Задържаха мъж, вързал и влачил куче с колата си

49-годишен габровец бе задържан, след като завързал и влачил с колата си куче, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж, вързал и влачил куче с колата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички,които карат пияни трябва да бъдат бити с камшик на място,а тези,които влачат кучета да бъдат скопявани на място. След няколко месеца държавата ще светне!

daño izdahne v strashni maki tozi gad v choveshka koja!!!

Аз не съм за измъчването на животните в никакъв случай, НО правата на хората трябва да са над правата на животните. Който иска да се грижи за бездомни кучета, да си ги вземе у тях и да ги разхожда на улицата и в парка само с повод и намордник, както са правилата. Защо аз и детето ми трябва да живеем в страх и да не може да излезеш спокойно, за да могат бездоните лучта спокойно да се разхождат. На 2 години на сина ми му се заби кърлеж в градина в центъра на София, после и на мен. Това нормално ли е? Кучетат лежат и ходят до тоалетна на детските площадки, на пейките в Южния парк и другите паркове, а майките с деца не могат спокойно да се разхождат там.

Потърпевши от кърлежи са не само хората, а кучетата и котките. Общината не ръси, не коси тревата, а само събира данъци.

Този изрод дано гори в ада.

А кога ще арестуват и задържат убийците на хора.

Когато има повече обучени кучета да разпознават убийците!!!!!

Единственото общо между тези две неща - убийците на кучета и убийците на хора е това, че се извършва от едни и същи индивиди - психопатите, които убиват животни, нямат проблеми да убият и човек. Колкото до правораздавателната система, за нейното "качество" сме виновни ние, че я търпим, не кучетата, които нямат вина, че са на улицата или че са се родили.

ИЗРОДА е ЦИГАНИН

Позна, там си е цигански катун. Чудно ми е от къде са се намерили хора да се обадят.

Поздравления за Човека, който е взел да се грижи за кучето!!! Добрината се отплаща! Отгоре, всичко се вижда!

ама, верно ли отгоре всичко се вижда, а?

Абсолютно всичко, помни го, когато предприемаш, каквото и да е.

Тоя пияндур да го сложат за три месеца в кучкарник за бездомни кучета и да им бачка,като ги обгрижва,като хигиенен работник-да им мие екстрементите и така от него може и да се въпроизведе човек.

Не прочетох нито един коментар, но със сигурност знам какво ще пише: 1/3 ще са искрено възмутени, но за съжаление останалите 2/3 ще подкрепят зверството или лицемерно ще питат, кое е по-важно кучето или човека. Вторите аз пък ще ги попитам, вие на това човек ли му казвате? А ако следват сравнения за съдебната ни система по отношение на убийци на хора и мъчители на животни, хайде не се правете. Знаете много добре, колко животни страдат, но никой не знае, за 1 на 10000000 научаваме, че е страдало, вдига се шум и евентуално се взимат мерки в стил - прах в очите, нищо повече. А тоя, качил се пиян в колата и решил да мъчи "много страшното животно" - кучето си, което няма шанс да се защити, нищо че според бъзльовците, кучетата са извънредно опасни. Нищо не променя мнението ми, че щом човек може да посегне на животно, той няма никакви проблеми да посегне и на друг човек. Веднъж щом си загубил уважението към живота, като такъв, то значи нищо не те спира. И още нещо, не разбирам родителите, които насилствено насаждат омраза в децата си към животните (в частност към кучетата), това е ненормално и абсолютно вреди на децата, защото от малки им се създава психоза, която освен да се задълбочава в годините, няма какво друго да стане, а да възпиташ човек с омраза в душата, значи да възпиташ психопат. Извинете, но ми се струва, че да предаваш собствените си страхове на детето си е и върховен егоизъм.

Ами майките, вместо по цял ден да пишат и лочат кафета, да научат децата си да си мият ръцете. Няма животно към което да се отнасяш с добро, да те нападне. Я ГО ПОКАЖЕТЕ ТОЗИ ИЗРОД НА СНИМКА! СИГУРНО Е С ОТВРАТИТЕЛНА ФИЗИОНОМИЯ!!!

