Млад мъж скочи от 7-ия етаж и загина

38-годишен мъж скочи от седмия етаж на блок в Гоце Делчев и загина на място.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж скочи от 7-ия етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тия отгоре ке падат доле в кръв".

Да бъде забранено да се скача на обществени места. Не може всеки да си скача кой когато иска и където си иска. Скачането да бъде регламентирано с подпис от кмета и от 13-тия етаж например. Също да бъдат определени места за скачане извън населените места.

Казвам го почти всеки път, когато видя статия за самоубийство. Има много причини, поради които човек може да е в суицидно състояние: емоционални, финансови, психиатрични и т.н. Всеки път обаче, когато човек в такова състояние види в медиите, че някой е сложил край на живота си, писланието, което вижда е "ето, други го правят - защо не и аз?" Уважаеми журналисти, моля ви, не правете сензации от самоубийствата. Свободата на словото е нещо чудесно, но идва и с отговорност. Неотразяването на самоубийства на битово ниво не е потулване на имформация, а превантивна мярк и грижа за тези от нас, които са в тежкощи депресивни състояние. Заложено е и в етичния кодекс на СБЖ. Поставете се за момент в обувките на такъв човек и ще разберете какво имам предвид.

Откога се говори за така необходимия електронен регистър на хората с психични отклонения? Често, много често се оказва, че мнозина са опасни и за себе си, и за околните. За шофьорски книжки или за нещо друго си там издават документи "не се води на отчет". Какъв "отчет", къде "се води" и накъде сме я подкарали? Под "депресивно състояние" се разбира невероятно отчаяние и усещане за пълна безнадеждност - а депресията може да се окаже смъртоносна. Защо на никой от властимеющите дори за миг не му хрумва, че и те имат вина за съдбата на всеки човек, а не за "народа" изобщо? Имате огромна кръвожадна армия от оялисе чиновници (700 000 бездушници) - толкова ли е невъзможно да се състави въпросния регистър и да се създадат институции, където да се грижат за нелечимо и безнадеждно болните? "Лекуват" ги на стационар най-много по месец, блъскат ги с хапчета, и после - сбогом, по живо - по здраво. И се започва... Ами, те като си гълтат хапчетата... Кой следи това, и кой го е грижа? Д-р Гълъбова се опитва да привлече вниманието и на институциите, и на обществото към значимостта на този проблем, а тук "умниците"-чукчи направиха такива коментари, от които на човек свят да му се завие, и изводът е безмилостно ясен - болни мозъци в болно общество, и още по-болна система за психическо здраве. Трябва да се направи много, а не се прави НИЩО. Глас в пустиня.

Кой не скача е червен! :-D Тъжна работа е България..

Това е ужасно ! Всеки ден се самоубиват хора ! Ало, управляващите...??? Как живее народът ви!!!

Мислиш, че им пука? Това са хора, оперирани от съвест.

за днес това трябва да е последното самоубийство

Слаба психика. Мъже сте. Бъдете СИЛНИ. На голям процент в бг и извън бг положението не им е никак розово. Непрекъснато това говорим, но сме чували и на запад някои да искат да се самоубиват, така че не винете Бойко, а нима при Костов нещата бяха розови-приватизация, точно по това време никъде не можеше да си намериш работа, а и над 40 г. дори и в шивашка фирма, като чистач нямаше как да започнеш работа, казваха ти-стара си, къде си тръгнал, да търсиш работа, не виждаш ли - тук приемат само млади 16 годишни, а и бсп-3000 лева долара, първо вижте себе си, къде съгрешихте и тогава обвинявайте Бойко. Работохолик е, издръжлив е на трудности, лесно се плюе, когато си в опозиция, а и предполагаме, че е добряк, сестра,мама,тати-добри хора, познават най-вече Методи-скромен, учтив, възпитан, еродиран. Старите пожарникари са разговаряли с Методи-бащата на Бойко, с отлични впечатления са за него. Не членуваме в партии, никой от семейството ни, но истината е тази, която ви пиша за бащата на Бойко Методиев.

