Слави Трифонов: Не заспивай, ти си българин!

„Има такъв народ”, концерта-спектакъл на Слави Трифонов взриви българите в зала „Армеец”, пише сайта на гражданското движение „Единни за промяна“.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Не заспивай, ти си българин! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сравнявате селянина с мадона? Дрогирани ли СтЕ? Защо не напълни уембли стадиона тогава? Когато пукне никой няма да го помни а чалгата е мъртва. Каза си го камелия

СлавчУ ле, Учиндолско шерифче...

Айде нема нужда ти да се изхождаш с рядка консистенция. Слави Трифонов е направил доста повече от тебе за възраждане на българския патриотичен дух (дори и чалгата му помага за това, за разлика от твоята липсваща грамотност, а още повече-духовност.

Катастрофа. Присъствието на Слави в такива културни събития говори за пълната катастрофа в българското общество. В нормална държава ще го освиркат и повече няма да смее да се появи дори и сред лумпени както прави сега.

Не си хванал Господ за шушляка, за да си съдник на другите. Да не би песните на Мадона или Лейди Гага да са по-задълбочени? А ги водят "кралиците на попа" - в една "нормална държава". (Тук не се включва концертът на Гага с Тони Бенет - там тя показа съвсем друг музикален стил . Но и Слави показва "друг стил" измежду чалгата, далеч по.значим.

Тоз' чалгаджия кога пък стана Българин?!

Мисли по-дълбоко и по-стратегически. 80 % е чалгаджия, но с останалите 20 % има по-положителна народо-възрожденска-възпитателна роля за младите българи от всички шоу- и културни продукции, взети заедно.

Ето какво правят парите - карат хората да правят погрешни самооценки! Славчо се взе много насериозно. Но като гледам колко лумпени му се връзват, току-виж вземе да основе партия. Както другия мутраген - Марешки.

Не заспивай! Не заспивай, ти си българин! - всъщност в алпинистките среди смятат човека изрекъл тези думи отговорен за смъртта на Христо Проданов... дано историята не се повтаря...

Пък Стоичков му е набор и има внучка ...

Ако Слави прави нещо го прави за много пари!Не му се връзвайте! Смешник!

Палиш огън ,в който самия ти изгориш.Хайде на бас!

Преди години Слави докара чалгата, която опростачи младите хора. Сега Слави пак манипулира младите хора, за да направи Боко Българозатриеца доживотен "цар".

Не си наясно кой и как докара чалгата - беше доста време преди Слави Трифонов, така че по-добре си трай по-скромно. Освен това чалгата на Слави Трифонов не е чалгата, която пееше "Само да те гепна, дънките ш ти цепна". Но ти надали правиш разлика...

Прости български свине. За нищо не ставате. Какво събуждане, какви 5 лева! ....

МНОГО РАЗБИРАЧЕВИ В НАШАТА МИЛА РОДИНА, ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КОМПЕТЕНТНИ. ЩОМ МНОГО РАЗБИРАТЕ НАПРАВЕТЕ И ВИЕ НЕЩО. ДА СЕ ГОВОРИ И ПЛЮЕ Е МНОГО ЛЕСНО.

А А ЗАЩО СЛАВИ ИСКА ДА БЕТОНИРА БОЙКО И ГЕРБ ЗА ВИНАГИ ВЪВ ВЛАСТТА.... ЗАЩО НЕ МУ ЗАДАТЕТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ....БЕЗУМИЕ Е ТОЗИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ. ВИЖЕ В КОИ ДЪРЖАВИ СЕ ПРАКТИКУВА Е ТАКА Е И НИЕ СМЕ РЪГНАЛИ КЪМ ТЯХ- ДРУГИТЕ СА ДАЛЕЧ И НАГОРИ ПРЕДИ И В СТРАНИ ОТ НАС....

Ако Бойко и ГЕРБ искаха да бетонират властта си, мислиш ли, че нямаше да прокарат закона за мажоритарният вот, всичко това което направиха беше цирк с участието на всички парламентарно представени партии, истината ти убягва, замисли се.

само не разбирам как с тея концерти ще уплаши закоравелите мръсници в това гнездо на психопати на жълтите павете!? иначе го подкрепяме всички българи Слави...

