Брюксел променя правилата за прием на бежанци

Европейският парламент работи по нова система за предоставяне на убежище на бежанци. Новите правила ще заменят Дъблинския регламент, който се прилага сега.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел променя правилата за прием на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Системата на Демокрацията е изградена така, че може да се хакне от всеки с повече пари и достатъчно верни слуги, които подмолно да се настанят в "институции" и да прокарат неговите идеи.

Айде стига вече разправии за тия индивиди. Всичките да си стоят там където са си. Това е Правилното решение за всички Европейски държави.

НАГНЕТЯВАТ РЕВОЛЮЦИЯ В ЕВРОПА !!! ЗАЩОТО МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЯМА КЪДЕ ДА МИГРИРА ! ТЪРПЕНИЕТО И ПАРИТЕ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПАСМИНАТА, ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПАТ ! ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ИСТИНСКАТА ВОЙНА !

с две думи, Европа е разграден двор и който и когато иска може да влиза и излиза... калпавите гърци не могат да си охраняват границата с Турция и там влизат араби, пакистанци, афганци, иранци и всякаква друга измет както им кефне... в Италия всеки ден разните кораби на НПО-та (Лекари без граници например.) доставят по няколко хиляди африканци, араби и кой знае каква друга паплач която събират пред брега на Либия.. и понеже тия горните естествено ще се препълнят, според тая скандинавска идиотка, паплачта трябва да бъде разпределена из цяла Европа. На базата на какъв закон Европа е е длъжна да прибира всичките тези навлеци които се плодят като скакалци в собствените си страни и само чакат да дойдат да правят същото (плодене като скакалци) на наш гръб? Изроди

ПЪЛНО С ЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ КИФЛИ В БРЮКСЕЛА.

В коя държава, имаща граница с държава от ЕС в момента има война или природно бедствие, така щото държавите от ЕС да са длъжни да приемат бежанци от там!? Няма така държава в момента! Това, което пристига тука следователно не са бежанци а са нелегални икономически емигранти. Нямат право да бъдат приемани в ЕС и тая кифла много добре знае това!

Не са икономически емигранти защото, икономическите освен, че работят, искат и да станат хора. А, прииждащите мохамедани са кадидати за държавни пари и освен, че не работят и не стават за нищо, не искат да се превръщат в хора. Най-много и преди всичко, те искат да унищожават човеците!

Откъде накъде ще ЗАДЪЛЖАВАТЕ Европа да приема масово преселение от всички останали континенти?! Вие сте нагли убийци.

Правят за каквото им се плаща. Плащат им добре и ги пазят добре, защо на някой трябва да му пука за гоите !?

глупости. Но пък, не липсват и глупци, които да им вЕрват.

педираси, следното: замислете се за европа на две държави, както евеите не искат, но ви заповядват да го направите!

Европа ще стане мюсюлманска. Да не се наложи след 10-15 години да вкарваме европейци със зелени карти? Натам вървят нещата .... за съжаление. По-правилно е да им се построи град на бежанците на тяхна територия, а не в Европа.

за този "брюксел" седящ на два сола има само едно бъдеще и то е: надоле, надоле, надоле! вие прекалихте! смешно. нали.

сола" е стълба от сол и стол на два крака. ха. ха. ха. не е ли смешно, че прекалихте?

Виждам груби опити силово да се променят правилата на членство в ЕС. Представяха ни една демократична равноправна организация, носеща просперитет и богатство на членовете си. В момента е една обезумяла диктатура, водеща Европа към унищожение. Трябва незабавно в Парламента и при Президента да се разгледа договора ни за членство в ЕС и да се вземе отговорно решение. Ако трябва и с референдум, но не като на чалгаря!

Ти луд ли си бре? Как ще излизаме от европейския съюз?!! Референдумите в България трябва да се забранят със закон, докато не докажем, че можем да разраничаваме популизма! Медиите фалираха КТБ. Медиите ще е*ат майката и на ЕС. 100% от представените мигранти от медиите са най-гнусливата паплач, нагла и т.н. С това се създава усещане, че 100% от тях са такива, а със сигурност това не е така. Това, което липства на обществото е чуството за справедливост. Всички нагли иракчани и сирийци, трябва да си ги вземем в Европа в специален затвор за наглеци. Това трябва да се случи и нещата ще си дойдат на мястото. Ааа и САЩ да спрат да подкрепят терористи и да сеят раздори, само и само да си продават оръжията.

Могат да си говорят спокойно всичко. Нали нито един еврогейски кадър не е клан с мачете, взривяван или мачкан с Тир.

