Великобритания излиза от ЕС в края на март 2019-а

Великобритания иска да постигне с Европейския съюз споразумение, каквото няма друго в историята, заявява днес министърът за Брекзит Дейвид Дейвис.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания излиза от ЕС в края на март 2019-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ УСПЕЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС! ЩЕ ПРАВЯТ,ЩЕ СТРУВАТ,НО ЩЕ ГО ПРЕДОТВРАТЯТ ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ФИНТОВЕ! ТЕЗИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ БЯХА ЕДИН ОТ ФИНТОВЕТЕ ! НЯМАШЕ НИКАКВА ПРИЧИНА ДА ГИ ПРАВЯТ,НО ТАКА СЕ ТОПКА ТОПКАТА И ВРЕМЕТО СИ МИНАВА!

За кава вилика британия става реч! Както е тръгнало да не им върви, май ще си останат само с шая (графствата ). В Северна Ирландия Шин Фейн готвят референдум за обединяване с Република Ирландия, Шотландската Националпа Партия пък се мобилизира за нов плебисцит за независимост, в Уелс спечелиха либералите. Така че до 2 години кой знае дали въоще ще има обединено кралство и дали ще се стигне до прикключване на брекзит.

Англия няма нужда от специално отношение към ЕС. Англия няма да отиде по-далеч от брега на Франция, когато напусне ЕС. Дори и Франция да не беше в ЕС - все тая - ЕС е изкуствен, фалирал проект. Англичаните са една от малкото нации, които имат възможността да покажат че все още хора живеят под мотото 'свобода или смърт' дори да не е в булгаристан. Подливат има тонове вода, очевадно новината за 'специалният договор' е нож в гърба, злобари от кенефландии и соросоиди плюят срещу тях - но Англия може!

Паундът от тук на сетне вече няма да пада !

Много е вероятно до 2019г. да няма с кого Лондон да подпише споразумението...

Като се чуха за началото на кампанията за Брекзит си продадох 80% от наличните средства в паунди при курс 2.75 (близо 20 000 паунда). После си купих 5 000 при курс 2.17. Сега пак ще продавам, защото към 2019 курса е много вероятно да е 1:1 с долара. Щом аз съм се сетил че ще пада паунда, какво да кажем за сериозните играчи? През 2019 UK ще е гордо, независимо и ... по-бедно кралство, а може и вече да не е Обединено.

Може да се прекръстят на EFUK (England - a former United Kingdom)

В проведена преди седмица анкета на Острова се оказва, че ако се проведе сега референдум за Брекзит, 65% биха гласували за оставане в ЕС. К'во да им каже човек, освен - "късно е либе за китка".

После могат пак да кандидатват, ама тоя път сър Бойко Борисов ще пише критерии за приемането им, които англичаните трябва да изпълняват!

най-много да им подложи гъза си

СДУХАНИТЕ ОСТРОВИТЯНИ СЪС СБЪРКАНИЯ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ ЧИФТОСВАТ ПОМЕЖДУ СИ НА ОСТРОВА...

"ЕС ще настоява всички негови граждани, независимо дали работят или не, да запазят правото си на постоянно пребиваване ако живеят във Великобритания към датата на влизане в сила на споразумението за Брекзит." --------------------------- Еми това е първата (и може би единствена точка) заради която електората в ЮК гласува за Брекзит. Тия преговори ще са комедия за зрителите. А за тези които живота им зависи от това - трагедия.

Нищо няма да се промени. Кадърното и работливото ще има достъп до острова. Ще подпишат споразумение с подобно на тези като с Норвегия, Швейцария и Исландия и ще си плащат. Корумпирания ЕС да му мисли Великобритания внася 22 млрд. € вноска в Брюксел, ами сега ?

За "споразумението" се изискват два подписа, не само този на Великобритания. То не става така, те искат това и онова и хоп - ЕС подписва. Няма го този номер и няма и да го има. Защото това което се даде на Британците ще го поискат и някои други държави в ЕС. А за вноската не се безпокой, ЕС така както САЩ си имат печатница.

Наземен контрол:Нищо ново на островчето - отново политика на "блестяща изолация"!

Ами да напускат, все пак скоро цяла западна европа ще е обиденена - под знака на полумесеца и от законите на ширията.

Англичаните са мизерници. Заради Османската империя имаме някакви връзки с тях.Кога ли ще се освестим.

Ха ха щоуто тепърва предстои, хазари ще преговарят и ще се надлъгват с други хазари ха ха е те това лично аз не съм го виждал ха ха ! Накрая резултата да не стане че е пострадала Япония или Хамерика ха ха ха ??!!

Никакви отстъпки,на наглите,грозни бираджии! Все пак те напускат ЕС,а не обратното! А и май сега всичко ще е по-лесно в ЕС! Досега грозниците спъваха всички реформи! Нека си останат едно далечно провинциално островче,вече разбират как сами си го сложиха!

Логиката на берачите на ягоди е безпощадна.Чакаме и мнението на соросите, да потопят окончателно Англия!

Нищо няма да се случи. В Англия съм от 18 години, тук съм завършил, работя добра работа и смело мога да кажа,че в тази държава винаги е било- англичани и всички останали. В момента всички колеги които имат имоти в чужбина се чудят как да си организират нещата за да се преместят за постоянно там. Обикновените хора се измориха от тъпотиите на политиците.

КЪСНО СИ РАЗБРАЛ ,ЧЕ СЕ ДЕЛЯТ НА ИНГИЛИЗИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ...