Менда Стоянова: Няма да има нов дълг от 6 млрд. лв.

Тригодишната бюджетна прогноза предвижда намаляване на бюджетния дефицит и балансиране на бюджета до 2020 година. Не се предполага емитирането на нов дълг.

Обратно в новината

Коментари - Менда Стоянова: Няма да има нов дълг от 6 млрд. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То оставаше и да има. Малко ли са ви тези, които изтеглихте преди това?

Герберски свине къде потурчихте милиардите взети по рано.И пак ще вземате.А кой ще ги връща-след нас потоп! МЪРШИ.

ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПРЕ ДА ТЕГЛИ ЗАЕМИ ЩЕ ЗАТРИЕТЕ БЪЛГАРИЯ, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

кви 6 ма направо 16 че боднете знаем ви ние вас

Щом започва да говори така, значи вече новия заем е договорен и само се чака фактическото му влизане в действие. А това изказване е като онова има ли или няма нещо, то отговорът е почти винаги "Няма информация за еди-какво-си". Ама не ви питаме дали имате информация (ваша работа е да я имате), а дали има или няма нещо.

Няма заем ,а нисколихвен кредит.Не Менда а Менте

ЩЕ Е ОТ 16 МИЛИАРДА КАКТО ПРЕДИШНИЯ и то при лихва от 10 %!! ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БРУСОВЕ!

но ще стане като с щраусите, дето си крият главите в пясъка, но задниците им лъщят

Слагайте в джобовте,слагайте.Някой ще ви сложи на дръ...ка накрая :)

До кога ще лъжете Народа .бре...ментори ..такива...!?Кога ще внесете предложението за премахването на партийните субсидии..и гласувате за тяхното окончателно премахване...,стига сте грабили тоя смачкан Народ...!?И вижте си решете НЕотложния въпрос с актуализирането на всички пенсии с ОД за 2016 г ,както правите през 3 месеца със Вашите заплати...,..иначе ...не Ви виждам ..до края на годината -ще ви бутаме столовете...!?

Менда направете тъка ,че да се възтановят парите от КТВ и ще увеличите всичли пенсий,защото много сме ограбени.С нашият труд цял живот ,разпродадохте всичко и станахте милионери,Нв разпределяте правилно парите,раздувате още тъпата администрация,а за народа няма .Нагли арогантни,ненаситни финансисти сте,изобщо цялото правителство

България при соца 10 милиарда външен дълг- мноого зле даже фалирала сържава.България през демокрацията 60 милиарда външен дълг- мноого добре даже процъвтяваща държава.Народа благодарен гласува за ГЕРБ и БСП и се къпе в пари с по 100 евро на месец заплати.Няма такава държава!

годишно имаше 2 милиарда долара приход от продажба на оръжие (сега американците и европейците ни взеха пазарите, познайте Кой им ги даде), работещо, носещо доходи селско стопанство, индустрия и т.н. А, сега какво - хванали сме се за палците пред новите Батьовци!

МЕНТА СТОЯНАВА ПАК НИ МЕНТОСВА.

Курни пак е прекалила с боярщника...

Това е жената която сбърка цялата финансова система.Има само стремеж към безотчетни пари за политиците и за нея разбира се и партиите да нямат отчет за това как харчат субсидиите позор невиждан до сега.

А Гумен Речев?

пробутва разни стринки да лъготят вместо него

вместо фабрики и заводи строят църкви и параклиси, та да се обезсмъртят, а ако някои като Галевите се опитват да направят нещо добро и полезно за съгражданите си, те ги съдят и преследват заради "лошия пример" - как така ще правят добрини, вместо да досъсипват околните с бедност и мизерия. И върховната наглост е да наричат скапаните от работа българи - прости, тъпи и заслужаващи съдбата си лузъри - щото научили и чужди думички. Клечат в японския и замислят нови и нови кражби и далавери.

джурналята да са поне малко патриоти! да снимат само депутатини, които са облечени на работното място в национални дрехи! за останалите - никакво медийно внимание!!!

