Ерменков към Петкова: Енергетиката не е бързо хранене

Днес сме изправени пред огромното предизвикателство - да гарантираме не само електроенергийната сигурност на България, а сигурността на енергийните доставки.

Обратно в новината

Коментари - Ерменков към Петкова: Енергетиката не е бързо хранене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА" БЛАГОДАРИМ"НА"ГОЛЕМИЯ"СТРАТЕГ КОСТОВ ЗА ТЕЦОВЕТЕ!!!БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА РАЗВИВА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА!!!

България няма други ресурси. ТЕЦ-овете ни работят с български нискокачествени въглища. Затварянето им ще е трагедия. Енергетиката на една страна не е работа за патки, като Кунева и Петкова.

Латерната Ерменков е пусната! Шум да има!

Искаш ли да плащаш 5 пъти по високи сметки за ток ?! това ще е резултата от либеразцияна на енергият пазар от любимата ти министър Петкова !!!

Ах Таско,Таско!Какво си ми руско мекеренце тии...?!Как припкаш да изпълняваш проектите на Москва за заробване и ограбване чрез енергийни проекти на България?М?!

Е, драги ми Ерменков, за някои партийни другари енергетиката ни си е бързо( че и обилно ) хранене!;) Толкова чиста храна, че и на господата се услади...

Абе Ерменков! За БСП енергетиката си бързо "лапане"! Питайте Р.Овч. Кур.. Нинова, Димитров, а и вие много сте лапали от там!

България ще се превърне в газовия апандисит на Европа, който лесно и безболезнено може да бъде и отрязан, допълни Ерменков. БСП я превърна в клоака.

Реалността е, че на България ни трябва втори АЕЦ и то трябваше да го има някъде около 1994 година. Няма да може да минем без АЕЦ Белене, както си въобразяват някои. Въпросът е, че наистина АЕЦ не се строи за година-две, а след това работи много-много време. В България отделните мафиотски кланове не се разбраха кой да печели от АЕЦ Белене и в крайна сметка, засега спряха строежа.

Чудесно последно изречение. И съвсем вярно. Както и целият Ви пост.

Ето какво ще направим от бузлуджанската чиния!!!

Ъхъ, в момента имаме 60% излишък на ток. Що да не платим едни 20 милиарда, че да ги направим 80% излишък ;)) А ТЕЦ-овете, особено американските, ще ги затворят, ама след края на Света ;))

ами, ще има- народът пести яко. колкото и да са ниски цените, масово доходите на хората са още по-ниски. а дали пък и цените на външните пазари не са по-ниски от нашите?

Някои хора бяха изритани от Луканов. И дори след неговата смърт не можаха да се докопат до АЕЦ Белене.

възможно ли е да се приеме закон, според който да не се допуска участието на прекупвачи на енергийния пазар, а да има само директен достъп на производителя до клиента, като всеки производител да е длъжен да има съответно собствено търговско звено?

Базови мощности за България са само ТЕЦ и АЕЦ. Затваряме тецовете, щото замърсяват. Затваряме и двата блока на АЕЦ Козлодуй, защото им изтичат лицензиите, а не виждам да се прави нещо да се продължат и оставаме с НУЛА базови мощности, което е за рекордите на Гинес.

Язовирите са празни, така че нямаме и мощности за пиковете часове!!!

действие на ГЕРБ в трите им последователни правителства в подкрепа на българската енергетика.

Кажете ми едно добро действие на ГЕРБ в трите им последователни правителства в подкрепа на каквото и да било българско?

Кражбите на пари, което е добре за тях. :)

Става и така, но нека са последните конвулсии на този шибан булгаристан!

Разбирам да има нова ядрена централа, но с безотпадна и безаварийна технология. Да е построена в неземетръсна зона и да имаме пари да си я платим веднага.

"Ех, море, море! да беше от кисело мляко, пък аз да имах лъжица, че да се накусам" ;))

:)

Прав е Таско, те ли не знаят? От енергетиката се плюска бавно, дълго и обилно...Колко бесепарски кърлежи изхрани таз енергетика..Че и целите им фамилии....Вместо да бъдат затворени в тоя реактор, дето го поръчаха

"Европейската комисия ....рязкото ограничаване на парникови газове, емитирани от енергетиката. " Бюрократите от Брюксел, пак творят дивотии. Тези рестрикции ще доведат до сериозно покачване цената на тока и вредни последици за домакинствата и задушаване на всякаква промишленост, която все още работи. Екологичния ефект е силно съмнителен при положение, че останалите страни не спазват тези ограничения. Земята е една или я пазим всички или няма файда.

Прав е Ерменков. В енергетиката най-ясно личи колониалното положение на страната, невъзможността за свободен избор. Налагат ни решения, които тежат и на сегашните, ще тежат и на следващите поколения ! Деформираха структурата на енергетиката, плащаме за перки, не възстановяваме базовите мощности. Колко ТЕЦ-а са построени ? Докога ще износваме построеното преди 50 г. ? Не са вечни ! И се мотаем с изграждането на новата АЕЦ. Ще се превърнем във вносител на електроенергия. Ако това е постижение ...

..какви нови ТЕЦ-ове, другарю? 2017 г., вие говорите за парен двигател на кюмур!

Престанете да крадете.

Този палячо докога ще си вре гагата в работи, от които разбира, колкото магаре от военна музика. Ама Решетников, пардон кака Курни май го тика, а може би Р.Овч.

.... не беше баш така жълто, както го представя Дирът. Ерменков каза, че енергетиката има нужда от дългосрочна и стабилна стратегия, въпросите с американските тецове искат внимателен подход и похвали Теменужка, че действа според това, каквото се реши консенсусно в Народното събрание.

Ха, ха, Бэлгарски социалисти - Порочни, имат наглостта да крититуват след като огромна част от дълга на НЕК е чисто тяхна заслуга! Румен Овчаров е на прицела на прокуратурата, макар и със огромно закъснение...

Таско Педе разко май е свършил парите за черна боя за коса..ха.ха.ха

Петкова"Енергетиката не е бързо хранене". Да така е,прав е другаря от ДС - енергетиката е била вече 27 год.бързо крадене от него и другарите му от социалната и народна партия БСП.

мекерета... защо не си подписвате статиите бе? щото сте с руски имена/!

Отново от БСП са прави. Енергетиката не е бързо хранене. Тя е бавно, десетилетно преяждане. И никой не го знае по-добре от тях.