Старт на преговорите за Брекзит в Брюксел

В Брюксел започнаха преговорите за Брекзит между Европейския съюз и Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Старт на преговорите за Брекзит в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

"дълбоко и специално партньорство между Обединеното кралство и ЕС" Явно англичаните все още мечтаят да имат повече права отколкото задължения ...

Aнгличаните сами се прецакаха ....те напускат съюз ,в който имаха доста повече обялаги отколкото задължения(които не спазваха особено)...ама нали са горди албионци...с тях започва света...Мъдър е народа да каже...всеки си пати от акъла:0

Бо Бо

Уважаемите Американци потриват радостно ръце. На тях не им трябва силна и единна Европа. Провокативният им план се сбъдна!

ГОЛЯМОТО НАДЛЪГВАНЕ ЗАПОЧНА!!!

Не ги мислете ингилизите ! Те си джиткат с тръмпито. Да му мисли Брюксел, че нещо се разсмърдя с тея бежанци и ням да оцелеем, ако продължаваме да се дръвчим на дядо Иван !

Очакват много англичаните,но договорът ще бъде секира-за назидание на всеки напуснал.Великобритания ще загуби много.

След развода и двете страни дълго, дълго ще плачат (за радост на американците)!

Неофициалната истина е: Ние-ЕС искаме Англия да излезе от ЕС ( те не са истински европейци- отделна валута, преференции, претенции, лош пример за всички ). И така наредихме нещата, че глупаците сами да поискат Брекзит. А дебелият тепърва ще им влезе на патоците.

Спасяват се. У нас става все по - зле.

Шо бре? Щот' БСП загуби изборите ли? Или щото огромното мнозинство от хората не искат да ходят в Евразийския съюз в компанията на "най-демократичните" и "най-цивилизованите" страни в света?

Ох, това ще се влачи до второто пришествие.. Напук на много хора, които смятат САЩ за световна сила Номер 1, аз мисля, че това е Великобритания. А САЩ са само биячите им. ..тъй че крехката Европа ще се развежда с доста свадлив дядка с доста възможности да си наложи мнението, като просто избие зъбите на опонента.

Викат . . крякат . . . атентати . . . . . лаят "децатаа на Сорос" . . .(в България, де) но кервана си върви . . . . някой да е чул кралския двор да е казал, нещо за Брекзита . . . . тишина . . . тишина . . . . означава само едно: и Управляващите, и Опозицията, и Кралския двор ИСКАТ БРЕКЗИТ . . .другото е за ПУБЛИКАТА . . . .

Ми кат' искат - да си го получават. Прав им път.

За кава "вилика британия" става реч! Както е тръгнало да не им върви, май ще си останат само с шая (графствата ). В Северна Ирландия Шин Фейн готвят референдум за обединяване с Република Ирландия, Шотландската Националпа Партия пък се мобилизира за нов плебисцит за независимост, в Уелс спечелиха либералите. Така че до 2 години кой знае дали въоще ще има обединено кралство и дали ще се стигне до прикключване на брекзит.

да им се наложат визи, да им се сложат големи мита, да не им се дава да търгуват със стоките си в Европа, да им се наложи морска блокада за корабите, да им се забрани да влизат в Европа, да се изолират напълно от Европа да си вървят в Индия ....долни британски мекерета и лигльовци....

Навремето и Наполеон наложи континентално ембарго на Британия и хапна дръвцето :)

Какво ембарго ще налагаш на държава, държаща 70% от безмитните зони в Света бе, Ганьо Балкански!?

Да им се отреже превалутирането в банковия сектор! По 1 Милиард на ден загуби за Ситито в Лондон

банков сектор=Лондонско сити. Немците ли разбират от банкиране или жабарите от Париж?!? Нещо не ти понася националното ти питие.