Този хищник е" ходещ мъртвец ,, ! Ментета и Калинки е пълно при Банкянския Буда ! Дано скоро разбере че не може да управлява и се махне за винаги със своите 5 милиарда , откраднати от Българския Народ живеещ като в Африкански Бантустан !

За днес , може! "балансиране на бюджета до 2020 година" Не беше ли стабилно и равновесно всичко или като ви изритаме пак като през 2013-та ,тогава ще се наместят нещата?

нанякъде, а торта павлова и наследници правят подаръци от нашите пари във вид на стиропор и боя, смешната патица пък сади прескъпи холандски лаленца и после теглят новия заем, купуват си имот в чужбина и се изнасят барабар с дечицата - от десети ноември до сега само кражби и разсипия

"Не се предполага емитирането на нов дълг" - не знаех, че "иКомунистите" на ГЕРБ-арите са минали обучение при Йезуитите, как да говорят, преди да го сторят. -------------- ГЕРБ е фрашкан с измислени по милиционерски "спецове". Даже им личи по физиономиите. Спомнете си как изглеждаше един старшина-милиционер. С "хитрите оченца" и с голямото коремче - бъдеща охрана след като го пенсионират. Бдяха над курвите в квартала и се хранеха без пари в кварталната кръчма ... така беше, така е и СЕГА.

Щом Шменда/Шменти Капели/ излиза да говори от името на Тиквата и свищовския финансов корифей, че няма да има заем, значи държавата отново го е засъсала за пари и ще бъде изтеглен поредния тиквенски заем. Нека Тиквоча да каже най-накрая колко милиарда е изтеглил досега при жалките си опити да управлява, къде са парите и кой ги открадна, защо въпреки изтеглените заеми икономиката ни бавно и сигурно угасва, както и перспективата за бъдещето на младите в собствената им страна

Няма да теглят,а ще крадът от стария.На Герб,всички проети са само от където може дс се краде.Никакви работни места не откриват, нищожно уврличение на заплати,несправедливо също нищожно увеличение на пенсий. Боко не му пука за клетият народ, че е подложен на този ,,геноцид,, ,а и с ,,циганската престъпност не иска да се справи,нали са му електорад.

...Менда Стоянова: Няма да има нов дълг от 6 млрд. лв.... ---- даааааа... ще има нов дълг от 16 милиарда...и ще ни одерат още 6 кожи... европейска им работата....

Г-жо Стоянова /а не сте лош човек/, кога да Ви вярвам - преди когато бяхте член на БКП или сега когато сте член на ГЕРБ ... днес когато сте част от най нагло и безочливо крадливата /дори в пъти повече от всички взети заедно преди тях/ наричаща себе си "партия" /"най чистата" - според вожда и/ ГЕРБ ... начело с най страхливият, продажен, алчен и нагъл лъжец попадал някога в българската политика ... та КОГА да ви вярвам ПРЕДИ или СЕГА ....

С 21 милиарда "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" !! Да му мислят банките които им го отпуснаха!! КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ БЕ ГОСПОДА БАНКЕРИ?! ДАДОХТЕ ГИ НА БАНДИТИ, АНЕ НА ДЪРЖАВАТА! ЩЕ ГО ДУХАТЕ!!!!)

за "ОМРАЗЕН" трябва не само да бъде доказано, че същият не е използаван по предназначение и сумите са били преведени по сметките на тези които са ни загробили, но и лицата които са го разрешили да бъдат ОСЪДЕНИ и ВКАРАНИ В ПАНДЕЛАТА!! Пълна конфискация на собствеността им до девето коляно!

е, точно това й е работата на банката - да финансира безумията на най-долните боклуци. поне, точно това се случва. друга е темата, ако действително вярвате, че на банкерът-плужек му пука за инструкциите или носи някаква съдебна отговорност...

Ами да! Ще имаме 12 млр.

кои сте вие ??

