Служебният автомобил на Лозан Панов не е умишлено повреден

Военноокръжна прокуратура София отказа да образува наказателно производство по твърденията за инцидент с автомобила на НСО, обслужващ председателя на ВКС Панов.

Обратно в новината

Коментари - Служебният автомобил на Лозан Панов не е умишлено повреден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди десетина години един Драгалевския Ман Гал си правеше пиар, като пускаше бомбички,ама не в своя двор, а на улицата и тероризираше по този начин не институциите, а съседите си.

Има обосновано предположение, че болтовете са се саморазвили.

Язък , за колата.

Единственият човек по върховете, който наистина се бори да ни направи живота по-справедлив, е съдия Панов. И от морална гледна точка е недостижим за никое от политическите ни джуджета, всичките. Толкова време чакаме такъв човек, а с недораслите си умове се чудим как да го опетним. Добре е, че е толкова високо над нас!

Какви политически джуджета, къде пък и политик и от коя партия е..

Той е СЪДИЯ, който има смелост да се противопостави на политическата сган! Какъв политик те гони! И слава богу, че твоето "опала" е само на ниво "тъпи изказвания на тъп електорат", който обаче не го заслужава!

На цялата ни съдебна система трябва да се развият болтовете и да я пратят да пътува иначе ние си отиваме като държава!

Това е все едно да кажеш, че Бойко Борисов не е мутра!!!!

Г-н Президент, Г-н Министър-Председател, Г-н Главен Прокурор, Г-н Министър на Вътрешни Работи! ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

Ако колата е била при гумаджия, а тя не е била, може да се мисли кой е посмял да не си свърши работата за шефа на ВКС? Но кола в движение да бъде с развити болтове и то на шефа на ВКС, тогава имаме повод да извършим проверка. Ако няма доказателства и не се установява извършител, то е редно да се мисли къде може да се е промъкнал някой и кой може да го направи? Редно е да се мисли дали някой не иска Лозан Панов да си смени шофьора, за да може друг да го убие? Това е чист опит за покушение или заплаха срещу председателя на ВКС. Дори и нястоящият шофьор може да е замесен като сам може да е разхлабил болтовете след спиране, защото няма как да не е взел на отиване Лозан Панов и после да се е почувствало , че болтовете са разхлабени. Просто веднага цялата джанта започва да хлопа от един разхлабен болт, който пада, да не говорим за два. В този смисъл е неуместно държавата да покрива случая с отказ за образуване на наказателно производство срещу неизвестен извършител.

Ами на мен ми се случи същото. След като бях на гумаджия, по едно време предна лява гума започна да издава странни звуци. Добре че се усетих, слязох и завих болтовете обратно. Сигурен съм че не беше умишлено. Не бях пострадал (слава на Бога!), колата ми беше цяла, реших че е безсмислено да ходя да се разправям с гумаджията, имах чувството че беше влюбен или изморен. Едно от двете. Или и двете. Щото нямаше дребни пари да ми върне, остави си портфейла навън на перваза на един прозорец и хукна някъде да търси стотинки. Е, аз го пазех де, но къде му е била главата? И никога друг път такова нещо не ми се беше случвало, ако някой ми беше казал, нямаше да повярвам че е възможно. Затова съвет от мене: Винаги си проверявайте болтовете на джантите след като ви ги е свалял майстор!

Другарю Панов

Има все още хора, които да си мислят, че тук има държава: - покушения срещу висш съдя; - една фирма - Лукойл ощетяваща ежегодно държавата с милиарди, укриваща данъци, без никакъв държавен, митнически.. контрол; - едно лице - Пеевски деклариращо милиони, натрупани за 2-3г. и няма кой да го разследва; - въобще липса на каквото и да било разследване, с изключение на един министър, който бил ощетил чужда фирма за да защити интересите на България; - а в също време държава с най много прокурори и полицаи на глава от населението

Пич, докато опозицията е част от тези нещата ще са така.

Боже, умрял някои да убива този Панов.

айде грантовите пак са емнали сякаш панов е някакъв върховен жрец на темида, а той е просто една марионетка на костов-прокопиев-радан. Във футбола за симулация се дава жълт картон. Понеже този уж трябва да защитава правото а симулира най добре улицата да му раздаде правосъдие, умните и красивите гейтаци ще е добре да бъдат здраво бити поне веднъж за назидание на всякакви петоколонни.

Майтап да става май са всички разследвания на цацаратурата.. И как бе идиоти ей така болковете сами са се развили ''без'' да има умишленост...Не ви отърва Панов та се чудите какви да ги забъркате след като сме свидетели на толкова ''катастрофи'' и ти все с хора замесени в разследвания или са свидетели...

Ясно е само едно - НСО не се справят с изпълнение на основните си задължения, които НЕ включват разхождане на йоркито, пазаруване в мол-а и билата, нито развозване на "професионалистки".

jingiby

Болтовете падат, падат по шосето! Болтовете падат, падат по шосето! Колело ми падна, на сърцееетооо... Припев: Иска ми се Ленче, с тебе да живея! С тебе да живея, и да се смея...

Панов е готин и умен човек, не е ли ясно какво се случва срещу него..плакати навсякъде по софия го оплюват, кой ги лепи..

В така наречения "правен свят"за никого не е тайна, че Панов е най-богатият съдия в страната, че обича свой подчинен съдия и че благодарение на параноята първата му работа беше да уволни 137 служители от повереното му ведомство.

що както трябва д аомаскарвт някого в България все го нарочват за гей..

Ти си абсолютно ненормален лъжец и трябва да бъдеш съден за клевета за около 10-ина години в СЦЗ, за да разбереш колко гадни устенца имаш!

Разбира се , билтовете сами са се отвили с гачен ключ, тва се случва в банановата република