Бомбена заплаха ”приземи” български самолет

Опасност от бомбена заплаха бе обявена на германското летище в Щутгарт и всички полети бяха временно отменени.

Обратно в новината

Коментари - Бомбена заплаха ”приземи” български самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква смислена новина! Малоумни клюки, целящи всяване на паника. Двама се скарали, единият казал - ще взривя самолета. Хората взели мерки, предвид терористичната обстановка в света. Но чак да е новина...

loyola

Какви времена, а? Вече само с една изречена дума можеш да свалиш самолет!

дааа знаек вече името и адресса на модератора дето ни изтри коментариите :)) нали знаете че сме предателско племе :) тъжна му маика ...

Заглавието е крайно тенденциозно с цел всяване на паника. За такива работи би трябвало да има съд.

А пък в статията за парада на нетрадиционно ориентираните в Украйна, демек амбряжите, модератора, баш амбряш, трие наред - и хвалба и пръжня! Не бива така - сигнализирайте нЕкоя комисия по правата ни - и ние искаме да си кажем мнението! И се извинявам за спама в таз авиационна тема!

Бой до напикаване на тия неадекватници!!!

Защо изобщо е допуснат в нетрезво състояние в самолета пияния руснак? Руснак + алкохол = проблеми. Винаги! Даже и без алкохол пак прави проблеми.

формулата е: руснак = проблеми руснак + алкохол = проблеми х 10

Руснак в нетрезво състояние ....и къде е новината тука ??? Рашките освен да плашат с бомби и терористични актове, друго не могат. На практика са едни страхливи кифли, ама нали все пияни и морето им е до колене. Време е вече за всички рашки, преди да се качат в самолет да надуват дрегер и да се знае в кво състояние са !!! За тия трябва и "КАТ" по летищата, че свинщината им е пословична

А англичаните и шведите? Тях какво да ги правим?

Пиянска история

Че то руснаци в трезво състояние има ли? Достатъчно е да бяхте писали само "руснак" и всички знаят, че е пиян.

поредната пияна руска свиня се изявява в Европа. Визов контрол яко и да не ги пускат тука изобщо. Да ходят на курорт в Сибир.

Имат си Крим.

"Страх - лозе пази". Сме казали ние българите. Колко сме били умни, а!

murena

Колко ужасно уязвими станахме, уви! Спират самолети, метрото, блокират се летища, гари... от почти нищо

Евакуирането на български самолет на летището в Щургарт е било заради скандал между двама пътници, потвърдиха пред bTV пасажери от полета. Виновникът е млад руснак в нетрезво състояние, който се скарал с германец. Пътници от полета разказаха, че руснакът заявил на опонента си, че може да излети, но няма да кацни, споменал и за бомба..

Руска компания под българско име, пиян руснак, поредно петно върху България. Нищо ново. С такави братя, врагове не ни трябват.

Петното ти е в промития мазен мозък.

Чак пък "бомбена заплаха":) Поредните журналистически изцепки в стремежа им за сензации! Ква бомба, кви 5 лева, просто поредния натаралянкан руснак на летище. То и без това е малко трудно да намериш трезвен руснак...Голяма новина, голямо нещо:)

Руснаците си пият по принцип и затова заслужават уважение. Ама защо западняците, които са и бедняци, ползват Родината ни само за секс туризъм, за алкохолен туризъм и за да се друсат на свобода, ето това е истински обидно.

В стремежа си да ни направят нещо българско жертва на световния тероризъм журналята измислят доста глупости и ги разпостраняват,като някакви лични жертви.Да ни пази господ да не се случва!

"БОМБАДЖИЯТА" БИЛ РУСКО ГОВОРЯЩ, И БИЛ ПИЯН !!!!!!! АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ?? РУСНАК И ПИЯН, ЕТО НЕ МОЖНО, САМО ОБИЖДАТЕ "ЧОВЕЦИТЕ" !!!! ХИ!!

соросоид и умен. Вие луди ли сте бе?

Руснакът се скарал с немец и му казал: "Излетял си с този самолет, нож няма да кацнеш!" И ТЕ РЕШИЛИ, че това е заплаха за бомба. ИДИОТИ!!!!

Щом е руснак - веднага се мобилизират. Когато арабески правят зулуми на Запад, съдът ги пуска, докато после наистина взривят бомба някъде.

Ето на, какво ви казвам аз от месеци наред? Бояришниците под диктовката на Путин сеят терор и разруха из цяла Европа, такъв е хибридният им план и единственото което ни помогналое масов бан: тяхното място е в Азия и в кочината

ти и останалрите соросоиди от месеци наред всявате русофофия. ДОСЕГА НЯМА НИТО ЕДИН ТЕРАКТ ОТ РУСНАЦИ. Все араби и ислямисти ги правят!

