Бойко Борисов е опериран по спешност

Премиерът Бойко Борисов е бил успешно опериран днес в Университетска болница „Софиямед“.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов е опериран по спешност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е,щом ангела меркел го прегръща и потупва приятелски и го окуржава да продължава да е на власт,отпуска му еврофондове и кани немският бизнес да инвестира във неговата държaва,българското политикоикономическо статукво е неоспорим победител,независимо това дали ни харесва или не!германия иска българия да си остане такава каквато е-задният двор на европа и евфтина туристическа дестинация за германци,руснаци ,британци!

Меркел не е обещавала немски инвестиции в България. Тя винаги внимава, какво говори. Не би се излагала с такова изказване, след като я чакат избори наесен.

Абе за тоя хъб---три пъти ми разпраха менискуса бе, лоши матряли такива!!! :)))))

А стига бе, докога ще държите тази новина,бе, цървули!?Дреме ми, дано пукне банкянският изрд искариотски!!!

Да пукне дано!

Абе не говорите за Корни, как я откри за политиката КОСТОВ, как заедно продадоха Техноимпекс и Техноимпортекспорт - фрашкани с долари. мЪЖЪТ Ѝ НАЗНАЧЕН ОТ кОСТОВ ЗА МИТНИЧАР, СЕГА ОТ ЖЕНА СИ В лУКОИЛ, СИНЪТ ЍУЧИ В НАЙ-СКЪПИЯ КОЛЕЖ В ЩАТИТЕ - ама няма по мазна, по-гадна и по-добра от Корни. Корни - българският Жозеф Фуше.

За пореден път те заварвам тук, пак си надрусан до безобразие. Пишеш не по темата. А ТЕМАТА Е, ЧЕ БОЦЕ Е СТРАДАЛЕЦ ОТ КОСМИЧЕСКА ВЕЛИЧИНА. Направили му операция на минискуса вместо лоботомия. Но красотата иска жертви и той яе ги понесе като истински мъж.

в държавата на ритни топковеца, явно имат специални указания да избиват и малтретират българите - сигурно дедко шорош инструктира мешеретата

България става все по-добра държава за живеене, това стана благодарение на последователната политика на ГЕРБ и Борисов! И затова хората ги избират! Пак има платени сили, които полагат големи усилия да разбутат страната ни, но няма да им се получи! България скоро ще задмине по стандарт своите съседи! Бъдещето ни принадлежи, защото не сме прости и няма да се подведем по манипулациите! Ние не сме сирийците сами да си заколим държавата!

Напротм, много си тъп!!!!!

Няма начин бъдещето да не ти принадлежи, щом си на 70 години. Ти само ни открехни, кога ще задминем по стандарт Германия, Австрия, Дания, щото от нашия стандарт и бежанците се гнусят.

Не го поканиха във Врана на рожден ден и той хоп - спешна операция. По-добре звучи заглавието "Борисов спешно опериран", нали, отколкото "Борисов не е поканен ...".

Откога тая кочина на Доган стана "Университетска" болница?!Дето пребиват новородени бебета

Много важна новина! Какво щяхме да правим, ако си отиде Бащицата... Сталин пасти да яде!

EI OT DIRA TOVA LI E NAI VAZNATA NOVINA SPORED VAS CE PREMIERA E OPERIRAN PO SPESNOST.IZLAGATE SE.

Какво ще прави турнира УИМБЪЛДЪН без СУПЕР носителя на СУПЕР купата от СУПЕР турнира в село БУТАЛЕВО ????? СРАМ за всички медии,в това число и ДИРа!!!!!!!

Платените драскачи на Корни са будни ! Трябва да заработят левчето за днес , хайде драскайте глупости ... Бойко Борисов да е жив и здрав ! Минусите лесно се цъкат, но работа не вършат.

Нали е винаги отзаде, залепена като Герберова марка, за Хъба! Не иска да чете като Тошо, иска с Хъба, по гащета, с Трите манда И от заде Бърборина да Му слага, най- благовонните думи, в устата Защото с Неговият напорист Хъб, ръси простотий пот път и нат път! Накратко, с простите, си е Прост, а покрай умните, балкански Шут!

е,каквито са наи първите български политически представители такъв им е и народът им!

бие фелдшерка в Роман, дошла да спасява пиян престъпник - ето това е един краен резултат от неговото управление - еманация на ред и държавност

Дали не могат да го оперират и от простащината му? Този път патриарха беше ли му на гости да му целува ръка?

Трябва да си чат сега, каде ще го целува патриарха Папа, му гали тиквето, патриарх му целува... Хъбчето Точно така! Браво, на Батето!

Охааааааааа........:)))) Тесен менискус!:))

Не му мисля злото. Той сам ще си го докара. ---------------- То да е само коляното. Този човек има една Болест на "Акъла в Тиквата"и тя май ще му разкаже здравословната игра.

Това туловище как може да играе мачле! Добре издържат коленете

Ако беше Иван от Тутракан сигурно най добрия лекар щеше да го лекува,ама нали е тъпанара на републиката ...!

Абсолютно си прав!

Колеги напреднете се, остават само по-малко от 150 коментара. БХ го заслужава - хахахахахаах

Според Дир разказите на Чудомир съдържат обиди, цинизми и накърняват "доброто" име на Баце Боце. Сигурно затова изтриха коментара Парафраза ( нерегистриран ) 17.06.2017 18:17.

