От омраза към мюсюлманите ли бе атаката в Лондон?

Предполага се, че деянието в лондонския квартал Финсбъри, когато бус се вряза в множество от хора, е било мотивирано от омраза към мюсюлманите.

Обратно в новината

Коментари - От омраза към мюсюлманите ли бе атаката в Лондон? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без коментар! 50:50

Всъщност не става въпрос за омраза към мюсюлмани. Става въпрос за предпочитане на християнския начин на живот. На мен ми харесва да съм християнин и искам децата ми да растат с християнски ценности и в християнска среда. Бих предпочел да има такова място на света, където да не идват хора, които да ми казват как да живея и че начинът по който са живели баба ми и дядо ми не е правилен. Искам да продължавам традициите на рода си. Толкова много ли искам?

Браво!! Аз съм Бяла, свободна, европейка и човек от 21 век. Не на гадовете, които искат да посегнат на моите права. Ще гласувам за всеки, който ми обещае изхвърлянето на цялата ислямска пасмина извън Европа. Ако всеки, който чувства себе си свободен гражданин на света и европеец постъпи по същия начин, то ще успееме да изтикаме това долно, ретроградно племе там,откъдето изпълзя!!! Дай Боже!!!

Вай,вай сакън недей, че съм пратила три деса дъ просят там.Едното проси пред църквата,другото пред джамията,а третото пред Молъ .Все някое ще оцелее чоджум.

Аз съм Българче ! искам да ви кажа ,че не трябва да позволявате да ви превръщат в марионетки на сатаната ,ако не искате да започнат с вашите глави ,с единствената цел -да сплашват "истинските" европейци !

еврейските медии ,институции ,организации водят колективна пропаганда срещу ислямските петролни държави ,за да имат претекст за тяхното планирано (демократично)унищожение и колонизиране .това е истината,която се опитват да маскират и цензурират .освен това ни вземат за кръгли идиоти ,но забравят за законите на Всевишния!

Cамо така, с техните камъни по техните глави.Mюсулманин ли е стъпкаи го и го пречукаи.Xората с буса трябва да ги наградят.

Всъщност ако трябва да сме съвсем честни , добрите хора които драснаха клечката на Талибанския блок , заслужават в пъти по-голяма награда !

Показвай милост за да ти се покаже милост. Не съди за да не бъдеш съден. С този начин на мислене с какво сте по различен от извършителите на злини? Напшият Спасител Исус каза да обичаме и вграговете и да се молим за тях, защото всеки може да обича близките си.

Oко за око,зъб за зъб.бог далече, защо бог не ви оправи държвата.

Те това са ингилизите , САЩ в лицето на Д.Тръмп се опита да спре мюсулманите да идват в САЩ и англичаните веднага взеха да ги трепят!Ами все едно Тръмп пръдна , а ингилизите се изпонасраха!Жалка картинка , да се измитат от ЕС!

Аааааааа , да ги нямаме такива Господа Соросоядни медии ! Досега НИКЪДЕ във Вашите писания НЕ Е даже загатнато , че Бамбашка терора в Европа е Ислямски ! Ислямски тероризъм - ей те таково животно НЕМА ! ( или поне в медиите Ви НИКОГА не е имало ) Имаше там Амоци , нещастни случаи , туй онуй ... Откъде-накъде трябва да набъркваме исляма във всичко това ??? Вие НЕ СТЕ толерантни с исляма ! Дааааа ... Не сте ги интегрирали ! Не сте достатъчно либерални с тях ! Не сте им обяснили какво е това Толерастия , Либерастия и разбира се - ЕвроГейски ценности ! Затова , пожалуйста , вместо да учите НАС , как да си интегрираме Ромите - дайте личен пример и ПЪРВО си интегрирайте Талибаните ( Пардон , БЕЖАНЦИТЕ ) ! Ей те тогава , тогава и само тогава ще изгрее топлината на мултикултурализма , глобализма , толерантноста и плурализма ! Амин.

джамиите при молитва? не се ли казва с това действие: ела ,еби ме...?