Купи ли си билет за шоуто на Слави?

много обича да виси по терасите...я ще скочи от някоя...я торба с пари ще хвърли. Сега пък и небостъргачи ще строят за кефа на някой я бънджи я парашутист.

Кой не скача е червен.

Научете децата да говорят за чувствата, които изпитват, за да не се държат агресивно...

те на нищо не ги учат ти за чувства

Ти модел ли си била, или чалга певица, че я разбираш толкова психологията?

Абе как и това го обръщате на БСП- ГЕРБ и на Путин и САЩ?

Всичко е политика. Той още Левски го е казал - Ние сме във времето и времето е в нас. Сега на мода са самоубийствата, ама да знаете, че никоя религия не ги толерира, така че не е ясно къде ще свършите, скачайки от балкона.

Липсвам ли ви.................

Грам не!

Хич!

Герб дойдоха на власт и самоубийствата почнаха.

При бай Тошо хората си скачаха тихо, в интернет нямаше нищо за тях. А и скачането тогава беше забранено. Сега - демокрация. на някой му се накривила шапката и ще скача.

Всички комунисти са умствено изостанали хора! Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, КЕЛЕША ЗАРКОВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Искам да се хвърля от 24 етаж но у нас няма такава висока сграда. Не мога да търся сграда в чужбина, трябва да бъде у нас, защото искам да го припиша на съответна партия на власт. Както виждате, съм в затруднение. Какво ли да направя?

скачаш от 2 етаж,ставаш поотупваш праха ,отиваш и скачаш от 22 етаж! напред!!

червен мафиот ( нерегистриран ) 16.06.2017 13:28 Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша,той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма. Много точно минало ( нерегистриран ) 16.06.2017 13:46 ...но момчето МУТРАГЕНЬО сега вече се трича вътрешно и ще се оправи!!!!!!

все още не съм чул двама да скочат за един ден.

Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ.

Братчет, ти добре ли си!?!?

сбъркал форума горкия и си верва

загрижен, ти кога последно се почуства горд

Млад човек съм и не мога да се начудя, с какъв акъл си го написал това! За толкова години не разбрахте ли, че докато хората не постигнат единство и не застанат всички зад една кауза, а именно - просперитета на Държавата, нищо добро не ни чака ! И спрете да се делите на царисти, червени , сини, патриоти и пр. По този начин обслужвате само нечий интереси, а не своите и на Държавата. Господ да пази България и нас от такива "родолюбци" като теб!!!

Подведохте се... Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет.

Правилно казваш, но си сбъркал мястото. Тук повечето пишещи идват само да изсерат някакво подобно писание, а не да коментират по темата. Не търси някаква дълбока мисъл в такива писаници.

още ли е жив стария пръч?

отчаяни са не само тези които скачат, отаян е целия народ, от беззаконието и деспотичния произвол на управяващия и пасмината около него

спасяват се като при бурно пламтящ пожар, кой може бяга, кой не може скача

Вчера от шестия , днес от седмия , к'во става бе хора ?!

Боковщината пречупи у хората желанието за живот, един даже се беше самозапалил във Варна

е няма по прост народ он нашижят ... елате ни вижте зад граница ,където уж всичко е уредено и живеем спокоино без да се тревожим за деца , храна , ток и т.н. ,и ще разберете защо българия никога няма да се оправи ! когато сме по 2-ма 3-ма изглежда добре , но инак всеки дърпа на една страна ,интриги , приказки зад гърба ...

ние сме племе хем крадливо , хем ебливо и накрая завистливо ... р. ралин - лека му пръст

кой направи хората крадливи, кой им отне имотите и ги тласна в мизерия ?

и мен ме предадохте гниди ... а аз се борех за чиста и свята република ! ха ха ха

българина обича да доносничи да клевети и доста злини да причине

кой знае как са били тормозени и клеветени от умни псевдо ними

След като всички манекенки и чалга певици завършват "Психология"можем да си представим какво става в такива ситуации

пълно е с такива умници психари

некаква настройвала простите по тв

Батхи новините. Убийства и самоубийства :-( Не знам дали това е нормално или просто ни се струва ненормално защото тези неща стигат по лесно до нас от всякога.

