Петър Чобанов срещу Румен Гечев: Кой фалира КТБ?

Политическите сили се обвиниха взаимно, след като президентът Румен Радев публикува стенограма от КСНС за КТБ от 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Петър Чобанов срещу Румен Гечев: Кой фалира КТБ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доживях млоумници акъл да ми дават! Прогнозирам политическо земетресение 10 по скалата на Рихтер през 2019 г! И тогава ще се чуе каквото трябва!

По вятърничави и крадливи от нашия елит няма!Два са въпросите-кой нареди държавните пари да се влагат в КТБ и къде заминаха.Тези с кредитите са известни,в кауша докато признаят къде са ги изпратили и това е.Задачка за 2-ви клас.Ама не искат,защото ще им ги вземат и трябва да са в кауша,а си е по друго да си държавник!

Единственият нехаен и опитващ се да протака и да прокара друга линия на тази среща е Бойко Борисов, това се вижда от стенограмата. Има ли начин да разберем дали това е безхаберие или преднамереност?

Вместо отговор: "Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов, САЩ, Вашингтон, м.Юни 2014 г., преди КСНС при "президента" ...

"Култов" лаф: Питам и не искам отговор!

Банката фалирана умишлено, парите окрадени най- нагло, цацаратурата вмирисана откъм главата - та чак се не трае, виновниците за това пак са в парламента и по високи постове .... на простолюдето да му е як гърба като му е слаб ума ,щото май се готвят да посегнат и на борда ... ако се сещате какво ще последва след това!

Преди я наливаше държавата банката, заради голимшти лихви. После при Орешарски въведоха, че държавните дружества нямат право да държат повече от 25% от капитала си в една банка. Благодарение на това не закъсаха, освен разни неспазили го. Може би законопроекта е бил гласен при служебното правителство, но бе приет при Орешарски. Като вътрешно състояние не е ясна. Първоначлно БНБ обяви примерно 5.1+ милиарда лева влогове. 5.6+ дадени заеми. 700 милиона лева имущество на банката. На пръв поглед бе на положително съотношение. Но да не могат да върнат милиарди, вече звучи съмнително. Изглежда като лесно оправдание, че банката е фалирала, а някой после събира лихвите, плащанията и разпродава активи. Иначе като доверие я сринаха много хора и институции. Но цялата банкова криза тръгна от чисто политически ход. Дали просто не ускори нещата е неясно. Престъпната Мрежа даде КТБ, Пеевски (за плашило) и Бареков (целта) на прокуратурата като престъпна организация. Защо ли? Във всичките си действия Престъпната Мрежа следва интереса на ДСБ. Ако сте достатъчно наблюдателни, ще сте се убедили в това. Бареков тогава бе конкурент. Това бе чисто политически удар. После вече се издъни кой ли не. Прокуратурата вместо да разследва тайно, си дигаше имиджа с публични акции, които сринаха доверието в КТБ. Искров се издъни с липсващите документи, които намериха после. Да но без това изказване можеше и банката да отвори врати на предвидената дата. Има и по-маловажни неща, като изказвания на Бойко, че БСП банките рухвали, за което дори е даден на прокуратурата. Просто на Бойко по принцип му трябва поне месец да загрее за какво става дума, а не да си играе на дребна политика. Но това не бе толкова решаващо. Виж караницата Пеевски-Цветан Василев изключително допринесе за това.

Понеже станаха повече символите от разрешеното, допълнение: Извън самото състояние на банката, за което са виновни и от банков контрол на БНБ, чисто като доверие за срива на банката са виновни: - Престъпната Мрежа (обслужвайки вероятно политически ДСБ); - Прокуратурата и незнам доколко МВР; - БНБ и в частност Искров; - Пеевски; - Самият Цветан Василев. Много непремерени изказвания правеше. Да бе мълчал, нямаше да има такъв ефект.

