2 милиарда лева са “спящи пари“ от масовата приватизация

Два милиарда лева са “спящите пари“ от акции, придобити по време на масовата приватизация. Бонове имат над 2,5 млн. души.

Обратно в новината

Коментари - 2 милиарда лева са “спящи пари“ от масовата приватизация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не друго, поне на хартия да се почисти тази част от авгиевите обори. Пък и да си припомним подвизите на така наречените демократични сили. Да ме извинят, но това бяха предимно хора с разрушителни и нагаждачески способности, които се възползваха от историческия момен. Които сега за нищо не стават.

Иван Костов и другите да кажат нещоа не да мълчат.

Все едно от умрел писмо да чакаме ?

Това сега след деноминацията ли са толкова "заспали" тези пари или...забравих вече тази афера;))

Експо Моите пари - ОТ 16 ДО 18 ЮНИ 2017 В СОФИЯ РИНГ МОЛ

Имам бонова книжка с документ за закупени акции , къде мога да проверя какво да правя с тях по нататък?

Питай филянкешията, може и Иван Костов или оня хитрец Муравейчо който пак почна да се появава в медиите.

При операцията за мародерско ограбване на гражданите и обрулване на държавата, проведена под кодово название "Масова приватизация", подбрани хитреци, водени от кукловодите си от ПОЛИТБЮРО на БКП и мръсната част от ДС успяха да ни докарат до това дередже нито живи, нито умрели. Сега вероятно някой от тях, страдайки от скука, е решил да спечели нещо от "спящите" (разбирай умрелите) книжлета. Тук Бай Ганьо би казал "Келепир ще да има в тая работа-а-а, келепир!". Иначе как си представяте някакъв си чиновник е решил да помисли за народа ли???!!! Вероятно келепирът е, че от събуждане на някои наивници, които ще си помислят, че ще могат да "вземат нещо" от откраднатото, изпрано и вече няколко пъти изгладено народно имущество ще се юрнат да вадят документи, ще плащат такси или поне за малко ще си помислят, че може да станат ортаци (съдружници) с назначените милионери-мародери.

2 милиарда лева са спящи пари от масовата приватизация Това не са "спящи" , а "умрели" пари.

В страната трябва да се отворят офиси на приватизационните фондове, за да си получават гражданите дивидентите или да могат да предложат за продажба своите бонове. Вярно е, че с увеличаването на капитала стойността им пада, ама питам как стана това увеличение-тук да се разрови прокуратурата!!

Кое...?!?? В България съд и прокуратура няма!!!!

Защо да откриват офиси, след като сега не плащат дивиденти и номерът минава 20 г!? А иначе ще трябва да плащат. ;)

Хората продаваха на Фолксваген, Ганьо Тъпото го будалкаха с бонови книжки...И сега заводите им бачкат на 3 смени, а на Ганьо заводите са собственост на Банев и Ганчев..Които вече ги фалираха, де..И Ганьо пита, що бил последен?

Абсолютна лъжа и измама. Аз взех 4.5 лева дивидент за няколко години общо. След това вдигнаха капитала и моите акции на практика изчезнаха.