Цачева: България може да изпълни препоръките до края на 2017

България може да изпълни всички издадени от ЕК препоръки до края на годината, коментира правосъдният министър Цецка Цачева в Брюксел, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: България може да изпълни препоръките до края на 2017 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както изпълни поръчението да се преструва на кандидатпрезидент.

Бог да те накаже с най-тежкото наказание. Не ти стигна да предадеш цяла БЪлгария, ами сега и децата продавате . Да се мъчиш до дупка .Не знам какви епитети да ти сложа И ти и цялата тии фамилия заедно със синовете и всички след вас - Бог да ви затрие до коляно

Интересна работа! Тетка Цецка каквото и да каже, все глупотевина излиза. Няма отърване от нея. Б.Б. май ни наказва, че не я избрахме за президент. По-скоро това прилича на отмъщение.

Г-жа Цачева се интересува само от препоръките на ЕК. Прави се, че не забелязва, че в БГ липсва правосъдие. За справедливост не може да става и дума. Свидетели сме, че права имат само првстъпниците. Дела се точат по 20 г., като завършват с комичен край. ОСТАВКА!

Цъфвал герб, ЦЪВНАЛ,та прецъфнял!! АЙДЕ ,кога щесе ОМИТАТЕ НАЙ ПОСЛЕ????

Значи ако не ви каже ЕС ,реформи няма да има ,ако не ви каже ,не крадете ,вие ще си продължавате ,А НАГЛИ ТИПОВЕ ТАКИВА ?????ЗАЩО ПРЕЗ ТЕЗИ 27г ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВИ КАЗВА ПРОСТИЧКИ ,НОРМАЛНИ НЕЩА ,ТЕПИГЬОЗИ ТАКИВА ????

Поредната лакардия , от поредната ала Кукунева , обиколила всички политически партии , без ЕВРОРОМА .

И кво ся - два мандата се щипахте, пък в третия - петилетката за две години?!;)) Не бързай толкова, холан - шъ земете да се сецнете от работа...

Влизането в еврозоната ни спасява от хоботите, които искат да ограбят банките и да направят една инфлация, с която да заличат следите си. Еврозоната няма да позволи това и нашите се тресат по всякакъв начин.

Наври со ес знаеш къде

Приложете румънските закони за СЪД. СИСТЕМА ! Да , ама ЕДИ КОЯ СИ ИЗМИСЛЕНА И ТЪЛКУВАНА ТОЧКА ,....НЕ ПОЗВОЛЯВАЛА !?!?!? "На криФ уЙ , вълната му пречи "!

,.... ама не искаааа. Далаверата и търгаша , корупцията пречи !

Ма, Цецке, мъченице на правосъдието, че ние сме ги "преизпълнили" даже някои критерии: - по брой прокурори на глава от населението - на първо място у ЕС; - по брой съдии - на 4-то; - по финансиране на правосъдието спрямо БВП - пак на първо! И накрая, на всичкото това старание от ВАША страна, не знам какво искат още тези от ЕК, че продължават да ни пишат препоръки?! Сигурно искат и РАБОТА някаква да се върши, а?!;)

Като мъченица, църквата ще трябва да я канонизира, като света "Цоцка Цачева". Само че образът от иконата и трябва леко да се промени, щото ще има да плаши вярващите.

Направо и Цацарко Ципурков да канонизира, че да се свърши с тази мъка;))

На страшилището слагайте бурка, въпреки закона, ще ни пръсне сърцата!! Никога крадците и съсипвачите на България и Българите няма да изпълнят никои европейски изисквания!!!

Абе вие толкова години само отворихте дупки за нови препоръки ама сега мама ви цецка всичко щяла да оправи за половин година????Когато съвсем си се оял няма начин да си престанал и да се чуваш какви глупости говориш,,

Тази обещава, все едно е на конгрес на БКП!

За влизането на Турция в Европа ли става дума ?

Касво правосъдие при трите ЦЦЦ=цецка,цецо,цацата!Героят на Пеевски,Цацаров,спасил КТБ,обвинил 6 -апартаментния милиционер,Цецо пред прчутата адвокатка и на двамата,баба Цецка Цачева!Съдът е гроги,правото тържествува!

Ааа, не ! Без Цецо в схемата ..

Щом не може да ги изпълни и бездейства толкова години - всички да си стягат багажите и да напускат топлите управленски местенца - председатели на върховни съдилища, главен прокурор, министър на правосъдието, представители на ВСС и всички други ръководители на това безхаберие !

мама Цуцка рече още коги я кандардисвааа да стане президент, че садебната риформа вече сме я свършили и приключили успешно. Сега нещо да не се отмета, а?

да говори партийнио секретар. Как ги неже само, като социалистическо обещание за изпълнение на петилетката за три години, а ако Партията-Майка каже и за по малко. Да живеат всички БКПта, по целата планета!

Да живеат всички БКПта, по сички земни кълбета.

Онези обещания, които вече 28 години ви лъжем, че ще изпълним най-после ей сега ще ги направим, до нова година... Вярвайте ми!

Коя нова година имахте предвид ? 2222 ? Или и тя е твърде скоро ?

Цецкеееее отдавна не си ривала за дедо си!

Ако това рлавителство на ББ и Цачева искаха да имаме европейско правосъдие,то това щеше да стане отдавна,но те предпочетоха да хитруват,като правешкият си създател и да имитират почтенност с червените си гъзове!Нямо да има нито правосъдие ,нито нормални пенсии!

Всичко в бг е цветя и рози.

С Цачева и Цацаров,правосъдие ще има на цацово лято!Щом още Цацата се разпорежда със съда,като съветски прокурор,комунист,провосъдие няма да има!Цачева е опитна с комуно заблудите,които вече са доста прозрачни и няма да минат!

Кои препоръка ще изпълним не разбрах? Ако е нещо за крадене и "усвояване" със сигурност ще го окраде политическия ни "елит", ако обаче е да се помогне чрез някаква социална програма- още от сега всичко е обречено.... и нищо лично, но аз живея в тази държава доста преди "промените", а ни управляват същите лекета, които преди целуваха задника на Тодор Живков... ами какво да очакваш от тъпи, прости и безпринципни хора- това са хората от типа на Гергов!!!

И ТЯ горкана, - ШМЕКЕРКА, като останалите!

До края на 2017-та!? Ще поставят световен рекорд - трябва да се редактира Конституцията, НК, НПК, ГПК, Закона за съдебната власт и Закон антикорупция!

Цачева: България може да изпълни препоръките до края на 2017 Слагането на Цачева за Правосъден министър е слагане на "спирачка" на съдебната реформа.

Това , че е грозна , не е проблем. Проблемът е, че е проста, нагла и крадлива, всъщност като Вожда си.

Как да промениш система, която не иска да се промени? И защо да го правиш, като и така българите я търпят, а не са грабнали демократизатора?

Поправка: България можеШЕ да изпълни всички препоръки още от датата на присъединяването й към ЕС, но така и не се намери политическа воля за това. Явно личните интереси и желанието за пълненето на собственото джобче от страна на управляващите са по-силни. Няма причина да мислим, че сега ще е по-различно.

Тази сврака само като й видя снимката и получавам кожни обриви. Без да чета какво е казала.