Кажи си, че всичките ги пишеш ти и затова ги знаеш всички коментари!

Дано Баце с тези патерици не настъпи руската мечка, че каквато съм гладна и жадна, че как нямам жъби и съм проскубана ша умра. Е, ма на снимката, вижте на ко мязам! Ей, едно време ме взимаха в клипове да ме язди Путин, па сега от никъде нищо, глад, глад, РУССКИЙ ГОЛОД!

Докато има злобни хора, които се радват на чуждото нещастие, страната ни няма да се оправи. Аз също не харесвам управлението на Бойко, но злобното плюене срещу него в такъв момент говори единствено за дребни, еснафски душици, с които България няма как да иде много напред.

По-скоро хората му се подиграват за евтините номера, с които се прави на нещастен и интересен. Да е жив и здрав, но не го бива за това, за което се мисли. То не е едно и също да командориш банда и да управляваш държава.

Разбрах,че е опериран но не разбрах къде се е почесал.

е, наи радостното е,че нашите наи първи български патриоти (за разлика от боико) като сидеров ,симеонов,караканов са добре и здрави!да им спори бизнесът,стоежите на огради и другите видове бизнеси!

CNN-е упълномощена да заяви: Бат Боко е добре! Герберастките тролове--може да спрат да тролят! Д-р Сретен Йосич----е на път!:)))))

Зайчето си наранило лявото краче. Седнало и се присвило под едно дръвче. Чула го една калинка: - Зайо, я да спреш! Бива ли от драскотинка толкоз да ревеш?

до КАЛИТКО-бати ти бойко сигурно е голям демократ?Той не е комунист-така ли???

Надявам се, че сега всички медии, това число и ДИРа,на всеки ПОЛОВИН час ще ни информират за здравословното състояние на Националното Съкровище Краля Слънце от село Банкя!!!!!!

Каква толкова,,спешност,,? Нали не му присадили глава на...раменете?

Де да мубяха присадили някоя по умна!!!!

Моля да го попитат колко му струва и колко е платил Премиера за да сравня с това което аз платих за същото и след два месеца чакане.

Операцията беше безплатен подарък за българския спорт.

ВОЯТ НА ИЗМЪЧЕНИТЕ КОМУНДЕТА ТУК Е ИСТИНСКА МУЗИКА ЗА МОЯ ИЗТЪНЧЕН СЛУХ... БАТЕ ВИ БОКО И ОЩЕ 11 ПЪТИ ЩЕ ВИ МЛАТИ НА ИЗБОРИ, ЩОТО НАРОДЪТ ВИ МРАЗИ...

Като мразиш комундета, що избираш бат' си Бойко?

Съдбата показва че малко му остава. Като муха от фризьорски салон ще го изгоним!

Твоя изтънчен слух----е колкото на пиян циганин!:)))

Българите сън не ги лови от притеснение!

Новината вече цял ден е коментирана, което показва изключителна социална ангажираност. 96-98 % от коментарите са меко казано "поднасящи" премиера. И то коентари , писани от интелигентни хора-видно е от стила. Тук-там някои писъци в защита на премиера, написани доста наивно, без стил, без логика. Определено при една масова активност на избори 70-80% Борисов няма да е следващия премиер и той осъзнава много добре това. Това са фактите. Тази масова активност може да бъде провокирана само от силен , приет от мислещите българи кандидат. Немислещите са без значение , защото те си гласуват за ГЕРБ-15% цигани и роднини на администрацията. Това е то истината-безпристрастно, спокойно, без емоции.

Тук няма платени драскачи ,ясно ли ти е Нострадамус

Лошо когато Бойко се прави на футболист но по лошото е когато се прави но Премиер.

Надявам се, че сега всички медии, това число и ДИРа,на всеки ПОЛОВИН час ще ни информират за здравословното състояние на Националното Съкровище Краля Слънце от село Банкя!!!!!!

Само да попитам всички писания с присъствие боко ги слагате в Общество и Политика а в единственото място където трябва да присъстват - ШОУ ги няма???? Дираджии оставете си само едно Последни новини защото няма смисъл да ги въртите запълвайки някакви измислени тематични названия...Не сте нми уведомили патериците подарък ли са му или вървят със ''спешната'' операция на минискуса ...

Говори се че го е ритнал Лео Меси когато Боко го е финтирал.

Нямах друг избор.. Наистина брилянтен център нападател...

Типичните болести на наднорменото тегло: колена, кръвно и несвързани приказки.

Ама на тоя дебелак остана ли му още менискус? То не бяха операции, то не беше чудо, щото когато иска да се покрие и да кличи, Баце като по поръчка "къса менискуса". Сега сигурно не са му харесали въпросите в "Панорама". Зер трябваше да признае истината, че посещенията му във Франция и Германия са от типа "да му види гъ_з път" и че в Турция си беше забравил наколенките. А за приема във Врана се е усетил, че там шутовските му номера и каруцарският му речник няма да минат.

Да се чете "клиНчи".

ГЛАВАТА КОГА ЩЕ МУ ОПЕРИРАТ.

Няма смелчаци да му направят операция на главата. Проблемът, е че няма начин как да му се сервира новината за липса на мозък.

Наложително е да отслабне, че се е издул като угоена мисирка. Търси се лекар смелчага, който да му го каже.