Избиват кравите на фермер заради евросубсидии

Убийства и измъчвания на крави и бикове, собственост на фермер край Бургас, предизвикаха вълна от недоволство. Доброволци се редуват да пазят животните.

Обратно в новината

Коментари - Избиват кравите на фермер заради евросубсидии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надяват се да си разбрал "намека".

Има 2 реални казуса по случая. 1. Този фермер-арендатор животновъд ползва ливади на собственици и не си е доуредил с тях въпросите по рентата. 2. Друг подобен си е харесал терените уж за такова производство и иска да го отстрани . ...Ама той като дойде на това дередже - и с него ще се случи случката!?

Защо непрекъснато трябва да се пречи всячески на хора, които се трудят?Кога най-сетне ще живеем в нормална и правова държава? На престъпниците и садистите, мястото им е в затвора!!!

Нека да помисли върху малко по-конкретни и крути мерки,т.е.,да си закупи няколко пушкала и да ги зачака на гюме,един да гръмне само,все файда ще е:)))!!!

И как да се развиват тия фермерски стопанства, как да се гледат животни, като завистливи съседи и просто изроди от района избиват всички наред?! Горките крави, горкото теленце, останало без майка, и горкият собственик, който може само да гледа как животните му боледуват, страдат и си отиват ... Тия "важни" хора в Несебър сигурно искат да вдигнат хотели и ресторанти на всяка педя земя, а откъде ще дойдат туристи, с какво ще ги хранят и какво ще ги правят, като най-съвременните туристи се интересуват от качеството на храните, от екологичните условия, където са отглеждани животните, от селски туризъм и посещения точно на такива стопанства ... безумие, пълно безумие и изродщина! Мързел и безнаказаност - сами нищо не гледат, но и на друг не дават да се занимава с това, което обича и за което дори е намерил някакво евро-финансиране ... Накъде върви тая прокълната територия, не знам и не мога да си представя вече дали има някакъв начин да се оправим?! ...

Така е понякога се чудя дали живота на един боклук, не е по евтин от живота на едно невинно животинче или от куршума който би трябвало да му се пусне - на боклука де!!

и държава.

Горките животни! Човекът е способен на такъв садизъм, че се замислям, дали не сме някакъв несполучлив експеримент на чужда цивилизация... То бива проклетия, бива злоба, но тази изродщина вече не мога да си я обясня... Не, че в България може да се обясни пълната анархия и беззаконие на всички нива!

това не може да се случи в албания,това не може да се случи в боливия,това не може да се случи в ботсвана,това не може да се случи в северна кореа,това не може да се случи в куба,чили,панама и никъде другаде по света,това може да се случи в уникалната местност българия под вещото ръководство на герп и лично на наи умния каратист и тенесист боико боорисоф

това са рожбите на БКП - зависници ,конспиратори и некъдърници

рожбите на бкп са герп и патриотите доносници

Как е възможно да се плащат субсидии на площ а не на глава добитък?!?!?! Що за изродия? Мажоритарни избори и пряка отговорност на "избранниците" ни!!!

защото някои гледат крави, а други имат насажденя. такава е схемата в целя европеиски съуз.

Само това ли му е дошло на акъла на този животновъд, да се жалва..., продължавай да се жалваш....

В Бургас и Областта няма Полиция истинска , ходят едни с униформи и това е ! Спасете животните на човека , стига сте унищожавали средния и дребния бизнес ! Какво ще унищожи от Природата ?

Se taia

Няма ли 2-3 кангала да му решат проблема?

Човече, ти се грижиш за животни -отглеждаш ги с много труд и лишения.Срещу тебе обаче вървят ГОВЕДА изродите на нацията ни, които търсят само пари и в тях не е останало нищо човешко.

заподозрения, а за прокурора не е проблем да му изготви обвинение по Конвенция за защита правата на животните и да го постави в затвора за 3г.Просто властите трябва да знаят, че силата е тяхна и много бързо да действат. Така саморазправите между хората ще намалеят.

До тези, които за всичко недобро сторено у нас и в чужбина са склонни все да обвиняват: турци, цигани, чужденци... Тези изроди ли са "добрите българи",а?

най-големите изроди са Борисов и неговата свита в правителството и парламента. Това са все ПОСЛУШКОВЦИ-ГРАБИТЕЛИ НЕСПАЗВАЩИ НИКАКВИ ЗАКОНИ И ГЛЕДАЩИ СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОСЪСТОЯНИЕ (наричат ги ЛОБИСТИ, а те са и ОЛИГАРСИ С ВЛАСТ)!!! За това е болна държавата- нали знаеш, "Рибата мирише отвратително силно, НО ОТ ГЛАВАТА"!!! Докато могат да лъжат народа и им гласува, за да се "пъчат и бият в гърдите", че им е гласувано доверие... Защото в ТЪПА и ЛЪЖЛИВА КОНСТИТУЦИЯТА ИМ. Там трябва да пише: НИКОЙ ВИСШ УПРАВНИК ДА НЯМА ПРАВО НА ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МАНДАТ И ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ ДЛЪЖНОСТТА, ДА СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА, ЗА РЕСОРА КОЙТО Е РЪКОВОДИЛ!!!АКО Е НАВРЕДИЛ, ДА БЪДЕ СЪДЕН И ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ ЗА ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА!!!

