16-годишно момче спешно се нуждае от помощ за лечение

16-годишният Митко Тихомиров Тодоров от Обзор спешно се нуждае от финансова помощ за лечение. Той е с диагноза сарком на меките тъкани.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишно момче спешно се нуждае от помощ за лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, ако някой има координати на момчето, да се свърже с него и да му каже, че има алтернатива на конвенционалното лечение, което както виждаме до момента е спорно доколко е помогнало. Линка, който ще напиша е на блог на семейство преборило с тази болест, без помощта на съвременната медицина. link Хубаво е да се знае, че има и алтернатива.

Виждам, че линкът не се показва. Блогът се казва: "Удоволствието да бъдем здрави" Историята на създателите му е много вдъхновяваща.

В Габрово има едни хора дето не са признати за лекари обаче се справятмного добре с рака. Въпрос на избор е да се довериш на тях.

Дано Бог помогне

Дано се оправи детето, пратих в epay пари. За смс номер отнема време докато се направи, а може би не разполагат с такова.

Сметката в евро ли е? Как се изписва името на жената по паспорт на латиница?

По -лесно и достъпно ..... 3 лв. е таксата за превод.

Направете дарителски номер за SMS, не всеки ще успее да отиде до банката. По-лесно е !

как мога да изпратя смс ?

Моля Ви направете дарителски номер за това дете. Много по-лесно е за всеки да изпрати sms И биха го направили много хора!

Познавам семейството на Митко, а с неговия дядо сме съученици. Тяхното семейство е едно обикновено семейство, което напусна родното си село и се премести в Обзор за да търси препитание. Дано се намерят добри хора за да подпомогнат лечението на това дете!