Застреляха едно от кучетата на Катерина Евро

Неизвестен е прострелял с въздушна пушка тази нощ едно от кучетата на актрисата Катерина Евро. То е починало след няколко часа във ветеринарна клиника.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха едно от кучетата на Катерина Евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си спомням адски грозна случка с недоклатето евро. Преди години вървя през кв.Лозенец в района на Сити-центъра. Покрай мен минава трещяща таратайка, дръндулет, бивш автомобил... Спира с трясък двайсетина метра пред мен до бордюра. От шофьорското място изкача лъскава нафукана мадамацка в разрез с визията на "колата" и с почти ритник затваря полуразпадащата се врата на дръндулета. Спира пред офис а от там изкача едно момиче в униформа (явно рецепционистката) и най-учтиво моли госпожата да премести "колата" си, че е платен служебен паркинг. Мадамацничеството вирва нагло глава налундзило огромни тъмни очила и хуква по посока на мола. Момичето тича след нея и я моли през сълзи да измести колата , че мястото е на шефа и ще я накаже ако няма къде да паркира... в суматохата някой подвиква, че това е Недоклатето евро...и започват бъзици, че никой нищо не може да и направи щото имала опит в оралните разправии... Колкото и да не ме засяга, ситуацията ме възмути! След -нямам представа колко време - се връщам пак от там... паяк товари полуразпадналата се таратайка с цвят на ръжда или просто съвкупността с ламаринени дупки и почти да я затегнат на платформата, същото мадамацие с две огромни торби ти1а и крещи разчорлено и потно... еврото се поръща тамам на време - паякаджийте я разпознават и те закрещяват тя се мята да ги целува и прегръща - те се опияняват а тя ловко им набутва кинти .... да се смееш ли да ревеш ли... Спрях се да зяпам грозния водевил! Опитах се да анализирам - сигурно я беше срам да се появи в мола с това тенекиено изкопаемо... но наглостта... наглостта сигурно е постоянно нейно поведение... а кученцето е отишло зян, платило е за наглостта и - някой тотален идиот или генерален психопшад просто си го е изкарал на нещастното животно, което е имало нещастието да е кученце на нагъл, безпардонен оркестър без култура... каквато и кифла да е по -добре един бой да и е ударил... ама той освен идиот е и страхливец....

Убиецът с почти 95% сигурност е съсед, лесно може да бъде установен. Това са т.нар. "типови битови конфликти". Най-вероятно и г-жа Евро може да си припомни кой и е правил проблеми заради кучето.

Малко,сладко,безвредно. А сега си представете как лае неспирно цяла вечер, всяка вечер, защото любящата му "майка" не го пуска в къщи. И как отивате на работа на другия ден.

катето евро беше с куче в ефира на бтв в 120 минути на светлио иванов. кате до там ли я докара с кучета в тв студио.

Днеска може да застреля куче, утре може да застреля и човек...Трябват наказания за подобни жестокости, това е единственото решение.

Айде стига с тва шибано куче бе! Май-ната му. Кучето, та- кучето....Ша ви се не види и кучето скапано....Аман ....

да ти ... , знаеш

Кучето може да ни научи на неща , които малко хора могат ! Това са Вярност , Безкористна Любов, Всеотдайност , до гроб !

И мен ме съветват да взема да гледам дете вместо куче. Но аз отговарям винаги "госпожо респ.господине, ако вие гледате децата си като кучета, аз не".

убедена съм че тъжи и плаче и аз минах по този път, но кученцето ми си умря без чужда помощ. Мъката е голяма, та то е било член на семейството. Повече не искам да имам куче и да мина отново по този път - то е и голяма отговорност - ваксини, болести - всички човешки и допълнително кучешки болести, лекари и пр. Но носи и голяма радост. Съжалявам, но тази снимка може и адекватна на събитието, но разочарова всички, които знаят Еврото.

според мен грубото, жестоко, просташко отношение към кучетата в българия говори много за нашия/балкански/източно европеиски манталитет.

Написал си България с малко б, бе лайнар. Да го духаш

заслужава ли голяма

разбивате с избора на главни снимки - редакторите са най-големите тролове в сайта.

НЯма ли начин да я махнете тази новина?1 Пфууу--нямат край простотиите на измислените хора.

Катето, или някой друг, не знае ли защо са застреляли кучето? Важен въпрос е, може да има връзка с поведението на пострадалите, или пък да е психопат. Аз не познавам нито един човек, който би застрелял куче безпричинно.

