували. Там капацитета стига до Селена Гомес и Джъстин Бийбър.

...краино време беше ! Aмериканската наглост и дебилщина са безгранични ! Aмерика е агресор в Cирiя заедно с "коалицята " и !

Аре ма Лено, нали щехме да се чифтосваме? Що бегаш от чепатия?

...а бе пискюл,ти нищо ли не закачи в Kиев ?!...нещо не саидисн ми звучиш ?!!..то бива карак..ама като твоето ?!?..ако толкова си го закасал ..че посегни си де ..ма то и за това акал трябва..нямаш ли си поне другар по пискюл ?...да те разбере и да ти свали напрежението ..то жив да те оjaли човек...

за кое беше крайно време?? те самальота точно на време си го свалиха!

Асад, посъветван от руснаците разбира се, предприема много коварна тактика. Виждайки разгрома на Ислямска държава, се движи между контактите на фронта с опозицията и кюрдите. Опозицията вече няма фронтови контакт с Ислямска държава- те са изолирани. Сега режат пътя на фронта на Ислямска държава с кюрдите. Интересно ми е след време как ще си защитават фланговете и с кой ще избухне наново конфликт.

Сирийските демократични сили (СДС) ма мноу съ кефя аз на тез съкращения

дано не спрат и червените карти за желаещите да избягат от щатите и се заселят в россия! това ще е голям удар за хората чакали с дни пред руското посолство във вашингтон с надежда за по добър живот в россия!

ХА, ХА, ХА! Да се разбира, "... запазваме си правото за сваляме ваши дронове и самолети когато ни е кеф!". И нямало война, ДА БЕ и съвсем скоро ще видим и УСЕТИМ и ГОРЕЩАТА ФАЗА на ИГРАТА! ХАУ!

Много слабо присъствие!:))) Липсват основни путлерастки играчи! Къде сте ве ?

В бомба убежището..ха.ха

Кви играчи, кви 5 лева! Съвсем скоро за ВСИЧКИ НАС и ВАС ЩЕ ИМА САМО "ГРАНДЕ МАДЪР ФАКЪР", при това БЕЗ ВАЗЕЛИН, защото Боко е пропуснал да го договори с ЕС! ХАУ!

Чака за виза в циливилизация да излиза...

Понеже не е разрешено да се псува във форума за маскавията нямам какво друго да кажа... :}

ДОКАЗАНО САЩ СА АГРЕСОР НА СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ КАТО ТАКИВА!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ РЕСПЕКТИРАНИ!!!

Ами хайде де ...

кажете само от къде ще минавате и в колко часа. Ама да не е сутрин, че не са изтрезняли зелените човечета по С400. И ако може малко по-бавно да летите. Направо ще ви разкажем играта.

в Украйна и Крим как да третираме руските фашисти?

ХА, ХА, ХА! А кой изобщо ти е казал, ЧЕ ДА СИ ФАШИСТ е нещо ЛОШО?

Милев

Като руснаци .

България може отново да се превърне в Държава, единствено и само с помощта на Русия, сами няма да се справим, това е напълно ясно. "Нещо, вече видяно", това което преди много години е било и днес е същото, на Русия са се надявали дедите ни, пак е така...

Ти сериозно ли? И какво цар Киро ще им прави водка а другите домати и консерви а накрая ще получихме трактори и картечници които никога не са имали пазарна стойност а са били в огромни количества ?на българия не и трябва силен брат да я пази от нещо си ами народ а не мърша

НЯМА ШАНС БРАТО, отдавна НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА наричаща се БГ, има само територия, ЗОМБИТА и чат-пат някой оцелял мислещ индивид, подлежащ на геноцид!

България няма нужда от руски боклуци, те може и да имат , но на нас не ни трябват.

При първото прекратяване на меморандума неотдавна, държавният секретар на САЩ ходи на крака в Русия да се моли да бъде преразгледано решението, а сега...........

Сега Путин ще ходи да се моли

На Путин, ТОЧНО ТОВА МУ Е ПОТРЕБНО, както и на ТРЪМП, ВОЙНА, но ЛОКАЛНА и по -ДАЛЕЧЕ от границата!

тамааан да се помоли и гредааааа----САЩ искат да се възстанови канала за военна комуникация с Русия за действията в Сирия, заяви председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили. тъй че молбите нещо отпадат - остава полет до Москва и червеното килимче

много си тъп Гого-о-о-о-о!!!

абе имало ли е случай до сега да се срещат руски и американски самолети и американския да пльосне както се пльоскат руските? За Ф15 разбрахме, че никога не са го сваляли...

