Експерти: ДПС искала да повтори сценария с банковата криза

Оставката на правителството на Орешарски 2014 г. е моментът, когато ДПС решава, че ще повтори сценария с банковата криза от 1997 г.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: ДПС искала да повтори сценария с банковата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

многото експерти в харема на Б.Б>

ТАКОВА ОБВИНЕНИЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ДОКАЖЕ ЗА ДА Е КОРЕКТНО!!!

Ей таквиз ''експерти'' винаги се явяват кога трябва да замазват собствени гешефти..Та нали боко е настоявал с роско за дата да си подава оставката Орешарски????Та нали това става ПРЕДИ ма шматко боко да се развихри и да приказва за фалиране на банки или си мислиш че хората са плиткоумни като вас...Много вие удобно все някой друг да ви е виновен ама кога кряахте против кабинета срещу заплащане както и боко каза пропуснахте как хубаво ви използваха да го нахендрят на българите менторите ви.., Вземи булка склеротична едно календарчр и си спомни кой какво и как го е правил тогава...

И изобщо защо я канят тази Коларова? Тя лъже и може когато изпълнява политическа поръчка

Съвсем логично е "секретар на президента Росен Плевнелиев" да кълне и пустосва всичко, което поне малко може да се нарече проруско. А след като от ДПС натириха Местан заради декларацията му за сваления Су-24, стана ясно, че ДПС е такава партия, а значи и враг на евроатлантческите ценности и европейският път за развитие на България. Охоо! И как Плевнелиев няма да громи такъв враг?!

Има едни 200 000 000$ на Катар в КТБ които изчезнаха.... Засега катарците си траят но като държава финансираща тероризма мисля, че ще намерят зрелищен начин за да предупредят че си искат парите.

Как добре казано,Хамалски стил на говорене!! Точно този стил го докарва трети път на власт!!С извинение ще кажа,хамалите избират хамалина!!

Борисов е трети път на власт въпреки хамалския си език. Хората ги е страх от турско -комунистически коалиции и гласуват за Тиквата въпреки че е простоват. Чакаме да се появи нов, истински лидер.

Значи първото и ergo най-важно е стилът на говорене. Че е така-така е, но едва ли требе да си експерт коментатор та да даваш оценка за стила на говорене. Не прочетох за второто (поне ясно дефинирано и обозначено), но че органите не стават и за дроб-сърма и това го знаем.

От стенограмата става ясно, че речника на премиера е компрометиран. Не виждам причина, ако някой, бил той и премиер, се показва такъв какъвто е. Конструктивният проблем е не речника на премиера тука, а какво казва. Това което личи от стенограмата е, че той единствен се опитва да извлече партийно-политически дивиденти на срещата, и сякаш казва "Ама аз не съм го направил", а никой не го пита дори той го е направил. Трудно е да се каже -- това Бойко-Стила ли е, или Борисов се опитва да изкриви разговора, предполагайки, че някой има някаква информация. Ни знаем това, но аз още помня репликана премиера по едно радио "..те ме накараха ктб-то да бутнем, а сега и самолетите ще им купувам." Кратко -- искаме всички стенаграми, искаме съд, искаме истената, и парите с лихвите.

Не забелязвате ли #KOЙ? ПРЕЧИ да се премахне българската държавност? Не забелязвате ли #KOЙ? иска да се премахне българската държавност? ЖОКЕР: " Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на българска държавност."

"Първо, хамалският стил на говорене, който дължим на настоящия премиер. ..." Това ли е целта на публикуване на стенограмата, да се омаскари Борисов? Никой не се интерисува от КТБ. Въпросът е да се забърка името на Борисов. Мирише на банков КОСТИНБРОД!!! Гледайте докъде ще стигнем...

Че той си е маскара отвсякъде!

Защо не е в затвора питаме и искаме отговор?

Нинова не дава, че за нея няма да има място.

много ясно доган и господарите от ВТБ - държавна руска банка а цацаров е подчинен на пеевски нещата са очевдини

"12 дни преди консултацията за КТБ, има решение на Консултативния съвет по национална сигурност за предсрочни избори. " Я, къде било заровено кучето... и що на сбирката за КТБ маса народ е дърпал предизборно черджето към себе си па накрая народеца им плати масрафа, а Плевнелиев сега трябва да ни обясни колко страшно е да се публикува стенограмата и от заседанието когато е взето решението за смяна на кабинета да видим и ние дали пък КТБ не го бутнаха за да може някои да спечелят изборите;)

Боко след като организира протестите/сам си го призна/, след като са притиснали Орешарски да подава оставка на тоя герберомутренски съвет съдейки по себе си че може да реши друго кабинета и той да остане с пръст в гъз спретна и това фалиране на ктб за да е сигурен че ще има кого да плюе..Хората помнят как и от България и от чужбина цяла седмица той говореше за фалит на банка....сигурен как подлогата му цацата ще играе по неговия сценарий - врява голяма. виновни няма, балъците плащат милиарди и обвинението в небрано лозе нищо ''неможе '' да открие...