на търкалета: "Предполага се, че деянието в лондонския квартал Финсбъри, когато бус се вряза в множество от хора, е било мотивирано от омраза към мюсюлманите". Няма нищо такова! Мислете хора, мислете! Във файловете на всички разузнавания има и се използват ментално болни хора.

не към мюсюлманите, молещи се на килимче на улицата! От ислямския тероризъм, въпреки....че всички те са фанатици! Европейските политици са най виновни!!!)

Строителите на Вавилон имат силна нужда от глобални проблеми и хаос, за да създадат предпоставки за гобална сатанианска дикатура, подпечатана с белегът на авторитет на звярът папството - неделният закон, която самите граждани трябва да пожелаят в името на "мира и сигурността". Техни са правикаторите действащи от името на исляма и от името на отмъстителите им. Ходят да правят правокации от двете страни за да предизвикат конфликта помежду им. Останалото са медийни внушения и НПО първорманси.

Не беее - от либов ги газил !

voknid

И така да е... НО целта не оправдава средствата. А средствата са - со кротце, со благо, дигайте си партакешите от Европа, и кракът да не ви стъпи повече тука, че ни писна от "мирни прояви" с молитви, бомби и куршуми, и прочие Акбар-и. Ясно ли е? Изповядвайте си простотиите някъде далече, но простотии на религиозно заблудени овце нямат място в едно нормално функциониращо общество.

е целта?

voknid

Да сме нормални, доколкото е възможно в този побъркан свят, и всяка жаба да си квака в гьола.

Хитлер питал две мюсюлманчета: - Вие какви искате да станете? - Искаме да станем шейхове! - Не бе, сапун или веро?

бояришник!

Алфа Вълка

А, да го изпие някой изпаднал руснак!

Минус ти сложих, не щото вицът не е забавен, ами поради факта ,че Хитлер в частност и националсоциализма ,като цяло, не са имали нищо против мюслимите. Е ..ако си стоят по земите де. Виж ако бяха напъплили в Германия 20те години, тогава нямаше да ги бавят.

Ще издирят сложилите плюсовете и поне глоба, ако не и повече работи- не ви мърдат!

Езика на омразата ражда действия на омразата ! За разлика от езика на любовта, който иска да те люби, да те люби, да те любиии ...

Мите, не се казва "манифестация на насилие", а "проява на насилие". Манифестация в българския език има на 1, 24 май и прочее. Не е ли време да научиш български поне на ниво средно училище?

Джамиите в Европа са развъдници на ислямския тероризъм. Исляма като религия е средство за промиване на мозъците им и превръщането на хиляди вярващи в исляма в отявлени терористи. Под формата на разни ислямски съвети и разни други техни организации Европа отглежда змия в пазвата си. Не се ли вземат драстични мерки Европа я чака голямо теглило. Ислямска държава просто отпуши омразата на мюсюлманите, притаени до сега, към християните в Европа.

Нищо подобно, Алах е всезнаещ и всеможещ всичко това се се случило по негова воля.

Това е глупав въпрос с още по-глупави отговори. Единственият истински въпрос от цялата тая работа е: западните либерали не са ли твърде дълго време в едно легло с джихадистите?

А когато терористите са мюсюлмани, защо тогава няма статии от този тип, че атаките са от омраза ?

Що ебавате български турци с тази статия? Че то ние си сядаме заедно на масите. Те ядат свинско, ние им ядем от поничките по рамазан. И пием ракия ...

Омразата не е присъща на силния и интелигентния.Присъща е на примитивно мислещите, а те не са европейците.Става дума за НЕСЪВМЕСТИМОСТ.Ако глобализацията не се налага с цената на унищожаване човешкото в имащите все още някакъв мисловен процес , няма да има омраза, поне не в тази яростна форма

Добре казано несъвместимост и какво следва логично, раздяла. Европейците са си у тях, мюсюлманите, кой от където е дошъл обратно, в т.ч. и родените в Европа.

На някой му е писнало да бъде либерален, да се оставя маймуните да го тъпчат, да го карат да мълчи.

не е проблема,мисля че проблемите са петрола,продажбата на оръжие,намесата в арабския свят,затриването на някои държави в региона и не на последно място липса на работна ръка и ресурси в застаряла европа

Бой по чалмарите, не може те да избиват християни, а ние да си мълчим...око за око, зъб за зъб!