то и аз бех предложил да съдят всички с грозни лица, щото требва да са престъпници! Ама, беше за кратко!

Много помияри тук, много нещо. Какво ще кажете на майките на умиращите от кучешка тения деца, на хилядите нахапани и пострадали. За кученцето Мима, което незнайно как от 4 лапи са намерили точно в момента преди да му изтече кръвта (случайно съвпадение преди да приемат безумни законодателни промени) се намериха протези!!!. За бабата в разградско на която кучета изядоха краката никой не се сети!!. Лицемери!!! Така е ж съвременна България мислим за кучетата като за хора а за хората като за кучета!

Тоест искаш да кажеш, че е нормално да се убиват животни по садистичен начин само за да си "начеша" някой изрод извратената нужда ли ? Е като се замисля за кучетата и хората..бе не се сещам за кучета масови убийци, изнасилвачи,телефонни измамници, политици и прочие ;)

Нищо не си разбрал какво искам да кажа! Виждам сложно е за теб.

ЕВАЛА. По-точен коментар за съвременна България не съм чел - "В съвременна България мислим за кучетата като за хора, а за хората като за кучета!" А иначе на всички кучезащитници пожелавам първо да ги хване кучешка тения, после като се мъчат години наред защото лек няма, да ги ухапе бясно кучи и като вече хептен са неадекватни, глутница помияри да ги хапне зад някой блок. Защото това се случва с българските граждани и никой не го е еня. И между другото, като си имаме парад не пед..... в България и много сме горди с него, как така сме изостанали от евроатлантическите ценности и нямаме и кучешки парад.

И какво са ти виновни кучетата!

И ти си психопат, като този, който е влачил кучето. Няма какво друго да ти кажа, само психично болно същество защитава и подкрепя зверство и изпитва наслада, като гледа живо същество да се мъчи. Мога и повече неща да ти кажа, но няма да ги разбереш, не стигаш до там.

Майките да научат децата си да си мият ръцете!!! Животните не са виновни. Виновни са хората с отношението си към тях. Няма куче към което да са полагани грижи и то да напада. Да те влачат мътните....

Ниското ниво на водена на комуникация с "вземането на мътните" очевидно не може да компенсира навика да си миеш ръцете.

Ти научи двегодишното си дете да си мие ръцете, преди да пипне нещо по улицата и на детската площадка, където всичко е опикано от бездомни и болни помияри. Писна ми от лицемери. Заради такива е загинала не една държава. Не ви пука за децата, не ви пука за възрастните, не ви пука за мизерния живот, но бездомните кучета, тази висша ценност на обществото ни, са най-важното нещо.

Ти, направи ли дарение или с нещо помогна ли на някой пострадал, независимо от какво??? Кучето може и да помогне, но такъв като теб- никога.

Липсата на аргументи води до персонални нападки (виж БГ парламента). Ставаш за там. Аз това го изживях в втора група в детската градина.

Това са пълни глупости. Тения има в циганските квартали, искате да кажете, значи, че трябва да вържем всички цигани зад колите си и да ги влачим ли - ами дайте пример, започнете пръв. Всички нахапани! Олелееееее - дайте да избием всички кучета по тази причина. Ами всички блъснати от пияни шофьори, като този дето си е влачил кучето? Тях какво да ги правим? Ами всички, които не могат да се лекуват от много по-смъртоносни болести от тенията (не знаех че има толкова умиращи деца от тения в съвременна България), на които нашето здравеопазване отказва лечение? Мога да продължа, но вие няма да схванете, защото сте от хората, които не мислят за причините, а само виждат следствията. Не са виновни кучетата, не са виновни и хората, обичащи кучета, виновни за пореден път са неработещите институции и при това това важи не само по отношение на бездомните животни. Така че мислете преди да говорите и да защитавате идин психопат, защото само психопат и садист може да измъчва друго живо същество и да изпитва удоволствие от това. Чудя се как да нарека пък хората, които го защитават!

