Макрон откри от въздуха Парижкото авиоизложение

Френският президент Еманюел Макрон откри от въздуха Международното аерокосмическо изложение край Париж.

Обратно в новината

Коментари - Макрон откри от въздуха Парижкото авиоизложение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е новият руски лайнар, пардон...лайнер МС 21 сега беше моментът боинг и еърбус да се разтресат от шубе каква огромна конкуренция имат от руски самолети,сглобени със вносни машини...до последната отверка

Аааа, пияните ватенки имат още един изтъкнат боклук- "СУПЕР"джета им. Който никой не ще да купи.

Този човек има излъчване отговарящо на името му - Макарон. Нищо! Просто НИ-ЩО! Нито добро нито лошо. На фона на мазните или инфатилни или директно пошли лица на другите ЕС есовски кадри бива. Но иначе абсолютно безличие

аве разберете се алкохолиците там накрая, от Византия ли, или от Македония ви идва азбуката, религията и езикът, га ти шизофрениците недоклатени!

Светът трупа пари от ВЪОРЪЖЕНИЕ, а на нас ни втълпяват , че не трябва да произвеждаме оръжие , не било ''хуманно'' . Само техните оръжия и войни , са ''ХУМАННИ''. В България не ядем , доматите с колците .

Русия им с какво да се похвали . А България , скакво ще се ''представя'',...ОТНОВО ? Ще гледаме в ауспуха , ако му сложим един картоф , дали ще запали двигателя !

русия бе? няма е в Бурже! Русия е велика пред дребосъците като бг, при големите я няма! за тва я изритахаот Г8!

Не знам дали Макрон е притеснен и вероятно не е,но в Еърбъс и Боинг,както и у самия Макрон би трябвало оптимизмът силно да е намалял.Фактите за руския и китайския самолети показват ,че те ще бъдат сериозна конкуренция в най-търсения сегмент -средномагистрални от 150 до 200 пътника.С руския самолет положението е по-сериозно ,тъй като руснаците вече имат и разработен отличен конкурентен двигател РД-14 и се готви РД 18.Във всички случаи след 5-6 г-в Русия и Китай ще има твърде малко Боинги и Еърбъси,ако изобщо има такива!За останалата част на света-ще видим!?

АК-47, Шеста биишка пиеш и не моо да отрезнееш! На Прайда ли се оформи така?

А ти , отиваш на 10-та биИчка май !

Докато се стигне дотам, има още доста хляб да изядат. Технологично няма как да настигнат конкурентите. Наскоро четох, че руската доктрина за налагане на техните технологии е да постигат политическо влияние в дадена страна и чрез него да налагат технологиите си. Нещо, което ни е добре познато от времето, когато можехме да си купуваме само руски коли, но трябваше да чакаме за тях по 15 години. И частите бяха дефицитни:)

АК-47 е кандидат за гей. Засега обаче е само педераст. Нема си пари, завалията.

Прегледах му постовете на АК-47. В над 70% от тях има споменато "гейове". Той би отишъл и на Прайда, но само в Москва и само ако и Путин участва.

Националният Превозвач на Руската Федерация вози ОСНОВНО с Боинг и Еърбас. Oт корпоративния сайт на компанията: Боинг - 40 бр. Еърбас - 127 бр. и само 30 бр. SSJ 100, за къси вътрешни разстояния. NO COMMENT!

Та не разбрахме, защо копираш и пействащ един и същи пост? Да летят с Боинг, и затова е създаден МС-21, за да замени Боинг и Еърбъс в Русия и по света. Като една по евтина и по-добра алтернатива.

В кварталната кръчма има един пенсионер, който като се напие и плаши сервитьорките: "Ей, само веднаж да го дигна и че ви покасам!". Не че нещо, ама като стана въпрос за самолети...

Аве боклук, на този МС-21 само гумите са му производство на ватенките. Всичко останало-авионика и др. са западно производство. Пияндурниците не могат да изработят електрониката...

Руските пътнически самолети само за бомбардировачи стават.

На какво радваш проста свиньо?

Тц,тц,тц...Изказа се профана...Да те светна нещо момче, руския МС-21 има най-широк фюзелаж в целия клас, по-обемен е което и го прави най-удобен и комфортен от всички останали.

А колко такива самолета летят в момента и колко пътници са превозили?

Фатмак, преди да се изхвърлиш за поредън път, кажи що руснаците не сте на изложението с тоя пусти МС-21? Айде като вземете барем 10 процента от пазарния дял на Ербъс и Боинг тогава бийте тупано колко сте убави и добри.

Щяло,да се говори?Егати смешниците!

Защото там ще се правят поръчките от компаниите, за бройките за производство! В момента, МС-21 е с най-добрите показатели от абсолютно всички останали самолети от този клас!

Аааа, ще си разправят вицове за "руския самолет". Като за "Албанския Реотан" за колко време загрява.

ама за плаващия краварник натъпкан с ракети, радари, сензори и т.н разбиващ се, не не в айсберг...А в търговска гемия, вицовете не стихват! ХАхахахахахахаха

Тъй, тъй! Няма само Путин да кара самолет я!

Кажи бе тъп потурнако ?Русия тепърва ще ви слага в потурите

Там на теб май ти хареса!

къде ги рашките, нали правеха най- железните самилети? хахаха смешници

Браво на написалия статията ,с изключително точен и коректен превод ,другите просто да вземат пример от него !

Техника , за много ''ХУМАННИ'' войни . Както каза и Б. Борисов: --- Хвърляш бомби , а искаш ''мир''?

България ще се представи , с корабът ''ДРЪжКИ'', от 2-та СВ.

Започна поредното изложените на техника с която да посяваме мир по света. Всички са много заинтересувани как и на какво можеш да възпитаваш деца от 15 км височина, летейки с 1000+км/ч. Има тонове педагози от този бранш. Защо всички там не ви погребем с оръжията барабар? Света ще се оправи за дни.

То войни е имало и щте има по света щте бъде хубаво ако мирът се запази.Единственни които се опълчват зда има мир то това са руснаците а без тях на това изложение си е скучно

С парите за военна техника можем да направим Марс чудесен зимен курорт и ще останат пари да изпратим пенсионери там за безплатна почивка.

а няма ли да е по-лесно да им спрем илачите за хипертонията?

Е, това са ни родителите, все пак.. АЗ написах почивка с добро, бе ;))))

Блаженни са вероющите ! Единствено поради надпреварата в въоръжаването имаш шанс да си мечтаеш за Марс. Космическите програми са уджасно скъпи и никой няма да се занимава с тях ,само за да разпраща кухи лейки из Слънчевата система.