Правят в кочини шампанско за барове и курорти

Газирано вино, познато с името на едноименната напитка шампанско, се прави в кочини край Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Правят в кочини шампанско за барове и курорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да ги настаняват туристите по кочините.

Добро качество , добра оценка , добри обороти ! Само че не било платено авансовия акцис . Явно , имало пропуск , слабост в отчитане .

Има много лесен начин за справяне с това положение: Разрешете на всички частни производители да произвеждат и продават продукцията си, с платени данъци и съответните здравни сертификати. За година-две нелегалните работилници ще изчезнат, и домашното производство ще излезе от сивия сектор. Е, монополистите няма да са доволни.

А сега вие локайте шампанско баровци.

Да му мислят тъпаците с изтънчен вкус ала Гената Минчев! Аз лющим домашарка, лично производство!

Често наивни хора питат: Откъде тези пари? Ами от това което съм видял: от сто случая, поне 90 случая са от Контрабанда на цигари , алкохол, горива и дрога, 8-9 случая от партийни далавери и измами и максимум два от честен бизнес.

Брях , заболяха ме ушите да слушам за тази велика българска цивилизация. Представят се за наследници на Кирил и Методий , чеда на Левски , верни православни , изобретили компютъра , пък то кво се оказва забърквачи на ментета в кочина и алкодилъри, оплетени в контрабандни вериги с властта и бизнеса. Лицемерие е слаба дума, по- скоро свинщина , кочина, неразличима от циганите напаст.

Надке, великите производители от Западната цивлилизация и те ли са лицемери, измамници и крадци, понеже произвеждат за нашия пазар продукти със СЪЩИТЕ имена и цени, но с РАЗЛИЧЕН, долнопробен състав? Който може да произвежда и пробутва на чужди потребители, го прави. Едните изнасят до нашите супермаркети, другите - до чужденците в курортите. И без етнически, расистки обиди, моля! Не е "европейско"...

Ъ ъ по твойта логика наследниците на Цицерон и Октавиан Август какви са, при положение, че са измислили Ндрагента, Камора и прочие човешки достижения?

Пиене ядене , всичко се прави в кочини.

Марково шампанско...ГЕРГОВИ КОЧИНИ...регион ПЛОВДИВ .

Шампанско в свинеферми, мандра в автосервиз, "пазители на границата" първи трафиканти, депутати милионери, съдии и прокурори , участници в ОПГ... НО "боримЕ корупцията" по всички фронтове... К'во да коментираш изобщо...

Да, да..., големи борци са в БОРКОР, ДАНС, КОНПИ... и т.н.

Ами те са от същата кочина излязли.

А, борци ли били, аз си мислех, че и там, както и в МВР, се занимават основно със статистика и стъкмистика;)

Депутат пред портрет на Васил Левски: - Дяконе, моят лозунг е друг "Ако печеля, печеля само аз, а ако губя, губи цял народ!

В пловдивскитр села видиш ли по-стегната къща или скъпа кола ,100 процента е от ментета и котрабанда. Много говореха за Цар Киро, ама съселяните му българи и те по нищо не се различават от мангала , същите цигани , само имената им български и те с ментета се препитават и то не от сега, ами от 30 години , всички го знаят и не ги закачат, станало е традиционен занаят , така е и и в неговото село и в съседните села, там са по-големи кючекчии от циганите.

в голема грешка си!!! цигани моного и киро още е жив и нищо не го спира да продължава ......

В Катуница и наоколо има поне 500 нелегални производители на алкохол , българи.

Каквато държавата, такъв и Батмана, такъв и алсохола

а мин'стър Ангелкова пие ли шампанско като е в Слънчака....

аз пък знам едно "креватно" елитно заведение в един елитен морски курорт ....там го доставят...и го пият " елитни" клиенти само....

държава-кочина с тиква премиер и червен свинар в Пловдив...

Днес ми е полета за Германия. Аре чао :)

а виж ние сме се захванали за сравняваме европейските храни, докато РУСНАЦИ И КИТАЙЦИ НИ ТРОВЯТ С ВОДКА.

Ами спрете да пиете като не искате да ви тровят.

Моет Шандон от свинефермата хйахахаххаха

това се нарича икономически подем ...

Цялата ни "държава" се превърна в кочина. За голяма съжаление...

Добро утро! Кога ще има осъден високопоставен митничар?

Ти луд ли си, братле, нали затова всяка партия се пъне толкова да дойде на власт - за да овладее контрабандата... Да вкарат висш митничар в затвора е равносилно на харакири.

Ей за това жуля домашняк от десетилетия.

Тази далавера не може да се направи от сам човек.Един доставя бетилките,друг станиола ,трети шишетата ,четвърти тапите и т.н.Не бих се учудил ако има и някой правоимащ замесен в двалаверата.Сам човек е невъзможно да то направи това нещо.Да не забравяме и опаковката и транспорта на тази стока.

Тва не е единична далавера , а занаят в пловдовските села от 30 години, някои имат покровители , други минават метър, трети се разкешват като загазят, общо взето обаче никой не ги закача, освен ако някои не ги натопи.

хахахха тая статия е голямо МЕНТЕ! Смея се, така тъпо да е написана статията че чак се напих! Явно пак е изревал някои вносител на алкохол че го прекарват!

10.11.89 е едно ГОЛЯМО МЕНТЕ... ИСТИНАТА и СПАСЕНИЕТО Е В ЕДИН НОВ....09.09......

Пълни глупости!!! Нали тези, които дойдоха на 09.09 направиха и 10.11.89 за да си легализират кражбите и от "върли" комунисти да станат наперени капиталисти. За какво "спасение" става дума?