Време беше, Западналите наркомански АРАПИ да почнат да дънкат оригиналните Арапи.

Тъпите булгаристанци подкрепят това насилие към мюсюлмани.

А ти какво подкрепяш - насилието срещу християни ли?

Никой нормален мюсюлманин не е подкрепял тероризма спрямо който и да е, но такива като теб си показахте лицемерното лице.

Всъщност западняците започнаха да се осъзнават, за което ги поздравявам. По-добре късно, отколкото никога!!!

Забранете ВСИЧКИ религии. Трябва някой да основе държава, където РЕЛИГИИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ! Цялата история на човечеството в последните 2000 години е ВОЙНИ!!!!! заради религии и пари.

Глупости, нали вече имаше такива държави. Че даже и днес има една подобна- Северна Корея. И какво, да не би в тези държави да е било рай? НЯМА държави-рай, няма и да има, поне докато съществува този свят, това не ти ли е ясно? А относно религиите- явно нищо не знаеш за тях. Ти си мислиш, че те се трепят заради бурки, неядене на свинско, кръстове, полумесеци, символи, традиции и обичаи? Абсолютно невежество! То ако беше толкова просто, и ако само в това се състоеше дадена религия, религиите отдавна сами биха престанали да съществуват. Но ти явно не си информиран за какво става въпрос. А между другото, ако има държава, в която да забранят религиите, не си ли даваш сметка, че самата идеология, забраняваща религиите, всъщност е още една, поредна религия? Не знаеш ли например, че има атеистични религии, каквито са например комунизма, демокрацията и "европейските ценности", и т.н.? А що се отнася до войните- има много неща, които ги причиняват, и ако се забранят ЧАСТ от религиите (понеже както казах, самата "забрана на религиите" също е религия!), войните изобщо няма да престанат?

ако вярваш, че ким не е религия в сев. корея, значи си неспасяем идиот

Тарикат, ти май си от тия, за които единственият Бог е парата и вие да ги печатите, да определяте,кое колко ще струва и да взимате лихви

Винаги е имало и ще има. Религии също. Няма кой и на какво основание да ги забрани. Хората се избиват за власт , контрол и пари. Толкова ли си сляп , Та не виждаш че религията просто може да бъде използвана като оправдание за омраза

Тарикат, ти май си от тия, за които единственият Бог е парата и вие да ги печатите, да определяте,кое колко ще струва и да взимате лихви

А какво стана с интеграцията, май при мюслите няма такова животно

Време беше, Западналите наркомански АРАПИ да почнат да дънкат оригиналните Арапи.

А не ве..... И на мен да ми убият децата тия мюсюлмански у р о д и, и аз ще постъпя като у р о д и ще почна да ги коля и беся....

така беше и в Израел, всеки ден гърмяха автобуси докато един израелец влезна в джамията с автомата и ги направи на кайма, после не съм чул вече там да има убити в автобуси

Против насилието съм, но непрекъснато се убеждавам в едно - на зла круша, зъл прът! Иначе оправия няма.

АКО СЕ ЧУСТВАТ ЗАПЛАШЕНИ ЛОНДОНСКИТЕ МЮСЛИМАНИ МОГАТ ВИНАГИ ДА ПОИСКАТ ПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖИЩЕ В ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ КАТО САУДИТСКА АРАБИЯ , АФГАНИСТАН И ПАКИСТАН :)) .. А ЗАЩО НЕ И ПРИ НАС И В ИЗРАЕЛ ??

NUT

ако бял човек изперка ще вземе автомата и ще стреля на мах! та поредната семпла провокация от мюслитата!

" Министър-председателката Тереза Мей заяви, че по всяка вероятност става дума за терористичен акт. " Ааааа, не ! Не е терористичен акт ! Човека се е бил разделил с гажето си и от отчаяние решил да се самоубие ! Случайно са се оказали на пътя , горките нхорица ! Но поне направо са отлетели , пречистени след молитвата при аллаха и девиците / май бяха 30 или 40 ?!/

77

ясно е защо е атаката мюслитата да си опичат ума и сами да си наказват имамите! квото и да стане те ще са най-зле силата е в запада и свободата и демокрацията и силата!!!!

