Ван помете хора пред джамия в Лондон, има убит и 10 ранени

Микробус помете пешеходци, излизащи от джамия в Северен Лондон, съобщи полицията. Един човек е убит, а 10 са ранени при нападението.

Обратно в новината

Коментари - Ван помете хора пред джамия в Лондон, има убит и 10 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лондон........Поне 25 убити ЦИВИЛНИ след поредния саудитски въздушен удар срещу пазар в Йемен.Може да ви изненада, ама пазарите по принцип са пълни с цивилни. И пазарите в Йемен са нон-стоп взривявани с въздушни удари от подкрепяните от САЩ и Европа саудитски изроди.

"Това е ужасяващо. Всички мои мисли са с ранените, с обичните им хора и със спасителните екипи, работещи на място" Казала Тереза Мей. Интересно ми е какво е казала Ангелинка Меркел .....

Подпаленият блок и тази акция според мен са отговор на всички атентати от последните години. Вижда се, че правителствата нищо не правят, даже в Белгия си гласуваха, че евентуалните заподозрени в тероризъм не могат да ги задържат повече от 24 ч. и тогава народът взима нещата в свои ръце.

Някаква друга по-подходяща дума от "помете" ще научите ли?

отнесе

Жалкото е, че истинските виновни за тероризма са добре охранявани и тях никой не ги закача. Загиват и страдат невинни обикновени хора.

властите ще оставят темата отворена и нарочно няма да кажат кой е извършителя

СТИГА С КРОКОДИЛСКИТЕ СЪЛЗИ И СОПОЛИ!!! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО,ЛИЦЕМЕРИ!!!

ето това е терора,няма гранİса,няма релİгİя,няма беден богат,трябва с обŞтİ сİлİ да се İзкоренİ.İнаÇе както вирвİ 21 век Şте е лоŞо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Терорът е рожба на корана - 99% от терора днес е дело на правоверните. Така че яж сури, ако искаш си ги завирай от.зад и се разкарай от форумите, ретард смра.д.лив.

По принцип си прав, но има една особеност - не всички религии и не всички народи създават терористи. Досега например не съм чувал за терорист - будист.

каквото повикало, това се обадило това е...

ДА Е ДЕЛО НА СЪЩИТЕ,КОИТО ПРАВЯТ АТЕНТАТИТЕ СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ!!! ТЕ НЯМАТ РОДИНА И ПРОИЗХОД,МОЖЕ ДА Е ПРОВОКАЦИЯ!!!

Посланиците ни нищо не работят , ако има такива ситуации , четат вестници , и от медиите вадят информации . Имаме и Бг-посланици и в държави за които не сме и чували .

изказването на корбин не ми харесва за каква общност говори той явно не е социалист а либерал вместо да поиска оставка на кмета лейбърист заради пожара и серия от тероризъм

либераст - значи пълен боклук!

един ислямски боклук изтрепал други - къде е тук новината! те се трепат едни други по целия свят редовно!

Бре тоз англичанин! Да не повярваш! Верно че като са пияни и са на групи са абсолютни откачалки без равни в света, но никога не съм подозирал че могат целенасочено да са откачалки.

Пълни психари,не пробират дори,просто се врязват и гледат да има повече жертви,пък дали са мюсюлмани,християни или други им е все тая... Всички психопати по света взеха да стават ислямисти!!!

ДО МОЯ МИЛОСТ-АМИ ТЕ И НАШИТЕ РОМИ СА РОДЕНИ ТУК НО ПАК КРАДАТ ТАКА,ЧЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВЪЗПИТАНИЕ!ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!

Така е, прав сте. Мисълта ми беше, че за родените в дадената европейска държава не може да се приложи връщане по родните места. Затова трябва да се ограничи някак (е)миграцията.

Подкрепям! Единствената добра чалма е мъртвата чалма. Беше време да се отвърне на удара.

ще има ли сега Же Суи Алах....

Докато политиците ни се туткат и след всеки атентат на о-р-к-и-т-е казват, че "това е ужасно и са шокирани", и не предприемат адекватни мерки, хората ще вземат в свои ръце животът си и свобода си, и ще наказват навлеците с техните методи!

