Нападателят в Лондон: Ще избия мюсюлманите!

"Ще избия всички мюсюлмани", крещял мъжът, който тази нощ заби вана си сред хората, излизащи от голяма джамия в северен Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят в Лондон: Ще избия мюсюлманите! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да е терорист??????

"Ще избия всички мюсюлмани", крещял мъжът......Ми човека си го е казал в прав текст! какво сега, Педалсъюза нещо ще налага цензура ли!!! Всеки има право на мнение! И аз съм склонен, донякъде да се съглася с този човечец!

цените на бронирани и верижни машини в мохаБритания ще скочат....

политиците са виновни, които допуснаха тези хора в Европа - нормално е сега да има напрежение и недоволство от местните. Няма нищо хубаво в това да ти имплантират милиони чужденци в страната за 30-тина години.

Според мен това е отмъщение за стотиците атентати над христианите.Ами и потерпевшите имат право на някакво възмездие!

Тава правят и мюсюлманите, отмъщават си за дадените жертви от тяхна страна.

много показателно се развиват събитията - ОК десетилетия наред обясняваше на определени страни как са недоразвити и недемократични и са изостанали. благодарение на палитрата събития виждаме всъщност какво прогнило общество е това. и те са тези, които вдигат пръст и нареждат.

И кое общество не е прогнило? :)

Това е акт на самите мюслита, те са зли, мерзки души, подмолни, арогантни, агресивни и мноого злобни не-човеци, така че може да се очаква от тях всякякви гадости, които си причиняват и в техните земи на самите себе си!!!

A-у-у, дебил - луд за връзване.

Значи, християнин прави атентат и го хващат жив и здрав за распит и разследване. Мюсулманин( арабин, джихадист), прави същия атентат и то не един път, но тях задължително ги обиват, за да няма свидетели разкази и разпити. После ми говорете , че " великите сили" нямат нужда от насърчаване на атентати, да държът масите в страх и да си продават оръжието и наркотиците. На това му викат необходими жертви за общото благо или по-точно за благото на тези които дътпат конците.

раЗпит, Убиват и тн. ... пък чак после анализи.:)

И трите аврамистични религии са възникнали в пустинята и са еднакво зло. Те не водят началото си от европа. Християнството е минало през много кървави периоди и гонения. Това е част от историята ни, сега е ред на исляма да се европеизира(да се стопи в секуларизма). Стига с глупостите че европа била християнска, коя точно версия на християнството има 100 вида. Разберете се помежду си и можете да си я заврете религията знаете къде.

още не е започнал ,,ренесанса,, при тях...!!! докато се ,,ренесансирът,, ще ни ,,претопят,,...!!!

По отвратително нещо не бях чувал.Говори и плюй по каквото искаш,но християнството,което ни е спасило през 500г. робство не пипай.Да,днес религията и вярващите в нея са в криза,но това не ни дава право да се отричаме от нея,като Петър.Когато венчаваш децата си и кръщаваш внуците си ти извършваш ритуала на дедите ти.Осъзнай се !

Християнството закопа България, защото борис изби елита на държавата за да угоди на чужденците. После за да не ни е гадно само на нас го натресохме християнството и на руснаците :) Пък после защо не ни обичат.

Ако нападателят не е мюсюлманин и не е нагласено, би била нормална реакция, която ония си заслужиха. Колко народ избиха тия мюслита. Ха нека им е сега. Те какво очакват, че белите не могат да газят ли.

По-скоро е нагласено. За мюсюлманите и най-вече за организаторите на европейското погребение подобни актове са плюс. Ще изтъкнат, че европейците с нищо не се отличават от рязаните и са еднакво агресивни и примитивни. Така че да не злорадстваме, защото като цяло това е в ущърб на нас.

Не знам дали е в ущърб, има много страни. Но и все да сме толерантни към тия изроди не става.

May ,May go away ! - крещяха хората по улиците на Лондон.

Много неефективен метод. Може и самите мюслита да са си го направили с цел вижте какво правят с нази!