Топло, топло, горещо! Не само стигат по-лесно, а от тях става НОВИНА. Цели събуждане чувство на гняв, безпомощност. Ежедневно в България има около 3 самоубийства, в пъти повече опити. Жените опитват по-често (но така че да ги спасят), но мъжете по-често успяват. Целта е сензация, а хейтърите я използват да поплюят наволя, троловете - да вземат някой лев. Лошото е, че такива новини дават кураж на тези, които са "на ръба" да го направят и те. Веднъж в живота им някой да им обърне внимание.

Сега ще почна да рева за всеки ненормален нещастник, дето малко се е посамоубил.

Не се гневи. Не знаеш какво му е било на човека, за да постъпи така. Бай бабо да не те стига.

Като не знам, за какво да рева? Аман от тази толерастия.

Толкова загубен народ има, непросветен... Депресията е болест като всяка друга, но на душата. Ако човек е настинал, всички хукват да го съжаляват, дори да е лицемерно. Обаче ако страда вътрешно, бива заплют и мразен. От което става още по-зле и накрая не му остава друго, освен да свърши със себе си. Защо? Защо народът масово е толкова непросветен и озлобен?

кой чете тези новини, питам се, само ние по форумите ли, а тия малоумници в парламента си барат фара май!!!!!

Барат си светло-диодчето, защото ако имаха фар поне щяха да осветяват пътя пред нас избирателите.

на праха му!Явно на тая географска ширина животът не струва пукната пара!Дано тези които са виновни за нелепата смърт да се пържат в ада

ами човека е направил така щото не е ивждал изход, а и кой ли да му помогне?

Това става започва да става вече ужасяващо. Управлението на тази държава е неадекватно и човекоубийствено, но има и още нещо, което нетрябва да се пропуска. Българите стават все по-зли и безчовечни и обикновените люде вече не успяват да оживеят в тази шуробаджанащина, курупция, нагло и безскруполно поведение.

Този е скочил защото си пада по жена ти. А тя не му пуска защото е с другия комшия. Та какво за ти виновни управляващите в случая?

Именно, всеки трол решава да се из*ере в новина за лична трагедия. Такива самоубийства рядко са по политически причини.

Тъпо е човек да няма скруполи

Хора, не бъдете Б.Борисов! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у каме, докато ви грабимЕ......няма как да стане...всичко е точно, много е яко и в смисъл такъв...Не бъдете Бойко Методиев Борисов. Той е неук.

Трудно решение е това, ама като си го взел, утепай преди това 5-6 от тия от праламента и после прави, каквото ще правиш!

Щоти ти си нежен и красив ли? Какво му пука на самоубиеца за тези в НС, като той няма да живее повече?

оня ден м лондон вместо да ловят хвъренота от майка си бебе от 10 тия етаж можеше да разпйънат платнища около блока и да спасят всички хора но не това било остаряба практика която по новите евростандарти вече била неадекватна и затова и нашта пожарна вече не я практикувала и не разпънала платнище на мъжа който вися 3 часа в добрич и го оставиха така да си умре момчето -що за неадекватност н този ЕС????2 и защо нашата пожарна следва тези престъпни нови директиви??????до 90 година е имало такава практика но заради европа била премахната? ние държава ли сме или зомбирано стадо!?

Мир на праха на тези млади хора, изгубили пътя и смисъла в живота си. Жалко, че държавата ни се превърна в духовен ад...

тия хора не са изгубили смисъла на живота а са били тежко болни -схващал ли разликата!?!?

които не скача е...червен мафиот

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

...но момчето МУТРАГЕНЬО сега вече се трича вътрешно и ще се оправи!!!!!!

едни изчезват през Терминал-2, други изчезват през балкона. Нещо много станаха случаите тоя месец.

и бая парици, злато и акъл.

