Мъж нападна безпричинно възрастна жена в София

75-годишна жена е нападната в гръб от непознат мъж, докато пресича оживено кръстовище в центъра на София. Оказва се, че той е поредният човек с психични проблем

Обратно в новината

Коментари - Мъж нападна безпричинно възрастна жена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко преди повече от година мислех, че бракът ми свърши, бях депресиран, защото повече от 6 месеца не можах да направя нищо, не можах да отида в моята работа. жена ми се движеше и се мотаеше с друг мъж в съседен град. Търся онлайн търсене на брачни съвети и консултиране, за да спечеля любовта й обратно, прочетох толкова много добър коментар за великите сили на Одудува, за да възстановят браковете, да върна загубената любов и да спра да се развеждам. Свързах се със същия човек за помощ, за да върна жена ми вкъщи. Цялото любовно заклинание е активно в рамките на 48 часа; Love-Spell, върнете бившия си любовник. Заклинание за спиране на развода. Магията на Win-Sports-Game 100% гаранция за успех. link Номер на повикването / съобщението: +16184410124

Банда тролове се опитват да очернят България в ДИРА! Не е нормално затова, че един болен човек е нападнал друг човек, да се оплюва държавата! Явно някой в системата на обслужване на болни хора им внушава определени действия! Убеден съм, че нашата полиция вече разследва случая и това ще бъде спряно!

Държавата поради липса на пари вдигна ръце от много от ангажиментите си. Хората с увреждания бяха сред първите пострадали. След тях болните, а накрая и здравите. Вече присъствието на държавата се губи, хората не вярват на никоя партия (освен някои заблудени овце) и всичко отива на все по-зле. Така че колкото и да смяташ за добри разследващите, на следващо ниво всичко като куца каква полза?

Докато психиатричната помощ в София е под ръководството на няколко червени бачки, заплатите няма да надминат тези на средно квалифицирана хигиенистка, така че недейте пита защо се случват такива неща. То не е защото "лудите са по улиците", защото мястото им е там в домовете им, по улиците, но лекувани и наблюдавани.

Докога лудите ще се разхождат по улиците????? Има ли държава???? Къде е Боко???? Пиели си хапчетата...дрън-дрън... Трябва ли луд да нападне дъщеря му и внучето му, че да вземат мерки? А ние останалите какво сме??? Павета ли???

Трябваше да се посъветва от младежа со кротце со благо и со малко кютек!! Язък че са го спрели да напердаши малоумника.

Браво на Човека! Не знам какво се учудва от бездействието наоколо. Толкова ли не знае, че сме народ от страхливи мърши.

До кога държава и политици ще си сядат на ушите и ще оставят ЛУДИТЕ, КРАДЦИТЕ, НАРКО-ДИЛАРИТЕ, ПЕДОФИЛИТЕ, АЛО-ИЗМАМНИЦИТЕ и какви ли още не ОТРЕПКИ - ПРЕСТЪПНИЦИ да се РАЗХОЖДАТ свободни- НЕНАКАЗАНИ, до кога бе мишоци, които се движите в бронирани и с охрана коли, като че ли сте ЗЛАТНИ ЛАЙНА, а вие сте само лайна, защото сте оставили държавата на АВТОПИЛОТ??? ДО КОГА, и ти народе, ще МЪЛЧИШ РОБСКИ и НЕАДЕКВАТНО в тази все по-враждебна обстановка??? Най-малкото е да ПРОТЕСТИРАМЕ, ама ВСИЧКИ и ЗАЕДНО с/у УРОДЛИВОТО, с/у БЕЗХАБЕРИЕТО И БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ, с/у ЛИПСАТА НА ГРИЖА И КОНТРОЛ!!! ОБЩЕСТВЕНА НЕПРИМИРИМОСТ, това е което ТРЯБВА ДА СЪБУДИМ у нас и у всички НАС!!!

До когато имат права само , РОМИТЕ/наричани в другите държави цигани, само в Бе-ГЕТОТО -роми /.

Влиянието на гама-лъчите върху лунните невени....... Какво става? Нашенец изритва немкиня по ескалатора надолу..., швед изритва чистачка в лицето...., сега тая откачалкса пак тук..... Навсякъде се е възцарил мир, любов и толерантност плюс богата култура и кавалерство! Защо да търсите митичната Атлантида, тя вече е у нас /впрочем, както и колата ви два дни по-рано..../!

Тепърва започва брането на плодовете от тридесетгодишния геноцид. Тук останаха основно идиоти, които си "осмислят" безсмисленото съществуване по този начин. И защото знаят, че ще ги пуснат да си ходят по живо, по здраво, най-много с полицейско предупреждение. Или все "болни" излизат. Но един як бой от минувачите на улицата ще ги излекува веднъж и завинаги.