удара е контролиран, изчислен / от всички които не искат Южен поток, те тези и турски не искат ама Турция отстоя / и разпределен, между такива дето теглят огромни суми/ Общини на ГЕРБ, Американските Марици и фирми близки до ДПС/ Прокуратура и ДАНС / дето Борисов в стенограмата нарича смешници, а после ги брани и Вучков се оттегли заради това/ и Медийното отразяване на удара и БЕЗДЕЙСТВИТО на безгръбначното БНБ. Всичко е подготвено Кой се опитва да си вземе дела от Василев и да се си спаси дела, Борисов е на ЕДНОСЕДМИЧНО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА В САЩ. а имаше доклад, че Искров е писал доклад как се развиват нещата и какво се говори на срещите като вербуван агент на ЦРУ.

...според мен, една от основните причини беше, че Цецо Василев искаше да се метне в политиката и за това му спретнаха шапката на майстора, а покрай това и другите простотии, както и най-голямата кражба на куп у нас, до момента... Другата обективна причина, че КТБ, всъщност си беше един надут до пръсване балон, който рано или късни и сам щеше да се пръсне

никой не иска да разбере кой открадна парите, защото всички са в кюпа! А народа се надява, че с избори може да се оправят нещата

собственик на 30% от КТБ, а чрез "оманския" фонд на още 10% !!!!!!! Въпрос са малоумни - ЩЕ ПОЗВОЛИ ЛИ КГБ НЯКОЙ ОТ ЗАДУНАЙСКАЯ ДА МУ ФАЛИРА БАНКАТА !!!

А, другаря-умник Р. Гечев се появи от нафталина. Трябваше да е още в затвора. Имаше един бъзик за него - когато си лягал оставял на нощното шкафче две чаши, една пълна с вода, а другата празна. Защото можело да му се допие, но можело и да не му се допие. Другият малоумник няма да коментирам.

Това с водата беше голям удар, помня го от шоуто на Слави.

Изобщо целият кабинет на Виденов бяха все умници от класа. И резултатът е известен на всички.

Имаш един от виденовите герои, забравих му името, дето се беше изцепил - бахта и държавата щом аз съм министър. Но все пак мисля, че сегашните патриоти-министри и депутати водят по простотия.

Лично Борисов в предизборните обещания на ГЕРБ преди ББ2, обеща: "Ще изкараме ЦЯЛАТА "истина" за КТБ ... хората имат право да знаят ...." ... е ... нещо ...

Вярно ли е, че атаката е започнала с теглленето / прехвърлянето им /на огромни суми на Общините на ГЕРБ, суми на Американските Марици, много фирми и лица свързани с ДПС. Задава се въпрос колко ОТ ТЕЗИ ПАРИ СА ПРЕХВЪРЛЕНИ В ЧУЖБИНА. Искров отговаря, че не знае. Задава му се въпрос - ЗАЩО ТОЧНО КТБ. И той казва защото е българска банка, и другите също са български банки и искат да дестабилизират. Но не казва защото в КТБ има концентрирани много държавни средства и удрят България. Питам се аз защо и КОЙ удря България? И се сещам за една публикация, в която се казва, че единствени "ГРЯХ на правителството Орешарски е ЗАПОЧВАНЕТО НА Южен поток, иначе е било едно обикновенно българско правителство. Т а вече стана ли ви ясно Защо удариха банката/ не че там не е имало нередни неща, и в другите банки има много такива/. Ясно ли ви е КОЙ ни "Избира" и един зеленчук. И като казвам Кой нямам впредвид Младия и Успелия а службите наши и чужди дето стоят зад него. Всъщност този сюжет но не удариха по банка се разигра и в Турция, като и опита за преврат но там устояха и строят Турски поток.

Всъщност ти се опитваш да ни внушиш,че Европа ни е наказала за започването на заробващият ни Южен Поток от правителството на Орешарски което съвсем не бише ,,обикновено българско правителство",а назначено от руската енергийна мафия чрез манипулации и лъжи! Ясно е,че банкота беше източена от Москва и се атакуваха още няколко банки!ВТБ на Русия е замесена също!Стана ясно,че българските институции и разузнаване и контраразузнаване са подвластни на Москва!

Европа няма общо с ЦРУ. И защо Русия ще удря България според теб! Малко логика и разсъждения да вкараш, ако можеш де. Южен поток официално е спрян при Борисов 2 лятото на 2015г. От какъв зор да удря България и да я наказва, като дотогава Южен поток е все още на ход. Въобще никой не говори за Турски. ЦРУ и американското правителство / и не само/ не желае нито Южен нито Турски и събитията случили се от 2014г. досега го доказаха.

