Ангелкова: Чужденците трябва да спазват закона

Няма как да бъдем слугинаж или чуждопоклоници на чуждестранни граждани, независимо за какво идват те в нашата страна, заяви пред Дарик министър Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Чужденците трябва да спазват закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ли да спазват закони?

Браво Мацинка! А на ония ибрик Рагин спокойно може да му набиете един царевичен кочан в аспуха, мижитурката му с мижитурка. ..

Понеже 80% от масата е пипъл, не са разбрали, че Балканската Природа в частта си в България и сърбия е божествена и несравнима. Тези места НЕ БИВА да се полват за МАСОВ туризъм и изкарване на жълти стотинки. Черно море е благодатно и не е дивашки пресолено, като средиземното, на него морският въздух, наситен с йодни пари се смесва с планински въздух. Тая смесица е чудо за здравето. Плажовете са пясъчни, до тях са гори, има бризче, вълните шумолят, няма таралежи и друга морска гад, в Българските гори нема паяци, лъвове, змейове и други конощипи, по черном и вътре в страната има най-благодатните минерални извори и мноооого други убавинки! Почивката ми в Хърватия беше отвратителна - едни плешиви хълмове, един землист "плаж", едни морски таралежи, нищо, че водата е прозрачна! Масовият туризъм е за масови министърки!

За туризма не може да се разчита само на даровете от природата. Слънце, море, планини и снегове не стигат за истински културните хора. Те очакват качество, обслужване и отношение като към желани гости. За това, г-жо Ангелакова, трябва прецизно да се подбират кадрите и след това редовно да се квалифицират, а не да се наема и куцо и сакато, което е дошло да печели и друго хич не го интересува. Тогава ще идват и такива свестни посетители, които знаят какво означават култура и законност и се радват че са избрали България.

дано са се научили на страх от милиционерите в родните си страни, защото ние не може да сме им за пример

Проблема са комонисто- мутренските хотели които продават дрога, алкохол менте и проститутки.Това отблъсква всеки нормален турист и привлича изроди като въпросния швед.

и тази служи на запада, т,е, на смъртта!!!

Напълно подкрепям казаното от нея за чуждопоклонниците. Всичката соросоидна и рубладжийска паплач трябва да бъде изритана от България!

тъжно да ни управляват такива хора.сравнява миконос с нашите курорти. те си имат народа за селяни.срамота да са на власт.миконос само на снимки ще го гледаш соц лелка

Травестит.

С пъти по-евтината дестинация от Миконос и Ибиса ли ще рекламираш българския туризъм? Нещо за качеството на обслужване няма ли да кажеш, защото ние българите си го знаем. И затова почиваме извън България. А ти продължавай да се хвалиш с най-ниските цени, за да привлечеш още по-изпадналите западни "туристи" идващи, за да се напият и надрусат безпаметно и да ударят евтино няколко проститутки.

gonzales

"Ангелкова: Чужденците трябва да спазват закона" към това трябваше да прибави и ..."а ние трябва да прилагаме в действие закона към провинилите се чужденци". когато си пеш, пиян и надрусан ще се разминеш с глоба ако удряш и трепеш невинни. а когато си с кола - ще си почиваш в затвора. ебати и логиката !!!

Баси и малоумниците, на морето мутрите ще се избият, съд и мутри са едно, бандит до бандит, бившите синджиркаджиийчета станаха министри, тези тъпаци по три статии на ден за един шведски хулиган. Ами в средно голям град има сто такива случаи на ден с българи, скачат и на полицаи, с по 10 дела за хулиганство и не им пука, София пък се контролира от хулигани от две агитки и властта даже ги ухажва. Тия се занимават с един пиян швед.

Ангелкова освен повече бетон по морето друго няма да направи - вижте какви ги забърка на девствения плаж Делфин

някой знае ли че, в България бежанците след три години престой в страната имат право да дават молби за да станат Български граждани.

избиха клоаките от помийното блато на постбалкантуристкия туристически манталитет,въпреки,че го гледаме всяка година през туристическия сезон-алкохолен туризъм,мутри и мутренски стрелби,палежи на заведения,персонала,закрепостен като роби,работещ по 12-14 часа,на ниски заплати,някога и това не получават,мръсни плажове и прескъпи услуги,дивашки изтъпки на "драгоцените " курортисти,особенно по Слънчака,кражби и измами по всички курорти,лошо обслужване и накрая още "по- безценния" му балкантуристки кадър в лицето на Благой Рагин/Дон Кихот и Майка Тереза на постсоциалистическия балкантуристки "туризъм".

Как да спазват закона, като ние самите не спазваме законите. Реформа не искате да правите в законодателството, за Белене запяхте вече дори очертава се голяма лапачка.

Прозрение! Слънцето изгрява от Изток...

Българи и чужденци да бойкотират хотелите на Благой Рагин докато той реално и незабавно не реализира оставката си!

гледах го тоя швед видя ми се неадекватен или се омота от лъжи някои съдят всички скандинавци и ги обиждат това не е правилно тва е нивото на оня идиот от юкип на който българите са му все виновни

Г-жо '' министър'', след дъжд качулка с подобно изказване! Адекватната и навременна реакция след подобен криминален акт са ваше задължение. Да припомним на драгите читатели, че първото Ви изказване по случая след като предизвик широко обществено възмущение беше израз на надежда за възмездие. Какви надежди питам аз?! Имаме ли закони и те спазват ли се? Институцийте работят ли в услуга на суверена? Чий интереси защитават? Защо полицията го освобождава след два часа да си продължи почивката? Чудна работа, чудни институций и пълна некомпетентност на служителите заемащи висши постове в България.

Ангелакова да обясни защо законите ни не важат за мангустите. Атози тъпак от камарата на туристите - да го хванат неговите горили (дето само го гледат в очичките и го карат да се чувства недостижим) и да го напердашат както е бита камериерката. Тогава пак да каже...

Какво говори тази жена. Нима в Швеция законите позволяват да бъде ритана камериерка? Закони са едни и същи в цивилизовани страни.

Вярно говори, ама сега, една седмица след събитието и яростната обществена реакция. Да го беше казала първа, в първите часове. Нали затова е лидер ? А хората по-правилно реагираха от нея !

Така е бе, Ангелкова! Чужденците трябва да спазват закона и задължително да са си унищожили документите, преди да пресекат границата!

Сега стана ли ти ясно ,бе Госпожо, какви чужденци идват тук.Вместо да грачиш по сайтове и телевизии какъв ръст на чужденците очакваш,помисли си каква майка те е раждала ? Българка ли си или някаква друга ? Първо трябва да е ясно къде ще почиват българите.Това е тяхната държава.После са всички останали.

но законите трябва да важат и за тези с български документи..Ако не важи за ВСИЧКИ, значи не нормален закон.