Яд ме става, четейки тези дни новини за управляващите как щяли да се справят с тромавата бюрокрация, да нямало опашки и други такива глупости...защо глупости ли? Защото на фона на тези престъпни случаи с психичноболни хора, които зачестяват все повече, няма никаква реакция и търсене на решения, а проблем очевидно има!! Но явно си живеят в друга паралелна вселена и това не ги засяга...да се смееш ли или да плачеш...пълен абсурд.

Едно време нямаше толкова псисично-болни по улиците-имаше психо-диспансери!Ами осигурете необходимите средства за такива болнични заведения!

Проблема е в политиката на ГЕРБ. На тях възрасните са им в повече. Непрекъснато повтарят, че населението застарява, че няма пари за пенсии, че всеки работещ трябва да издържа песионерите. Не се сещат, че с политиката на доходите в БГ изгониха всичко кадърно. Сега младите можещи българи издържат пенсионерите в Англия, Испания, Франция, Италия и къде ли не. Закриха и психиятриите, и те са им в повече. ОСТАВКА!

Ха, задържали са щерев ... сега два-три дни няма да пише глупости под новините, докато го пуснат.

Агресивните и опасните психично болни, не трябва да се разхождат свободно!

Обаче, е обратното - миролюбивите и нормалните, не могат да се разхождат свободно.

Абе, не е "безпричинно" - берем горчивите и отровни плодове, на отгледаната с голяма грижа от "международната общност", демоНОкрация у нас: насилие, "битова"/"ромска" престъпност, морална деградация/чалгизиране, макрограбежи, банкови "фалити", "пирамиди", ментета, геЮвщина(във всякакъв смисъл), невежество, отчаяние, самоубийства, наркотици... с две думи ХИБРИдЕН ГЕНОЦИД.

Не е малолетен,на около 40 е.

Пари за лудници и лечения на психичноболни няма,има само за крадене!!! От парите за психичноболни не може да се краде,затова и няма,има пари само за неща,от които може да се крадат тези пари!!

Браво на спасителя. Ето така се дава пример за защита и саможертва за чужд човек. Дано наистина ние българите се научим на тези качества и вземем пример от този смел човек.

пуснали са те...

за всичко е виновна европата и нейните агенти, слуги и зомбита тука! да живее Великата европейска Разделителна Стена по 13-тия меридиан!да живее Балканската Федерация! Вън европата от Балканите! ....

Еврозомбитата жулят минусите.

Абе психично болен. Стига сте измисляли диагнози на изродите. Такъв на място трябва да бъде убит с камъни, да не говорим за оня в Бургас. Това е справедливата демократична присъда. Стига с тая псевдо демокрация !

Значи за мигрантите може да има къде да бъдат настанени и да ги обгрижваме, а за лудите държавата няма пари. ГЕРБ са слуги на други държави, но не и на българите.

мястото на всички психоболни е в болницата. Тези заболявания , веднъж възникнали, са нелечими и е престъпление болните да се оставят просто на улицата, пък каквото стане. Не е необходим електронен регистър, болните се регистрират при прием в лечебно заведение. Ето тия списъци са регистъра.

Това с псичното отклонение,вече е банално.Оказва се,че всеки трети има такъв проблем,щом тези "мероприятия"са ежедневие.БГ-то е пълна лудница.

Шведският швед и той ли е бг? Или викаш се побегерил набързо, като изпил едно шише уийски и една каса бира.

А в Германия тогава какво е, като ги еват масово на мегданя, навръх Нова година, полицаите им светят, а съдът ги "мъмри", че не са кавалери.

Нападателят е очевидно ром, а те всички са психично болни като ги хванат.

Абе, като е за изродските им изцепки по света и у нас са "българи". Като е за "помощи", са "роми". Пък иначе, са си "чисти" мангали.

Отказвам да съм толерантен към лудостта във всичките й форми! Отказвам да съм толерантен към това някой психично болен да малтретира друг! Ние "нормалните" трябва да понасяме всичките негативи предизвикани от болестта на другите ли?- да, не е нормално и да се трепем по улиците, но не е нормално и това- да ритат, посягат по всякакъв начин "болните" на "здравите". След като тази държава е пуснала психично болните измежду всички нас, трябва по някакъв начин да се защитим сами. Значи ли, че един психично болен, ако ме ритне на улицата- аз трябва да го потупам по рамото? Тоталното безхаберие на институции и "народ" е пагубно за всички- и болните и здравите. Да, за мен е грехота да ударя психично болен, но и неговото място не е на улицата. НЕКА ТОЛЕРАНТНОСТТА НИ НЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В НАИВИТЕТ!

Вървиме гордо напред и нагоре,така е!бе м..у стара защо тези откачалницине вземат да се хвърлят от високо,ами започнаха да ритат възрастни хораМного дрога по улиците се продава,не халюцинаций,ами ще литнат ненормалници отвратителни!