Сега трябва, както един наш демократ -адвокат да му приложат стандартното за една нормална държава наказание. Да го убият с камъни. Така се процедира в демократичните държави.

Има вероятност, но не е задължително атентатът да е дело на християнин, хиндуист и т.н. Орките воюват помежду си от ден първи, защото всяко племе/секта счита другото за неверници. Ако тази джамия е сунитска, е напълно възможно атентатът да е извършен от шиит. Тия се мразят помежду си колкото мразят и нас. Понякога се обединяват, за да избиват друговерци, обаче това е временен съюз. Сунитите и шиитите наричат един друг "кучета", а най-грозната им обида е "евреин". По време на войната между Ирак и Иран (сунити срещу шиити), аятоласите са викали на Саддам Хюсеин "мръсен евреин", а той им е отвръщал с "мръсни чифути". В исляма има само омраза. В "мирната религия" няма любов, няма опрощение, няма толерантност. Всеки, който твърди обратното ви лъже. Прочетете корана: само адски огън, изтезания, заплахи, страх, насилие и смърт. Орките, които четат корана или слушат имамите, са създания, които съществуват, за да мразят. Това са травмирани, нещастни създания - смисълът на живота им е да мразят и убиват за аллах. Ислямът отглежда психопати.

Ми ти ако прочетеш библията и там има такива моменти, а и е имало страхотна сеч и горене на клада в името на бог през средновековието, може също да прочетеш за богомилите как са били преследвани и избивани. Исляма по-скоро минава през такъв етап, а това че става из Европа, европейците може да се сърдят само на своите политици и богати, че имат икономически интереси в страните от арабския свят. Прсото онез арабите все повече осъзнават кои са виновни за войните в държавите им.

В училище са ни хранили с протестантска пропаганда - лъжи, които протестантите са разпрострянявали за да очернят католиците. Протестантите са били многото добри в пропагандата, плюс са се сетили, че печатната машина е много ефикасна. Католиците са били консервативни и не им е хрумвало да използват печата, за да се защитават. Наскоро отвориха архивите на инквизицията. За близо 300 години жертвите на инквизицията са около 3 000 (три хиляди) души, и те са екзекутирани главно от СВЕТСКАТА ВЛАСТ, защото испанските крале/кралици са се защитавали от завръщане на ислямската власт след реконкистата (прогонване на орките след 800 години ислямско робство в Испания и Португалия). За разлика от инквизицията, ислямът е избил около 270 МИЛИОНА души за 14 века и в момента продължава. Духовниците в Испания са съдели хора, но ПОВЕЧЕТО екзекуции са извършени от кралската власт. Потърси си на английски в Гугъл: "the truth about the inquisition"

Исляма е най-реакционата религиозна завоевателна доктрина. Само там е казано, "както корана заповяда" Не е вярно, че исляма е миролюбива религия. Исляма е в основата на завоевателните войни. Той подготвя хората за тази работа и то безпогрешно. Да докараш човека до такова състояние да умре във война за исляма до висше деяние, на това какво му казваш?

Не съм чел корана, но тия араби си стояха в държавите си и си кротуваха там, преди западните християнски държави да решат да им внесат демокрацията.

Опаааа, третия закон на Нютон в действие :)

Това, че хората са елементарни, като механизъм, се използва срещу тях.

Ами в един момент на хората им писва.И вместо да обръщат бузата, го карат на око за око и зъб за зъб.

Сега ще падне едно продължително: "Аз ти вкарвам една баница у сурата - ти ме риташ в топките - аз ти бия една глава фронтално - ти ме трескаш в диафрагмата..." Очертава се интересно вечно дерби.

Всяка акция има реакция-закон. Това е началото. Англичаните започват да прилагат принципа, на мръсника по-мръсно, явно с приказки няма да стане. Усещат, че държавата им не я бива защото се държи като добрия християнин, като те ударят по едната буза, дай и другата. Хората интуитивно усещат какво да правят в ситуацията. Ясно послание към терористите.

Само дето не насочват гнева си в правилната посока.

