6-годишно дете в болница, изпило 400 мл бира

Шестгодишно момче пострада след употреба на алкохол, а мъжът, който му е дал да пие, е задържан, съобщиха от областната дирекция на МВР-Добрич.

Обратно в новината

Коментари - 6-годишно дете в болница, изпило 400 мл бира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо 400мл бира няма на никой да навредят и второ аз като бях малък вместо да ми бъркат в гърлото да повръщам бира ми даваха. за 6 годишно е много горчива

Мили родни картинки. А се смеем на руснаците, поляците и скандинавците, че са пияници. То тук е същото. Пиянство, бясна чалга и простотия.

Тая бирена история на ром ли ми намирисва???

Голям ром дал на малкия ром да пие бира.После отишли в болницата да набият доктора.

на мен от литъл била само ми се завлъзва езика

Пред вид горчивината на бирата ми е трудно да повярвам, че детето е успяло да изпие толкова, без да го изплюе! По-вероятно е да е употребило ликьор или нещо подсладено от сорта на Мартини Бианко, Бейлис и т.н.

Нормален ден за простолюдието гласуващо за бсп. А и днес е празник. Един от комунистическото простолюдие си е теглил свинеца като разбрал, че работата отива към гробищата. Ха дано и останалото комунистическо простолюдие да му последва светлия пример!!!

loyola

ама тия какво искат - вече колко години по ТВ въртят 24/7 реклами на бира?! Ми как да знае младежа, че е вредно за малкия? Даже няма и листовка, на която да прочете, ако може да чете де, щото с тия реформи в образованието ...

"Шестгодишно момче пострада след употреба на алкохол?!" от 400 бира?!Да беше момиче по щеше да държи...

"Кой ти пие вода бе братче! Д-р Радева ми е забранила да пием вода!"

Ааа не вярвам само от бира да е. Със сигурност има и ракия

Бирата носи смърт!

Немал вода с бира го напоил... Ако му поръча и 2 ракии, виж това е много

Чудя се как не му е дал и някой фас...

Бирата прочиства кръвта. Особено Тъмната.

Според спомените на проф. Елит Николов, когато той се родил, баща му отишъл в селската кръчма при кръстника му, за да му даде име. Кръчмата се казвала "Елит". Кръстникът вдигнал наздравица и викнал на всеослушание: "Елит да бъде - от "Елит" да не излиза!"

Много жадно е било детето а наоколо е нямало вода така че няма да го оставят да умре от жажда я :))))) И няма начин да му стане нещо от това количество бира..

дкми

В трети клас на ученически лагер опуках 1 кило бира. Ядох яки шамари от директорката на училището, която беше с нас, после - и от нашите. Ама никой не е занимавал институциите тогава. Ей за това сега сме на тоя хал - за най-малкото всеки реве и се оплаква, и от всичко правят политически въпрос, и все някой друг е виновен....

Добре, че не са те "натаковали", докато си бил пиян, че друга песен щеше да пееш тогава!

а бре посерко , човека ти е казал как се възпитаваше преди и как сега ... биха ни и родители и комшии и милиционера и в казармата ни гонеха 1 година , но поне станахме мъже за разлика от вас ... марш на геи парада !

дкми

Много повърхностно мислене имаш! Тоя малкия, дето сега се е напил е "жертва". Никой няма дори да му се скара, защото виновен е този, който му е дал пиенето. Сега ще има "на мама и тати детето", ще го покажат по телевизиите, ще пишат за него... а всичко можеше да се реши с 2-3 шамара, и толкова. Иначе сега е жертва, и при първи удобен случай - пак ще повтори. Аз след онзи случай не си и помислях да пия бира до 11-ти клас, пък да не говорим за твърд алкохол! И знаеш ли... никой не се оплака, че директорката ме е нашамарила... а какво ще стане сега, ако третокласник се напие, и директорката му бие шамарите? Рев до небесата как "преби детето". Противник съм на възпитанието с бой, но това, което се случва в момента създава изроди. Нищо не е по-лошо от падението, което се наблюдава в младите - те се интересуват единствено от фейсбук ппрофила си, от това кой какво ще мисли за тях.. а за да са "вървежни" малките правят неща, които не трябва да правят!

Директорът си е институция

Къде ги е събрало!?

От горе наливало отдолу изливало:))))Поредната малоумна информация...

Сина ми е на 6, изпива 1/2 литър вода почти на един дъх и пита за още. Ти деца гледал ли си?

Водата не е пенлива и не се подуваш от нея. Ти бира пил ли си?