Русфилистията нанася много повече вреди и поражения от който и да е терористичен акт. И най-лошото е, че не се лекува. Виж какво е причинила 45 години русофилистия на България.

Това не може да е станало без намесата на Путин или Пеевски!!! Защо мълчат???

Ами сега му е ред на "братушката" да поеме от немското правосъдие за тероризъм , както биха го осъдили в Русия и Германия.

И какво се оказа сега?:) Проблемът е създаден от пиян руски турист:) И какво ще измъдрят сега някои от писалите по-долу?:) А?

Дайте да говорим сериозно. На запад може да се правят на малоумни, но не са. Отдавна не се е чувало руснак или някой от европейските нации да е правил бомбен атентат. За да реагират онези, вероятно става въпрос за руски или друг гражданин със специфичен външен вид и отенък на кожата и вероятно изповядващ исляма. На такива се реагира сериозно.

чуждици за да "звучиш западнярски" (ярко доказателство за комплекс за малък размер) няма как да не стават обърквания. що за малка пишка е думата "air" на български- еър или за по кратко да не се бъркат тъпунгерите в нап- "ер"...българия ер...как няма да ви бъркат с такива идиотски имена?!....навремето като кажеш "балкан" и цял свят знаеше коя е компанията, за пилотите да не говорим минали през европейския "top gun" долна митрополия!

Ало, я вижте кой пристига с чартъри от Германия - на 100 пътници, 20 са гедерейци (от източните провинции), 50 са руснаци (които са от контингента останал там след войната), 20 наши цигани (просяци живеещи там) и 10 "нови" германци, разбирай ислямски бежанци. Ето ви спектър на "немските" туристи у нас, част от цялата пасмина, която Рагин защищаваше и с която правим туристически бизнес.

бе то тъй ама не баш....)

и излез малко от село, ако не хвани мотиката и изкарай за зимата

много граждани в Дира, ей. Столичани. В повече.

Току що казаха по телевизията, потвърдено е, че единият е бил пиян руски гражданин...

пък другият бил никога не помирисвал уиски щатски гражданин

То не е нужно и двамата да са пияни, за да стане скандал.

Мислих мислих и достигнах до извода че политик и миганин са еднакво вредни за народа! Крадят лъжат и дерибействат! За тях закони няма и съд не ги съди! Да ги осъдим ние!!!

БилТ цайЦунк ли? И ТАССа ги разказва после? Такава кокошкарска е целата европска икономика и политика - удари под кръста и втръснали реклами...

третата световна да почака докато направим истинските бомби !

Вече са готови... От Европейските помощи /боб, грах, леща и други варива/ става чудесен задушлив газ... Пуснат по терлички от 2-3 "терористи", може да направи много некомфортно пътуването от и за Европа...

Къде България еър, там и Болгериан еър чартър. "Не били компютри, ами били компоти. И не сме ги изнесли, ами са ни ги върнали!"

Където минем, трева не никне.

трева не пушим !

От прочетеното се разбира, че полета е бил ЧАРТЪРЕН до Варна. Това означава, че е возел немски курортисти! Явно немци помагащи на конкурентни страни в сферата на туризма са предизвикали умишлено скандал с бомба, за да злепоставят българското! Свършили са си добре работата! Бомба няма, ама България е наокана!

бомба в Щутгарт, не е на "България Eр", а на "Българиан Ер Чартър. За каква бомба се говори? Пилотът не е уцелил пистата и се забил на зелената площ! И важно ли е как се казва българската фирма? Български самолет. Да живее ТАСС

Вината си е твоя!

Абе и при нас във фирмата се оадиха, че имало бомба. Голем смях настана тогава, щот наистина си имаме СЕКС - бомба! :))

Анка картечарката ли?

Абе поскоро е двамата от лудница. Пилотите правилно направиха, че приземи самолет.

Тия съвсем откачиха. Заради кавгите на нашенски цигани приземиха самолета. Но иначе ние всички сме единни и непоколебими за запазването на нашите ценности! И не ни е страх!!!

Глупако, ти явно не излизаш от родното си село. Като си толкоз ербап, я се качи на самолет, за който има бомбена заплаха!

А, в никакъв случай! И аз съм европеец и ще отстоявам ценностите си! Но със сигурност няма да се стресна чак толкова ако двама се скарат на борда и единият каже, че другия е заложил бомба. Не съм чак такъв европеец.

чартърът вози немци до морето, бе, умник, какви нашенци сънуваш. Взехте се за пъпа на света! Разбрал, не разбрал - булгар, булгар! Ех, защо не е жив Алеко!

Добре де, немци, объркал съм се, защото цялата работа много прилича на циганска кавга. А тези немци как се казват? Юсуф и Ахмед?