Знае, разбира се, ама е по-важно да се правим на жертва пред обществото и да насъскваме останалите кукувици, дето скачат за кучетата, щото са некадърни да си завъдят внуци, които да гледат.

То обществото май вече не вярва на такива слабоумно написани рекламни съобщения.

Това е дивашко и престъпно деяние ! Съчувствам най-искрено на Катето ! Когато човек има животно,той го приема като част от семейството си.този мръсник,който е посегнал на кучето заслужава затвор и да му одерат кожите от глоби !

Вие трябва да се прегледате.

Тоя е бил дОбър - да уцелиш куче в окото си е редко срещан талант

ех, каква радост за чужда болка!

кучетата са много по благородни от по голямата алчна и глупава паплач в тази страна.

па що не са гръмнали и тая помиярка... тва непрекъснато да ти лае некво псе е изключително дразнещо и изнервящо, напълно го разбирам стрелеца!

СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ЗАНИМАВАЛИ НАРОДА С КУЧЕТО НА КАТЕТО...

Тежко може да му стане на човек и страшно, четейки тези коментари, между какви нечовеци живее.

Старите българи са наказвали животните когато са увреждали хората. Ако се появи рецидив животните са отивали под ножа. С една дума човекът е господствал над животните, а не те над него както е днес.

Не знам защо е убито кучето. Имах една съседка, чийто куче беше агресивно, лаеше и се страхуваше от всичко. Нормално го държеше вързано да може да бяга само по двора. Та когато тази съседка отиваше в града, кучето се променяше. Със сина ѝ, то беше спокойно, уверено, не се нуждаеше от сиджири и не лаеше.освен ако непознат не се приближи. Накрая на всички съседи им писна и успяхме да.пратим тази на курс за гледане на кучета. Оправи се, макар и не съвсем. То и с животно да се разбираш се иска акъл.

540 коментара за некво си куче?! Стига сте писали бе хора. Още няма 24:00 ч. - малки деца четат, кошмари ще сънуват!

Глупако, днес дебил стреля и убива куче, утре - дете, може да е и твоето, може да е и брат ти или сестра ти, а може и майка ти, може и тебе, колко му е. Идиоти много, луди щъкат по улиците, ритат, удрят, осакатяват. Така че, не се ерчи толкова със селендурската си надменност към животните. Така, както те чета, изобщо не си по-ценен от това мило кученце, което тип като тебе, е застрелял, просто тъй, и ... зверски.

така като чета коментарите имам чувството,че кучето е по благородно и достоино създание от(някои българи)-то не познава кражби и измами,завист,то те възприема такъв какъвто си и ти е вярно до гроб(дори да го биеш),затова децата обичат кучетата и котките!

съчувствам на жената за убитото и куче!няма значение дали кучето е на известен човек или клошар и от каква порода е кучето,то е част от личността на човекът и е наистина като дете,което те възприема такъв какъвто си-беден, богат,грозен красив!

една шепа хора сме в тая малка държава, но по простотия сме несравними!

Май нещо напоследък не е така свежа, какво се е случило, да не би да е минала шейсетака?

омразнало ми е от тази суперактриса и неиня универсален син. сега и с кучетата и ни занимават смотаните юрналисти...

Добре измислено, пич! Прегледах обявите - има доста предложения за безплатен секс. Ти явно си навит някой да застреля детето ти и да направи ново на жена ти. И двамата ще сте на далавера - ще й го направи вероятно безплатно или женицата може и да заработи някой лев, пък и новото дете ще е бебе - ще има още доста повече живот пред него, отколкото предишното.

Това е послание до оня отдолу - 007

Разгледах няколко обяви, такива кучета се продават средно около 250-300 лева. Кви са тези глоби по над 1000 лева? Къв е този затвор? Стрелецът да й купи ново куче и да се приключва с драмата. П.П. Да не забравяме, че новото куче ще е малко, на няколко месеца, а нейното е било на 5 години - половината живот му е минал. Актьорката ще е на далавера от такава сделка.

Не си струва човек да ти обяснява, какво означава Кучето за останалите от семейството, с което живее. Само ще цитирам един приятел: "Чудя се, дали колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам кучетата или колкото повече опознавам кучетата, толкова повече намразвам хората."