вещиците са ги изгаряли на клада

тази жена прави фашистки изказвания по телевизията не трябва да допускаме това

Само,като се погледне физиономията и,каква интелегентност излъчва,може да се досетите,какво бих искал да кажа по-нататък ...Боже, опази ни от нищожества

СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ВКАРВАТ ИСЛАМ В ЕВРОПА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ИЗБИХА НАРОДЕЦА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ИСКАТ ПОДМЯНА НА КОРЕННОТО БЯЛО НАСЕЛЕНИЕ С ТАРАМБУКИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ТРАФИКИРАТ ТАРАМБУКИТЕ И СЕ ПРАВЪТ НА УМРЕЛИ КАЛИНКИ И ГИ ХРАНЪТ С НАШИТЕ ПАРИ И ДАНЪЦИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

А вие не разбрахте ли,че крайната цел на тези е намаление на европейското население? Очевидно е. В западна Европа вече има тероиситчни актове всеки ден почти и хората се примиряват с това, а са избивани в собствената си държава от подобни за които се правят толкова много неща. Когато една държава не може да гарантира безопасност от терористи, а ги кани и подкупва да дойдат, това е тиха война. Никой не е в безопасност никъде. Има несигурност. Европа малко по-малко почва да се превръща в Газа с терористични атаки. Това е крайната им цел. Който може да се спасява. Европа вече нищо не струва. Всичко това е целенасочено и те много добре знаят и виждат какво се случва и ще става все по-зле благодарение на тях. Питали ли сте се защо тези терористи не нападат властващите, а невинни хора по улиците? Попитайте се пак..

Нда, става ли му на дърти баби и на мъжки задник, е за европа! Това ще да е голямата промяна начи. Щото някои са се изхитрили да скачат на млади момичета и деца.

Ах, нещастни западноевропейци, времето, когато пищяхте, че български и румънски цигани товарели социалните ви системи ще ви се стори райско, в сравнение с това, което ви очаква много скоро....

Очевидно не си наясно как се получават помощи в Германия например. За да получиш социални помощи, трябва да бачкаш по 8 часа на ден при тарифа 1€ на час при някой работодател. И ако бачкаш добре и не са те изхвърлили, ще получиш и социални помощи. Иначе няма да получиш абсолютно нищо. Това да не ти е България, където могат да се получат помощи без абсолютно никакъв труд! Тия бежанци получават помощи, ама бачкат без пари. Затова и всичко в Германия е по-евтино, отколкото в БГ. Научете се как да давате помощи, а не просто да пишете глупости по форумите.

Дай някой линк да видим как работи афганистански или африкански "бежанец", при това за едно евро !? Откакто я има програмата за едно евро, подобно нещо не забелязах даже и на снимка. Да не говорим за "по-евтинто", че освен жалки, се и вмирисвате в стремежите за най-дрислива лъжа...

тези кртени май нищо не са разбрали за последните 3 години наплив на *, така само ще разрушат ЕС.. не това искат избирателите им!!!

симо

Някой се питаха--какво е СОРОСКА ПРОПАГАНДА.....ЕТО Я.....Когато трябва да пренебрегнеш и унижиш собственото си достойнство и национален интерес в името и интереса на ГЛОБАЛНАТА ИМПЕРИЯ..чиято провинция е ЕС..

ТОВА Е ИСТИНАТА. ЖАЛКО, ЧЕ ТЕЗИ ГАДОВЕ ПОСТАВИХА ЕВРОПА НА КОЛЕНЕ

Бърборков, Меркел и Макрон в едно гърне ходят. Борисов им подава тоалетната хартия, а като му кажат и други слугински работи върши. Кога народа ще му светне, че тоя няма знания и умения нужни да води България?

будистки овце гласували за буда не го разбират и затова сме на последно място в ЕС. тези офси дори не го питаха ще се бори ли срещу корупцията когато обикаляше предизборно да ги зарибява

съвсем скоро германски брюксел ще трябва да се замисли за създаването на две европи. (не е вропа на две скорости) по-малката териториална част за нас, нормалните, а другата за онзи с евроатлантическите "ценности" да избиват друговерци по площадите с подкрепата на службите си за сигурност. а шорош да плаща социалките в по-голямата част на на велика глобалия.

крайно време е да променим правилата за управление на самозабравилите се от брюксел с референдуми, които да ги изритат от креслата им. все пак ви плащаме заплатите, осигуровките и пенсиите, а не вие нашите. обърнали са я съвсем на кимщини и асоциален комунизъм. вие сте на власт не за да изпълнявате чужди поръчки бе алоу!!!

И защо скриха статистиката за цифрата маймуни, които влизат в Европа секи божи ден?????? ММММММ? Сега дори не се кахърят да ги изкарват пострадали от сорийската война - направо си канят само чермилките - изметта на света. А белите не са пускани по границите, когато нелегалните чернилки влизат с привилегии и дори без документи влизат издръжки, къщи, коли и образование....за НАША СМЕТКА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО НИ ДОВЕДОХА АЗЯТСКОТО ИСЛАМСКО НАШЕСТВИЕ! СМЪРТ ЗА БОКО И СИЕ! СМЪРТ ЗА СЕКИ КУМАНЯГА ПРОДАЛ СЕ НА ЦИОНИМА!