В момента никой не иска психо - тест , да вземем Парламента там 240 психа ! Вчера гледам и слушам Тома Биков плямпало енергично , има отклонения ! Мисля че това плямпало ще свърши като Владо Кузов , ще си спомня за ланския сняг ! Някой проверил ли е ББ той е прост и ние трябва да сме прости ! А Цецка Цачева не е ли псих , в главата и само една цел , пари , имоти , пари , имоти ! Цецо ухото апартаменти , пари , апартаменти , пари , не е ли псих ? Много изкуткудякоха от такъв живот и такива управляващи ! Против мажоритарния вот , как да не са против , нали още на първата Парламентарна сесия ще разберем че е псих и ще му искаме оставката , а сега не Партията го гони и става независим ! На последните парламентарни Цецка Цачева не влезе изведнъж в Парламента , но я направиха Министър да си върти далаверките дребни за по няколко стотици милиона !

Против мажоритарния вот са само твоите хора от дпс и оп.

Много луди в тази Държава , от както е на власт ББ и Герб ! Често срещам във Форума един също луд нарича се тук Щерев , време е заинтересованите лица да го изпратят за лечение при лудите в Карлуково , то и той може да направи някоя лудост !

Щерев е от бсп-то, бре. И хапчетата! Редовно, че си личи като пропуснеш...

Аман от луди! Движа се в стрес по улиците всеки втори е луд!

1.Лудите ще стават все повече тук. Несретниците и негодните хора да се справят с мизерията, пораснали в такива семейства /повече от четвърт век криза, грабеж, мизерия и фалити/са процентно вече голяма част от намалелия народ, поради емиграция на годните да се справят с кризи и недоимък. 2.По-простоватите хора пораснаха в телевизия, медии, мода и норми без ценности, но с реклама на силикон, цици, скъпи коли, дрехи, къщи, чалга и все НЕидващият МИЛИОНЕРСКИ ЖИВОТ. ТЕ също луднаха от неудовлетворение и неадекватни очаквания. 3. Дрогата, а сега синтетичната дрога покосява и просто, и можещо, и генетично обременено или надарено. Основно неопитните млади. Мозъците им са скапани.

Очевидец от ФБ: "Купувах си кафе, когато черен джип наби спирачки отвън. Изскочи едър мъж и се нахвърли с псувни на пресичащия младеж. Момчето бе стресирано от шока, а шофьора го сграбчи за врата и го блъсна два-три пъти в стената.". Има камери по Христо Ботев, всичко ще се изясни. До момента жена на 75 г. (на 71, 64, 42 или 28 г.) не участва в сценката. Но понеже напоследък е модно да се ритат жени в гърба или главата, така и този бабаит е сглупил да се направи на нов Динко в нета. Не бързайте толкова да залеете с бензин и подпалите напълно непознат човек в напълно непознат ви сюжет.

Стрезов,прегледай се при личния лекар!

Отношението, демонстрирано от нападателя към възрастната жена, е изцяло в рамките на действащата норма за отношение към възрастните хора в България. Тази норма се утвърди по времето на кабинета "Борисов - 1", а нейно олицетворение беше тогавашният финансов министър и вицепремиер Симеон Денчев Дянков.

браво на спасителя който го е и задържал -такива хора са такава рядкост в българия -хвала !

Грешиш такива хора не са рядкост в България!

Да бе, на 15 има 1, това си е направо цифра 7% от населението!

Арестувалият хулигана Михаил Стефанов се занимава с бойни изкуства. Цял Фейсбук днес му се кланя, а героят се глези кокетно "Ма моля ви се, нищо не съм направил.". Но си личи, че му е гот. В РБългария има презумция за невиновност. Заглавието "Мъж нападна безпричнно възрастна жена" изисква поне три независими източника на информация. Защото от друг източник на информация ситуацията е, че момчето не е добре, залитнало е на пешеходна пътека, спира черна кола и мутра го респектира. Опре ли се до граждански патрули и отрядници, правосъдието го пиши бегАло. И преди да пишете "Това може да е вашата майка", сетете се, че това може да е и Вашия син или брат. Толкова за правосъдието и журналистиката на дир.бг.

бхк ,каква е вашата задача ? да комплексирате нормалните хора,хвърляйки вашата кал по тях ли ?откатко се пръкнахте ,вашите синове блъскащи и нападащи нашите майки доста подозрително се увеличиха ,нали ?но това е вашия бизнес ,но се храните се с най-мръсните пари ,ако знаете въобще каква е разликата между чисти и мръсни,в което наистина се съмнявам !

Мъжът е един психично болен човек. Има нужда от лечение. Невменяемият е такъв, защото не може да носи отговорност за постъпките си. Ще го приберат в болница за лечение.

