79 са загиналите и изчезналите след пожара в Лондон (снимки)

Броят на загиналите и изчезналите след пожара в жилищен блок в Лондон в сряда достигна 79, сочат данни на полицията в британската столица.

Обратно в новината

Коментари - 79 са загиналите и изчезналите след пожара в Лондон (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

То РЕНОВИРАНЕТО не е ли САНИРАНЕ??????Като знам колко стиропор набутаха по блоковете и колко страшно гори той --не ми се мисли!!!!!!Ама то си е постижение това да дадеш 2 милиарда и да направиш страната пожароопасна и да се фукаш с това.......

Газова инсталация А!!!

Кеф! Блок от гипскартон!

По закон в САЩ не може да бъде построен единичен или поли жилищен дом само с 1 вход/изход. Трябва да са 2. Затова се вижда на високите блокове, че има аварийни стълби отвън- от най-горния етаж до долу. Американецът прост -прост, ама тоз който прави живота и правилата- хич не е. Сигурни сме,че новоопакованите блокове у БГ са с огнеустойчиви стиропори, самозагасящи се, и няма опасност. Ама ако все пак пламне -що ще чинът тогъска живущите по високите етажи като отровният тежък черен дим идващ от долните етажи ги блъсне по стълбищата. като бягат надолу по стълбите? Накъм къде ще бягат? Ей зат'ва кат съ строи първо требе да се мисли, Амер като прави изолация я прави с лъскави фасадни / декоративни/тухли, скъпичко, но вековище и не гори, а се мие с пароструйка през 30 год.

Натисна ги кармата. За няколко атентата не успяха да убият толкова "неверници".

Със Спартана щеше да дотърчи и да угаси блока!

Жалко за Арабчетата, които са намерили смъртта си. Никой не заслужава такава гибел. А сега по същество - Къде са Капитал, къде са Бивол, къде са рояка НПО-та на АмЗаБг? Кога ще потърсят сметка на инвеститора, на строителния архитект, на общината? Защото съгласете се, че нещо дори и на 1/10 ужасно от това, ако се беше случило в БГ то щяха да са дитирамби, щяха да са акции, протести, боеве, оставка...оставка...оставка. Принципни сме, ама само на наш гръб, защото западното е винаги добро и правилно, източното и нашето си - винаги лошо. #КОЙ санира сградата в Лондон?

Пожарът е умишлен, премерен и навярно е постигнал целта на подпалвачите. Случайно ли гръмнаха кулите в Ню Йорк? Колкото до последствията, ясно, гореше като факла. Какво да остане?

Англия не се забави много в ответния удар.

раздута ти е празната тиква.

КЪЩИТЕ ПРИ НАС ГОРЯТ ЗА 10 МИНУТИ, СЪЩОТО И ПРИ УРАГАНИ ... ОТВЪН КАМЪК ИЛИ ТУХЛА ОБЛИЦОВКА, ОТВЪТРЕ ПДЧ ... .. ПОНЕЖЕ НЯМА ДЮЛГЕРИ ДА СТРОЯТ КЪЩИТЕ ОТ ТУХЛИ . ... ЗАТОВА ПОЖАРНИТЕ КАРАТ С ПО 120 КМ/Ч ПРЕЗ ГРАДА И ЯКИ СИРЕНИ - ВСИЧКИ КОЛИ БЯГАТ - АКО ТЕ УДАРИ ПОЖАРНА ПО ЗАКОН ТИ СИ ВИНОВЕН :)) .... А ЦЕНИТЕ ? СКРОМНА НОВА БАРАКА 175 КВ/М ОТ 250 000 ДОЛАРА НАГОРЕ (ОТ ПО-ЕФТИНИТЕ) .... ЗАТОВА БВП-ТО НИ Е С ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ОТ БЪЛГАРСКОТО - РАЗДУТИ ЦЕНИ :))

Жестока гибел. Жалко за хората, които и да са те, там! Мир на прахта им!

