Лукойл потвърди пред Радев ангажимента си към България

Държавният глава прие ръководствата на „Лукойл“ и „Лукойл България“, с които бяха обсъдени инвестиции и мерки за развиване на производствата в България.

Обратно в новината

Коментари - Лукойл потвърди пред Радев ангажимента си към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от портретите зад тези индивиди можеха да изразяват мнение, ЩЯХА ДА ИМ НАХЛУПЯТ ПО ЕДИН ЧЕРПАК ПО МАНЕРКИТЕ!

ЛУКОЙЛ и за пореден път увеличава заплатите на румънците!

България е данъчен рай за Лукойл. Нефта влиза в България в руско пристанище Росенец-забранено за българи. Никой не знае колко влиза както и никой не измерва колко готови горива излизат от нефтохима. Чиста далавера, печалбата на реснаците по-голяма отколкото ако се произвеждаше в Русия. Под закрилата на държавата руска колония. Срам за България.

Като не ви харесва Лукойл,внесете нефт от Катар,САЩ,или Саудитска арабия или добив от Трън.....какво предлагате или плюете просто защото имате горчив вкус от сношната шльокавица.

Нефтохима е преработвал и нефт от Алжир! НО ЗАДНИЦИ са скрили тази информация и са представили Раша като единствен доставчик на нефта!

Няма лошо ,но на каква цена...

Спонсорите...

Малко статистика за възмутените. Първанов, като президент, има две официални срещи с Алекперов - една в България и една в Москва. Борисов, като премиер, има три официални срещи с Алекперов - две в Нефтохима и една в София. ПЛЕВНЕЛИЕВ (този, дето мрази руснаците), като президент има две официални срещи с Алекперов - една в Нефтохима и една в София. Какво ревете, като всичките ни управници от последните 15 години са нагъзени от ЛУКойл и посрещат Алекперов със сервилни, мазни усмивки?

Българската държава държи най ниските акцизи за горивата в ЕС и цялата печалба остава в Лукойл.Срастването между бизнеса и властта се нарича МАФИЯ.

Егати обирджиите егати пазарната икономика

имаме най високите цени на изход от Лукойл и най ниския акциз.Познайте кой си пълни гушата

Пред погледите на възрожденците фатмака Радефф засвидетелствува русофилистичната си същност. ПОЗОР

Другарю президент.Започваш леко да ме разочароваш.Че си приел руснаците хубаво,ама що и и този Правешки боклук а?

Радев руска капия, руско мекере ли е (И ТОЙ)? Това среща на истински президент ли е, или на пратеници на гослодаря с негов лакей в губернията му. Може ли тези един друг да се опитват да се легитимират И РАДЕВ ДА СЕ ПРАВИ НА УБИТА ЛИСИЦА, ЧЕ ТЕЗИ НИКОГА НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИТЕ В И НА БЪЛГАРИЯ? И ТОВА НЯКОЙ ДА ИМ ГО КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ И НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК, ууупс. на ЕЗИК ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ.

Мамицата ви ватняшка , в Полша заредих на 4.13 дизел /1.90 лв/ А тук Бляда Златев ще ми обяснява международното положение !!!! Дее*а тая руска пасмина !!!

Напълно неадекватен президент.

настъпани сме по пръстите на краката и от руснаци и от американци ..

Заглавието е: Радев потвърди пред България ангажимента си към Лукойл

Руската нафта,най-прясната нафта на света! Руския бендзин най-свежия бензин! Руското самолетно масло -най-гъстото масло на света! Мурашки по коже напрао!

Най продажният в света!...

Слава богу!! Браво Радев браво и на жената...подготвихте спин тестовете или това беше евтин Пи Ар?

Мяу...

Ники

След тази вест вече наистина дълбоко съжалявам, че гласувах за другаря Радев, а той трябва много да се радва, че го избраха с наказателен вот срещу човекоподобното от Банкя. Елементарното спазване на "политическа хигиена" трябваше да направи невъзможна подобна среща или тя умело да бъде използвана за отпрявяне на директно предупреждение да се спазват законите и да се плащат данъците. Явно Радев има доста неподготвен и корумпиран екип щом му позволява да провежда подобни срещи с ръководство на фирма , която нарушава грубо данъчните закони, чрез некоректни и антиморални счетоводни трикове. Дори в самата Русия подобни неща са преследват жестоко, но тук се опитваме да се правим на приятели със свирепите "тамбовски вълци", които на са ни никакви товарищи!