Не точно мюслитата, но си общо взето в правилна насока - тепърва ще има много подобни дирижирани актове и от двете страни.

да беше почнал от кмета на Лондон, Садък Хан а не от тия покрай джамията

Трябваше да вземе картечница, базука или поне калашник, резултата щеше да е доста по-добър.

тия в гетото новопакистан не им трябва нито брекзит нито екзит, те вътре ще се изпотрепят сами.

Прозира провокация от ислямистките мозъчни тръстове с цел сплотяване на изповядващите исляма в Англия.Подтиснато самочуствие на тамошните люспи след обвиненията за предишните атентати и сплотяването им за отпор на тези обвинения...и едновремено претекст за екстремизъм.Защо бог ме накисна да се родя в тая наш -Европa!!!

Трети закон на Нютон в сила.

стотици години ингилизите са грабили и поробвали чужди държави и народи, да си понасят последствията

Ма то пробелмите им идват, след като спряха да поробват и го обърнаха на солидарност с поробените ;)

Белокож?! А, чернокож? Чернокож изби белокожи... Белокож евреин изби чернокож афроамериканец-евреин взел го за мюсли... Леле

Слаба работа.

Интересно, защо нечух нищо от този британски мюсюлмански съвет при останалите атентати, изпълнени от братя мюсюлмани...

Да беше ударил Камерън, с вана, щеше да е по-в целта.

с вана е трудно, с миФка би било мноо по-удобно ;)

Да беше препоръчал тоалетна "чиния"... По-подходяща щеше да е за случая.

Проблемът е, че хората насочват гнева си в погрешна посока. Нека помислят кой допусна и дори насърчава миграцията на мюсюлмани в страните им.

Австрийското разузнаване оповести данни, че американски фирми финансират "миграцията" от Сев. Африка. Пък Сорос сам се хвали, че инвестира стотици милиони в рушене на белите, европейски, християнски държави. Не че не е очевидно и има нужда.

,,..Нападателят в Лондон: Ще избия мюсюлманите!..,,!!! не го прави!!! лондон ще ,,опустее,,...!!!

Всеки трябва да си живее в естествената среда ! Не можеш да отгледаш банан на полюсите в снеговете. Не може мюсюлманите да живеят с християни, защото просто искат да налагат своята вяра и закони. Е не става.

Ха... чудесно, я сега да видим коя е например ТВОЯТА естествена среда? не си ли ти от тези които дйдоха преди 1300 години на коне от средна азия? хайде да си знаеш мястото - и обратно!

искаш да кажеш- сте се ,,върнали,,...!!! явно си от ,,новите,, европеици...???

А намираш ли разлика в това да завоюваш дадена територия и в това да те поканят по милост ама да се из..ш на метеното?

A ти май забравяш, че християнството не е оригиналната религия на България, че ние сме покръстени. Същото може да се каже за редица страни в Африка, Южна Америка, Северна Америка и т.н. Нима християните не се опитват да налагат религията над други хора? Нима нямаме секти и т.н.?!? Ако питате мен религията е отживелица, която няма място в 21 век.

да се покръстят...!!!

Абсолютно съм съгласен!НИКАКВИ РЕЛИГИИ В 21и ВЕК. ВСИЧКИ СА ГАДНИ И НОСЯТ ВОЙНИ

Я опиши как си представяш "покръстването"; за едни ден всички започват да се кръстят? Нищо подобно, покръстването се е случило, защото е било най-естествен процес от гл. т. на консолидация на населението (вече доста християнски настроено и полулегално приело религията), географските съседи, външнополитическата обстановка.

Империята отвръща на удара ...

Сега чакам марш в защита на мюслитата организиран от евро*ейчетата с плюшени мечета и карамфили.

Верно си тъп!

Очакваше се ....

Да си толерантен към нетолерантни това е самоубийствена идиотщина!

ChatGPT

на г-н Басу мога да кажа само едно - не е тероризъм а ответен удар!

Войната започна...