допусната е циганизация на стария свят и англия и франция са много зле

тук се готвят да ни ги стоварят! Малко сме били, не ни стигали и циганите след гениалната социална политика, която нашите още по-гениални политици провеждат от години! Боко Боклуков само от своето малко боклуче се интересува укрепено зад високите довари в Банкя...

И от убития си от комунетата дедо! Другите бг. дядовци и бабки не го интересуват - да мрът по-бързо с 200-300лв. пенции, че едвам му се откъсват от сърцето, иска да си си спестява и тях на името на унучето и кучето

"Микробус помете пешеходци, излизащи от джамия в Северен Лондон" Че не е терористичен акт, това е съвсем сигурно! Някой по-нервен ги е ударил на платното, където са се мотали нарочно точно като овце! Преди и особено след молитва, смятащи, че са си изпълнили всички възможни задължения, правоверните не зачитат никакви сфетофари, вървят като стадо на червено и пресичат като железни като гледат нарочно на обратно! На човекът просто не са му издържали нервите!

Така е! То е едно паркиране и спиране където им падне, едно мотане по чехли и с рокли по улиците, едни демонстрации, колко са велики и колко не им пука за правилата на лаическата държава в която живеят..

АМИ ТО 2/3 ОТ "АНГЛИЧАНИТЕ" СА МАЙМУНИТЕ ОТ КОЛОНИИТЕ ИМ- СЕГА ИМ "БЛАГОДАРЯТ"...

Стилът е познат - класически, англосаксонски: "...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

И в Киев беше същия - стреляха със снайпери по двете страни.

Някой много настоятелно работи в Европа да има противопоставяне на религиозна основа. Допреди поне това го нямаше. И се почна - първо в бивша Югославия, където такова нещо с години не беше ставало, след това в Кавказ, сега в "лидиращите" европейски страни. Европейските либерални пудели пригласят в хора на идеята да няма място на света без конфликти. Ама най-лошото е, че вече имат маши и у нас. И машите не осъзнават какво вършат, а за някой сребърник наливат масълце в огъня, ама огъня като стане пожар, няма да пожали никого. Прочетете само какви постове има тука, някои си играят с клечките кибрит и бензина и се правят на остроумни - пример два-три поста надолу. Да ги светна - после зад клавиатурите няма да може да се скриете, ей. Не е лошо да се разходите до Сараево и тогава пак да пишете.

Кой!?!? Путин ли!?

В Англия джамиите са свърталища на ИДИЛ и Ал Кайда !!!!!! Много закъсняхте бе ? Време беше .

"Британският Съвет на мюсюлманите определи случилото се като "терористично нападение срещу богомолци". В наказателното право на това му се казва реторсия. На обикновен език - каквото повикало, такова се обадило. С други думи - напълно закономерна последица.

Спомнете си кампаниите срещу българи и румънци. Представяха ни като хора които едва ли не ще им опоскаме държавите. Сега си спомнете всичките атентати и имало ли е кампании срещу орките. Дори напротив - след всеки атентат ми показват раждани на палми, забулени пингвини и всякакви подобни подживотински видове, които ронят фалшиви сълзи. Знаете ли какво- по мое мнение си го заслужават, да не говорим че и много хора забравят че щатите заедно с англия и франция бяха в основата на разбиването на почти всички арабски държави. Каквото търсели - намерили го.

Предполагам ще се окаже, че човекът е изгубил близки на предишното събитие (това правилното, миролюбиво-мюсюлманското на моста)... Живоътт му е изгубил смисъл и единственото, което му е останало, е търсенето на възмездие. Когато няма държавна санкция хората взимат нещата в собствените си ръце.

Някъде пишеше че в сициалните мрежи се събират и комуникират близки на починали при мисюлманските атентати , хората виждат че техните правителства не правят нищо да накажат виновните и ще се стига до подобни "ответни удари" които ще нарастват във времето.

Гей-масон-про-мюсюлманските европейски правителства ще превърнат кроткият, смотан, миролюбив, мислещ единствено за материалното си благополучие англичанин, германец, французин в злобен, фанатизиран, но интелегентен, убиец. За съжаление.