Пеевски и Божков.

Господ вижда всичко Мендо! И връща тъпкано!

винаги става обратното

ТАЗИ КУЧКА БИ НИ ВРЪТНАЛА ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИАРДА ДЪЛГ КОЙТО ДА ОТИДЕ В ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ СТЕНМАРК , ЦАРЯ , СТАНИШЕВ , ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ, СПАС РУСЕВ , БОРИСОВ И НЕГОВАТА БОРИСЛАВОВА. Да, но парите свършиха! С БРЕКЗИТА се отвори дупка в бюджета на ЕС, която ще се запълва с парите на тези от ВТОРАТА СКОРОСТ! АЙДЕ СЕГА ДА ВИ ВИДИМ МРЪСНИ БОКЛУЦИ ЗАГРОБИЛИ НИ С ДЪЛГ ОТ КОЙТО НЕВИДЯХМЕ И ЦЕНТ!! Идва времето на "ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ" !! ДА ГО ТЪРСЯТ ОТ ВАС БАНКИТЕ КОИТО СА ВИ ГО ОТПУСНАЛИ!!

Повече от година Корнелия Нинова е председател на бсп. Повече от година обществото слуша и чете за несъответстващи на действителността твърдения. Може да допуснем две неща. Или Нинова лъже на поразия и безскрупулно, или е душевно болна. в двата случая е опасно за държавата такъв човек да се доближава до власт. Ако бсп иска да оцелее, трябва да я сменят тихо и кротко, че може и да не е нормална жената. Така или иначе е напълно негодна да бъде с целия властови ресурс.

браво тъпчо!

Диагноза си е сам да си пишеш плюсчета. 16 млрд не е нов дълг е трансформация на дълга в една кредитна линия на разплащане. Нов дълг не е взет нито ще се вземе. Отдавна не е било така. Тъпчо.

ОТ ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА! Прави се на луда и незабелязваща какво става в КТБ , какви ги върши МУТРАТА с парите от заемите! Та нали името на Корнелия присъства в ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР , не само в БЪЛГАРТАБАКА на Дебелян Пеевски , но и в ПАНАИРА на Гергов подпомаган активно с надарените от Борисов държавни акции!! НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ТРЯБВА ДА И СЕ СЛОЖИ КРАЯ!

Не ти вярваме МЕНТО ! Много лъжете и затова никой не ви вярва.

спете спокойно българе боико си знае работата ще дрълне още 20 000 000 000 евро до 2020 год па после ще мислите те краднаа целата държавичка таэ още едно заемче бълха ви охапала носете си старите дрехи яжте сухия хляб и не ходете на почивка че страх

ДРЪПНАХА ИМ ШАЛТЕРА! СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО НА АНГЛИЯ ОТ ЕС ПАРИЧКИТЕ КАТАСТРОФАЛНО НАМАЛЯХА! НЯМА ПАРИ, ДЕЙСТВАЙТЕ - каза Меркел на МУТРАГЕНА. САГА СТОЯТ КАТО ПАРАЛИЗИРАНИ! ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА Е В ШОК И УЖАС! АПОКАЛИПСИСА Е НЕИЗБЕЖЕН! НАРОДНИЯ СЪД СЪЩО! ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

Те и старите стигат за три поколения напред ама да не ви пука!

До сега сте изтеглели 30% от БВП което озночава че аз ако имам 3 жилища едното вече сте го продали на МВФ не искам повече не благодаря

НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЪРЖАВНИЯ ЗАЕМ ОТПУСНАТ НА КТБ СРЕЩУ ЕДНОТО НИЩО?! СЛЕД КАТО ПЛАТИХМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА СОБСТВНЕНИЦИТЕ НА БАНКАТА КАКВО СЕ СЛУЧИ С АКТИВИТЕ НА КТБ МА КУЧКО МРЪСНА?? Чия собственост са ВИВАКОМ, МУЛТПЛЕКСИ, БУЛГАРТАБАК , ДУНАРИТ , ПЕТРОЛ , ТЕХНОМАРКЕТ , ИПК Родина?? ЧИЯ МА ???????!!!!!!!