питаи сърбите, те им ги свалят като брулене на череши.

Сърбите са свалили американски самолет с руски самолет??? Май почна да мечтаеш? :)

че даже се извиниха хората. демонстрация на култура и джентълменство. просто не знаеха, че е невидим. малка грешка

Последният директен сблъсък е в небето над Виетнам! Там резултатите са печални за USAF.

ще ги цитираш ли или са печални само в главата ти. погледни долу статистиката. па после пак ще говорим за мераците ти.

статистиката казва всичко. останалото е чесане на езици и мераци. Руските машини са гола вода. Статистика от МИГфлуг.ком победи - загуби от въздуха - загуби от земята: F-16 Falcon 76-1-5 F-15A/C/I/S Eagle 102-0-0 F-14 Tomcat 135-4-4 Sea Harrier 21-0-3 Mirage F.1 24-43-20 MiG-21 240-501-[too little information] MiG-23 25-102-[too little information] MiG-25 8-8-1 MiG-29 6-18-1 Su-27 6-0-2

Къде не са сваляли Ф 15 ?Те американците едно време в Корея твърдяха че били свалили 2000 вражески самолета демек 20/1 ,е в последно време лично от тях излезе снизходителното 7/1 а след някоя и друга година ако не гризнем всички дружно дървото може да предоставят данни близки до реалността.Само да кажа че руските са 3/1 в тяхна полза естествено.Може и те да лъжат но със сигурност не колкото САЩ.

да беше бомбил ИДИЛци, да беше отцелял. Ама на Асад само тези които бият по ИДИЛ са му на мерника. Да пази 9000те войничета на Путлер в редиците на ИД.

"Путин заяви днес, че около 4000 души от страната и още 5000 от други бивши съветски републики са се присъединили към екстремистите в Сирия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. "

много лесно падат тези руски самолети бе. Един от Ф16, друг от Ф18, а един се гмурна с 92 човека без дори Ф да има наоколо.

А така ! Истината била СПАМ !?

Явно янките не разбират от дула. Както беше казал наскоро един германски генерал, ако поискат руснаците и врабчетата в Сирия ще ходят пеша. Еми от утре ще гледаме колона от врабчета ходещи пеша. Друг е въпросоа дали американците ще рискуват да бъде свален F-35. Ще видим!!

Като гръмнат съветският травестит, да ви видя как ще ревете сетне, гиди тролове помашки...

Всяко чудо за три дни. Пак ще отворят небето руснаците.

Напред, Русия, никакви компромиси повече с американските терористи!

Мачкай Вова. Само ти ще спасиш света от гнусната терористична американска паплач

Напред в бездната, руски боклуци и подлоги.

Пропуснах да информирам "шорошите" :) Ирански военни са изстреляли вече 4 балистични ракети по позиции на ИДИЛ в Сирия.

Искрено се забавлявам със шизофренията на съветските копелета у нас - Тръмп ту е пич, ту е педераст! :) :) :)

Тъп идеот. Какво те забавлава да ти го.............. Че утре ще почнат да се гърмят руснаци и американци. Това ли те забавлява ръб такъв. Американците никога не могат да станат господари на света. Могат да станат господари само на твоя увреден мозък. Кретен

Бае Ганя

Духай, циганско копеле ;)

Не съм специалист, но "мойляо" не психично болен, или има разминаване между реалността и неговата реалност. Да кажеш, че Си Дзинпин се е "уплашил" от 59 ракети, които половината изпопадаха като есенни круши, да изплашиш лидера на най-мощната икономика в света в момента и въобще в историята с няколко ракети???????????? болен си човече. Лекувай се--не е срамно. Лошото време на никой не прощава.

това е вече 2 на 0,трябва да догонват братушките

е щатна американска пронститутка.

Туй старо саветцко тенеке ,не струва и пет паари! Ако не бяха го съборили американците в предвидената ненаселена зона за падане ,кой знае къде щеше да се струполи сам в някое населено място и да направи беля на мирните жители!

Чета тук коментари и "не вярвам на ушите си". Идеоти, това е крачка към глобална, голяма война. Победители в нея няма. Никога Русия не може да победи Америка. Проблема е, че някои кретени си въобразяват, че САЩ могат да победят Русия. Абсурд. Нямате си на представа какво ще стане ако руснаците започнат да гърмят-истински. "ПОСЛЕ МЕНЯ ТОЛЬКО ТИШИНА" Лошо, много лошо

Путьо се разциври и си изхвърли играчките от кошарата.

Мачкай Дони, мачкай Тръмпе!

пролича си че си модераторско щатно мекере.