Иване , иване , да те еВе кой те хване !!!

Надежда всяка тука оставете... така пишело на входа към Ада, обаче и България може това да постави на всеки граничен пункт. Държавата явно няма да го защити, затова сам трябва да раздава правосъдие, заедно с тези които му помагат в момента.

Изверги!

Преди така ли беше?

Българин=злобно, мързеливо, завистливо копеле. Това е истината и затова и след 300 година няма да се оправим! По-добре да изчезнем като нация и да идват други народи на територията!

Не бъркай българина със потомствения шумкарски паразит-мафиот, който по стар комуноидски обичай юнае само да граби, насилва убива.....

Срам ме е, че има индивиди като теб научили една дума и само тя им е в устата. Я погледни фашистите по-добри ли са били? Докато се дърлим коя партия да подкрепяме, някои си правят каквото поискат. Дано да ги разберат кои са и да си получат заслуженото, макар да се съмнявам, че нашата правосъдна система ще направи нещо.

Ние сме бандитска държава която съзнателно се задържа от властите да е такава. Как е възможно да се плащат субсидии на площ а не на единица предадени животни? Очевадна корупция!!!! Дори в "хитрата" Гърция държавата е организирала местни тържища където се плаща субсидията само срещу представена земеделска продукция. Защо у нас не е така? Каквото ни правителството такава ни е и действителността!

Брутално манипулиращо заглавие, в типичен дир-стил! Местни мутри се трепят, ама дир го представя така, че видите ли бедни Български животни биват избивани заради лошия ЕС/ лошите евросубсидии! Да живее Путин и Русия и техния пропаганден протал дир!

А на тебе не ти дойде на ума да напишеш как е наистина щом не си съгласен с тази версия?

От над 2 десетилетия по родното черноморие законите и институциите на България ги няма и не важат. Това е автономен район, където кметове престъпници са изпращани на дипломатическа мисия, за да не попадат и привидно в затвора. Там правоохранителната система слугува на престъпници срещу имот, полицаите се кланят на бандити и са ВИП гости в заведенията им, източниците на пари са неясни, а данъчните събират пари, само,когато по медиите излъчват пряко в ефир. Плажове са оградени и никой не се допуска, пристанища са ''изключителна държавна собственост" единствено по документи. Не е далеч времето и да поискат официално автономност.

Прочетох цяла история на човека, но не помня в кое издание я бяха публикували. Сигурен съм ,че може да я намерите в интернет ,като напишете името му. На който му е любопитно да види как тези схеми за тормоз работят в действителност, да види за какви чадъри и корупция става дума и да е съпричастен към човека нека я прочете. Там той разказва с изключителни подробности , емоциите и ужаса ,които преживява. Наистина съчуствам на човека, дано се намери някаква справедливост. Като се замисля колко други има ,които споделят съдбата му ,но на които дори не им е дадена гласност ме побива отново онова чувство, че трябва да се вдигнем 40% от Българите и да направим една Робеспиерска Българска революция с няколко уборотни гилотини.

И да не казват местните "власти" които човекът е сезирал, че не могат да се справят и спрат безчинствата!!! Затова България няма икономика! Но .... управляващите, по точно "ПРЕМИЕРЪТ" отчита "РЪСТ". ХА ХА ХА

Мисля, че мога да помогна на човека да стартира бизнеса си в Австрия. Това е единственият начин да се помогне на някого в България. Като напусне страната.

Човек винаги трябва да върви по по-трудния път. ос

ГРешна ти е мислата приятел. Мястото на българите е в България.

Заглавието е супер подвеждащо... да се чете.. месни изроди тормозят животните... ама на, материал за мурзилките да заработят некоя рубла

Браво на Дир за дето казват истината в очите- Европа е смърт за България! Днес избиват крави заради европейския съюз, утре хора ще започнат да избиват. Като ви обясняваше кака ви Корнелия Нинова, че трябва да напуснем ЕС и НАТО, вие се мятахте като тигри! Съдбата ни е неизбежно свързана с Русия а не с ЕС. Само с Русия ще бъдем истински щастливи а в ЕС ще продължим да сме роби! Аре помислете си кой имаше право! И другия път да слушате Корнелия и Дир! България трябва да напусне ЕС и да се присъедини към Русия! Това е истината!

редовно ли си пиеш хапчето пич !

Русофилче,само такива като теб колят и бесят в България,те имат опит,

ЧОВЕКА ПАЗЕТЕ, не кравите!

:-/

Преди субсидиите животновъдите сами си поддържаха пасищата бъзплатно. А сега с тези субсидии основните получатели са "животновъди" без животни.

Тъпо и заблуждаващо заглавие. Субсидии се дават на база правно основание. Това, че сме смотана държава е безпорно, но ако някой се мотае в имота ви без да има причини за това, може да се окаже видно, че монетата има две трани. А те винаги са различни...

