Алекперов: Няма картел на горивата, запуши ”дупките”

Цените на бензина на българския пазар са конкурентни и договаряне между фирмите не е възможно.

Обратно в новината

Коментари - Алекперов: Няма картел на горивата, запуши ”дупките” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ШИБАНИ ВАТНИЦИ!

Путин набива обръчите на генерал-фатмака и генерал-тиквата.

В момента цените на горивата са почти нормални. Но преди няколко години не бяха. Лукоил да не си приписва заслиги за внесеното ДДС в бюджета. Него го плащат крайните потребители. Докато фирмите и земеделските производители си го теглят обратно от бюджета. Т.е. Лукол го внася, а други го изнасят. Гостопода олигарси и политици от българо-съветско-руската мафия в Бълагария има и мислещи хора, които не вярват на внушенията ви и на платените ви статии като тази. Г-н руски олигарх кажете колко корпоративен данък е внесла в българския бюджет Лукоил. Бесепарският ни президент слугува на руснаци, а Примиера ни от ГЕРБ на германския канцлер Меркел. Вие господа български политици сте едни високоплатени смешни лакеи и прислижници.

Ники

Както казваше един мой състудент: "чист, жив, натурален бляд". Много сте нагъл г-н Алекперов, но не всички в България са "ЛОХИ", както обичате да казвате руските тарикатчета. Завършил съм в СССР и Ви знам всичките гадни привички и похвати. Останалото вече са Ви го написали останалите в коментарите си.

В България се краде от акциз, а не от данък печалба, който е само 10%. Т.е. данъчния резултат на Лукойл България може да е (почти) реален, дами и господа. Нека говорим за акцизи и нека не е само за тези при горивата.

Картел няма има "приятелски кръгове по интереси". Който слуша получава, който не пак получава, но много по-скъпо! При дизела, пропан-бутан-а и метана разликата в цените е още по-сериозна - до 25-30%. Не ми се вярва всички да мамят с качество и акцизи. Най-малкото че аз от други не зареждам с години и не съм имал проблеми. А да бях само аз...

защо има бензиностанции в страната, където цените на горивата са с 25% по-ниски - не говоря само за бензиностанциите на Марешки, но и в други малки такива? Защо само тези на Лукойл, ОМВ, Петрол, Шел, Еко държат цени на бензин А95 от порядъка на 2,10 лв/л? Реалната цена на бензина, пък и на другите горива трябва да е от порядъка на 1,8 - 1,9 лв, защото от Лукойл Нефтохим с акциза излиза под 1,65 лв/л?!!!

То картелчето не е платило за инфото нали ...

Да, бе! Нямало картел. Ама те и ОМВ, и ШЕЛ, и Еко, и Ромпетрол казаха същото :0

В България няма проблем с цените на горивата. Има проблем с цената на стоката "труд". Ако заплатите бяха като в Австрия, на никого нямаше да му пука, че цените на горивата са като в Австрия.

да не говорим!

Е, поне никой не може да отрече, че на Радев му порасна работата! От Решетников отиде на Алекперов. Естествено, няма да му порасне чак толкова, че да попита защо Лукойл държи всички данъчни складове, защо все са на загуба, защо не допускат други търговци на пазара..

Не са всички, а 85%. Любопитен съм защо така упорито мълчите за останалите 15%, собствееност на няколко големи европейски производители и търговци на горива.

Само глупак би вярвал на шеф на Лукойл.

Цените на горивата не знам, ама печалбата изтича, изтича. Малко по-скъпо се плаща на своите фирми на входа за суровината, малко по-евтино се дава на своите фирми на изхода и печалбата преминава към други фирми. Лукойл е регистриран в България, но неговите свързани фирми на входа и изхода къде са регистрирани - ами къде ли не, но не в България. Кипър, САЩ, Панама. И печалбата остава при тях, извън България. А Лукойл - 8 години "без печалба". Мижи да те лажем ! 6.5 милиарда приходи, платени данъци 6 милиона. 1/1000 ! Намерили си глупаци от Банк ъф Америка, която държи 61% от акциите на Лукойл ...

Гнусни сте и сте крадливо племе, затова мислещата част от българското население Ви мрази, а само лумпени с нисък ценз Ви се кефят! Опропастихте ни държавата!

Хахаха, поредният, на който някой друг му е виновен за собствената му некадърност.....

нагъл, а нашите лакеи му лижат....., а в Бургас ще продължава да ни трови всяка вечер около полунощ, с отровите които изхвърля в атмосферата......

ами ето на... казват че плащали данъци!!!! що пишете че лукоойл не плащал данъци? тоя па казва че е плащал! може и да не знае че тукашните не плащат

и коментари НЯМА!!!! Това трябва да говори нещо на назначените да ни управляват!?!