Хахха - ,,обикновено българско правителство",а назначено от руската енергийна мафия чрез манипулации и лъжи. Избори, резултати - Борисов връща дадения му от президента мандат и се съставя правителство с мандата на БСП . Не виждам нито манипулации, само спазване на Конституцията. И да питам сега като резултата е аналогичен на 2013г. също ли има манипулации и лъжи и Борисов 3 и той ли е манипулация и лъжа и назначен от Русия. Промити мозъци ама мислете малко де!

Докато има черни полета в разсекретените документи винаги ще има съмнения.

Още като стана скандала беше ясно за мен, че най-голям интерес от раздухване на сеир имаша тогавашната опозиция - ГЕРБ. Няма какво да го крием. Нормално е. Всеки би го направил. Обаче още тогава писах, че тихом-мълком трябва да се одържави и спаси банката, а не да се влачи с години и да се замитат следи, да се гонят гратисни периоди и т.н. То 3 г. минаха, след още 2 .... хайде забравете виновни. Обаче хем сеира да се използва за политически цели, хем кредитите необезпечени за лични - е то много бееее. Много далавера стана. БНБ според мен трябва да контролира обезпеченията, процентите на капитали - лични, привлечени, лоши кредити. Не са го правили - в нечия услуга естествено. Аз съм инженер и никога не бих приел банкова ваканция ако от мен зависи въпреки, че не съм спец по банково дело. При положение, че цял свят спасяваха много повече банки не виждам какъв беше проблема с 1 у нас. Имаше и друга, но тя явно не беше така източена. Проблемът е , че покрай сеира положението се утежни още повече, цесии, глупости и т.н. На края той и Чобанов го каза - нищичко от банката да не остане читаво за единия сеир политически. Ама все пак искам да знам кои са мозъците дето са искали банкова ваканция - долни страхливи, келяви копелета - ако ще и за тях да съм гласувал. Хем далавера въртят, хем като стане напечено се посират от страх. Ееее - не може. Като крдеш и дупе трябва да имаш.

Вижте, да не бъдем толкова строги към Гечев и Чобанов! Сензационен напредък в мисленето им е, че не отричат да има фалит на двете банки!

Отговорът на въпроса "Кой фалира КТБ ?" е много прост и лесен.Махате питанката в края на изречението и вместо нея слагате точка.Така се получава израза : "Кой фалира КТБ." Всякаква прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

По едно и също време по същия начин фалира най голямата банка на Молдова.отново основен вложител втб.това доведе до оставка на правителството и правителствена криза.а мнението ми е: ясно е че Русия е решила как да станат нещата.но има контролен орган на банковата система и той не е разбрал:Искров е за затвора.същевременно данс и финансовото разузнаване също носят отговорност.а лицето Гечев е просто убиеца на банки.как е жив този човек не знам.

На повечето хора е пределно ясно , че в далаверата "КТБ" са забъркани Делян Пеевски/разбирай и ДПС /, Бойко Борисов / разбирай и ГЕРБ/ и Искров , като главен помагач на горните двама!Работата на мишоците е потулена и едва ли ще се стигне до тях!Добре че БСП и банките са се опънали на тая завера , че щяхме да я патим от болните амбиции на Будата!

И си мислиш че Чобанов тогава от БСП а сега от ДПС е най-невиният споменат. ГОЛЯМ СМЯХ !!!

Финансовия министър не контролира банките прави го БНБ И Управителите и. И да те светна, удара е контролиран, изчислен и разпределен, между такива дето теглят огромни суми/ Общини на ГЕРБ, Американските Марици и фирми близки до ДПС/ Прокуратура и ДАНС / дето Борисов в стенограмата нарича смешници, а после ги брани и Вучков се оттегли заради това/ и Медийното отразяване на удара и БЕЗДЕЙСТВИТО на безгръбначното БНБ. Всичко е подготвено Кой се опитва да си вземе дела от Василев и да се си спаси дела, Борисов е на ЕДНОСЕДМИЧНО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА В САЩ. а имаше доклад, че Искров е писал доклад как се развиват нещата и какво се говори на срещите като вербуван агент на ЦРУ.