Значи тия от МВР-то ревът за пари, пък човека, които има плаща заплатите кучетата го яли. Никаква защита....

всеки дом е защитен да създава продукт или услуга, като разбира се си плаща данъците. Но в Бг вилнеят още комунистите=мутрите=циганите.

Тепърва започват..

Нашият девиз е " По-добре да мрем в мизерия, отколкото друг да просперира". Прости, злобни хора - нещастна държава. Никога няма да излезем от блатото, което сами сме си създали.

изроди

Абе ясно, че мутрите, които Луканков и другарите създадоха веднага след като свалиха бай Тошо с антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. не са се затрили и продължават да действат, та се сещам: "...Премиерът коментира вчерашното решение за експресното уволнение на заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, за когото стана ясно, че е работил за групировката СИК, предаде БТА. Назначаването на Иванов е вторият голям гаф на правителството след предложението Делян Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС. ... Дъбов: Аз бях "...Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от Коалиция за България Димитър Дъбов. Уволненият Иван Иванов и Дъбов са депутати от Шумен. Димитър Дъбов обаче смята, че в миналото на Иван Иванов няма нищо укоримо и нарече кампанията срещу него "сценарий с ясни подбудители и автори"..." Публикувано в Дир бг на 20 юни 2013г. под заглавието "Орешарски: Ще уволнявам всеки неподходящ и съмнителен".

Какво да правиш , нали сме в Европа , ....НО САМО СМЕ В ЕВРОПА .

в Европа и си остава в Европа! Друг е въпроса за ЕС! Това е един неудачно измислен за нас.. от политическите кукловоди- Европейски Съюз!

Само се чудя как ни пуснаха в ЕС навремето. За късмет на успелите да се измъкнат от казана.

Магарето, що го викат на сватба, а?

На 1 работяга у нас се падат по 3-4 мързеливи или крадливи тариката, какъв килипир точно имат? Те хората пропищяха вече от тези тарикати. Това може да си го повтаряш за себеуспокоение само (че не си от тези използваните в ЕС).

Как да обичаш държавата си, когато населението й е абсолютна мърша? В крайна сметка планина и море има и на други места по света.

Защо? Освен изроди като тебе има и свестни хора.

като теб дал господ.

По цял свят се вихрят Банксетрите. Продукт на вековна книжическа схема. Нейни деятели са религиите, а у нас и комунизма. Всичко е само бюрокрация. Докато на фермерите със средно обаразование не се даде оръжие за защита няма НИКАКВА друга гаранция. Системите на администарцията са просмукани повсеместно от нискочели, продажни и алчни чиновници. По-образованите и изтъчнеи юристи стигат само до декларации и поредните алинеи. Всичко това се огражда от армия съвестни, но дефакто превърнали се в еничари полицаи. И се направлява през медиите на лигавене, разврат, агресия, затъпяване и пробутване на определни народи за по -сепциални. Умели и най-вече нагли мазни моше ници.

Абе хора, как стана така, че толкова много се изродихме?! Честно да ви кажа, акъл не ми го побира. Болна държава, която пропада със страшна сила... Майната на всички болни изроди, които се народиха.

Сбъркана система, сбъркани хора ражда.

Така през 90-те години отивам в Банско в хотел в центъра над църквата малко- то имаше само няколко тогава- и на дувара съседа сложил прасета и смрад, ама еко и истинско... После общината забрани прасета, дойдоха веригите и вече не гладуват и всичко се оправи

А през 80-те кравите си пасяха направо по центъра.След това ходих още няколко пъти в Банско.Вече е неразпознаваем ...град!

А сега пични свини и говеда ма от друг вид.

БГ е колония и като такава, няма право да призвежда. Само разрешеното от ЕС и то от "правилните хора ". С тези " СУБСИДИИ " се правят политики, свалят се правителства и се слагат удобни послушковци. Докато не ги избесим на площада- няма да се оправим

Фърли нги малко мангизи и глей как ше се избият, а ако не става - написваш едни статии... и те така...

Оно. по дуварите други пишат -за мене ка нема место.

Започва застрояване по високите места над курорта по хълмовете с гледка към морето и със зеленина. Във Франция там са най- скъпите имоти, а не долу на плажа в прахоляка и пияниците шведи да се ритат ден и нощ... Дали това е добра новина у нас е много относително, обаче.

Изобщо ..имаме ли някаква държавност тук в Булгаристан , или управниците са начело на някакъв първобитен ..башибозук...,г-н премиер..., г-да депутати и ...сие ...!?Очевидно е ...,ЧЕ НЯМА...!Тогава Вие -всичките защо ли сте ни...!?Само ни харчите грешни пари за заплати и привилегирования и луксозен живот., който сме Ви осигурили...!?Подайте си бързо оставките ,ако ..имате ..малко чест .достойнство и отговорност...!?

Още някой мераклия да прави законен бизнес в България?

Статията светна лампичката на сички, дето имат некакви мисли да се върнат към реалния труд. Ама свръхпроизводствата на...

Белчо и Сивушка умреха отдавна.

Да бъдем точни - шибан булгаристан!

Субсидии...

:-/