ChatGPT

Англичаните са се объркали... не става дума за тероризъм а антитероризъм

В България мпс-та мачкат хора по тротоарите и пешеходните пътеки ежедневно, гърмят с пищови по улиците, никой обаче не го смята за тероризъм...

Дам, в бившата ми работа една скъпа спортна кола помете автобусна спирка с чакащи и влезе в магазина зад спирката. За минути се появиха три джипа да помагат на "спортиста", даже и по новините не вдигнаха голям шум за случая.

Иначе постановление 208 е в сила, задължени сме да ги заселваме, да им плащаме. Полша, Чехия и Унгария са под атака че отказват. Това е свръх цинизъм. Няма да се учудя ако заселването у нас тече тихомълком, в големите градове, без да се шуми в соросоидната преса. Виждам много забрадки по София, това никога не е било. И гледат лошо. Много лошо.

200 000 ловни оръжия има в ръцете на хората - зареждаи с бренеке..

според мен извършителите са едни и същи но мястото е избрано нарочно

"Империята отвръща на удара" И буквално, и преносно... То и Нютон е англичанин, а е негов закона, че всяко действие има и противодействие!!! Не съм чул муслиманите категорично да анатемосват ислямистите!!!

Момчета, ще се сетите най-накрая :)

ЗА ДА НЯМА ЖЕРТВИ,ВСЕКИ ДА СИ ХОДИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ!

Така де, но много от мургавелите са си родени в европейските държави.

ChatGPT

Ми то това го очаквах отдавна. Даже много закъсня.

на некой му са избили предпазителите и решил око за око зъб за зъб. Христиенщината като ти ударят едната буза подай другата май веке не въри. Тия само от това разбират.

Като вземем стихове от КОРАНА и заместим думата неверници (немюсюлмани) с мюсюлмани, се получава следното: "Мюсюлманитe сa нaй-мръcнитe животнu" "Бъдeтe милостиви един kъм друг, но жeстоkи с мюcюлманите" "Koлко са извратeни мюсюлмaнuте!" "Пoсичайте главитe нa мюcюлмaнuтe и пръcтuте нa pъцетe uм" "Бийтe cе с тезu мюcюлманu, kоито cа в близост до ваc" "Мюcюлмaнuте, kоито cъздават нeприятноcтu, трябва да бъдат uзбuтu u pазпъванu на kpъст"

Да бъдат разпъвани на кръст? Верно ли това пише в Корана?

Пише го, естествено. Намери си го в Интернет на български. В корана има поне стотина такива стихове, които призовават правоверните да ни колят. Понеже коранът е помия и не става за четене, прочети поне Сури 2-9 включително. Няма нужда да четеш цялата гадост. И имай предвид, че "съдружаващите" означава "неверниците" - т.е. всички немюсюлмани. В категорията "неверник" влиза и всеки роден мюсюлманин, който не се моли по 5 пъти на ден, не подкрепя джихада и изобщо е "лош мюсюманин". Тези от Ислямска държава се придържат към буквата на корана и хадисите. Те са най-истинските мюсюлмани. Всеки път като режат глави и разпъват на кръст някого, публикуват цитати от корана и хадисите, които обясняват защо убиват. Коранът е извор на чистото зло, затова трябва да забраним исляма.

изказването на премиера е ужасяващо

Бавно, за сметка на това сигурно, Хитлер се завръща на власт! Следващата война ще е гражданска и абсолютно опустошителна за Европа. Левите либерали вие акъл изобщо имате ли?

Каквото повикало - такова се обадило. Това не е терористичен акт, това е акт на милосърдие...

хайде сега пак тонове цветя пред посолства и на место, свещи и бозави муцуни да обясняват как не ги е страх и никой няма да ги сломи. Като сериал станаха тия ритуали.

Еми като искат Брекзит така ще е!

Преди 200-300 г.не само в Лондон,но и в цяла Европа не е имало джамии.Изключвам Балканите. Човекът направил този"атентат",прави копи-пейст на предишния такъв на Лондон Бридж.Този път мишената са мюсюлмани.А той крещи,как иска да ги избие всичките.Нещо,като реципрочен,"контра-атентат". Има ли нещо учудващо в този факт,предвид цялата ситуация в Британия!?