там е работата че не са те! А им викаха партийци! А сега какот виждаш е пълно с партийци! Ако питаш един гробар каква е еко политиката и програма на паритята ще се почеше по счупените уши и ще ти се изсмее.

В държава, направена от нашите управляващи на кочина къде искате да се произвежда шампанското и какво искате да е качеството му?

Никоя държава освен франция няма право да произвежда "шампанско". А въпросното "шампанско" го произвеждат некви скотове-тарикатчета кат тебе.

Шампанското, забъркано и бутилирано в кочина, едва ли е по-качествено от сиренето, "сготвено" в автосервиз. После едни хора дават много пари и мислят, че пият нещо качествено. А други купуват евтино, но натурално, и смятат, че така прецакват веригите и корпорациите. Мен ако ме питате, и едните, и другите са глупаци. Тарикатите са само тези, които им пробутват "качествената" стока.

И какво ще стане с "производителите " или поточно с възложителите - едно голямо - НИЩО !!! Да са живи и здрави потребителите ...

После ми разправят колко хубаво и истинско било българското море.Алкохола се налива от бидони а щом и шампанското е направено с кислородни патрони и есенции затова ще ходим в Гърция.Там поне ти сипват от шишета.Лакомията на нашите мутри няма граници.Преди няколко години правеха минерална вода в един гараж като на чешмата имаше един чорапогашник който я прецеждаше.Като почнеш от живота ни и стигнеш до това с което го поддържаме всичко е ментета-храна,лекарства ,пиеве ,техника и т.н.При нсоциализма пръскаха от въздуха с ДДТ.Що не вземат да опитат и сега.Накрая няма да останат живи данъкоплатци.

всички е менте в тази държава, важното олигарсите да са добре много богати с много любовници и коли, убиват народа си заради едното ядене пиене и еб-не , иначе Пеевски нямаше да доближи жена, да не говорим за хубава

В такива случай държавата не им ли изгори душата на тарикатите, няма оправия. Един, двама или трима, на момента в пандиза, стотици или хиляди даже като тях ще разберат че няма лабаво и ще кротнат. България е пълна с такива, мандри, колбасарници, фурни, винарни и какво ли не още? Редът се създава с законово насилие, без прошка. Време е да се осъзнае тази проста истина.

Ти си комунист, не даваш път на малкия бизнес. Капитализмът се гради по друг начин. Да вземеш от един, да препродадеш на друп по-скъпо. Да направиш от нищо, нещо. Кво знаеш ти?! И Джордж Фашингтон е забогатял от роби, и прехваленото Кенеди е забогатял от нелегален алкохол.

Само дето не видях внуците на Тато ,Цар Киро и българските му подобия да приличат на Кенеди или Вашингтон, пак същия цървул направа.

То и нас ни правят в кочината.

В Китай за производство и разпространение на фалшив алкохол директно смъртно наказание няма глоби няма 1-2 годинки условно и т.н директно смърт.след като получаваме фалшиви стоки защто не получим и тяхните закони

дкми

Ха добър ден :) Няма абсолютно нищо истинско по нашите курорти и дискотеки, не само по морето. Всичко е менте. Просто беге гъзарчетата никога не са опитвали истинско уиски или шампанско, та за това не могат да намерят разлика, и ги лъжат с ментета - спирт, есенция и вода... а те мислят, че пият "маркови" питиета.

мани. те БГ гъзарчета са много зле. Само ти - селския загубеняк си много добре и всичко си опитвал.

дкми

Разбира се, че съм. Ти пък що се засегна? Или и ти си от ония, дето цяла година кътат левчета за "слънчака" и се правят на големи? Имаш ли идея кога съм се занимавал именно с подобен тип алкохол? И колко ми е минало през ръцете, именно за зареждане на такива "гъзарски" заведения? Един литър "марков" алкохол го купуват на 20-25 лева. А на вас ви продават 50 грама за между 25 и 90 лева :) И си мислите, че пиете "марково уиски"? Добре, мислете си. Разните "дом периньон", "моет" и т.н. са същата история.

Голям праз. Накрая пак прасета го пият...

наденица с шампанско ! или както казала Мари-Антьонета : щом нямате хляб , яжте пастети .

Менте народ ,менте продукти ! Ура а а ...... тъжно :(

Това е едно нищо в сравнение с ментета ни в политиката.

d4

за поощрение на останалите "производители"... камък на шията и обратно в бидона. да дегустира ментетата...

Е 'ай ся. Пържоли може, шампанско не може.

В Исперих и околията на мода е таратор с житен бегач

Евроатлантическо качество, гарантирано от ЕС. Даже и руска водка не могат да фалшифицират, толкава са кадърни тия герберасти!

Марково елитно вино от Шампаникочинос и Кочиносбургундиос. Евростандарт -гарантиран на 100%}:-)))

Боклуците на морето трябва да пият боклуци от шишето...

Ами в кочина ще се прави, нали свине ще го пият после по курортите и ще ритат камериерки.

кой знае , как въздействат такива микстури върху психиката ? а в заведения голям кеф !

Менте държава, менте хора, менте храни, менте алкохол

Че това новина ли е ?!

умираме впоследствие на такава консомация с години по рано . но това новина ли е ?

За съжаление - няма да има възпитателни присъди, такива че да отказват останалите да правят това...

Дано и това отива в Слънчев Бряг, както преди години Циганите правеха ЛЕД в Кочини

На такива клиенти-пияндурници....шведи, ингилизи.....такова пиене.