България е световен лидер по пушещи девойки

България е страната с най-много пушещи девойки в света - 29%, сочи глобално проучване.

Обратно в новината

Коментари - България е световен лидер по пушещи девойки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битката с тези които пушат е изгубена и това е факт. Не повече от 4% от пушачите се отказват от цигарите. Освен това този който е пушил 10 години или повече е абсолютно безсмислено да ги отказва. Той така или иначе вече е навредил на организма си. Така че по-добре да си продължи и да не се отказва от някакво удоволствие за него. И въпреки всичко има 100% шанс да се преборят цигарите. Ако се пребори модата то тогава няма да има нови пушачи и така накрая ще изчезнат. Но според мен през последните години се появи много по опасна мода ... тревичката. Бързото пържене на мозъка довежда до нация от идиоти. Смятам че това е по опасно от добрата стара тютюнева цигара. Педерастията и наркоманията характерни за англосаксонската мода вече превзема и без това не особено нормалната ни нация. Слава на Бога че вече няма да съм на този свят за да виждам около себе си гей-наркомански чатещи зомбита навели безумния си поглед в телефона си и не виждащи нищо друго. Така че я да изляза на вън и да си запаля един тутун гледайки към синя Витоша.

Битката с пушенето е изгубена .Никой от парламента и пръста си не мърда, само симулира че се бори-и решиха да разрешат да се създават външни зони ,уж на открито и така кръчмарите заграбиха тротоаритe. Законно !!!Вижте Варна, друго не ви трябва. Пред общината, на сто метра от кмета . Ако имам власт, бих тръгнал от училищата-масирано възпитание на подрастващите ,допълнителни средства в това направление,и за десетина години проблема ще се реши ;забрана на обособени уж външни помещения и тежки санкции за заведения където се пуши. Защо в една дето я мислим недемократична Турция няма пушене в ресторант или тия" външни" зони-щото има закон и той се спазва .Какво им пречи на нашите управници да прилагат закона и да не си затварят очите?

много ме кефи как от дирбг са наредили статиите. статията за путин, отдолу за пушещите у нас, в стил не ми дреме, а отгоре развят гейския флаг. явно някой от редакторите се е избъзикал много.

не усещаш ли че дирката е платена от някои..........и трият изказвания за истината която всички медии го казват и разказват публично, но дирката със своите клакьори платени се правят на "тошовото време"

Малко повече бой по дупетата на девойките и ще минем на по нормално място в класацията.

Проблема не е пушенето, проблема е некачествения тютюн, това което ти люти в устата. Едно време правехме българско Боро, беше балсам за душата. Откак запада се намеси за лицензи и наште им клекнаха, започнахме да правим лайна. Иначе самия никотин е много полезен за кръвоносната система, за мозъка- разширява кръвоносните съдове, спомага мисленето, действа успокояващо.

Никотина и катрана са много полезни. Давайте момичета нали си плащате.

Катрана е вреден, защото се натрупва и запушва алвеолите, но никотина е полезен.

Те още по мое време на 15 години не бяха девойки...

Ура другаре! Най-после оглавихме още една класация - след тази за смъртност и неграмотност

Дори да не е вярно, колко от вас ще го проверят по друг канал??? А сега се запитайте: "Какво мазохистично съобщение?! Защо се повтаря и потретва всяка тъпа новина, която не е вярна? На кого служи това?"

Дали не е вярно? Застани пред едно училище и преброй сам пушачките. Повече са от момчетата

За съжаление изглежда твърде близко до истината тази новина.

На която и спирка да застана, докато чакам автобус все пушещи двукраки виждам. А тези които не виждам веднага, ме привличат с вонята си. И ако обичате правете разлика между ходещи пушени скумрии и млади девойки! Важно е за Вашето дълголетие!

ТИЯ ДЕВОЙКИ И ТЕ НЕ ПОМНЯТ ВЕЧЕ КОЛКО СА ГИ КЛЕЦАЛИ

Те затова мъжете са стресирани! Представи си всеки ден да ти се налага да се целуваш с ПЕПЕЛНИК :(

БРАВО!И НИЕ ЕДИН ПЪТ ДА СМЕ ПЪРВИ В НЕЩО!УСПЕХ!!!

Две девойки разговарят,муцка след секс пушиш ли,не съм забелязала.

НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ ПУШАТ ПОВЕЧЕ И ГЪРКИНИТЕ СЪЩО ПУШАТ МНОГО С ТАЯ БЕЗРАБОТИЦА СЕ.ОТДАДОХА НА ПУШЕНЕ И ТО ПО УЛИЦИТЕ. МОМИЧЕТА ЗАЩО СИ ТРОВИТЕ ОРГАНИЗМА ЦИГАРИТЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ПО ДОБРЕ Е ДА СПОРТУВАТЕ ИЛИ ТАНЦУВАЙТЕ И ЩЕ СТЕ ЗДРАВИ!

Важното е да печелят добре и да си плащат цигарите от заплатите си! Хазната е празна и трябва да се пълни от акциза!

симо

поне в едно нещо да сме ПЪРВИ.....И по- добре тютюн отколкото мери джейн.

Да, за съжаление такъв е профила на голяма част от младите българки: - пушещи, свръх феминизирани, но същевременно искащи кавалерско отношение БЕЗ да предлагат никаква женственост насреща, мързеливи и най лошото: мислещи се за умни, често със свръхтегло и без особена разлика с мъжете на тяхната възраст, поне на пръв поглед

Българките са красиви, елегантни, добре облечени, добри майки, повечето не работят и си гледат децата в къщи, а ти си просто един лъжец или много болен човек!

и пушат

Който го отрича, да излезе малко и да се разходи из "пушкомите' на училищата..... Факта е факт, а невярата си е просто невежество. Проблема е реален, и всичко идва ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО! Родителите като са прости пушачи, какви да станат децата?

Това изказване не е нормално нали?!

Гледат децата в къщи щото мързи им да работят, щото те са родени за принцеси...как ги гледат децата? На пейка с цигара или на кафенце пак с цигара...с думи : ще ми ядеш бой?

Бих уточнил заглавието поради наблюдения от срледата на миналия век "...по пушещите жени". :) Когато пропушат - те или не са вече девойки или съвсем скоро ще престанат да бъдат девойки. Нищо лично!

Тъпак, какво общо има пушенето със сексуалният живот, нещо не ти е наред, най-вероятно или в главата или в семейната среда!?

Не беше тя нетърпелива, хладна, приказлива. Без мания да покори, без подражателни игри, без наглост в погледа уверен, без поза или суета в спокойната си простота.

.

А как беше по времето на пирамидите или в пещерата през неолита?!

Много се извинявам за въпроса, но вие какво коментирате?

"Пичовете" и "пикльовците" да не се засягат, молим :-)

мацинки ... Не им е лесно оцеляването в сбърканата БГкултура. .. :0)))

Българските момичета са си съвсем нормални и съвсем ориентирани и не са ти никакви мацинки! България е нормална държава и с нормална култура!

Или се шегуваш брутално или по "нормалност" сравняваш България със сащ :)

България има УНИКАЛНА култура и обичаи. Обаче невежеството на хората е уникално и то... както и решението на много млади да имигрират и да служат в чужбина... А ти, с какво нахалство говориш против културата на България? Наясно ли си с тази дума изобщо? Баз ловя че си 1 от избягалите, който се рови в бг сайтове и се прави на "заинтересуван" за родината си...

Пуши им се на девойчетата , пушат си ! Е..е им се , е..т се ! Щом могат и им харесва да го правят ! Това , че на няколко импотентни със змии в джобовете , къде пред ПСто са лъвове а в живота , мишки им е проблем , си е техен проблем !!!

С големи мъки успя да измислиш поредната клевета за България, българите и българското правителство!

Това ще рече че нашите девойки не са сред най-умните.По света хората спортуват активно и не си вредят на здравето имат други цели в живота.

Българските девойки спортуват и печелят медали по цял свят, българките девойки са умни и печелят елитни стипендии, а ти си лъжец и клеветник!

Не пиша за професионалния спорт.А за обществото като цяло.

Скоро благодарение на 27 години мъдро управление и грижи за хората ще бъдем на първо място и по малолетни наркомани. В момента това е целта на поредното българско правителство, което се отнася с особена грижовност към наркодилърите, като в техните редове е внедрило и български полицаи от висшия ешелон, за са следят по строго и да подпомагат наркоразпространението.

Пешо българите са красиви, добре облечени, елегантни, добре възпитани и работливи хора! Българите не са наркомани, както ти се иска на теб!

Бяхме роби на държавата-мафия диктатурата на БКП, подлизуркваща на Русия, сега сме демократична държава с много успешно управление. Герб постигнаха много за развитието на българската икономика!

Е най-после и ние в нещо да сме лидери. Доживехме и тва.

Измислени псевдо статистики. Не бързай да злобееш!