КОЙ е Румен Гечев и какъв беше по времето на "Виденовата зима"?

Тиквата и Пеевски я опоскаха банката с помощта на Цацаров!!!

ГЕРБ надуха "балона КТБ", те и си го спукаха, веднага щом излапаха медеца!

какъв медец са излапали, бе комундел изкуфел?! все фирми на дпс и бкп са теглили непокрити кредити :)

Не е лошо малко повече да внимаваш в час! Балона КТБ си го надуха ДпС и партията майка БеСеПе - и те си го спукаха. Те лапнаха и лъвският пай от лапачката - ако не вярваш си направи труда да проследиш #КОЙ сложи ръка в-ху най-апетитните активи на банката! Боко рапона просто си пасуваше защото първо срещу него има "козове" и второ за да е по-сигурна работата му бутнаха все пак парченце от пая. А по действията му се вижда че не е много по различен от ониа - другите! ... дето уж са опозиция!

Гечев, вместо да се излага с глупавите си констатации, да вземе да ни обясни своята собствена роля в най-голямата банкова и финансова криза при правителството на Жан Виденов, когато тоя наглец беше вице-премиер и наблюдаваше финансите на държавата. Много е нагло точно този да дава акъл ида критикува, но това е толкова типично за комунистите и техните производни.

"Всички съгрешихме и всички вкупом ненужни станахме" ... пророк, бе, този Сендов;)) Вярно, че е казано по друг повод, но и по повод КТБ си е много на място!

Двамата са за затвора. Също и тези които до сега не са им повдигнали обвинение . Загубилите над 200 хиляди не ги съжелявам. Прокуратурата да разследва от къде имат тези средства.

Защо мислите, че вложителите над 200,000 лв. "са ги загубили". Никой още не казва, но поне 80% ще им бъдат възстановени. Нали затова се събират раздадените кредити !

..до тук са събрани по-малко от 5% Доста хора имат над 200 бона и загубата е сериозна.

Май причината е обща политическа отговорност, т.е. БЕЗОТГОВОРНОСТ!!! Сега всеки ще се опитва да накисне другия и поради липсата на достатъчно информация и знания, сагата "КТБ" ще продължи дълги години, а ние ще пием отново най-скъпата студена вода!!! Тъй, значи, КТБ е раздавала необезпечени кредити?! Ами тогава защо: 1. Българския народ поехме тези кредити?! Това е частна банка все пак... 2. Как така Иван Костов успя да получи своите 2 млн, или колкото бяха те?! И не само той... Сигурен съм, че и следващата година няма да има решаващо развитие по този случай...

Пак ли почвате със старите опорни точки.Какви 2 милиона на Иван Костов?Оказа се че са 155 000

И защо никой не се интересува кой е дал/давал необезпечените кредити?На кого или на чии фирми?Собствениците на тези фирми са...?А кои са собствениците на КТБ и къде са ,,блеяли"?Аджеба има ли в България БНБ и изпълнявал ли си е шефът и или финансовият надзор задълженията си или е спал?И защо никой не го е сритал още тогава пък и сега?Защо никой ни го интересува къде са три и половина милиарда лева?