Луд съм, полудявам щом ги видя тия в парламента, всинца в парламента, иде ми да скоча и да се прибия доле на цимента, бъш там на цимента. Водката свъши у хоремата време е да скачам, или да си отсеча тояга и да ги подвлачам, по списък подвлачам....

Баси!Тез взеха да скачат,като гъби да никнат след дъжд!

оня ден в добрич мъжйт който скочи можеше да бъде спасен с едно обикновено разпънато платниче отдолу както и жителите на лондонския небостъргач който горя но не това били новите евростандарти да не се разпъват платнища и да се оставят хората да умират -ес се превръща в най-неадекватната организация на планетата!

Жалко за човека! А вие драги ми четящи, преди да пишете идиотщини и откровени простотии знаете ли какво е депресия и лудост? Наникого не го пожелавам, да видиш свой близък как в силата си го поглъшща лудостта...и често лечение няма, или хвърляш средства и усилия и накрая отново се появява...и пак и пак... Да не дав Бог да имаш в къщата луд човек

Престанете да пишете само за самоубийства. По този начин подтиквате хората, които са отчаяни, също да скачат. Напишете по добре къде могат да отидат, телефонен номер, на който да се обадят, ако са депресирани или в безизходица. Не търсете само сензацията...

Е ти какво очакваш от дир-ниците?

С тази грижа е даета единствено и само неправителствената институция "Арменски поп". Ама и той умря...

за всичко трябва да се пише драги за всичко -истината е най-важното нещо в живота а именно писането може би спасява останалите -оглеждането в огледалото на другия!

Задачата на ДИР е да те информират!Дали са хубави или лоши новините,зависи от вас!

Копи / пейст, както по едно време беше със самозапалванията. Спрете да публикувате подобни новини и можете да помогнете на бъдещи самоубийци вместо да скачат да предпочетат по друг начин да си решават проблемите.

Добри новини в шибания булгаристан, скоро ще освободи света от съществуването си.

Велев или Вълев?

дядо попе, и двете. Може и Вернер.

знаете ли какво е да се разболееш тежко в българия?????

И да нема, кой да ти пусне SMS от 1,20 лв. SMS ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

именно тия смс се пускат за избрани от журналистите

Офффф...досега балконинга се практикуваше предимно по морето. Сега превзема и вътрешността...

Да не е имало Пожар в Блока? Тука се скача и без да има пожар

Преди хората се самозапалваха сега скачат от балконите

Депресията се лекува, тя не е шизофрения. Съвременните лекарства са силни и ефективни, за една седмица идва подобрението. Къде са били близките му, къде е бил личният лекар, къде са били съседите !? Как е възможно да изтърват човека !!

те не четеш ли бе че е бил болен от тежка болест а не от депресия-депресията е обяснение за пред журналистите -това е отчаяние от тежкото заболяване а не първопричина!!!!!

Пише, че има здравословни проблеми. Не си измисляй за тежка болест, защото СМАРТТА ще дойде да те прибере.

stan_posta@

Четох, ама няма "тежка болест". Пише "здравословни проблеми". Не бива от депресия да си отива, каквито и да са здравословните проблеми. Ами ако са лечими ?

Депресията хич не се лекува лесно и често свършва със самоубийство. Знам го от опит, уви. Силните лекарства изобщо не са чудодейни. Освен че имат много странични ефекти, често не дават нужния резултат - болният или се превъзбужда и почва да прави глупости, или страданието му малко се притъпява и толкова.

Ало, какво става в тази България, бе, господа ? Скачането от високите етажи се превърна в национален спорт ?!

Всеки втори в България е наследник на Дънкан Маклауд ....

сега тази статистика ли следите, журналисти? Винаги ги е имало тези неща.

"Джурналята" и списвачите на сайтове са си разделили сферите на информиране... Например ,сайта на "24 часа".бг пише ВСЕКИ ДЕН за поне една телефонна измама...ама ВСЕКИ ДЕН ...Имам чувството ,че са в схемата или преследват някакво си внушение...