Не може да избиваш невинни хора и това да не се сметне за терористична атака. С какво те са виновни за терористичните атентати в Лондон? В Лондон живеят около 1 млн мюсюлмани, нима всички са джихадисти и атентатори?!?

Виж лицата на стотиците убитите християни в Европа през последните години, виж 8 годишното дете -жертва на един от атентати в Лондон. Кажи те с какво бяха виновни ?

Не казвам, че те са виновни. Избиването на невинни хора, независимо от тяхната раса, пол, религиозна принадлежност е престъпление и не бива да бъде толерирано.

То си е им в кръвта да са такива джихадисти и атентатори .за това трябва да се трепят , може да не са всичките такива ама покрай сухото гори и мокрото .За това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТВЕТЕН УДАР ТЕЯБВА ДА ИМА ДАЖЕ МАЛКО ЗАКЪСНЯ ТОЗИ С ВАНА !!! АКО Е ВОЙНА ВОЙНА ДА Е !!!

Това не са спонтанни действия. За съжаление е в ход сценарий, писан от много, много зли сили. Ударите не трябва да са срещу мирни хора, били те и мюсюлмани. Атаката трябва да е срещу либерално-толерантно-глобалистичното статукво. И не с варварство. За съжаление сценарият работи с пълна сила и не виждам спиране.

Ето така стават големите бели, мюсюлманите почнаха да убиват християни, сега стана отмъщение за действията им. Но всеки един загинал има семейство и приятели Ще очакваме нов отговор от първите и така се влиза в спирала, която няма край, а само начало. Изобщо не трябваше да бъдат допускани в Европа.

Пролет ли пукна?

Мюслитата се самозабравиха във Великобритания. Бумерангът се завръща и ще набира скорост.

Във всичко това е виновни евроценности, толерантност и политиците в ЕС които пробутали тези ценности.

Интересно, когато избиват бели християни, властите бързат да кажа "по всяка вероятност НЕ е терористичен акт"... А когато някое мюсли загине, веднага е терористичен акт?!

Сега ще видите какъв ВОЙ ще настане. Мирните мюслите и гадните бели християни които те си колиха когато и както си посикат" щото Алла и дал право"

нищо неподозиращи граждани е престъпление, религията няма значение. Осъществяването на терор върху населението не е война. Война е когато атентатите са насочени срещу властта и нейните устои - полиция, спец. служби, или армия чрез нападения над техни офиси, сгради, военни. Гражданите са беззащитни и не са виновни за политиката която водят управляващите. Именно затова управляващшите трябва да бъдат цел на нападенията. Ето това е война.

Кой казал че са мирни! Събират се в джамиите като организирани престъпни групи и се нахъсват против друговерците!

По твоята логика същото би могло да се каже, за хора, които ходят на църква. Ужасно сте ограничени!

Що е то интеграция и то успешна, поне според мен: Един Българин (Язе), един еврейн ционист, един израелец нерелигиозен, един чеченец чийто баща беше гръмнат от руснаците, един узбекестанец с майка христянка и баща мюсилманин. Седиме и пиеме бира в градинка на пейката (студенти бяме) Като се почерпихме здраво и си разменихме доста пиперливи вицове за еврей, мюсилмани и христяни, циониста ни предложа да ни вкара в синагогата да хапнем (да не даваме пари за ядене) Всички отидохме, сложихме си капите и влезнахме да хапнем. След това чеченеца ни заведе на една сбирка само с мюсилмани (чеченци) дето празнуваха нещо. И те ни нахраниха и напойха. После завършихме мъртво пияни в местната (христянска?) дискотека :-) Всичко участници, без Язе, бяха с руски паспорти и рускоговорящи. Действието се развива в Западна държава където макар да сам живял от малък, никога не съм виждал това от месните евреи и мюсилмани. Тази държава в момента е на пътя на гражданската война а другата дето я плюят че била недемократична, още ни събира на купон същите хора 15г по късно от историята която ви разказах.

In vino veritas.

Тате камунист и язе тоже камунист! Да?