....... и какво да видя: 1. Имало е огромна координирана атака срещу поне 4 български банки - КТБ, ПИБ, Общинска и Виктория ?? 2. Никой не казва атаката от къде е дошла - от вътре (от страната ) ли ? от вън ли ? и КОЙ стои зад тази атака .... мълчат си като бити педерасти!!!! 3. Самата КТБ е източвана години наред, без "Банков надзор" да направи нищо! И не само "Банков надзор" ами цели две правителства са си траели ... 4. Борисов настоява само за избори и оставки, но млъква веднага , след като чуе че Орешарски може да разкаже как КТБ е източвана с години .... 5. На въпросите КОЙ е източвал КТБ, колко пари са източени, и КОЙ е накарал държавните фирми да си изтеглят парите от там никой не желае да отговори - нито Чобанов, нито Искров, нито Орешарски, нито Станишев, нито Борисов, нито Горанов ....... все едно не са ги чули ?!!! 6. В края на цялата история, президентът пък вади декларация как ще се случват нещата с подаването на оставката и предсрочните парламентарни избори .... сякаш въобще не са се събрали да обсъждат банковата криза!!!!! 7. За капак, няма нито един представител нито от Агенция Финансово разузнаване, нито от ДАНС .... сакън да не каже нещо за истинския източник на банковата криза.... 8. Одиторските фирми пък, противно на всичко до момента искат да се обединят заедно и да проверяват всичките вкупом ... никой не желае сам да понесе отговорността. На бас, че одитният доклад е силно манипулиран! Трябва да се повдигнат няколко обвинения, според мен: 1. За "Банков надзор" и ръководството на БНБ 2. За ръководството на КТБ 3. За министрите на финансите на ББ и Ореха 4. За АФР и КФН + ДАНС 5. За одиторската фирма, заверявала отчетите на КТБ. 6. За "КОЙ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искаме да бъдат наказани през форуми и Фейсбук. Те отказват през медии. Мила родна КЪРТИнка.. Дали щехя да откажат, ако на улиците излязат 2-3 милиона човека? Ама нас ни мързи да го направим, пък те на това разчитат.

Към списъка с обвиняемите трябва да добавим и Пеевски/Доган, Станишев и Боко. През управлението на ГЕРБ имаше най-много насочени капитали на държавни компании в КТБ. Това беше спуснато като заповед от Бойко. Службите, също така трябва да кажат и кой се е възползвал от необезпечените кредити от КТБ. Кои са фирмите и чия собственост са те. А, извън протокола, за всички е ясно, че това беше банката на Доган/Пеевски, с участието на Цв.Василев. Василев не пожела да им я прехвърли официално и Доган си използва машата Цацаров, за да унищожи първия. Ноо....всички...ни лук яли, ни мирисали.

Да така е само намеци се правят, но всички мълчат като гъзове пред запек. А това е само обвинение за контрола. А къде са отишли парите, това пък вече е тема табу. То не Белене ами изкуствени острови в морето трябва да правим, за да изолираме всички лапачи.

Така е, нахвърлиха и се и я разкъсъха. Сега нейните вложители до 100,000 евра са в другите банки. Когато се възстановят влоговете и над 100,000 евра, и те автоматично отиват в другите банки. Един конкурент, силен конкурент, на пазара - по малко.

Задай си въпроса кой от основателите на банката си е взел парите.

Честно казано, това вече няма значение - толкова много лица са навързани по веригата, толкова държавни органи не са си свършили работата, вероятно нарочно, че по-важното вече е КОЙ е допуснал всичко това да се случи. Не че на организатора трябва да му простим, но както гледам как всички ГО пазят, не смятам че някога ще стигнем до конкретно име .....

Добре де има кражба то е ясно. Защо няма разследване. Защото всички са цоцнали от папото кой повече, кой по малко. Нито една медия не се опитада проследи парите. Примерно Петрол АД дължи над 200 мил. на КТБ, досега дружеството не е внесло нито един лев. Работи с 40 стотинки марж при горивата, съдират кожите на хората и пари пак няма, де отиват. Подариха го на Г.Ганчев всеизвестна народна мутра и мошенник, който успоредно с това купи ЦСКА. Лайната са още по-големи предвид ,че с футбола най лесно се перат пари. Видни българи като Спас Русев, Домусчиев въртят пералните чак лагерите вият. Последния поне строи нещо с парите и дава гювеч на хорицата , а другите с натрупаните милиарди един клозет не са направили като хората. И така стигаме до главния контролиращ орган правителство и парламент. Въртят само едни и същи имена Искров, Ц.Василев, контрол и сметка за къде са отишли парите няма. Няма и да има.

Как да няма разследване, откъде го измислихте ? И като съдите категорично за Петрол - чели ли сте им договора, какъв им е падежът, каква им е схемата за изплащане на кредита ? Как се връща предсрочно кредит от 200 милиона, нали е инвестиран ! Ами ако е 10 годишен, как да се върне за 2 години !? Не бива с крайни изказвания !