циганетата са виновни.нашите са примерни,с култура, с морал

Всички български граждани са нормални и ромите не пушат в такава степен, това е псевдо статистика!

е лесен,да не се пренебрегва. Как може да се пише за пушач че е ЛИДЕР? На какво са лидер? А проститутките на какво са лидер?

лидер означава водач. нататък сам си навържи смисъла

щото го смятям за някой като: Macron, Theresa May, Martin Schulz, това са лидери, а не пушищи пикли!

Да кажа нещо за причините за това явление според мен. В Америка например никой не може да пие алкохол в заведение без да си покаже паспорта и да докаже, че е пълнолетен. Та ако имаше и у нас превенция да не се продават цигари на непълнолетни по лавки и магазини, в заведения и дискотеки, със сигурност този процент на малолетни пушачи значително би намалял. Защото болшинството родители не позволяват на децата си да пушат, за тяхно добро. Но поради печалбата търговците на цигари и алкохол продават тези акцизни стоки на мало и голямо, без да мислят какви вреди ще донесат на подрастващите.

За пари и майка си ще .........., а?!

България има едни от най-евтините цигари в света, но това една провинциална и непътувала .... няма как да го знае!

Да живееш от оклеветяване на България е долнопробно и жалко деяние! Клеветниците и предателите никога не са живяли и свършвали добре! Най-известен е примера с оня дето взел 30-те сребърника!

Лъжеш! По официална статистика Русия и САЩ са на първо място по ранен секс и аборти, не позна, не знаеш и не четеш!

България ОТНОВО на ПЪРВО МЯСТО в СВЕТА! Браво! Другото място, което също оглавяваме в света е - ПОСЛЕДНО! Също БРАВО!

България върви напред и става все по-добра за живеене, въпреки напъните на джафкащите празноглави чужди ченгета, като теб!!!

13 годишни български девойки.... Абе дира не е наред.

Това, което Дира правят с тази безумна статия е подбуждане към престъпление, всякакви болни мозъци пишат тук клевети за българските деца, това е престъпно и неприемливо!

Мини край което си избереш училище в междучасие...и ще ти стане приемливо!!!Само момичета пушат...няма момчета за цяр!!!

Разрешете ганджата.

След 2 кабинет на Вожда, сме първенци по всички негативни класации включително и по доходи.

Че какво са виновни вождовете както ти ги наричаш точно в този случай? Те ли да дойдат и да забранят пушенето на отделния индивид? Българина понеже е глупав и хвърля вината за всичко на държавата или на управляващите.

Пълни глупости! Явно българите не са никак бедни щом могат да си позволят да харчат 4-7 лв/ден за цигари! Просто явно в България цигарите са твърде евтини!

простотия до шия!

Теглете кредите , плащайте лихви и си купувайте цигари.

Гледайте от положителната страна-сега сме първи по нещо .

Простотията в България е велика във всяко едно отношение, но претенциите са ни още по-велики, въпреки , че погледното реално и откровено , заслужаваме си мястото на най-мизерна и проста нация в Европа !! Ще ми се да напиша нещо величаво, но като погледна през прозореца и щението ми се изпарява, няма го плодът , който да го подхрани !!

И тези момичета дали наистина се мислят за привлекателни?Не се ли замислят и за минута че устите им миришат на пепелник,не ухаят а вонят.Вонята на цигари се усеща винаги независимо от предприеманите мерки. А не се ли замислят на какви химически атаки подлагат още в утробата си бъдещото си поколение.Глупаво и безотговорно е жена да пуши! Искат да са наравно с мъжете но това не е женствено.

а ти на какво ухаеш по-добре да не проверяваме. аман от наркодилъри/ки, мери джейн да не ухае по-добре случайно? направо отвратително смърди, сравнение с тютюна. а тези, които обикновено работят за спирането на производство и продажба на обикновени цигари, после искат да продават... от необикновените. и психотропни при това. като в ЕС и ФАЩ. скоро не само на гъби и трева, но на всякакви хапчета ще пуснете народа. Така че това че пушат е все пак добър знак, че не са на такава дрога или поне не ги влече само дрогата.

Аз не ги мразя, но откровено ме отвращават. Пушачките имат кофти кожа, смърдят, а и в самото пушене няма нищо еротично или сексапилно. Ако пък си търсиш жена (т.е. майка за децата ти), най-добре изобщо не поглеждай към пушачка!

Не си ти тоя, който ще определя кой, какъв е, не си ти тоя, който ще казва на хората, за кого да се женят!