Инвеститор разочарован от референдума в Трън

Фирмата “Евромакс сървисиз“ ЕООД е силно разочарована от резултатите на местния референдум в Трън. Според нея те ще се отразят на бизнес климата в региона.

Обратно в новината

Коментари - Инвеститор разочарован от референдума в Трън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че атакува обявяването на референдума от общината. Дори съдът да приеме, че е обявен незаконосъобразно, общината ще го обяви и проведе отново.

инвеститора е да каже брой работни места, заплати за работещите и придобивки за града, които ще извърши. Само с искам да получа няма да стане инвестиция нито в Трън, нито в глог.

В България "инвеститор" е мръсна дума. Добре са гласували трънчани. Поздравления!

евала на Трънчани... не очаквайте богат да храни беден....

Абсолютно и аз ги подкрепям, златото се извлича с цианид , а той отрова, всичко ще е за сметка на тяхното здраве. Да си намери друга държава от която да краде. Защото и без това остава минимален процент от полученото за държавата.

Cамо така,браво трънчанипоздравявам ви.Hе могат да ви осъдят,рефередума е по силен и от закона.

инвеститора не пее браво трънчани.никои не може да ви осъди това е референдум,тои е по силен и от закона.

На хората им писна, да ги ограбват и тровят.БРАВО ТРЪН.

Правилно, златото се извлича с цианид, той е абсолютна отрова, и накрая остава за държавата мизерен процент, да си търси в друга държава злато. Браво на хората.

БОЛИ МЕ ЗА ИНВЕСТИТОРА !!САМО ТАКА,КРАДЦИТЕ НАВЪН !!!ТИКВАТА СЪЩО !!КАКВА Е ПЕЧЕЛБАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ КОНЦИСИИ,НЕКА ОТГОВОРИ ПРАЗНАТА ТИКВА ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЪРЖАВАТА ,НЕ ЗА НЕГОВИЯТ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС !!

Крадците навън, а глупците - на трън! Ти май не си Трънчо, а Тъпчо.

Регистриран. Защитаваш чуждите интереси и отравянето на българската земя. Що е то? Ми "деструктор". Скоро и на вас ви спират подаянията боклуци. И тръгвате по кофите...

Ама те инвеститорите наши хора, бе! Я прочетете в регистъра :) От онези, дето плащат по 700 лева (не 1900) на миньор... от време на време... в непълен размер. Същите, дето разрешенията от МОСВ ги получават в сепаре на суши ресторант в София.

Същите са активизирали някакви нещастни тролове по форумите. Да обясняват ,какви щедри дарители са и колко са щастливи чистачките ,с големи заплати, у фирмата :) . Което можи и да е верно - крадеш/унищожаваш за 100 милиона, после с 10на благодетелстваш . Схемата е стара, като света.

Да не стават обърквания - ЕВРОМАКС СЪРВИСИЗ ЕООД е на Цоцоркови от Панагюрище !

Против ли сте община Трън чрез общинския съвет да одобрява устройствени планове, определящи територии за добив и обработка на метални полезни изкопаеми? Защо трънчани са против техните общинари да контролират процеса по одобряване на плановете. Сигурно им нямат доверие. Ами защо, тогава, са си ги избрали. Ясно е едно, трънчани са подведени от "зелени" екстремисти и гласуват срещу себе си. Само, че да не стане като след референдума за Брекзит -"умните" британци на другия ден се питаха какво са направили, аджеба!

Да си търси балами на друго място по света!

Една жена в Трън сподели: Раснахме без бащи. Къде са работилите в мината? Къде са? - в гробищата.

Какъв инвенститор е това чудо бе? Много добре знаем- евтина работна ръка, залежи от които ще спечели милиони а за пчеличките които ще му донесат меда.......НИЩО, само една студена вода.

Можеш да попиташ в Панагюрище дали е една студена вода. Градът живее, пълен е с млади хора. Получиха спортна зала, трезор за панагюрското съкровище, болница с най-модерното оборудване и много други неща. В Панагюрище няма да приемат с добро чувство отрицателното отношение към свестните инвеститори, които дават хляб на много хора.

Само дето панагюрци не могат да припарят до болницата. Та им се налага да лежат в 60-годишната урология в Пирогов. Такива ми ти работи.

Cтига си лъгал за панагюрище,започна да лъжеш повече от господаря ти боко Tиквата.