Една малка статия от Декември м.г синдиците на КТБ, са внесли иск срещу Петрол, за непогасяване на дългове. Ама много бързо всичко се потули. А това Петрол какво е инвестирал, имам информация и то е почти нищо. Освен че нарязоха петролните си бази за скрап, някои от тях новички, част от обектите протикаха за диларизация, демек още постъпления в касата на дружеството. Като няма бази освобождава ръцете на Лукойл да държи сигурен монопол на горивата, а Ганчев няма да му се бъркат колко точи. Знам още лайна ама ще размириша много.

Защото ще предаде цялата ''чета'' крадци.

Баба ми пендурка клошарката фалира КГБ(ктб)

Едни фалираха КТБ , а други / Б. Борисов/ я НАПЪЛНИХА ОТНОВО , С НАРОДНИ ПАРИ , БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОДА , ЧИИТО ПАРИ СА. Защо се дават пари на частна фирма /КТБ/ ? Защо премиера даде 4 млрд., на частната фирма КТБ , без да е направена ревизия , одит ,...ОТ КЪДЕ РАЗБРА , КОЛКО ПАРИ ДА ДАДЕ , И ЗАЩО НЕ ПОПИТА НАРОДА , КАКТО ГО ПОПИТАХА В САЩ , когато и там трябваше да бъдат наливани пари в три банки , и народа НЕ ПОЗВОЛИ ? ЗА ИНФОРМАЦИЯ , В САЩ ВСЯКА ГОДИНА ФАЛИРАТ ПО 12 БАНКИ , А В БЪЛГАРИЯ НЕ ФАЛИРА НИТО ЕДНА ''УЖ''. В България , всичко е на ''УЖ''.

БСП-то пак невинни,чиста вода ненапита.Дори се слагат като Матросов на амбразурата при "спасяване" на банковата ни система.Нагли,по-нагли,най-нагли, по комунистически нагли.

СТРАННО СЪВПАДЕНИЕ... ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КАДРИТЕ НА ДОГАН МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ ВЪНШНО? ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПЕТЪР ЧОБАНОВ, МИРОСЛАВ НИКОЛОВ (ФЗ_е) СА С ФИЗИОНОМИИ НА ТЕЖКО ДЕБИЛНИ МОМЧЕНЦА... ЗАЩО ТАКА? ЗАЩОТО КОМПЛЕКСАР СЕ МАНИПУЛИРА НАЙ-ЛЕСНО. ТОЙ МРАЗИ ВСИЧКИ И ВСИЧКИ И Е ГОТОВ ДА Е ВЕРЕН ДО ГРОБ ВЪВ ВСЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ, САМО И САМО ДА МУ ДАДАТ ШАНС ЗА ИЗЯВА И УСЕЩАНЕ ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВО. ТАКА ОТМЪЩАВА НА НОРМАЛНИТЕ. ТАКА НАМИРА ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВА ЕТИКА И ЗАДРЪЖКИ...

Единият неприятен другият отвратителен, единият крадец, другият мошеник - да ни са живи и здрави и да ги Очуваме докато можем...

Идвамата тъпанари!

и коментира,извода е един:Никога БСП и ДПС на власт или във властта по някакъв начин.Всички досегашни фалити на банки са по тяхното време.

защо Искров и сие /надзарният съвет/ не са още в затвора ,защо ??това е предумишлен фалит ,бандите с бели якички ,обслужващи същите тези политици ,които ни обясняват как нищо не може да се направи !!!

Много е просто - като Управител на БНБ Искров знае точно къде са парите е каква е схемата. Купуват мълчанието му.

Аз продължавам да не разбирам защо никой ... ама НИКОЙ ... не пита, не говори, не коментира, не анализира ... абе НИЩО, по отношение на едно изказване от един "наш" висш "политик", от САЩ, Вашингтон, м.Юни 2014 г., направено десетина дни ПРЕДИ цялата "случка" КТБ, а именно: "Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." ...?!

Защо Иван Искров не е в затвора за подписване на документи с невярно съдържание, престъпна небрежност и застрашаване на стабилността на банковата система произтичащо от горните две деяния. Вместо това го пуснаха да си яде заплатите ами и охрана му дали на горкия че получвал заплахи.

Кражбата на века! След организираното ограбване през 1996-1997 - това е най-голямата кражба на новото време! Ще си получат всичко заслужено - ако не те - децата им, и на децата им - децата...