Нико, а какво предлагаш да кажа на майките, които домъкват лазещите си и току що проходили дечица в ограждението за кучета, а не отиват на прекрасната нова детска площадка, защото тя не е оградена и ще трябва да си гледат децата къде отиват? Защото ,аз като ги питам какво правят на кучешката площадка и то в ограждението за едри кучета ми отговарят ,че не е моя работа къде ще си разхождат децата.

кво ривете бе кучито си е негову ще си прави каквото иска ,лицемери

То и жена му си е "негова" и детето и то .. има закони, той ги е нарушил - това е !

едно време руснаците си били жените всяка събота за да слушат,затова Руссиа е велика страна

Изрод, искам и с теб някой да прави каквото си иска, като те върже и те влачи с колата си !

ти не си Човек,само изрод може да върже и влачи човек

loyola

Аха виждам, че благодарение на Съветския опс, пардон - Европейския съюз станахме държавата на гейовете и кучетата.

Я сметни чий жертви са повече тия на кучетата или тия на комунизма ;)

Напълно съм съгласен. В България Америка не спи, купува на безценица безродните души!

Ако са останали безродни души, защото останалите безродници (а те са мнооооого) са купени от "братския" руски народ и се кланят на СССР, пардон, Русия.

Полицаите трябва да бият.

Ракия, селянин, стар Опел Астра комби с газово, влачено куче. Ово е стандарт у Бугарско :)

НО СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е ТОЗИ ИНДИВИД, ДА ХВЪРЛЯТ НА ГЛУТНИЦА КУЧЕТА И ДА ГО РАЗКЪСАТ НА ПАРЧЕТА

Може да се наричаме хомо сапиенс, но отдавна престанахме да бъдем човеци! Отхвърлете поне за малко злобата и ненавистта и ще видите колко по-добре ще се почувствате -опитайте нищо не ви коства.

Кокошките да са свободни, хуманно прасетата да колим... какво ли още ще ни натресат от ЕС ? То скоро и на жената няма да мога да посягам :))

Никога не пропускайте да се обадите на 112,цял живот ще съжалявам когато комшията ни по вила хвана ей така собственото си едно мило кученце и му счупи гръбнака на коляно.Словесно да се разправяш с такива идиоти е безмислено.

Не е важно какво е влачил, а че е влачил! Бързам да попитам, на какво ще го вържат сега тоя и него да повлачат малко. Да види извратената му природа, и да усети, какво е да е от другата страна.

Добре са го спрели гражданите, но как не се намери някой да повлачи изверга на кратка разходка със собствения му автомобил?Ей така, стотина метра, да се позабавляват, докато дойде полицията.Защо да не изпита адреналина, който сам причинява на живо същество?

Защото не са като него, затова!!!

paбиpaм

Браво за написаното, браво!!!

Де да беше така активно гражданското общество и в други случаи когаот жертвите са хора. Например, ако на някой случайно му хрумне да рита възрастна жена на автобусна спирка... Да не говорим за лицемерието с което дъвчещи "хот-дог" активисти спасяват невинните животни от бруталните агресори. Мисля че човечеството трябва да се позамисли над обществената шизофрения: отровата за плъхове и хлебарки е ОК, но отровата за бездомните на "четири лапи" разнасящи същите зарази не е ОК ... уотевър...

Интересно ти какво направи по въпорса с ритната жена..та ревеш за обществото?

Нищо, твърде далече се намирам от мястото на инцидента. Но някак си ми се иска хората да реагират с еднаква настървеност при всякаква проява на агресия, а не само когато това касае един богоизбран животинкси вид. ... и още, виждал ли си как реагира индиец при вида на телешки стек? Тази придобивка на цивилизацията за него е най-отвратителното нещо на света (свщенната крава и ала бала). Добре че религията им е миролюбива.