TIREX

kur за британците бедните от тях....

Така ли не се договориха за някое изключение от правилото за този стар английски блок. Що така реалистично изгоря? Какво стана с високите стандарти?! Къде са? В приказките ли???

И все още не се знае причината за пожара! Глобалистите са запалили сградата нарочно и най-вероятно огъня е тръгнал от асансьорите. Причината сигурно никога няма да стане ясна или просто ще я скрият! И защо всички тези избити хора, за да се накаже Тереза Мей и Англия за Брекзит! Фашисткия съюз е способен на всичко!

Има нещо ,което ми прави силно впечатление след този пожар.Сградата е изгоряла почти изцяло,като пожарът е траел 5-6 часа.Въпреки това сградата си стои цяла , а не рухна отгоре надолу както сградите близнаци на 11 септември в Ню Йорк.При това сградите на търговския център в Ню Йорк поради по-голямата височина са натъпкани с желязо и изхождайки от случилото се в Лондон,би трябвало тези сгради не да рухват,/като се свличат отгоре надолу ,а най-много да се пречупят там, където бяха ударени от самолета!?Според мен резултата от пожара в Лондон засилва съмненията за това как са разрушени "близнаците" в Ню Йорк ,че американските власти крият истината и и дава храна на конспиративните теории!?

Абсолютно съм съгласен. Не паднаха "нормално". Още по странен е фактът, че толкова големи сгради генерираха толкова малко отломки. така да се каже, с 20 камиона ги извозиха. А най-странно е срутването на града 7 на WTC при условие, че нито самолети я удариха, нито горя, а се срути като по учебник - нито наляво, нито надясно, а направо надолу - просто идеално.

Ти бе там и брои?

Винаги съм се чудил на злия гений на организиралите атентата в световния търговски център. Адски точно изчислено всичко - удара в сградата не е за всеки пилот, височината на която да бъде ударено, огромното количество гориво с температурата си да разкали тези носещи железа, които не са деформирани от удара, да се обазува огнена тапа, която да прегради пътя на останалите в горните етажи и в крайна сметка поддалите колони на ударените етажи да разрушат сградата по начина, по който го видяхме. Гледах срутването пряко, излъчваха го на живо по CNN и моето мнение е, че всичко стана така, както се видя, без измислени сюжети. Ясно е, че човечеството не може без такива обаче. Арабската мъдрост, азиатската хитрост и т.н, все неща, за които е добре да е чувал един човек, имащ себе си за умен.

Колко градуса е температурата,при която арматурното желязо се топи ,бе приятел!А колко градуса може да вдигне запаления керосин!Я се ограмоти малко!Керосинът може само леко да размекне желязото,но то ще издържи въпреки омекването и сградата няма да се срути така !?

Новите стандарти на Англия, срамота. Време е да излиза от ЕС.

Гледах клип, как руснаците гасят подобен пожар. Сградата не беше по-малка, подхода на гасене е различен. С хеликоптери обливаха сградата, и в рамките на няколко минути пожара беше потушен.

Простолюдието клип гледало. А огъня при руснаците сигурно е с температура 20 градуса. Хайде стига глупости а?

Русофобията явно е заболяване. Въпросът е: Защо ЛОНДОН!!! не е подготвен за такъв пожар? Втори въпрос :Какво правим с нашите грандомани ,които построиха вече няколко кули ,па и искат още да строят?Кой ще плаща за противопожарна техника,вкл. вертолети?

Какво да ви кажа, високоразвитият запад не умее да строи и гаси пожари... 79 жертви!?! Прекалено много за западните "стандарти"!!!

Прилича на жертвен РААМАЗАН КУРБАН в чест на Молоха с християнски невини жертви даден откета пакистан и лондонските "правоверни "сатанстии

орки

Западналата цивилизация от надрусани АРАПИ строи блокове от ДЪРВО.

българин , а чист алкохолик, пардон, руснак!