ЩОТО НАЙ-ВЪЗРАСТНИЯТ ЗРИТЕЛ НА СЛАВИ Е НА ОКОЛО 17Г.Т.Е. НЕПЪЛНОЛЕТЕН! А ТЕ КАКТО Е ИЗВЕСТНО СА ЛЕСНОУПРАВЛЯЕМИ,НО ПЪК НЕДЕЕСПОСОБНИ!!! СЛАВИ МНОГО ТЕЖКО И ПЕРВЕРЗНО СЕ ЗАИГРАВА С ДЕЦАТА,ЗА КОЕТО ЩЕ СИ ПЛАТИ...ЖЕСТОКО!!! ВЕЧЕ СИ ПЛАЩА...СТАРИЯТ ЕРГЕН!

кво плещиш бе

НО ТИ НЕ СИ !!!

оф, тая неуспяла мутра така и не си смени програмтата - като види че с мозък не става, започва отново на "патриотизъм" да го избива. Нищо, че има огромна вина в популяризирането на мутренската култура и чалгата, допринесли най-много до упадъка на морала в България.

То пък пожарникаря, физкултурника, лелката, валерката, перхидролчо, каракачанчо и др., те не опростачват нашите деца и нашата нация, те не докараха и не популяризират мутренската култура, те са самата манна небесна, те са самата интелигенция, простак до простака, ако ме питаш мен

не ме кефи музиката на Слави но ме кефи че се опитва да поддържа патриотизма на Българина.....

Това което той прави са толкова евтини популистки методики, при това не забравяйте колко дружен беше слави с ДПС едно време, и се слагаше на всяка партия която му даваше пари. Ако ще помниш, помни всичко, а не избирателно..

а дали са били популистки действията на народния съд....

добре че има и такива патриоти като слави и екипа му, да будят заспалата съвест на българина, че иначе аман от Киряк Стефчовци дето злобеят непрекъснато

Моя страна , Моя България - трябва да си пълен идиот да си позволиш да я изпълнвяш.Никакво уважение към паметта на Емил Димитров !

Глупости. Точно с изпълнението на песните му Емил Димитров ще бъде винаги жив.

Леле колко ВИ Е ЯД на Слави!!! Ами той може Вие не. Приеме те го, а не злобейте!

И какво може улчиндоският гъз ?! Това подсеща за един стар виц. Влиза човек в хлбарницата и казва - Може ли един жляб ?! хлебаря отговаря : - Какво да може един хляб ?!

А ти какво можеш, да "хейтваш" и да даваш акъл, нали? Който може, го прави!

С пари и баба знае.

ЧЕ ОТ СЪБРАЛ ЕДНА ШЕПА ОТ ПРОСТАЦИТЕ И БОКЛУЦИТЕ.

Той,чалгаринът не е запалил Рим,но иска да запали България,ако разбираш какво искам да кажа,де....

Бенковски е палил селата сам и е гледал отстрани какво се случва.Знаеш ли защо го е правил или ти трябва време да прочетеш?

Правили са го четниците за да събудят заспалото население, но и някои от селяните като са разбрали, сами са го правили.

АКО ПРОДАДЕ ФЕРАРИТО , СЛАВИ МОЖЕ ДА ВЪОРЪЖИ И ОБЛЕЧЕ ЦЯЛА ХАЙДУШКА ЧЕТА ... ОБАЧЕ И ТОЙ КАТО ПОПЧЕТО ВЪВ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО СЕ МИСЛИ КОЙ ПЪТ ДА ПОЕМЕ - ЧЕВЕРМЕ ЛИ ДА ЯДЕ С МУТРИТЕ ИЛИ С ХАЙДУТИТЕ :))

15000 ! Това ли беше? Натъпкани като сардели, в оная консерва на Армеец!? С Акустика - 0! Ако това са останалите живи чалгари в България, има надежда за тази страна!!!

Като беше концерта на Графа колко човека бяха натъпкани и сардели ли бяха в същата тази зала ? Колко концерта минаха през същата зала и никой не се оплака че е бил натъпкан като сардела.Май сарделата натъпкана си ти.