Интерсно ако инвеститира беше канадска или америк. фирма дали щеше да се стигне изобщо до референдум

Ние имаме остра нужда от инвеститори, НО не от такива които ще оставят хиляди тонове хвост, който ще съдържа уран и ще се разнася от вятъра.След няколко години ще си тръгне, а района кучета го яли. Отровена земя и отровена вода и луни пейзажи. Това оставя златодобива след себе си. По добре хората да пасат овце и кози.

еврейомакс ДГД

Какво се чуди този така наречен "инвеститор" на резултатите. Какъв рекет, какъв съд. Никой друг освен него няма полза от този добив. За обикновените хора остават мърсотии, отрови и рискове, а печалбите са за някакви гадове, някъде далеч. Е, ще се отворят малко работни места, където може да бъдеш роб, за да не умреш от глад... Това е развитието на региона, което се предлага. Направо се питам, кои са тези 6%, които са гласували "за".

Някакво ЕООД със съмнителен профил било разочаровано? Много важно. Важното е, че местните хора не желаят още един крадец, който ще им съсипе природата и живота.

М, даа! И ще им стоят зад...ците гладни! Ако за добива на полезни изкопаеми, навсякъде по света, питаха месното население, още щяхме да сме в каменната ера! Мерси за минусите, ама това си е така!

Моля, но си доста глупав ...

Принципно е добре да има инвестиции, но у нас инвеститорите идват само за огромни печалби, без да направят нещо за хората. Какво, освен мъгляви обещания за работни места обещава този инвеститор за града? Да поеме ангажимент за някакво строителство, ремонти, пътища. Държавата също трябва да поставя по-сериозни условия, за да не бъдем третирани като страна от Третия свят.

един ритник отзад на такива инвеститори и да ги няма

По важно е българите да не са разочаровани, а не инвеститора(измамника). От 100 гласували 94 са били против златодобива. Глас народен - глас Божи.

Предишния собственик на тази фирма е била ОМАКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЛИМИТИД, регистрирана офшорка на каймановите острови. Има някакви си 14 човека осигурени лица. Къде и е големия бизнес къде са и кариерите? 14 човека чиновници, офшорка, айде адиос......

Фирмата-"инвеститор", да духа супата, докато изстине и после да си хваща чукалата!... Лошото е, че у нас отдавна е практика, да НЕ СЕ ЧУВА гласът на народа. Тая фирма, така или иначе ще се докопа до целта си, просто ще ѝ струва по-скъпо докато подкупи когото трябва, за да си извади необходимите разрешителни...

Браво транчани. Шопският инат тука си доде, ама баш на място. ОН, че ми рече на мене.

Нагледахме се на "честни частници", "националноотговорен капитал", "почтен чуждестранен инвеститор с крехка душа на сърна" и пр. и пр. "чудеса на демокрацията"!!

От инвеститор до инвеститор разликите са огромни. Не че няма и полезни такива но в случая просто щяха да отровят земята с натриев цианид и да вадят злато както Дънди - срещу примерно 0,2% (0,002) ! комисионна.

Интересно, как инвесторът знае, че ще има протест на прокурата, преди тя да се е обадила? Щом инвеститор говори от името на прокурора и съдията сигурно вече са ги напазарували.

излиза, че си имаме всичко! ако перифразираме великият Вазов: "Отечество любезно, в теб има всичко, газ, петрол, злато..." ... и както много пъти съм коментирал, всичко е в ръцете на премиера (независимо кой е) и на управляващите (министри, и експерти), да не излезе добиването на полезни изкопаеми по-скъпо от самите полезни изкопаеми. срещу няколко милиончета рушветче естествено. не мога да повярвам, че техниката и работната ръка за добив на единица количество злато, петрол или газ, е по-скъпа от самите добивани изкопаеми

Какъв инвеститор е тази фирма?Иска да печели милиони от подземните ресурси на държавата.Не го интересуват хората-важното е да краде! А държавата -това сме всички ние,и никой няма право да се разпорежда с нашите природни ресурси .

И каква полза има от "ресурси", дето си стоят под земята,неизвадени ?

а каква е ползата като ги откраднат? честната сделка е: добивате злато, като за нас искаме злато, колкото да си покрием външния дълг, а останалото за вас. и повече да вземете - няма да ви забелязваме. но вие "инвеститорите" искате всичко!!! а за нас?

Мирослав

Ако за изваждането им се съсипват други, по-ценни ресурси, по-добре тези да стоят неизвадени.

Този инвеститор е непознат и нищо не мога да кажа, но нашите "инвеститори" не са по-добри! Пример: Ковачки! Мислете за по-нататък!

