Избрани са новите членове на ВСС от съдийската квота

Съдиите избраха своите представители в новия състав на Висшия съдебен съвет (ВСС), съобщи изборната комисия, цитирана снощи от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Избрани са новите членове на ВСС от съдийската квота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в едно изречение: Всичко в Бг е политизирано , не се очакват добри резултати!

Като е всеизвестно, че няма справедлива съдебна система в България, какво значение има кои ще влязат във ВСС, борят се те за нови огромни доходи и рушвети

Хахаха... Боряна Димитрова - председател на Окръжен съд - Бургас и тя избрана. Това е тази в чийто дом откриха публичен дом , а тя не знаела.Май беше завършила право в Бургаският свободен университет. Просто хора каква промяна предстои в съдебната система е ясно още от сега! Със стари к.ви нов бардак!

Няма да се промени,на някой не е ,,изгодно,,,държава подчинена на мутри,но вече,,бизнесмени с много пари,,които принадлежаха на ограбеният народ ,типично по,,азиатски,,

Иначе казано бяха избрани червени копчета с произход. А реформаторите пиха една студена вода, понеже се видя, че представляват опасност и служат на икономически кръгове, които целят махане на борда. На практика Лозан Панов свърши чудна работа и провали всякакъв избор.