Каква е тази омраза бе християни ! Обърнете и другата буза , като ви зашлеви мюсулманин ! Така е по каноните на християнството ! Предложете му даже и двете си бузи / тези отзад / , даже може да ви хареса ! Като ви колят и взривяват , бъдете смирени ! Това е изпитание пратено от Исуса Христа ! Блейте като овце ! Така ще ви подхожда напълно на поведението ! Само овцата протестира с блеене , когато я колят , стрижат , доят и онождат ! ВРЕМЕ Е !!! На зло куче , зъл прът ! Зъб за чене , око за две !!! Сами си го търсиха !Всички изповядващи исляма трябва да се почувствуват нежелани в християнските страни , гостоприемници и да се разкарат веднъж завинаги , там откъдето са дошли , те и предците им !

Се отзад пенди

АЗ СЪМ НАЦИОНАЛИСТ И ВИНАГИ СЪМ СЕ ГОРДЕЕЛ С ТОВА. АКО ИСКАТЕ И ВИЕ ДА СТАНЕТЕ ТАКИВА, САМО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА. НАЦИОНАЛИЗМА Е СЛЕДТВИЕ А НЕ ПРИЧИНА. ТОЙ СЕ ПОЯВЯВА ТАМ, КЪДЕТО ХОРАТА СЕ ЧУВСТВАТ НЕЗАЩИТЕНИ И УНИЗЕНИ, НЕСИГУРНИ ДОРИ В СОБСТВЕНИЯТ СИ ДОМ. ПЪРВИЯТ ОТГОВОР НА АНГЛИЧАНИТЕ БЕШЕ БРЕКЗИТ. ЩЕ ПОСЛЕДВАТ И ДРУГИ МЕРКИ. ЩОМ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО ЗА ЕДНАТА СТРАНА НА ФРОНТА, ОТГОВОРА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО СИМЕТРИЧЕН. ВОЙНА Е. НЕ НИЕ Я ЗАПАЛИХМЕ. А НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА. СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ.

На автора на безкрайно малоумния ВЪПРОС-заглавие на инфо-то мога веднага да отправя контравъпрос: От ЛЮБОВ КЪМ ХРИСТИЯНИТЕ ли бяха серията атентати, извършени от ислямисти по цяла Западна Европа?!? Хайде първо "умникът" - автор да отговори на моя въпрос, редно е да следваме хронологията на събитията...

А после кой ще ни отърве от руските свине? Те са 10 пъти по-опасни от ислямистите.

Не си баш българин, а баш идиот.

Баш боклук, вдигай си посраните шалвари и беж където ти е мястото, кеф ти анадола, кеф ти близкия изток, кеф ти саудитска арабия или каквото там щеш ...

Ало, дирници, премиера Борисов още не е ли изказал съболезнования на клетите мюсулмуни в Лондон?!

Естествено, че има как да бъдат изгонени мръсните резаняци-избити до крак!!! Който сее ветрове-той жъне бури!!!Браво на извършителите!!!

Не могат да бъдат изгонени муслимите. Това просто няма как да стане в днешният свят. Вече е нормализиран този начин на живот. Англичаните вече не знаят какво е да няма терор, ще се раждат и умират с него.

Айде в Лондон, пак Ала Акбар е имало

Неприятно е да се каже, но английското общество само си е виновно. И ще продължи да страда докато маргинални групи протестъри определят как да мисли. Когато платят достатъчно висока цена, хората ще се събудят и ще изберат подходяща партия, която да реши проблема. А решението е просто. Да се запише, че Европа е християнска и другите да се изгонят. Пак ''ще си запазят начина на живот'' и ''няма да се огънат пред тероризма'', просто няма да пускат терористи. В тоя ред на мисли, основният противник на глобалистите протестъри се падат точно муджахидините, защото обществото реагира на събитията макар и със закъснение. Ако искат да си запазят хранилките, ще е добре като за начало, най-малкото да наложат санкции и на ид. После да идат да правят гей-паради в Саудитска арабия.

от обич...