Имал съм куче БЪЛГАРСКА ОВЧАРКА, живя 10 години - цяла ера и цялото детство на децата ми. Обичаше жена ми и след като се разведохме се разболя от рак. Съгласих се на умъртвяване, после се отказах и живя още 4 години. Введнъж прескочи 2-метрова мрежа в двора и реши да пази улицата от минувачи - в 2 часа през нощта. Докато се усетих, че тичат хора по улицата със страшна скорост и викове. Беше ужасно чувството ми на вина, но не съм вярвал, че 75кг. животно може на нокти да изкатери мрежата. Синът ми като малък му скочи пудел и скъса якето. Притеснихме се да не почне да заеква или да спи неспокойно. Оценявам всички рискове като стопанин на куче. Все пак, животно е. Не знаеш какво му е в главата. Моето мнение е СТРОГО ВЪЗПИТАНИЕ на кучето, ДАЛЕЧ ОТ ОГРАДИ, скачащо, лаещо и стресиращо минувачи и хора. Намордник. Контрол. Жена ми щеше да пометне от изскочило от дворна врата дребно и злобно лаещо куче. Затова: Паспортизация, данъци, яки глоби за неспазване на правилата на обществено място от собствениците им. Не може огромни зверове в кварталната градинка да се засилват или тичат покрай малки деца и хора. Има хора с панически страх и отвращение към животните. Те живеят в град. Всеки собственик на куче да избира дали има къде да го разхожда НЕ за сметка на хората. Ако не - да не го взема на изтезание в апартамента си, след като порода куче тежи над 60 кг. Това е садизъм. Иначе, да знаете, че КУЧЕТАТА ИМАТ ДУШИ - ЛЮБОВ, ОБИЧ, СМЯХ, ТЪГА, НЕЩАСТНА ЛЮБОВ, БОЛЕЗНЕНА ПРИВЪРЗАНОСТ, ВЯРНОСТ И ПРЕДАНОСТ, СМЕЯТ СЕ И ПЛАЧАТ СЪС СЪЛЗИ. ИМАТ ДУШИ -ПОМНЕТЕ ГО!Ако убиеш куче се равнява пред Бога и Природата на убийство на човек! Но никаква милост към стопани, допуснали размножаване на кучета и поколенията им изхвърлени на улицата! Закон, яки глоби! Данъци, ветеринари, попълващи паспорт на всяко домашно куче. ДА! Никой няма право да нарушава сънят на съседа си, заради хобито си към домашен любимец.

И аз съм ЗА хората. Има деца и хора, които органически не понасят, настръхват или алергизират от животни и това не зависи от тях или от техен контрол. За това, че имат души кучетата съм го видял с очите си многократно и ще дам примери с познати и техните кучета. Едно куче избяга през супер-тясна цепнатина от ламарините на метална врата, окървавено, за да търси стопанина си по градинки, пазар, магазини и кафенета, където са били, седмица след като той замина за чужбина и близките му се грижеха не по-малко от него за кучето. Същото куче плака със сълзи вечерта и намокри тротоарните плочки със сълзи, като го питаха кой е търсил и споменаваха името на сина си. Същото куче направи дупка в тухлена зидария в дувара на къщата към двора на съседите като миньор или боксьор, защото беше видяло, че на съседите оградата към улицата е ниска и може да я прескочи, за да търси любимата си разгонена. Видях снимка на усмихнато, вярвайте ми - усмихнато куче от кеф, че яде пилешко, с каквото го е хранил бившият му стопанин, който също ядеше само пилешко.. Огромно куче не искаше да заплоди доведена женска - втора дама за него. Избяга и го намерихме на оградата на първата, заплодена от него, даже родила кученца, умрели в големия студ през януари.Душеха, ближеха и се целуваха през мрежата над зидания дувар. Не искаше да изневерява.

Абе ти в ред ли си!? Иди да те погледне специалист.

Защо не стрелят по кърлежите?Вече станаха по 120 оки.

да не е умрял некой, та Катето Евро, така грозно реве на снимката?

"Детето" са ѝ убили, бре, не разбра ли?! Ама четете, бре хора, четете!

Това не е случайно.Това е умишлено убийство на животното.Явно някой съсед е имал спречкване с Катето и е решил да и отмъсти по този варварски начин.

А може и да си е играл на стрелялката "Убий куче, свали "звезда"", в която първа награда сигурно е ложа на погребението на домашния любимец...

Тука става въпрос за диващината в тази малка държава!!Като чета коментарите виждам защо бг е на това низко ниво!!

От едно убито куче да се съди за "диващината" на страната ? И дойчевеле така мисли !

Qwe, скачкаш ли като се разминаваш с кученце, скачай, кучето, чувства инстинктивно гадняра, който е такъв към хора.

Мен кучетата ме обичат, защото знаят, че аз ги обичам. Това което не понасям, са смотаните и арогантни стопани на кучета, които са по-големи помияри от любимците си.