Радефф, ни Лук ял, ни Ойл мирисал, за какво е приел тази руска шушумига?

нищо не зависи нито от нашият ,нито тоя който публично го представят за президент/с тъмната кожа/. Истинските собственици са видими в Холандските регистри,а вестоносеца им посетил въздухаря ни да му каже''ще продължаваме да не плащаме данъци''

Бях в Габрово по работа на 8. 06. 2017.Заредих дизел с отстъпката/5 stotinki/ в Лукойл на 1. 74. Същи бяха цените и в другите вериги . Бензина 95 беше 1 .83 без отстъпка.

Аз заредих днес в Куртово Конаре , без отстъпка - СДизела 1,36 лв , Бензина 1,28 лв . Добре е .

Шапкарю, избран си от народа да защитаваш интересите на народ и родина. Ако ще ставаш като Гоце Шлема по добре се махай. Лукойл десетки години ни дерат кожата по 5 млрд долара на година и укриват данък печалба. Не им ли каза че си български Президент и защитаваш държавата или и ти ще взимаш комисионни?

е що ги съдите бе...кво са ви напраЙли :)) лук с олио и парени камби.... фък-усТнооо! ... и полято с еленска сливова от млади сливи... сини посинели напращели...

Маладец, тавариш радко и генералу деси, тоже.......

Не е лесно да си руски трол. Хем и ти като другите плащаш най-скъпия бензин, хем си длъжен да защитаваш и хвалиш "Лук...". Мъка!!!

Гумен Радев като какъв го играе? 1. Той е министър на икономиката. 2. Той е Правителството. 3. Той е президент като диктатора Путин и решава сам.......или сме станали прецеденска република?

И аз не знам ще взема да питам мъдреца вещ по всички въпроси А.Генов да ми каже.

РУСИЯ НАГЛО ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ. Част 2. Нека всеки български пенсионер знае, че преди да изхарчи последните си стотинки, вече е напълнил ненаситните имперски гуши в Кремъл.Какво сочат официалните данни от Търговски регистър на Република България ?Лукойл Нефтохим АД с отчетени приходи за 2014 г. 6 514 615 000 лв. ( 6,5 милиарда лева) И НИТО СТОТИНКА ДЕКЛАРИРАНА ПЕЧАЛБА! За период от 7 години компанията е отчела тук приходи от над 46 000 000 000 лв.( 46 МИЛИАРДА ЛЕВА И НЯМА ГОДИНА, В КОЯТО ДА СА ОТЧЕЛИ И СТОТИНКА ПЕЧАЛБА! Живи да ги оплачеш. Чудя се как не са ми подарили рафинерията, за да се отърват от тия тежки загуби?!Да припомня, че все още нямат измервателни уреди на терминала в Росенец. Да припомня, че компанията е пълен монополист и над данъчните складове за горива и този монопол продължава с активното съучастие на поредното българско правителство. Да припомня, че държавата получава един от най-ниските акцизи в ЕС, а цените по бензиностанциите са по-високи от тези в Германия.

Валката Златев е номер 1 в България.

Номер едно е и също така ляв гей Н1

На тази снимка Радев прилича на Бай Тодър на младини. И той беше клепоух, плешив и с малки очички Бог да го прости. До сега не се бях замислял но може това да е сред причините заради които българите го приеха с такова доверие.

потвърдили са че няма да оставят летеца и първата голи и боси. И ако трябва за първата руски фейс ще пуснат да има къде да пише.

къде се изпокриха троловете дето постиянно пишат за Сорос. А какви са тия бизнесмени от Лукойл дето са постоянно на загуба па ни дерат кожите.

Сорос, какви пет лева, бе, умник? Вальо Златев е първа дружка с Боко! Какво и Боко ли да пишем русофил или Вальо да го пишем соросоид?