Някой който е изгубил близки в мисюлмански атентат и не вижда справедливо възмездие ще се прежали като този и ще мачка наред , мисюлманите явно не си даваха сметка че рано или късно търпението на европееца ще се изчерпи и ще получат и те същото подобаващо отношение. Всеки един такъв смелчага ще набира последователи така че всичко едва тепърва започва.

A ти си болен мозък! Какво според теб е разликата между мюсюлманите и християните, освен религията. Нали ти е ясно, че във всички религии има както добри, така и лоши хора. Да избиваш и мразиш хора само поради религиозната им принадлежност е знак на много ниска интелигентност.

Щом съм болен мозък отговори ми кога бял християнин е отишъл в мисюлманска държава като турист или гастарбайтер и е правил атентати избивайки местно цивилно население без причина. Мисюлманинът се ражда дивак - фанатик готов да убива без причина и мотиви. Не виждаш ли че като няма кой гърмят в собствените си държави и избиват чрез атентати тяхно население , пердето му пада и за него всеки става враг който трябва да бъде елиминиран. Болни мозъци са имамите им които ги учат да сеят терор и избиват невинни хора. И на финал само ще вметна че когато стане атентат в бяла държава всички мисюлмански държави ликуват и пируват открито определяйки терористичният акт като полезен и добър - това е и по телевизиите им и по социалните мрежи и по новинарските канали.Кой е болният мозък си отговори сам - ако можеш.

Ако ти заколят годеницата или дете ти загине разкъсано на парчета, ПОВЕРВАЙ ми нямам нужда от интилигентност повече. Защо не застанаха твърдо зад хората и посочат КОЙ радикализира в Джамийте??? Стоят си и дават прегръдки след атентатите, а тяхните деца заминават като касапи в Сирия или колят директно на площада/ моста/ Могат за карикатури да се вдигнат като вълна след глобално затопляне а немогат да изчистят радикалите? Те най добре знаят кои са. що си мълчат а?

а ти се изказваш много неподготвен...това е джамията с наи-радикализираните мюсюлмани..говореше се за лектори от ал-каида че са държaли речи там..

Можем ли да смятаме, че религиозната война в Европа вече е факт???!!! Според мен е въпрос на време, историята ни учи,че войната на цивилизациите е неизбежна!!! А някои идиоти смесиха две цивилизации в Европа?!

Израел направи успешен износ на проблемите си в Европа.

Когато овцете масово започнат да се страхъват за живота си, на улицата, в магазина, на детската полщадка без да осъзнават "играта" през мъглата...сами се се подложат за чипиране...тогава ще настане един мир и благоденствие...

Британският мюсюлмански съвет осъди нападението като "най-насилствената досега проява на ислямофобия". Очаквайте скоро и по други места! Всяко действие предизвиква обратно по посока и равно по сила противодействие...природен закон, въпрос на време беше! И само политиците, както винаги неадекватни - "шокирани", "ужасени" , дрън-дрън-дрън!

"Ще избия всички мюсюлмани", крещял мъжът, който тази нощ заби вана си сред хората, излизащи от голяма джамия в северен Лондон." Явно много му е писнало от овце

Абе Чуков и разните други мислители, кажете го в прав текст, ама не ви стиска, за друго ви плащат господарите, да плещите алабализми и да разстилате мъглата. Кажете истината, че съвременният тероризъм е иснтрумента на управляващият кръг в сянка, чрез който искат да предизвикат социална война в Европа и да наложат след това пълен диктат над масите под предлог да ги "пазят". Изтъркан трик, който сега се крие под бълвоча от медийни простотии и голословия на разни експерти. Както са го казали - когато вземеш насила свободата на хората - те почват да се бунтуват - трябва да ги накараш сами да я предадат. И точно натам се тикат нещата. Всичко се прави с една крайна цел - световно правителство - затова пречат разни държави опърничави, които не ходят по свирката на "лидерите" и ги разбутват, и тотален контрол над масите по тяхно "желание".

И троя само приказвал както чета защото резултата е много различен от приказките му ако въобще ги е казвал...