Dobromir Dimitrow

А Вие какво направихте?! Принципно е прав човекът!!! Умиляваме се, като си помислим за милото кученце, но какво правим за хората?!

Поздравявам Ви за прекрасното мнение! Цялата държава, доколкото я има е пълна с лицемери, еврогейове и други аборигени като повечето по-долу! Никога не съм и предполагала, че толкова стойностен народ, какъвто бяхме едно време ще се превърне в най-долната циганска паплач на земята. Трябва да се възроди девиза "око за око, зъб за зъб" в най-кратко време иначе тая пасмина в тая жалка държавица е обречена. Лошото е, че ще погинем и нормалните интелигентни хора

vasil

Стойностен народ може да сме били преди наложеното ни от комунистите безбожие.

Радвай се и на малкото добро което виждаш. Защото сега просто приличаш на новините по българската телевизия - негативни глупости, концентриращи се в/у всичко негативно. Промяната почва от малките неща...

СЕ ВИЖДА И ОТ САМОЛЕТ, НО НЕ ЧЕ СИ СЕЛЯНИН, ТИ СИ ДА ЖИВЕЕШ НЯКЪДЕ В СРЕДНА АЗИЯ ЗАЩОТО ПО НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕ СИ ЗА ДЖУНГЛАТА

Предпочитам източна Азия ;) Всъщност хранителните навици на тамошното население включват понякога и представители на милите четирилапови същества. Но, оооо забравих - те са диваци и ние трябва с огън и меч да ги вразумим. Къде по-цивилизовано е да хапваме джоланче нали ;) Мислете бе хора, мислете с главите си - не повтаряйте банални фрази: "милите животни, жестокост, агресия". Ами нали цивилизацията ни е изградена на това че се храним с други животински видове. Дайте да сме по-внимателни с крайнте определения, че да не останем да пасем по-поляните като овце накрая. И за да не ме разбирате погрешно - не одобрявам постъпката на 49 годиншния габровец.

Сельо,този който рита човек е същия който може да влачи и животно.Време е да проумеете този факт.Човекоподобните дето може да наранят животно могат и да убият човек.В цивилизования свят подобни екземпляри ги регистрират и когато търсят серийните убийци първо се проверяват извергите от този този списък. Не се излагай с подобни писаници,защото те,те издават колко си прост.

Мики, радвам се че отдели от безценното си време за да ме осветиш за нивото ми на интелигентност. Сигурно си прав. Сега ако имаш 1 минутка да ми отговориш на въпроса: Касапите които неуморно ден и нощ колят, разфасоват и транжират сладки теленца и агънца също ли са потеницални масови убийци?

Пълно е с луди!!!

дайте ми го този нещастник, да му направя живота още по-скапан.

...или ти да ми паднеш, тъпанарино!!!

Сега е този изрод също да вържат за колата и да го ракрават по цялата България за да видят другите изроди какво може да стане с тях.

Жестокостта и към хора , и към животни трябва да бъде наказвана!!! Иначе рискуваме следващите жертви да сме ние!!!

Садиста е за затвора и глоба.Кучето е имало късмета да бъде спасено.Най после зоо полицията да влезне в действие защото положението е нетърпимо !Колко много насилие срещу невинни животни!

Ако не друг, поне онзи от горе гледа и наказва.

Жалка човешка раса, такива не са нужни на тази планета! Изрод!

Този манаф бих го вързала за теглича и ще го влача докато мине денят.

И аз тебе ше те вържа за кревата и ша те клатя до зори докато ти набъбне едно кило поне!

Минко, минко, аман от импотентни педераси.

Родителите да си гледат и пазят децата, а не да пият бира и да ги пускат като безпризорни кучета!