сте разбрали. Въпроса е къде са троловете дето постоянно пишат че Сорос ни бил виновен за положението, а всъщност рашъните ни дерат. А за Б.Б. и В. З. сте прав

моя позната се върна от Испания и ми каза, че дизела там е 1 евро, т.е. 1,96 ст/литър! Тук Лукойл ни го продава по 2,10 лева...!Та какъв е точно "ангажимента" на Лукойл, не разбрах- да издои българският потребител повече ли....?!

Дизела е 1,06€ което е 2,07лв.

е по-евтино!И ако се вземе предвид, че минималната пенсия там е 600 евра, то нали...? Или и това ще коригирате, за да ви олекне?!

Всеки акумулатор пирон в ковчега на руската бензиностанция! Всеки електрически велосипед удар под кръста за руските нафтопродавници! Всяка батерия унищожител на руската петролна чума!

и ако акумулатора струва 2 лева, корав пирон ще му забием на Лукойла!За жалост няма по-евтин от 100 лв., и се сдухват за 6 месеца!

Абе да питам, знае ли някой кои са собствениците на "Лукойл" и "Лукойл България", та да видим към кого всъщност поема и потвърждава другарят Радев? Ясно е, че които и да са и каквото и да е става въпрос за мангизи, ама пусто любопитство, ако някой знае кои са собствениците, моля да каже!

Алекперов Вагит Юсуфович Вчера имаше новина, че бай путин държал олигарсите изкъсо. Та и той има пай сигурно.

Потвърди ангажимента си да ни ограбва! За да плаща на БСП, Седераста и на него самия... пРезидентина...

Президентът Радвв започва да се държи като Лозан Панов- несъвместимо с определената по Конституция респективно закон за съдебната власт. Немислимо е президентът да се държи като премиер. Да обещава и приема чужди ангажименти към България. Това е клопка, в която е немислимо да попада президентът ни. Той няма държавна власт, която дори премиерът ни няма, а само икономическия министър. Немислимо е министър да приема ангажименти без договор и без експертно мнение от министерството си, камо ли премиер и президент. Само това трябва да ви покаже, че по този начин се рушат устоите на държавата и се нарушава Конституцията. Важното- ние да показваме пред чужденците, че си спазваме Конституцията. Защото те само това чакат и търсят начин да злоупотребят. Ако ние не го правим, проблемите ще ни засипват, докато не се отвори пробойна. Питам още: Как е възможно който и да е от Лук Ойл да се среща с президента ни? Кой го пази от такива срещи, без да има такава функция. Редно е да му се потърси сметка. А след като той няма критика към един от съветниците си, който се е дегизирал като Хитлер е време самото общество да изрази отношение и изяви, че може да снеме доверието си. Определено моята критика е към хората, които трябва да съветват и следят за действията на президента, защото е на всички българи и в този контекст да се пази с действията си да показва единството на нацията. затова е по- добре бизнесът да е по ресора на съответния министър, дори не на премиера.

Трябва да произвеждаме новини за Путин и Раша! Имаме норматив!

Да ми припомниш Плевнелиев не се ли срещна във Виена със собствениците на ЕВН ?Затова известно време го наричахме ПлЕВНелиев, ако си спомняш? Тогава не те чух да квичиш възмутено?

Аз не извинявам и Плевнелиев за това. За мен това е принципно положение, което президент трябва да спазва, за да няма предпоставка за конфликти. Нито Лук Ойл, нито който и да е друг е проблема. Това си е наша работа, нашия президент и нашата държава. Нито име, нито дружество е значимото за забележката ми- срещата е недопустима.

Новият пакет санкции срещу Русия, които вече са внесени в Сената на САЩ и вероятно ще бъдат гласувани до края на седмицата, могат да станат истински нокаутиращ удар срещу Газпром и неговите проекти за строителство на газопроводи, сред които Турски поток, Северен поток-2 и Силата на Сибир, пише специализираният сайт Финанс.

ръскостискането е само за пред камерите радев после взема необходимата поза нали тези го направиха президент

Радев го направи Президент Цецка, респ. Боко, вдени го най-после....!

А Боко защо предложи Цецка? След телефонен разговор с Путин.