Евромакс сървисиз ЕООД е собственот на "АСАРЕЛ-ИНВEСТМЪНТ". Който пък е собственост на Фьост-Алпине.

Недей да лъжеш, Асарел е на "отговорни другари", не на Фьост-Алпине.

Цялата статия е написана като скрита заплаха от страна на лайнара инвеститор към гласувалите в референдума срещу същия този лайнар. Инвеститор се нарича дружество, което е ясно, чисто и всичко му е на светло. Този е като по-тъмната част от утайката в селски открит клозет. Помияри инвеститори като този да ходят да си копаят в именията си.

По принцип никой българин не иска да гони инвеститори, защото и сега нямаме по пет лева даже за хляб. Но през годините се нагледахме каква е практиката, а именно: - големи думи и обещания за инвестиции и работни места - в реалност големи печалби за чужди компании, а за България нищо или трохи - за местното население остава безконтролното унищожаване на средата за живот и природата, отрови, замърсявания, болести и т.н. Така че, българинът не е против никой инвеститор с инвестиции и подобряване на инвестиционния климат, но е против това чужди богаташи да ограбват страната за сметка здравето на хората. Това са различни неща. В страната " инвеститори" много, но никъде в резултат на тяхната дейност хората или регионите не забогатяха и не се промени нищо. Само едни чужденци станаха по-богати, а други българи по-болни. Забравих да кажа, че в сметката обикновено влиза и по някой милион рушвет за някой от горе, дето е разрешил далаверата.

Трънските шопи сега ще си ядат цървулите щото друго не остана за изяждане.

Много си се загрижил за тях бе?? - АМИ ТЕ НЕ ИСКАТ!!

А ти ще им ядеш .... на трънските шопи.

Този "инвеститор",за какви ни има.Че видите ли ние сме прости и "инвеститора можа да трови земята и хората като извлича земните ни богатства .Но не.Ядец.500 години не ни е унищожила най-кръвожадната религия,та сега някакъв си "инвеститор"като се има предвид омотания въпрос с цел да се обърка населението -браво.Другото беше златото за "инвеститора"-болестите и смърта за трънчани

Докога крадците и мафиотите, откровените престъпници ще ги наричат "инвеститори"! Досущ както мигрантите и бъдещите терористи ги наричат бежанци! Време е, отдавна е време да се събудим от тежкия сън ! Можем ли все още нещо да спасим?!

нова дума -инквиститор(инквизитор под маска на инвеститор). България е буквално наводнена с инквиститори .ето я причината за голямата любов към бб и техния герб. бб е шефа на инквиститорите в колонията .

кви са тия фирмаджии?

в крайна сметка не всичко е долари на този свят

при това - инфлационни!

прав си .Обезлюдяват да може да си дерибействат наволя.След като изтонят и обезлюдят единсвеното което е да откриват концесии иначе няма препитание план или план РАН-ът .Плодородна и прекрасна България е единствено донор на развиващите се .Донор нищо друго.

БРАВО на ТРЪН и ТРЪНЧАНИ!!!!! Поздравления!!!

в блумберг пише ,че фирмата няма ключови ръководители ,което значи ,че господин Х не жалае да носи отговорност за престъпленията . МАФИЯ .крадците на национални богатства ,които в същото време ни плащат с отровите !!!работят ефикасно с нашите пол.продажни крадци ,на които даваме заплати ,пенсии,превилегии и имунитети ! С Т О П !!!

euromax services eood !!! на сайта на bloomberg.com...

Дай Боже такива фирми да са разочаровани; българите да са доволни и богатствата на България да са за българите.

да си стои под земята?

да стои за следващите поколения ако имат възможност да го ползват а не да го дадат на чужните икономики.Износ на злато милиарди долари износ на мед милиадрди долари.Да стои ако трябва до края на света но да спрат да се възползват.Ще им приседне тяхната алчност .Лакомията е безгранична.

Инересно колко от пишещите тук "еколози" са ходили до Трън? Колко са се качвали на планината Руй, колко са ходили до ждрелото на река Ерма? Защо толкова години в този край, който по красота не отстъпва на Родопите, но е само на 100 км от София, не се инвестира нищо, ама нищо? И какво е бъдещето - старците умират, ромите остават... Ромите изсичат горите и "обират" желязото. А погледнете Панагюрище, Стрелча, Оборище, Поибрене, Челопеч, Златица, Пирдоп, Чавдар - селища, кипящи от живот, с млади семейства, деца, училища и детски градини...

