Тереза Мей - прагматичката, която си играе с огъня

Изградила кампания върху своята "солидна и стабилна" личност, Тереза Мей убеждаваше британците да я преизберат за премиер.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей - прагматичката, която си играе с огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политик означава паразит.

или и двете ?

муахаха, ама пак консерваторите ще са на власт, макар и в малка коалиция със Северно-ирландската партия, която също споделя консервативни ценности! иначи, е явно, че трябва ново лидерство в консервативната партия и Мей е слаб лидер!!

премиера насрочи предсрочни избори без да отчита тежката политическа ситуация следователно не може да управлява

Ако някой някога се е опитвал да опише с две думи какво означава "политическо харакири" сега може да използва името на тази госпожа. За по-малко от година. Това даже и наш Бойко го не може.

Корбин обеща като Нинова всичко да е безплатно и успя да излъже народа. На въпросите откъде пари отговори че щял да вземе заеми и да вдигне таксите на фирмите. Звучи като пожелание от областта на научната фантастика, но цялата неработеща паплач иска пари, ако ще и края на държавата да дойде. Няма как. Това е бъдещето.

Чак пък безплатно. Всичко се взема от данъци. И от фирмите има какво да се взема. Като започнат с Гугъл и Фейсбук. Старбъкс за 7 години не бяха плащали никакви данъци защото отчитали загуби. Ох милите те.

Тези фирми данъци не плащат. Офшорките не са ги измислили българи. Данъци се вземат само от работещи, дето получават фиш.

некой настъпи мотиката и ще дуа папура

Искат си англичаните арабеските и туй то. Промити мозъци, откърмени с призиви за толерантност и всемирна любов.

Странно. Паунда пада, а акциите на английските фирми не помръдват? Всичко е финансови далавери,.

loyola

Ама само като си помисля какъв късмет извади с тия два терористични акта, точно преди изборите ... ако не бяха демократична страна, бих си помисли, че има някаква режисура :-)

От както англичаните решиха на референдум да напуснат ЕС, медиите ни побъркаха с изопачени новини за тях. Същото и както с Тръмп. Явно зад медиите стоят огромни финансови корпорации, които сериозно се страхуват от промяна на статуквото.

може да се стигне до оставка

без значение - Лондонската Сити управлява , и това не от скоро , а от давно . Реформите на Маргарет Тетшър преодоляват даже днешен политически план . А Майка Тереза от Даунин 10 явно няма никакъв план .

Страшен анализ, няма що ! Хайде за леопардовите обувки не бях чувал, ама сивеещата коса дали не съм я забелязал ? Сега вече политическият живот на Кралството няма тайни от мен !

с ядрена подводница чак до Гласгоу .

papion

Тая дето едно дете не е отгледала и искаше цяла империя да дундурка-да си отива, а след нея и другата, Меркелица.

Тереза Нинова.- помисли се за велика.

При всеки мъж, единия тестис е по-голям от другия... Само при Бойко - Всеки тестис е по-голям от другия!!! Да свети името Му!!!

мнооо си прост...

Това е в контекста на разговора? Я хубаво провери - да не обърка на коя новина си оставяш коментара.

Слагайте Борето Джонсън за ПМ и да започва шоуто.

изберете слави трифонов !

Девид Бойи !

обзалагам се че всичко е номера -след като не успяха да режисират успешно,,брекзит ,, на ужким.....сега се изплъзват че губят подкрепата за него -гледайте им лицемерието и се учете на политика -те измислиха и капитализма и империализма!

Руски хакери?

троянски кон ?

Борето Джонсън !

дано се върне камерън ако е възможно

нали той сам предаде на Мей властта или забрави.

тя ще управлява от понеделник до петък , а той на останалите дни .

нищо

Друго си е работническата, социалистическата партия на пудела Тони Блеър, нали, другарко БидерМАН от Франс прес? Да загубиш с 56 места по-малко е равносилно на победа, нали лейбъристке?

Англичаните ги колят по улиците, тази говори за стабилност, наглост до немай къде.

Кога ли ще обяви Путин за виновен?

една чаша Impeachmint , моля !

и ЗАСТАРЯВАЩОТО ЖИГОЛО ОТ ГРОБ-ГЕРБ, НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ БУДА-БОРИСОВ-ДО КРАЯ НА КАМПАНИЯТА ИЗБЯГВАШЕ ДА ГОВОРИ С БИВШИТЕ КОМУНИСТИ-СЕГА СОЦИАЛИСТИ-НАПРАВИ СЕ НА МАЙМУНА, КАКЪВТО Е -КРАДЛИВА,У ЛЪЖЛИВА И ДОЛНА-САМО ДА НЕ ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ С КОРНЕЛИЯ НИНОВА?!!СИГУРНО Е БИЛ С ПАМПЕРС ОТ УЖАС! ТАЯ ИДИОТКА -ВЪРВИ ПО СПЪКИТЕ МУ, НО АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ И ВИДЯТ СМЕТКАТА! ТЕ НЕ СА ТЪПИ КАТО 1 МИЛИОН БЪЛГАРСКИ ИДИОТИ, ГЛАСУВАЛИ ОТНОВО ЗА ТОЯ ПРЕДАТЕЛ!!!

Англичанин и шеги хи хи ...

статията е писана от Флоранс Бидерман, Франс прес. Мисля,че няма нужда от повече коментари .

тежка геополитика ? едва ли , макар че има всеки ден шокиращи новини . очевидно с такъв резултат тя е загубила някой от до сега възможни политически хватки , дали в план Брюксел-Лондон, дали Ирландия-Англия-Шотландия, дали чисто вътрешно политически, дали в международна полит арена , например отношението с Доналд Тръмп или с Русия (Сирия). Както Тръмп и тя има големи дупки в общественото осигуряване , болнична помощ, както и пенсионната система.

Искаше по-голяма подкрепа, че да изнудва ЕС и го обяви в прав текст, но те пък се оказаха не чак толкова нагли...Абе, къде е партията на Фараж? Два % ли има?Или по-малко?

но пък добре те подковала пресата в ЕС. Предсрочните избори имат съвсем друга цел и ще я усетите съвсем скоро.

кажи я

Това са си нейни думи, само дето не каза, че ще изнудва ЕС, ами смятала да сключи по-изгодна сделка..Изнудване, демек...Дайте ни пазари, ама си дръжте българите и румънците...Няма такъв филм..И в Холивуд няма...Изгодна сделка ще сключвала...Тя много хитра, другите-балъци..Ни пузна

целта не е постигната ако изобщо е имало такава

Фараж си направи сега собствен Брексит , станал емигрант в Гренландия .

Тази еврофобска вещица си получи заслуженото.

ЕДНА РАБОТА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ, ПЪРВО ТРЯБВА ДОБРЕ ДА СЕ ОБЪРКА.

моля , остави малко за втората бригада .