Само българите си мислят че като се оплачат, така де кажат нещо на глас, а в последно време по форумите и нещата ще се оправят. Залата е отвратителна! Хигиена нула, безопасност нула. Акустиката е под всякаква критика. За да чуеш нещо трябва да си долу или срещо и то до средата на залата от там на сетни чуваш само звуци. Та какъв е смисъла да ти казвам че там са загробени една камара пари? Няма радвай се на глупаците дето ходят на такива концерти и си мислят че това е патриотизъм!

Хасан и Ибрахим Редактор Мануел Насименто Не заспивай, ти си българин!

Дано изрода-мутра Слави да заспи вечния си сън !

Леле! Чудя се как спиш ти, изпълнен с толкова много злоба.

"Буржоазните партии, леви и десни,ограбиха България и заложиха цялото й богатство на империалистически държави"-Д.Благоев.

Някаква промяна?!

Има такъв урод и той се казва слави.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ от МЕДИИТЕ! СЪБЕРЕТЕ едно плюс едно и ще ви стане ясно КОЙ... Николай Бареков 31 януари 2014 "Бареков иска референдум за намаляване броя на депутатите. Нека попитаме гражданите, искат ли да намалим броя на депутатите на 120, да отнемем ли партийните субсидии на партиите, да премахнем ли депутатските имунитети и да въведем ли пряк избор на съдии и прокурори. Тези мерки са записани и могат да бъдат прочетени в програмата на "България без цензура", допълни още Бареков" Слави Трифонов 27 октомври 2015 "Шоуто на Слави" внася в парламента предложение за нов референдум. Искат намаляване на депутатите на 120 и драстично намаляване на държавната субсидия за партиите и пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления" Ангел Славчев 20 юли 2014 "Николай Бареков е марионетка на Делян Пеевски. Зам.-председателят на ББЦ хвърли оставка, заплашвали го с борци. Николай Бареков е само формалният лидер на тази партия, а истинският се казва Делян Пеевски. По този начин зам.-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев коментира процесите в младата политическа сила в отворено писмо, с което обявява оставката си"

Травопостък има в вилата си , Драгалевци , озлатено клекало , подобно оборудването , както се посреща само при най-висшият клърк на родната партия българските албаноьри . Бригада нов дом да ме монтира такова златно клекало : Смени жената , смени клекалото !

да ! и ще се присъединим под заплаха към Турция , защото това е планът на Доналд Тромп и Съединените Щати . При това , излизането от ЕС , и Британците , войската им да дойдат , да ни убеждават в правилната кауза ! А Россия ни гледа със сълци в очите си от Кримеата ! Ах , ах , ах , Ванга била правилна !

Тромп, Россия, Кримеа?

Слави е платен агент на САЩ - от 15 години насам - САЩ платиха за Референдума, САЩ искат Мажоритарен вот!!!

когато акам, не ми иде лесно ! на какво се дължи това ? Гледох снощи Славионовият Тотопост. има ли връзка ? питах Радио Ереван , така като и Радио Анкара . Отговорът виси !

Проблемът е в дупата.Виж там реши го някак все ще измислиш нещо.

Страната на безмозъчните бедни чалгари пълнещи г..за на слави а самите те взимат заплата 300лв не могат да си платят тока и парното и купуват талони от лотарията на пеевски. И се возят по магистралите на бат бойко със таратайките на европа! Не ми се сърдете това пишеше в гугла за българия.

това че в барчето , ресторанта, кръчма средностатическо болчинство не си общува зад тезгяха в болгарском , а на местно албански , тайни ли е това ? а , щом да е тайна , откога ? от 89 година ли ? фактът си е факт. без значение Слави Трафото .

кой да се интригува от северо-запад българия ? ходи ли си веднъж в Плевен , в Видин ли ? Гето : в продължението на Дунава на горе към морето , пак същото . а , долу , към Босфора има пари , труд, работа . България , 25 години , от 20 години преход към какво , развитието ли ?

свери си часовника !

да не сме наяве : в константинопол средната маса на прииждащите и си потръгналите на и за работният ден е около 5 милиона. 20 милиона на работният ден, 15 милиона постоянно, може би няколко милиона по-малко заради техен ЕСГРАОН. А тука ? 2.5 милиона работещи, а емиграция на квалифицирана работна ръка , има ли ? 2.5 милиона на спинката, цял ден. и 2.5 вече с писмо от Англия-Кенсингтън, Вашингтон-ТромпецТауър, Бърлин-НойКоьлн, Париж-6 арондисмонт,Брюксъл-луест.

