Макрон ще има 350 депутати в новия френски парламент

Партията на президента Еманюел Макрон - "Република, напред" - и нейните съюзници ще имат 350 места в Националното събрание на Франция.

Обратно в новината

Коментари - Макрон ще има 350 депутати в новия френски парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон е жалък гърчав макарон на ротшилдовата банда, лансиран индивид от задкулисието на Сатаната. Не ни трябва такъв Макрон, та ние си ги имаме няколко, като се започне от Луканов, Софиянски, циганина Костов, Кобурга с цялата му камарила от предатели, мутрата и етговаат ОПГ ГРОБари! Стига, омръзнахте ни омразници на целия свят. Тоя народ трябва да му се отварят очите. Макаронът е верен слуга на либералните глобалисти, изчадията воюващи срещу цял свят, с цел да го завоюват! В скоро време Франция ще почернее, белите ще станат малцинство, както става в Лондон, в България и т.н. Събудете се заспали роби!

Обаче ни надухте главите как ще да са НАД400?????Много скоро голяма част от тия 350 а и от французите ще разберът в каква каша сами са се вкарали....

Рано е за оконателните официални резултати. Последните данни (официални) на МВР на Франция са от вчера и гласят, че Макрон печели 308 места. Но не това е важното - ще ги нагласят до 350 или дори и повече. Важното е, че за Макрон са гласували под 8 млн - т.е. той е спечелил с гласовете на официално подкрепилите го мюсюлмани и имигранти. Това потвърждава писаното след президентските избори - Макрон е властта на политическото и икономическо статукво (елитите) и на мюсюлманите. RIP Франция, а заедно с нея и RIP ЕС. Heil 4-rte Reich!

Според мен част от плана за набутване на мигранти в Европа е и това - да станат лесно манипулируеми гласоподаватели. Вече виждаме и плодовете от по-старите поколения ислямисти. Всеки глобалист , естествено, ще ги устройва. Това е ужасяващ тренд, насочен срещу бялата ХРИСТИЯНСКА РАСА.

страхотно фиаско във Франция !!! Геронтофила има цялата власт и при провал няма да има кой да обвини ..... като наш Боцко . Като добавим и ниската активност / рекорд за Франция / ще е чудо ако изкара цял мандат !! От целия ЕС само Германия е на + няколко стотин милиарда - другите Франция, Италия, Испания са на страшен гигантски минус и този тренд няма как протежето на Ротшилд да го обърне !!!! А французина иска да е добре , да живее добре , а не като нас да си пусне тв ,за да чуе вожда как му казва колко е добре и как заплатата му расте и въобще живота е цветя и песни /, което е вярно , но само за неговото дете и внуче и за Цв.Цветанов - за него пък тъст и тъща му живеят и работят !!??!! /. Та прогнозирам , как Макрон и баба му бързо ще си ометат крушите или най- много като Оланд - да докара края на мандата и тамън баба ще е към 70ка и ще си се гледкат двамата...

Ето ви мажоритарна система в действие ! Тия с малко проценти духат супата!

комунистите и фашистите си отидаха там където им е мястото.

От комунисти и фашисти , се родиха ,....''ДЕМОКРАТИ'' . А то , едни ''демократи'' ,....егати-ати-атииии.

Ако и той лиже подметките на ГАЩ, както Оландо Перуката за 10 000 евро, и той ще завърши като него.

А ако лиже подметките на путин като люпен, къде ще отиде?

Гледай да видиш

Това балансиране по полов признак на първо четене изглежда чисто малоумие - все пак важно е не от какъв пол си, а дали имаш качества да бъдеш в парламента. Но ... на второ четене ми се струва, че виждам замисъл: за в бъдеще "половият признак" ще бъде вероятно разширен и "балансиран" така, че всички 29 отклонения от нормата да бъдат набутани в парламента! Найс, а?