лукойл и газпром са господарите доган+пеевски е само посредник

да проумееш, че петролните "търговци" са винаги господарите...Не напразно и Тръмпито направи първата си обиколка именно при Саудитите!

На стената и разстрел!

На руснаци вяра не може да се има. Може и да дойдат и да ти вземат страната.

Горките хора, колко години работят на загуба, за да си изпълняват ангажимента към България. Дано се намери там някой да вдигне цените и един литър да стане двайсе лева, та тъпите софийски селяни да се откажат от каруците, и да се сетят, че имат крака.

Радев пак го начука и на петимата платени соросоида наведнъж.

Да симпатизираш на Лукойл може да значи само едно - че ти си платен идиот.

Чехльото Радев в ролята на какъв се среща с "убавците" от Лукойл? Ако е в ролята на президент - много, ама много е в грешка. Не за това е бил избран от народа.

ти не си от народа, а от малцинствата, манго.

нещастник, аз за разлика от тебе не съм гласувал за тая подлога на Москва. Понял?

Ники

Товарищ летчик, а Вы ему сказали, что в каждом нормальном государстве неоплата налогов считается одним из самых тяжелых преступлений!

на маяка ти разпраната сороска шунда.

успокоих се лукоил ще продължи да продава бензин че се бях притеснил а кога ще се снима мишката с шефовете на шел и ekson

*ексон

кои бяха тия?

големите батковци на лукчетата

Радев :) маике ти комунистичека МУТРО!!! Не те ли е срам бе ? ЧЕРВЕН БОКЛУК Вместо да смъмри тия копелдаци които един лев не са оставили в тази държава той ги легитимира :(

СОРОСОИДЕН БОК ЛУК, ВЪРВИ ДА ЧУКАШ КАМЪНИ ИЛИ МАЙКА СИ!

40% от продавания дизел в Германия е внасян от Русия ! Другарят Радев е трябвало да постави въпроса пред Лукойл този дизел да бъде произвеждан у нас и тогава да се изнася за еврогейците в Германия и тн...

От тоя дизел ли ти угасна арматата на красная плошать ?

Лукойл от 9 години не е плащал данъци при 6.5 милиарда приходи всяка година. Уж инвестирал, уж не знам какво си. Пише в баланса 500 милиона "инвестиции" всяка година. Че то с 500 милиона всяка година ще изграждат по една нова рафинерия !? И балансът им го заверява KPMG, колко му е, срещу 1-2 милиона и аз ще им го подпиша. Най-голямата схема за източване на печалбата от България. Но те и другите западни "инвеститори" го правят. Свързани дружества, счетоводни фокуси и после защо нямало пари, пък западът бил богат !? Само да добавя - 60% от акциите на Лукойл ги държи "Банк ъф Америка", 13% - кипърска фирма. И пропорционално си разпределят печалбата, дето я изнасят, разбира се. Толкова за "руското участие" в Лукойл.

ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!! САМО ДДС НА ГОДИНА Е ОКОЛО 800 МИЛИОНА ЛЕВА!! НЕ ЛЪЖИ, НЕЩАСТНИК!!

абе неграмотник ддс е коствен данък плаща се от крайния купувач тоест от народа

Абе ГЛУПАКО нещастен, знаеш ли какво значи ДДС бе МАМУТ ? Това е косвен данък които го плащаш ти ! ТЪПАК Това че те го внасят какво значение има...Ей аман от скапаняци незавършили и 8-ми клас

не плюй по лукоил че пу ще ти се разсърди :)))) американски е друг път

срещнали се шефа и васала лукойл е потвърдил какво??? тва като едно време когато овчаров прекъсна договора за газа за да вдигнат цените та връща се овчаров и казва: осигурихме газ! какво?!?!?!!? какво?!?!?! няма такава наглост

Ами който го може - го може бе, ти като си нефелен кво искаш?

Руски не руски - Лукойл да си плаща данъците и да не крие печалбата. 8 години не е плащал данъци ! Милиарди изнесени за Банк ъф Америка. Която държи 61% от акциите му !

и кво? ша ни освобождават ли от европата и от америката или.... да им обявим война, а?