въпросът в спектакъл Слави Тавопост се състой в прост фактум : 2.5 милиони емигрирали, 2.5 милиона неработещи , 2.5 милиона на заплати недостигащи. това е факт , а не някоя равносметка. съответно , има ли онова и това ?

И ти си попаднал под опростачването. Правописът ти е като чалгата на Слави .

Слави да не преподава случайно по училищата та и за правописа на хората да е крив ? Той и Рим не е запалил да знаеш и се надявам да разбираш какво искам да ти кажа.

Платените драскачи против Слави изпълзяха от дупките си днес и един през друг се състезават каква по-го ляма глупост да напишат по негов адрес.Благодарете се , че го има и прави тези концерти за да има и вие какво да папкате , че гладни останахте.А и моренцето чака , но за там дали ще ви стигнат ? Палете свещи и се молете да напишат поне още една статия за него и вие доволно да се поразвихрите.Нали ви е ясно , че на него не му дреме обаче и на хората участвали в този спектакъл също.

къде дават парите бе смешник???!

Смешник ще викаш на баща си ясно ли е ? Не ми задавай въпрос след като отговора ти е ясен ами си пали дупарата и бързай да не останеш последен и прецакан от другите ти колеги лапнишаран такъв

да не сме наяве : в константинопол средната маса на прииждащите и си потръгналите на и за работният ден е около 5 милиона. 20 милиона на работният ден, 15 милиона постоянно, може би няколко милиона по-малко заради техен ЕСГРАОН. А тука ? 2.5 милиона работещи, а емиграция на квалифицирана работна ръка , има ли ? 2.5 милиона на спинката, цял ден. и 2.5 вече с писмо от Англия-Кенсингтън, Вашингтон-ТромпецТауър, Бърлин-НойКоьлн, Париж-6 арондисмонт,Брюксъл-луест.

палячо си и то бездарен като славчо ха,ха,ха

Тоя апел ако беше изречен от някой уважавани талантлив наш интелектуалец със сигурност щеше да прозвучи по друг начин. Но, изречен от устата на клоуна-смешник-шоумен Слави, звучи несериозно.

От тая чалга трудно се спи!

винаги съм мразела двойният стандарт - това показва двуличие, подвеждане на необразованите, на които липса природна интелигентност - в случая визирам президента който олеква с повечето от своите действия. Значи Слави може и прави изяви - патриотични , увличащи. Защо тогава в шоуто му има такова опошляване на зрителите. Ще каже - шоу - не всичко е пари, жалко за артистите които участват в него.

Вземи се в ръце че измети първо тоя лъжепатриот, който се постара с години да манипулира, опростачва и чалгализира цяло едно поколение. С визия на мутра, с поведение на мутра, движещ се с черни джипове с яка охрана, с просташко "шоу" от което тече политическа пропаганда в зависимост от това кой му плаща. Дори да е прав относно броя на депутатите и субсидиите на партиите, кой нормален човек вижда в негово лице новия месия и будител? Това че прави концерти пеейки патриотични песни, не го прави патриот. Да не говорим, че не може да пее. А младите хора с промити мозъци надявам се да се осъзнаят един ден. То е резултат от факта, че всяка вечер, както и на обяд от ефира на БТВ с години се леят простотии и цинизми от така нареченото му "шоу".

Може ли в ден на траур, да ни занимават с този празноглавец?

заради кучето на Катерина Евро, ли?

като го гледам тоя на стола, колко е измършавял и сбръчкан, и се чудя дали този път наистина не е болен. Тогава разбирам що се пъне да става известен - щото ще му е за последно.

Бай Славчо, който протестира седнал и под чадър, ме призовава да не заспивам! Винаги съм била будна и затова го смятам за циник и двуличник.

не разбирам концерт ли е било, или политическа сбирка?

преброяване на лудите зайци

по скоро сака да почине...време му е, щом нищо не става от него, нема и келепир да е жив. ни се води ни се кара вече

Ко стана бре, Цацата намери ли килъра на кучето на Котето...Еврото...