Над 65,6 милиона души по света напуснали домовете си

Повече от 65,6 милиона са били в края на 2016 г. бежанците, кандидатите за убежище и вътрешно разселените лица.

Обратно в новината

Коментари - Над 65,6 милиона души по света напуснали домовете си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С милионите избити индианци са на една сметка!

Защо спасяват африканците и ги влачат в Италия.Така няма да има места за наистина нуждаещите се бягащи от войни....А и скоро Европа ще се пренасели и европейците ще се стопят...Не се учудвам,че се бият в Италианския парламент...Като ги спасят да ги връщат обратно и така няма да смеят да тръгват и да се давят...

ЗАПАДНАЛИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГОСПОД,НО САМО СИ ОПИТВАТ,КАТО ОПЛЕСКВАТ ВСИЧКО!!!

Судан, Сирия, Афганистан... виновни за тази трагедия са американците и водената от тях политика на унищожение на тези страни!

То тъй!

Още по-добре. Да идват в България, в бетонните хотелчета. Така или иначе няма работещи, няма туристи. Ердоган да ги праща.

Да ги вземем всички в Европа,така ще си решим демографските проблеми за 1 000 години напред.Къде си,мамо Меркел?Германия имала 20млрд.бюджетен излишък.

Къде са се настанили тези милиони???? и какви националности слагате в тях????защото и българите били само 2 милиона дето са напуснали България БЕЗ да има война а само ''демократично''гербераско управление

Ще ми извиняваш, ама аз напуснах заради БСП. ГЕРБ просто не могат да ме накарат да се върна.

много точно казано, и тази пропаганда срещу ГЕРБ, като че ли с тях започна всичко, ами не е така, не ги харесвам но не от тях тръгнаха нещата, проклетите комунисти съсипаха България и сега техните внуци продължават!

Mюсулманин ли е смачкаи го.Tова е дело на евреиските и американските престъпници.

Говориш глупости. Нашият народ е дипломатичен, да идват, ето в Бяла, в Разлог почват строителство, да заповядат.

ужассс.

Разплаках се. Как все слагат едни такива "умилителни" снимки?! Кои са избягали?! Здрави и прави мъже, лъжещи, че са под 18 год. и гепили по едно дете, вероятно чуждо. Зарязали бабите, майките, жените и дъщерите си.....Новите ценности идват

Не са напуснали домът си, а са пуснати като завоевателни войски от евреите и американските им слуги. Говорете истината или се превръщате в карикатура на журналисти.