......аиде стига бе !....за всичко си има причина !....никои на никого не застрелва просто така кучетата !...еи така от скука !...ще си хаби патроните за два помiяра ?!?...друго има тука ...ма Kатето си траика ...

Много ясно, че си трае. На хората им е писнало от нейните помияри и на някой не му е издържало търпението. И аз отдавна се замислям за някакво оръжие, че ми писна от разни улични бълхари тормозещи постоянно хората в квартала.

А твоите бълхискачат и пълзят от тебе, по хората.Мислиш, ме не те познават? Скоро ще дойдат от ХЕИ-то и ще ти друснат една хубава глоба, селендурино, довлекъл се в София.

За последните 24 часа колко ли хора са се размазали с колите,колко ли хора са ограбени в България та много ми пука за кучето та да е голяма новина.

Колко по-приятно щеше да е на дебили, като тебе да седнат с чаша евтино кафе в кухничката в панелката в събота сутрин и да прочетат колко "са се размазали с коли"! Това вече си е истинска новина, нали?

Кучето е по-ценно от теб!

Бактън от дъртата досадна овца, въртоглавото й шиле, че сега пък и кучето им.

Верно е много досадна. Те хората на изкуството са така. Вечно леко подпийнали и излъчващи привидна мъдрост, бръщолевещи простотии от рода как трябва само да сме щастливи и да се обичаме, а като излязат от кадър плюят по колегите си, как са им измъкнали под носа участието в 30 секундна рекламка на скапано кафе.

Не всички "хора на изкуството" са "така". Но виж, много от тях...

Айде вече стига с този вой по тези псета, бе смотаняци. Човешкото здраве и живот е по-важно и това трябва да ви е ясно на всички. Пречило е нещо помиярчето, за да го гръмне. Или то или онова гнусно човече и майка му. Така ще е, От тук та чааак до обедните новини.

Колко малоумен трее да си за да разбереш че, теб като те ритне някой боли ли те!?!?!? Ами така го боли и животното.

Не ми се прави на интересен, бе мухльо, да не разбереш ти по лошия начин като те ритне някой дали боли. Аз имам домашен любимец, но никога не съм допускал да напада или да лае като бесен и да подлудява хората денонощно. Апропо, ти виждал ли си 4 годишно момиченце с диабет и прогноза ослепяване защото едно много добро и кротко според стопанина му кученце му скача и го изплашва? Опомнете се малко!

... и то завършен! Противопоставянето на хора и животни, ако е ОК, тогава и противопоставянето на нормалните хора и такива дебили, като тебе съшо е ОК. Запомни - никой, никога не трябва да има право да посяга на чуждата собственост и да отнема чужд живот. Набий си го в тъпата кратуна!

От няколко дни из Сандански глутница от 5-6 огромни бездомни кучета се разхожда из града и всява паника сред хората,особено майките на малки деца. Кажете ми как да реагирам,ако недй си Боже някое от тези кучета се хвърли върху мене или внучето ми? Ако имам възможност бих ги убил тези кучата веднага без да ме интересува какво ще кажат кучезащитниците. И така - обичам животните,но всеки,който ги има да си ги пази.

Ако те нападнат, звъниш на 112 и чакаш АКО дойде полицията. Като не дойде, подаваш жалба до "екоравновесие", "четири лапи" и арменския католикос.

Оправяш се както можеш.Когато променят законите и разкарат цялата тази кучешка смрад от улицата,която кучкарите са развъдили неконтролируемо,когато вземат мерки кучетата да не вдигат шум и стопаните да чистят след тях,тогава да търсят сметка за убийство на такава твар гнусна.

Аман от агресивни комплексари!!!

Обаждаш се в общинската администрация на Сандански.

между бездомни кучета и домашен любимец, който при това е в двора на къщата. Или да слагаме всичи под един знаменател, че ни е по-лесно? Ами тогава дай да стреляме и по децата, че "вдигат шум", така ли?

Катето ЕВРО, тази да не е открила еврото та носи неговото име?

Защо тази толкова важна новина, я четох в сряда, в друг новинарски сайт, а дира твърди, че кучката е гръмната снощи?

Дира са така, с тях се чувстваш млад. И прогнозите за времето затова са им винаги верни, защото са за миналата седмица.

'' Обективно погледнато....'' , явно вече е дошло време в световен мащаб , да се въведе единна мярка за ПРОСТОТИЯ , ИДИОТИЯ и ДИВАЩИНА - 1 булгар !!!!

Гадовете които проявяват агресия към животни, следващата стъпка е да посягат на беззащитни слаби хора, деца, възрастни. Строго наказание и затвор.