да останем равнодушни пред психарските им актове към жертвите?????? Ззащото утре и те може да си жертва на психар???? Не критикувам лудналите от труден живот, израснали само в криза, мъка и недоимък - вече 27 години.

Луди и пенции останаха само. И тук -таме някой доброжелател!

Не е вярно. България е пълна с нормални и интелигентни млади хора!

Мечти... Пълно е с прости хора с претенции, които се смятат за умни!

...с подменени ценности...

от 15 коли ,само една спира и за щастие Човекът постъпва по най-правилния начин . би било добре да видим на какво са способни тези,които остават в колите си и подминават демонстрирайки пълната си апатия към една нападната възрастна жена ,която в бъдеще може да бъде ваша баба или майка . в развитите страни учат такива неща като гражданска отговорност,но по принцип това е донякъде вътрешно усещане и проява в подобни ситуации ,които са тест по човещина и достойнство ,от които много са страшно далеч .това е проблема ,големия проблем на държавата и на всеки от нас .ние се държим точно като главните изпълнители на ран-ът,защото това е целта унищожението на всичко нормално !!

Иди0тите в тая държава наближават критична маса вече.

Каква държава в резерват! ;) Държава отдавна няма

Цялата социална система ,общество и държава се разпадат ! Такива случаи ще се умножават с всеки изминал ден и даже ще престанат да правят впечатление на зомбираното стадо !?

Напротив - за щастие с всеки изминал ден нещата се подобряват. Социалната ни система, обществото ни и държавата бяха разбити, размазани и унищожени по време на т.нар. социализъм...трудно е след такъв погром да се възстановят особено когато има и продължаваща съпротива и саботаж от бивши функционери на социализма. Но историята и обществото не могат да бъдат спрени - бавно, но сигурно нещата вървят към подобрение!

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ПРОЧЕЛ!!!!

Бразилец. Нападнал е жената с цел грабеж, а "диагнозата" е за да вземе някой лев или да го измъкне от друго престъпление. Всички знаем, че бразилците масово са инвалиди, невменяеми и т.н. Докторите явно добре заработват от такива "диагнози".

Знаем, че тук не е държава, а психиатрия, с вид на катун, но не опитват да я превърнат и в морга. А ония малоумници горе ни убеждават колко сме добре, не че тези дето ги избират не са със същите ментални проблеми.

жегата обостря психични заболявания.

България все повече ми заприличва като филм на Стивън Кинг. Зомбита се разхождат по улиците и убиват хора, а ние трябва някак да се промушим между тях и да оцелеем. Опасно луди не си пият хапчетата, някои от тях даже са политици, но всички са потенциални убийци. Много от тях са и убийци с трудов стаж.

Държава напълно абдикирала от всичките си ангажименти към гражданите-към болните,бедните,старите. Грижи се полагат само за властимащите,циганите и пришълците.

Може би най-сетне все пак трябва да опитам да обърна внимание и на Дира да се коригира една МНОГО МАСОВА И НЕПРЕКЪСНАТА ГРЕШКА. Много пъти ми д минавало през ума да ибърна внимание, но все съм отлагал. Вижте това очевадно и крещящо противоречие - в заглавието е изведено, че човек е нападнал друг БЕЗПРИЧИННО, а после още в първите бяколко реда - че нападателят е ... ИМАЛ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ! Тоест, ЯВНО СЕ ПОСОЧВА ПРЕДПОЛАГАЕМАТА ПРИЧИНА. Дир, в този свят да не кажа никога, но почти никога СЪЗНАТЕЛНИ СЪЩЕСТВА НЕ ДЕЙСТВАТ БЕЗПРИЧИННО, било то на съзнателно или подсъзнателно ниво, И САМО ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ, НАПРИМЕР АЗ НЕ ВИЖДАМ, НЕ ОТКРИВАМ ИЛИ НЕ РАЗБИРАМ ПРИЧИНАТА ЗА НЕЩО ИЛИ ПРОСТО НЕ МИ ИЗНАСЯ ДА ВИДЯ ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ НЕ СТЩЕСТАУВАТ!!!

Неграмотният графоман цъфна.

Тоест да не сме наивни

Или невежи, тъпи и глупави като този трол, дето се е изходил преди теб.

Господ е казал, че добрите хора са "солта на земята" и сякаш всичко е безвуксно без елемантарните прояви на човешка добрина. Този човек е поступил добре, като рицар е защитил безащитна жена - браво. Дано има повече хора като него. По-важното е проблема с опасните луди, има и кротки луди, така че не всички трябва да се слагат под обща знаментал. Случай обаче с психично болни като с отрязаната глава туристка в Ибиза от наш психичноболен, изританата жена със счупен таз и жената която я блъснаха пред метровлак са напълно недупостими.