Човекът-паяк изкачи небостъргач и го глобиха (снимки, видео)

Френският катерач Ален Робер, наречен "човекът-паяк", защото се катери без оборудване, беше глобен, след като изкачи един от небостъргачите в град Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Човекът-паяк изкачи небостъргач и го глобиха (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само аз ли виждам датата на видеото по Евронюз - 14 авг 2016 ??? Мило ДИР-че...каква "новина " е това??? 10 месеца са минали оттогава,гледано е и е забравено даже ... Ама нали с нещо тряба да напълните сайта ,що пък да не е новост с 10-месечна давност .

Френският човек-паяк нищо не представлява пред българския човек-паяк.

Маалллеейй...прилоша ми ...само като го видях как стъпи на върха и се изправи да поздрави ...зави ми се свят ,щях да се прекатуря от стола пред компа.... Луда работа...Довечера ще се стряскам на сън ...

Ха-ха...глоба от 100 до 600 евро... Тоя "паяк" е гушнал поне 100 пъти по толкова...от спонсори и реклама... Ха дано да си ги харчи щастливо ,преди да "гушне" букета в следващия си опит ...

Ужасно безмислие и риск на живота!

По рисковано е да пресичаш на пешеходна пътека в БГ. Гледал съм го на живо от съвсем близко разстояние. Страхотен е, гъвкъв и никакъв риск - знае отлично какво прави и от къде да мине. Това, което не пишат е, че предишните дни изучава сградата и от къде точно ще мине. Голяма красота е да го гледаш.

Алекс Хонолд free-soloing Ел Капитан в Калифорния

Евала!