Виваком е на собственика на КТБ управляваната от Милен Велчев офшорка ВТБ, на царския секретар на младежкото НДСВ - Дебелян Пеевски, на ДЛЪЖНИЦИТЕ на банката изкупили ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ И ДЕКАПИТАЛИЗИРАНИ ОТ КВЕСТОРИТЕ АКТИВИ на безценица!! СЪД ЩЕ ИМА !!!

"Тя припомня, че през 2016 г. правителството е имало преговори с Банката за развитие на Съвета на Европа и е договорило при изключително благоприятни условия рамково споразумение за отпускане на нисколихвен кредит за България в размер на 200 млн. евро. за съфинансиране на европейските фондове за настоящия програмен период." Та, в крайна сметка , изтеглен ли е заем от 200 млн. евро ?

Правилно.Следващият заем ще е осем милиарда....или десет?

Аз

Засега. Все още. Още не можем да изхарчим накраденото от предните милиарди. Като ги изхарчим, ще преразгледаме въпроса.

Ок, значи колко милиарда нов заем?

- Менда, а как ще управлявам ? Без кредит ще трябва да подавам пак оставка.

Надяват се да има какво да крадат от последните 20 милиарда, които изтеглиха в предишния мандат. Като свършат пак ще дръпнат 10-20 милиарда.

вече в евро 20 000 000 000 нули чак свят да ти завие

а от вас/само дългове и мизерия

досега ни оставихте за 100год.дълг,но сигурно ще искате за още 100г да ни забатачите и давате златото на чужди....,та народа да е зле.....и все на последно място по нямане....

Когато е бил паднал режимът на хитлер, висчките негови приближени са избягали в чужбина. Не трябва да допускаме това и когато пада даден режим, управляващите в него трябва да отговарят пред народът за всеки лев. Какви са тия милиардни заеми дето не ги виждаме и не знам къде са?

Нима не знаеш ?

Ами няма да има нов, защото не сте изплатили старите си дългове и за да ви отпуснат нов ще трябва да рефинансирате (изплатите) старите си борчове и като направите това и теглите чертата не ви остава нищо освен нов, още по-голям борч и мижава сума за ползване! Това е истината, стаханничке!

бас ловя ,че ментата няма представа за това,което говори !тя няма право на секретни информации ,какво си говори бб с меркел и юнкер,само преводачА знае и разбира се горанов . няма куфари-няма заеми ,но има будали които вярват и плащат магистрали ,без право на ползването им ...

А как точно мисли да финансира бюджетните дефицити Менда Стоянова?

Другарю идио, тъто няма да го изпиша. Не си подготвен по икономически теми.. Банковото и финансово дело са на светлинни години от теб. Без кредити няма прогрес- това и бай Тошо го знаеше. Ти не го знаеш. Чети.

Другари си се наричайте помежду си гебераците! Аз, заради такива "подготвени по икономически теми" като батко ти, и вероятно теб, от малко след 2009 не съм в България. Сега съжалявам. Съжалявам че не съм пристигнал в нормалния свят 10 години по-рано. Така "другарю", успех в живота и най-вече здраве!

Мунчо, Апъл и Майкрософт не теглят кредити... защо ли са толкова тъпи и как ли прогресират????? Ако България се управлява добре, не само не ни трябват кредити, а можем и да раздаваме.

естествено, че няма да има. Но още по-естествено е, че 20-20 няма да се състои в рамките на това правителство. На Батко му е нужно да подаде оставка, щом надуши, че нещо става напечено. След това ще пусне някой служебен кабинет да дръпне нов дълг ако трябва. След това ще дойде пак, на бял кон, ББ 4, който НЕ Е фалирал банки, не е теглил нов дълг и не е правил нищо! Светец, да се свети името му! хахаха