Какъв е човекът извършил това не знам, но "кучелюбите" правят пачка на гърба на кучета. Меко казано - на тях им е през онази работа какво ще стане с дадено куче, но във всяко такова куче има далавера от над 60 Евро. Десет разлавания на кучета в месеца - 600 Евро за кучелюба. Останалото всичко е прах в очите на хората. Обществената нетърписмост се възпитава за да може да има сензация от една страна, а от друга да има и кой да дава пари за горките животни. Не приемам кученасилието, но много повече ме трогва нещастието на децата и възрастните хора спрямо кучешките неволи. И последно повечето кучелюби са неискрени и извратени. И куче спасителните мероприятия са далавера, от каято някой вадят пари.

Леете крокодилски сълзи за някакво куче, влачено по улицата. А защо не пишете за полицията в Нюрнберг, която миналата седмица най-брутално разгони с палки, с насъскани кучета и с лютив газ 300 ученици, протестиращи против своеволията на полицията? На един ученик му бяха сложили белезници, проснаха го на земята, хванаха го за белезниците, и го влачиха по земята до полицейската камионетка. И това ли е човеколюбие?

Какво си се завайкал за Нюрнберг, като в България изроди колкото щеш? Като си си толкова заинтересован, защо не се замисли,че през изминалата седмица имаше съобщения за над десет смъртни случай на територията на България- самоубили се, прегазени, запалени, трудова злополука, катастрофирали и т.н.

300 мулти-култи левичари се сбили с полицията и полицията ги набила ..съвсем нормално и закономерно! И не са протестирали срещу своеволия, а срещу съвсем законна депортация на афганистанец !

Само дето съдът реши, че депортацията не е законна и афганистанеца го върнаха. Което означава на български език, че действията на полицията са били произволни и незаконни!

А да, и американците си бият негрите. Не забравяй култовия пърос "А, вие защо си биете негрите?"! На тоя въпрос във всяка дискусия, няма как да ти отговорят адекватно. Предимно, защото въпроса е неадекватен във всяка друга дискусия освен тая за това, защо американците си бият негрите, но работни безотказно с възпитани хора. Не мога да се пречупят да ти кажат, че си глупак и изглежда все едно, че печелиш. :))

Не се оправдавайте с това - ако е ухапало детето... Да се възпита детето да не дразни кучето, да не се опитва да го гали... А ако е ухапано детето с мъчение на кучето ли ще му помогне. Оправдание за ЗЛОБАРИ и КОМПЛЕКСАРИ. Те и човек ще влачат....

Тоя народ съвсем оскотя! Какво става?!! И без оправдания от типа,че човека е луд. Човека си е съвсем нормален и трябва да му се тресне един хубав бой, после да ходи да гние в затвора поне 3 години без каквито и да било намаления на присъдата.

Изроди и олигофрени.Друго определение нямам. Такова е отношението им и към хората, животните и природата.Като ти липсва възпитание и култура никой не е в състояние да ти помогне.

Тоя сигурно е искал да спести от бензин и гуми!

Сега изродът трябва да бъде влачен по същия особено жесток начин! Боклук, меко казано!

За мъчения на животни трябва да се дават много тежки наказания. Животинката не може да се оплаче и да търси наказание за разлика от хората. Не може само да отиде на лекар! Затова много тежки наказания за такива изроди!

Да го повлачат сега и него да усети и други чувства освен садистични

Идиота и кучето се сменят местата и го връзват за теглича и влачат жестокия боклук докато диша.

що за изрод

и ако това сЕ е уапало детето на човека, ко прайм? Начи кучето не е изрод, а човека които си заштитава семейството е изрод

Тъп си мичкааа и такъв ще си останеш..

Я чувам много сета и едно от тех беше доберман една годин заранта угняви едно се на друг съсед, а преди месец уапа детето на друг комшиа. утепах го оти че ме садат у съдо и требе да плащам. е питам я ако го не бее утепал и то утепа детето какво шееете да оратите, а? много проС народ сте да знаете

Единствената дума която мога да кажа е ИЗРОД!

Нещастник, дано да си получи заслуженото Изрод