Не.Тези,които биха посегнали на човек са само кучкарите.И то в името на гнусната,4-нога,миризлива твар.Нещо да кажеш?Само не ми изброявай причини за това,за да не ти изброявам и аз.Само фактите са важни.

Не мога да разбера , тази ''Българска лудост'' дали е заразна или се полудява на групи под команда ?! Чета ви мненията и не разбирам как е възможно да се разсъждава по такъв начин , след като всички вадят претенции за големи ''Европейци ''с ''Модерни ценности'' ?! Какви са тези глупости : '' В Холандия било така...'' , другаде било ''еди как си..'' , човек би си полмислил , че Вие досега не сте виждали кучета ! Виждали сте , кучета си имаше и досега , НО Вие ОГЛУПЯХТЕ и ПОДИВЯХТЕ , и затова не можете нито да мислите , нито да общувате , нито да се държите като НОРМАЛНИ хора !!!!! Чета и НЕДОУМЯВАМ : '' Може кучето да било лаело и затова НЯКОЙ се бил изнервил........'' - ГЛУПАЦИ , кучетата лаят и това е съвсем нормално ако случайно не го знаете !!! Когато ЕДНО време бяхме ''нормална '' държава , имаше села пълни с хора . Имаше и кучета по дворовете , и те лаеха . В градовете и там имаше кучета , и хората си ги разхождаха мирно и спокойно по улици и паркове . Проблемът НЕ е в кучетата - Проблемът е в самите Вас , че Подивяхте , Оглупяхте и се превърнахте в най-ужасните Изроди , които задминават и диваците в Африканските диктатури ! Вие вече НЕ сте способни да понасяте и самите себе си , камо ли кучетата . Днес стреляте по кучета и котки - Утре ще се стреляте помежду си и пак няма да знаете защо го правите ! Поради невежеството си обаче , НЕ разбирате , че с всяка поредна демонстрация на ПРОСТОТИЯ , все повече се отдалечавате от цивилизования свят и не се чудете защо идват разни селяни от тук и там и Ви ритат по главите !!! Проблемът на Българина , не е в единичен случай с едно куче - Проблемите са ВИ навсякъде и във всичко !!! ИМАТЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ , но жалкото е че не го осъзнавате !!!!!

От толкова писаници не може да дефинирате ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ, за диагностика да не говорим, защото там трябва да хванеш причините, за предпоставки не очаквам и да напишете - това е висш пилотаж, а последиците всички ги виждат.

Явно от тези ''писаници '' нищо не си разбрал - жалко ! Не ти е ясно какъв ти е проблема - И това мога да го разбера ! Относно ''диагностиката '' : Причините са хиляди , но ако дотук нищо не си схванал , и да ти ги изброявам - Нищо няма да разбереш и още повече ще се объркаш !!!!!

Не сме луди, ами ти си тъп, пък се мислиш, за, ама ноу умИн.

Не е вярно това.И някога е имало псета,но често ги тровеха,убиваха ги с тояги.Не дай си боже ако куче нападне.Стреляха ги съвсем законно и никой нищо не можеше да каже.Имало е такива,които са вдигали шум и лесно им виждаха сметката.Нямаше така ,както сега-кучето по-важно от хората.Напада,лае,цапа,ходи,където си иска,безпокои останалите-никой и хал хабер си няма от това.Това е нормално според вашите ''ценности''.Да,ама не.И докато има хора,разсъждаващи,че е ''е нормално едно куче да вдига шум по нощите и хората да не могат да си починат'',тогава си очаквайте и последиците от това.Защото много повече хора отпреди не понасят това.И са прави-тяхно е правото след работния ден да си почине.Вие не сте целият свят,за да очаквате,че останалите ще приемат за ''нормално'' вашата сектантска любов към помиярите.

Мадам, ти си за психиатър. Без резерви. Опасна си за хората на улицата.

Забравих да добавя още нещо към вашето творчество.Някога,много отдавна,нямаше такава мода хората да водят кученца на каишка,особено по градовете.А сега не са дрешки,не са прически на тези противни животни,изобщо сте под всякаква критика.Тази мода я въведохте насила вие,кучкарите.И понеже вашата наглост доби гигантски размери,се стига до това,което четем сега.Та,това,което вие виждате като оглупяване и подивяване,в изцяло по ваша вина.Въведохте един изцяло тъп ззж,който напълни улиците с помияри,а сега ревете.Някога,нямаше помияри по улиците.А който си изпусне кучето,трепереше да не го убие някой.Ясно ли е?Не ми разказвайте приказки от 1000 и 1 нощ,моля!