Защо "инвеститорите" са собственост на офшорка??

и онкологична болница в Панагюрище, соросоиден олигофрен!!!

МДК Пирдоп беше харизана за смешни пари на Юнион Миниер а златото от флотацията се караше в Канада и там ставаше на кюлчета.А защо в Канада ,в България не ставаше ли?

Оо да, дори съм стъпвал върху шлаките изхвърлени при добива на метали около Медет. Една сива маса с неповторим метален мирис. Един своеобразен застинал пясъчен язовир. На височина до около 5 м от повърхността му дърветата вече нямат листа и са сухи. Красота брат, иди живей там и се радвай с децата си на живота.

Трън е в областта Знеполье, която е и в България и в Сърбия по унизителния договор от парижкото предградие Ньой. Обезлюдяването е от двете страни на границата. А защо. Всяка страна счита тази област за буферна и не влага нищо в нея. Останали са само цигани. Само това, че в подножието на Руй е старата тракийска крепост Зелени град, няма да доведе до наплив на туристи, още повече, че на езерото до Власина, в Сърбия условията са по-добри. Златодобива в областта не е от вчера, мина Злата се експлоатира отдавна. Въпроса е дали "еврейските нахалници" трябва да се допускат до даденостите на областта. Народа каза не. Добре би било да има и референдум, дали да сме в Еврейския съюз, за влизане в Чифутския съюз нямаше референдум.

"...А погледнете Панагюрище, Стрелча, Оборище, Поибрене..." Много добър пример - погледнете Поибрене - водата от чешмите не става за пиене, защото от години е отровена с арсен от същите тези "инвеститори". От години водата в Поибрене се доставя с водоноски и се пие само бутилирана вода. Само си представи какво е това - няма баня, няма бойлер, няма пералня, няма поливане на градината - защото всичко е отровено, защото за вода отиваш да налееш с кофата на площада, от водоноската... Е това не искат да им се случи хората в Трънско.

Само като прочета името на Фирмата Евромакс сървисиз ЕООД ми става ясто какви крадливи тъпи мутри я управляват и какво би станало с региона ако започнат да го сървисизват.

АСАРЕЛ-МЕДЕТ АД - най-голямата българска мина с офшорен собственик! АСАРЕЛ-МЕДЕТ АД е собственик на Евромакс сървисиз ЕООД - т.н. "инвеститор", който не му пука за хората! Защо се криете Господа инвеститори??

изнасяме цветни метали за доста ако не и десетки милиарди .Броени усвояват чудовищни богатства и правят нечовешки богатства .от една концесия се печели милиарди които се изнасят като суровина и нищо не усещаме от тях.Няколко постановки за опазване които няма да поправят съсипията която остава след като благоволят да напуснат района на концесията .

23. Едноличен собственик на капитала АСАРЕЛ-ИНВEСТМЪНТ ЕАД, ЕИК/ПИК 202285379, държава: БЪЛГАРИЯ

А КВО ПРАВИ ЗЛАТНИЯ КОНЦЕНТРАТ В БЕЛГИЯ БЕ, ПРЕДАТЕЛ???

Всички бандитски фирми съдържат в името си "Евро" като разчитат да скрият зад него престъпните си замисли и действия. Тия също не правят изключение и е редно да излязат с истинските си имена за да се види, че този мръсник Иво Прокопиев седи и в дъното на тази далавера, не стига че превърна Мери Члери в пустиня и трагедия за местното население, но явно е купил и прокуратурата след като тя драпа да отмени законното право на хората за референдум по въпроси, които засягат целия им жизнен път. Голяма част от населението в трънския край измря на 40-50 години от работата в тази златна мина, която е златна само за тези които прибираха златото, но не и за тези които го копаеха.

Тц. Зад тази фирма седи фамилия Цоцоркови.

БРАВО НА ТРЪНЧАНИ. НЕВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗКОПАЕМИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ИНФЛАЦИОННИ ПАРИ И ТО - НА ЧУЖДЕНЦИ!!! ТОВА Е СТРАТЕГИЧЕСКИ РЕЗЕРВ НА ДЪРЖАВАТА!!!

като се обезлюди и този район няма да има нужда от референдум

Ами създайте устойчив бизнес! Предпоставки много - природа, близост до София, минерална вода..

хиени които знаят да геппят природните богатства и да внасят смешните концесионни такси а химикалите които изсипват да предизвикват рак .ОТ "инвеститори "можещи да изнасят природни ресурси само "печелим "