Изглежда по погрешка Дира публикува и разбор на стенограмата публикувана от Президенството... е там на няколко пъти анализатора прави извод че някои от участниците или знаят повече от останалите или решението вече е било взето на друго място, може би и затова Плевнелиев отново разпали комсомолския си плам и се помъчи да ни внуши колко ще е вредно да прочетем кой и как се е представил при обсъждането на този щекотлив въпрос;)

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ха, ДПС искали, всичките са в кюпа - главната цаца, бат Бойко, номенклатурата на БСП, въобще цялата мафия, дето държи всичко. Те сигурно са готвели - Голямото раздаване, ама по различни причини минаха с по-малко - КТБ за няколко милиарда.

Има четирима изрода в световнта история на човечеството а те са -1.Джорд Буш мадши 2.Хилари Клинтън3.Иван Костов и Ахмед Доган. Плащам в брой милиони само да ми ги дадът и да ме оставят да се разправям с тях както аз си занм, а после мога спокойно да умра .

Има още един - Баце Боце.

Тая ме надмина.Помня как излезе и заяви,че не може Коституционния съд да се произнася,дали , президента е престъпил закона,като не си изпълни задължението,понеже ТЯ казва,че е невинен.Проста,нагла лаеща ку..а

Олигарсите се разбраха с политиците сметката да плати този, дето само мрънка и друго го е страх да направи. Кажете, вие ако трябва да избирате между две яки мутри и едно сополиво хлапе със скъсани гащи, кой ще изберете? Ми и те същото. Ние сме безопасен народ! "Преклонена глава сабя не я сече" - сравнете с оригинала "Високо вдигната глава меч не я достига". Ама не е наш.

КТБ бе създадена и развита с цел фалит и грабеж. Доказателства...? : 1. Висок лихвен процент по привлечени средства. (С цел да привлекат свободните пари на населението и на фирмите). 2. Задължителни сметки на български държавни предприятия, както и на Общини... И накрая - следва логичното...Тези стенограми и прочие конспирации не ползват никого. Просто прах в очите на хората.

Доган губи доста пари от "язовирния" хонорар в КТБ. Нещо нелогична е тая теория...

Губи 800 хиляди, печели милиард ;)) И БСП не са за жалене - едно БеТаКа си отнесоха. Че и Пътрол.

За жалене е Батко...

да метнат вината на БСП,ама...пак не е цялата истина. Иначе прави впечатление в стенограмата поведението на Местан.... Разсекретете всичко. БСП яде попарата на Местан и затова сега се държи дистанцирано от ДПС.

каквото си надробиш -това ще сърбаш.

не ни хвърляй прах в очите. От стенограмата личи кой е виновника. Ламтящия за власт наглец...

другото.

Доган беше поръчал Бойко Борисов.Последния сам заяви това от трибуната на Народното събрание и никой на никого не потърси сметка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Крадеца вика: Дръжте крадеца! Удара срещу КТБ беше подготвен от Плевлениев, на срещата с Искров и Цацаров, които започнаха негативен ПийАр, който беше достатъчен за да тръгне всеки да тегли и да остане банката без пари. Защо не извадят стенограмата от тази среща, която е преди още някой да е чул че има проблем с КТБ. А сега тази от екипа на Плевнелиев вика: Дръжте крадеца.

и чичо на село разбра кой е главният герой.

Това е пълна измислица! Това е на фона на геостратегическите интереси на Балканите и противоборството между Русия и САЩ. Чий интереси защитава Р. Коларова ...сещайте се?!

Абе не знам какъв сценарий е готвел Доган, но от публикуваните до сега стенограми излиза, че Боко-тиквоний е в дъното на цялата тая далавера!!!

Как Бойко бе амам ат крадливи и лъжливи бесепари! Кой управляваше тогава бе нали Орешарски! БСП пак разчита на късата памет на българина!

прочети стенограмата и тогава се пеняви...

удара е контролиран, изчислен и разпределен, между такива дето теглят огромни суми/ Общини на ГЕРБ, Американските Марици и фирми близки до ДПС/ Прокуратура и ДАНС / дето Борисов в стенограмата нарича смешници, а после ги брани и Вучков се оттегли заради това/ и Медийното отразяване на удара и БЕЗДЕЙСТВИТО на безгръбначното БНБ. Всичко е подготвено Кой се опитва да си вземе дела от Василев и да се си спаси дела, Борисов е на ЕДНОСЕДМИЧНО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА В САЩ. а имаше доклад, че Искров е писал доклад как се развиват нещата и какво се говори на срещите като вербуван агент на ЦРУ.

Бе тоя ББ хем тъп, хем май не е прост? То бива бива тролене, ама малко гледайте в едно- две изречения да няма диаметрално противоположни характеристики де!