Огромен кондор се завърна при своя спасител (видео)

Огромен кондор се върна да благодари на мъжа, който го е спасил като бебе.

Обратно в новината

Коментари - Огромен кондор се завърна при своя спасител (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Андският кондор има "бяла якичка" около врата. А този няма. Т. е. е североамерикански кондор https://bg.wikipedia.org/wiki/Южноамерикански_кондор

Всъщност има и североамерикански кондор. Този вероятно е калифорнийски кондор: https://bg.wikipedia.org/wiki/Калифорнийски_кондор

Милото голямо пиле! Как се гушка само...

"бързо се превърна в хит в социалните мрежи." Или еди си какво било взривило социалните мрежи. Защо аз като вляза в "социална мрежа" и не виждам нито взривове, нито хитове там?

Веднъж гледах по телевизията за един човек спасил ранен крокодил - всеки ден ходел да го храни и пои. И крокодила се беше привързал към спасителя си - нито го хапе, нито го гони ...

Пази си го за зимата.

пилето знае къде живее баща му и го посещава

Абе разправям аз , че живинките са по-читав продукт от нас , но некои не ми верват. Само им съсипваме планетата.

Доброто е заложено във всичко.При хората, за да ги манипулират и в крайна сметка подчинят, са измислени религи, политици, пари и какви ли не гадни неща.В РЕЗУЛТАТ ЗЛОТО ВЗЕМА ВРЪХ.Колкото повече се говори за добро, толкова повече се спекулира с доброто.Вече никой на нищо не вярва.Това ли ни е прогреса, да си мерим кой е по-прогресивен, демократичен и толерантен.ГАДОСТ!

Трогателно.

Комуняга неук , "Децата на Капитан Грант" е роман от Жул Верн :). Има доста филми по новелата .

Всяко НЕЩО създадено ит МАЙКАТА-ПРИРОДА има ПАМЕТ!

Преди много години в ластовичето гнездо на прозореца ни , през зимата се бяха настанили врабци ! Пролетта дойде и ластовиците долетяха . Падна голям пердах и в крайна сметка ластовиците успяха да изгонят врабците ! Излюпиха си малките , но един ден като се връщах от работа намерих на земята две малки ластовичета накълвани и оскубани от врабците , които издебнаха отсъствието на родителите и си отмъстиха за поражението ! Едното ластовиче не оцеля , но другото успя да се възстанови и на другата пролет влетя в стаята ни , където бе отгледано !

Много красива история :) Която е потвърждение на правилото , че Доброто се връща тройно . И винаги побеждава ! Със здраве :)

Животните ни чувстват като част от природата, каквото и сме. А ние сме се възгордели от възможностите, които ни е дал Бог :-)

Хората също сме лешояди ! Храним се с мъртви животни , т.е. с трупове ! Ти би ли ял месо от още живо животно ?!

Не е това разликата, но коментарът е достоен за поста.

а ти си явно лайнояд

Има доста видео материали в ютуб на благодарни животни, които са били спасени от хора. Включително и акула, крокодил, бяла мечка...

Има подобна история за пингвин. Всяко лято се връща на брега при човека, който го е отгледал и живее с него няколко месеца. :-)

Има хора, които са много по-тъпи и неблагодарни от тази птица.

И мъничките птици могат да споделят с хората :-)

За сетен път се убеждавам, че само от Човека НИЩО НЕ СТАВА.

1.Човек спасява кондор от сигурна смърт. 2.Потребител на дир.бг за сетен път се убеждава, че само от човека нищо не става. Не е лесно да си тъп.

те го разбраха хората к'во иска да каже човека 40лайка има ама ти дето тей грубо дето си го нарекъл тъп отчасти потвърждаваш тезата му и разочарованието му от хората

Трогателно. Но и много животни са способни на повече човечност от двуногите.

Най-големият майтап ,който видях по ТВ-то. Котка с малки открадна току що излюпени патете и ги отнесе при котетата / да си ги гледа/. Големият майтап беше ,когато патетата подражавайки на котетата се опитваха да бозаят от "майка "си! :-))))

Всяко животно има душа ! Ние хората си мислим ,че само на нас е отредено да разсъждаваме и да притежаваме разум . Мнозина ще си помислят ,че историята с кондора е нагласена и той е питомен , отглеждан от мъжа на видеото . Но всяко едно животинче независимо колко голямо или малко е , може да различи доброто от злото ! Така ,че историята може да е истинска !

Да ти обясня за минуса - животните нямат душа. Имат инстинкти, имат чувства, донякъде имат разум, но не и душа.

Прекрасен би бил света ако всички бяхме добронамерени.

На човека не му е в природата да е добронамерен. Доказано е че произхождаме от много агресивни маймуни, канибали. Природата е направила голяма грешка давайки интелект на човешкото същество.

Той вижда кой на какво е способен, че някой с "маймунски прозход" оправдава нечовешките си постъпки, но Той винаги ни предоставя сами да решим дали да постъпим зле или добре, колкото и трудно да е това.

Може ли линк за доказателството? Ооо, забравих, Дир-а не толерира линк-овете. Карай, повЕрвах ти...