Политици и дипломати оглавиха гей парад в Киев

Около 2500 души участваха в гей-парад в украинската столица Киев, носейки плакати в защита на правата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

Обратно в новината

Коментари - Политици и дипломати оглавиха гей парад в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите ОФИЦИАЛНО сме православни християни, това какво означава според вас мръсни атеистични дирници, а???? Като християни прочели ли сте поне един път Библията в живота си, А прости платени соросоидски глупаци на дира????Какво казва Бог за тея на снимката в Библията, а??? Защо няма вероучение в училищата??? Ако го изтриете, Бог ще ви накаже и утре и от леглото няма да може да станете, камо ли да триете думите да Бог от мръсния си сайт

Хвани си шибания измислен бок, барабар с кофрата, дето не знае кой му е баща и си го заври в разжлямбеното отверстие, тъпунгер.

всички комунисти трябва да гледат Модерно семейство задължително и под строи

Какво достигнаха до тука покрайнските циганя след Янукович? ... - Гей. Мъдан!

Основни изисквания за влизане на Украйна в НАТО и ЕС : 1. Организиране на Майдан. 2. Организиране на Гей-парад.

Знамето на дъгата е по хубаво да се свързва с децата а не с такива изтрещели хора........ да си намерят нещо извратено като тях

5000 полицаи цял ден не са си вършили задълженията, за да могат 2500 да покажат колко са готини, щото са обратни. и то в Украйна - дето бая повече нормални бяха избити по същите тия улици... защо тогава не правехте парад?!?

сорос изби нормалните в киев и украина

Безвизово пътуване за сметка на морал и Християнски ценности. Да излизаме то Гейския съюз преди Бог да се е разгневил от тази гнусотия "Гей Гордост", че бая огън и жупел ще пада от небето докато и помен не остане от днешния Содом и Гомор=гей съюза.

Честито на всички украинци! Слава на Украйна!

Такава слава, де!

Ех, Украйна! Много скоро ще си спомняте с тъга за близкото си минало!

излизаме ние с мъжо ми по бельо, на парад/прайд... та чупим стойки, се опипваме и мляскаме пред всички...ще ни помислят за откачени, нали? А относно дискредитиране - нашите пенсии и заплати са като за паплач и диваци, какви ти геи и прайдове???

Нищо ново под слънцето! Всички политици по презумпция са гейове. Защо в Киев да е по-различно?

Лозунгът сигурно е бил: "И вашето дете - гей!" или "И вашата снаха -зет!"

Демокрацията, европейските и северо-атлантическите ценности победиха и там!

Порошенко, Яйценюк и Станишев не са ли уважили с присъствието си тази така смела и самоотвержена, бих казал проява? Збелязвам, че темата от раздел "главни" е преминала в "Най-коментирани", а не ли най-подходящо да се намира в раздел "най-цензурирани"?

симо

Нормалнооо-гейсъюз----гейпарад....

Храните и начина на живот сбъркват както психиката, така и хормоните... корпоративните глутници искат да набият в кратуните на хората, че това е абсолютно нормално. Ами не е, не е нормално.

"Политици и дипломати оглавиха гей парад в Киев" Е как няма да го оглавят, като са баш гейовете...

ЩО ЗА НАГЛОСТ Е ДА НИ НАЛАГАТ ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ИЗВРАТЕНИ,БОЛНИ ХОРА!!!

ИЗВРАТЕНО Е!!!

Падението е много голямо. Жалко. Този народ не заслужава това.

:))

Че то това хвалба ли е бе?

Истина е,че боклуците от дира не търпят различно мнение.Fuck off.

Така се налагат еврогейски ценности -с манифестация охранявана от 5000 полицаи,платени дипломати и активисти. Нищо не се е променило от времето на комунизЪма.И тогава марширувахме пред "депутати и официални лица",охранявани от родната милиция,в името на комунистическите "ценности".

abasador

и не, само в Киев, те оглавиха също и гей парадите в Берлин, Брюксел, Копенхаген, Москва, Париж, Талин, София, Хензилки и... и ... налага се очевадното заключение, че безполовите граждани на Европа се срещат най-често между политици и дипломати.... ! Нищо чудно, че нещата в Европа са на този хал. Лек ден.

всеки си защитава отбора!

abasador

и не, само в Киев, те оглавиха също и гей парадите в Берлин, Брюксел, Копенхаген, Москва, Париж, Талин, София, Хелзинки и... и ... налага се очевадното заключение, че безполовите граждани на Европа се срещат най-често между политици и дипломати.... ! Нищо чудно, че нещата в Европа са на този хал. Лек ден.

,,Демократичният" Майдан се превърна в гейски Маймун. С участието на чуждестранни дипломати и посланници

Само да попитам... Това, че дипломати са взели участие, означава ли външно вмешателство, или ако е одобрено от САЩ, може, а ако е от друг, то е грубо нарушаване на суверенитет.

Колкото по-пропада една измислена държава, толкова по-важна е педерасията пред проблемите на милионите съсипани хора.Ако не ви е ясно, сетете се колко глупости се изписаха у нас за същото - само и само да се придаде значимост на този сам по себе си нищо не значещ, с космически измерения ако слушате сбърканите и менторите им факт.

А педерасите чуждо мнение не зачитат.

Да,но от друга страна вижте кой ги напада-ултрнационалистите,които водели сега война.Нека найстина четеме мненията само на нормални хора!

поредният платен от влиятелни нпо-та парад - цел изместване на фокуса от това, което се случва в Украйна - повсеместна корупция и схеми за източване на ресурси основно от американски и немски компании. Почти всички гей паради, включително този в София са платена пропаганда. И това го казвам, бидейки също гей.

Така като ви чета разбирам ,че не сте ходил/а/ на София прайд и неподкрепяте парадирането.

ами избягвам прайдовете доста стремоглаво да. но намирам за напълно необходимо да има законодателни промени със създаването на институт "съвместно или регистрирано съжителство" , от които да произхождат права като съвместна собственост, наследство, представителство и прочие. никаква нужда няма да се нарича брак.

брей този форум направо изтри кучешкия

Следващия гей парад да вземат да го направят в Перник? То пък тогава освен педерасти, и модератори в дир-а няма да останат.

уууу

"Политици и дипломати оглавиха гей парад в Киев" искат да кажат може би "педера.си и г.ейов.е от парламента си направиха парад.

ИДВА КРАЯТ НА ВРЕМЕТО,ТАКОВА КАКВОТО Е БИЛО ДО СЕГА! САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ И ПРЕМИНАТ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО,КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТЪТ, И ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СА ГЕЙОВЕТЕ!!!ЗАПАЗЕТЕ СЪЗНАНИЕТО И ДУШИТЕ СИ ЧИСТИ,ТОГАВА И САМО ТОГАВА ИМАТЕ ШАНС!!!