И ЧОБАНОВ И ГЕЧЕВ СА ОТ ЕДНА И СЪЩА ПРЕСТЪПНА КЛИКА - МАФИЯТА НА ДС - ДПС - БСП. ПРЕЗ 96-ТА СХЕМАТА БЕШЕ СЪЩАТА - ИЗБРАНИ "ДРУГАРИ" ИЗТОЧИХА ПАРИТЕ НА БАНКИТЕ, ФАЛИРАХА ТЯХ И ДЪРЖАВАТА, ОБРАХА ПРОСТИЯ НИ ТЪРПЕЛИВ НАРОД. ВМЕСТО ДА ВИСЯТ ПО ЗАТВОРИ И ДЪРВЕТА, ТЕЗИ БОКЛУЦИ И ДНЕС АКЪЛ ДАВАТ, И ДНЕС КРАДАТ. КОЙ Е ВИНОВЕН? НАЙ-МНОГО - ОВЧЕТО НИ ТЪРПЕНИЕ И ПОСЛУШАНИЕ. ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА ВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЪСКАНЕ, А ВИЕ ТЪРПИТЕ. ДОКОГА?...

Румен Гечев вече веднъж участва във фалита на 16 български банки през 97-ма година. И пак нямаше нищо общо, милият! Просто не му върви - два пъти във властта, два пъти банки фалират, общо 18 бр. Да бяха 30-40 да кажеш, че е нещо сериозно, пък то само 18...

Ох на мама сладурана. Ако не бил той нямало кой друг да свърши работата. ИЗтрепа рибата.

ТОЗИ ПИШМАН-ИКОНОМИСТ С ВИД НА ДЕБИЛ Е НАПЪЛНО НАЯСНО: КТБ БЕШЕ БАНКАТА НА ДОГАН И КОМПАНИЯ. ОТ ТАМ ИЗТОЧИХА 4-5 МИЛИАРДА НАРОДНА ПАРА СЪЩИТ, КОИТО КРАДАТ БЪЛГАРИТЕ ОТ 70 ГОДИНИ - МАФИЯТА ДС-ДПС-БСП.

Същите, дето подкокоросаха трънчани да НЕ разрешат златодобива! Лесно ще ги познаете по съскащите тролове.

пеевски фалира КТБ след скандал с официалния й шеф! всички го знаете пеевски който е шеф и на цацата и на всичко май а шеф на пеевски е доган а шеф на доган е ДС а шеф на ДС е руската мафия начело с путин има ли човек за когото не е ясно това??

а руската прокуракурва в България разследва вложителите но не и ВТБ... нормално нали съди министри за навреждане на МиГ!!!

Ами то си пише: 30% от капитала на банката е била собственост на Ахмед Доган, чрез офшорна фирма - та от къде е взел милиарди да си построи сараи и на морето? А нашите БСП И ГЕРБ, само търсят за какво да се дърлят - то не, че и те не крадат, но не колкото ДПС. И най-важното от всичко е: ДА СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТ КРАДЦИТЕ!

"Така или иначе за какво ли не съм чувал, тук да ме извинят представителите на ДПС било Доган фонд, какво л и не, но искам категорично да заявя и да се зна е това нещо, че 30 - те % са притежание на ..................... ................... ....... и всички други приказки са просто спекулации в интернет мрежата и няма нищо общо с това, което се говори тук . Те участват в банката чрез свое офшорно дружество, регистрирано ................ , но това е п рактиката на големи инвеститор и в световен мащаб поради данъчно третиране и други причини да участват чрез такива дружества. Но отзад седи ..................., като председателят на този фонд, това е така нареченият техен "сребърен фонд", председателят е министърът на финансите на "

Ако цялата върхушка не е замесена за нула време неучастващата й част ще изтипоса виновниците напред в раирани костюми. Да ама не .

че не си прочел ТОЗИ документ, а го коментираш. А за другото, то е друг разговор. Важно е, че ТЕ не са допуснали да се повтор срива от 1996г.

точки " бе! 101 страници ...и такъв пост????

А дано А дано!- ще каже Кито: -да разчоплят неразкрито, -да разрият мърсотия, -да ги хванат вече тия, -да им сложат тежки пранги, на крадливите фаланги! А дано,ама на дали