лозунгите! Не сме на митинг, нито на централния площад на средновековен град на ритуално изгаряне на вещици. Вие ще надминете и тези от Брюксел с фантазиите си.

СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ВКАРВАТ ИСЛАМ В ЕВРОПА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ИЗБИХА НАРОДЕЦА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ИСКАТ ПОДМЯНА НА КОРЕННОТО БЯЛО НАСЕЛЕНИЕ С ТАРАМБУКИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ТРАФИКИРАТ ТАРАМБУКИТЕ И СЕ ПРАВЪТ НА УМРЕЛИ КАЛИНКИ И ГИ ХРАНЪТ С НАШИТЕ ПАРИ И ДАНЪЦИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

Правят, струват, "поправят" само и само да ги тропосат другиму....... Меркел еднолично ги покани, сега еднолично да си ги прибира. На нас не ни трябват още търтеи за които да работим, циганьора ни е предостатъчен.

Няма ли кой да забие един як шут отзад на гадове като Сесилия, Аврамопулос, Юнкер, Меркел и пр. и да ги прати завинаги в небитието?!? Та това е документ, с който Европа ПРЕДОСТАВЯ ДОБРОВОЛНО територията си за заселване на всички желаещи, представящи се за бежанци?!? Под чий диктат и на какво основание ние трябва да се съгласим с това БЕЗУМИЕ?!? Хора, не става само със СНИШАВАНЕ (както казваше в последните години от соц-а бай Тошо). Ако не РЕАГИРАМЕ като Орбан и останалите вишеградци, Европа потъва. Благодарение и на нас(!) - затова, че сме търпели да ни представляват алчни дебили без грам национална отговорност!!

Ама надали ще разберът нашите тикви,че народа ама изобщо не иска още ,,кърлежи,,.Защо малко не са като Орбан,да обичат народа си повече от парите и не са ,,гъзолизци,,

симо

Не са ,,тикви,, ,а кърлежи.....А то кърлеж с кърлежа се разбира,не с нас.

МИ ДИГНЕТЕ СЕ БЕ, КО СИ ТРАЕТЕ? РЕВЕТЕ ПО КОМПУТРИТЕ, А НА ГРАНИЦАТА НИКОЙ! МИ ФАНЕТЕ ВЛАСТТА В СВОИ РЪЦЕ - ТАЯ РЕПУБЛИКА Е НА НАРОДА ПО КОНСТИТУЦИЯ! НЕМА ДА СТАНЕ В КРИЕНЕ ЗАД ДИР И МОНИТОРИТЕ! ХАК ВИ Е - ЛОЗЕТО НЕ ШЕ МОЛИТВА, А МОТИКА!

Всичко което може да се обърка в Европа ще се обърка. Самовлюбен елит, банкерска алчност, неравенство между народите, късогледо доктринерство,... плюс милиони враждебни мигранти без бъдеще. Перфектен сценарий за перфектната гражданска война в Европа.

Дир ко стаа бре що ми резнахте коментара много истина ли имаше в него или защото писах за рязаните а нима не е така ? Не можете да се борите срещу истината разберете го това сега обслужвате началниците си но неможете да победите истината ????!!!!

Сичко е изчислено тека, че да отнемат правата на коренните жители (белата раса) и да доведът насила цветнокожи исламисти за подмяна на населението. Плана Калерги_Куденхоф в действие. Дзверкел е получила ордена по тоя план. Отличничка.

99% от тези мигранти са неграмотни.Не стават за никаква технологична работа. От друга страна работодателите модернизират непрекъснато и съкращават работни места. Не мога да го разбера това,освен ако целта не е съвсем друга. Май наближава времето да си преразгледаме желанието за еврочленство.

В момента живея в Скандинавия. Думата, която ще използвам, е една: кочина.

Мигрантите не са прости!Прости са европейците!

Свърши с даването на убежища. Всяка държава трябва САМА да решава какво да прави с искащи убежище. Арабите може да дойдат САМО ако имат милиони Евро които да харчат и да забогатеем ние, европейците.. Измамата на арабите и негрите с която искаха да завземат Европа, вече е РАЗКРИТА... Който има държава, ще има и кой да го пази и да се грижи за него... Арабите могат да търсят закрила само в собствената си страна- ако има война, да отидат при някоя от воюващите части, или да станат роби там... Араби и негри сме ги убивали в продължение на 1300 г, за да имаме държава- БЪлгария, така че пак трябва да ги убиваме... Останалите страни от Европейския съюз също ги убиваха.... Всъщност Шмекерката Меркел КРАДЕ от германците и от Германия, а дава пари на чужденци. За това, тая заслужава само Разстрел.

Като гледам как секи арабин е тръгнал да ти иска персоналното разрешение и одобрение и да ти дава парите си..... Абе не се ли усещате колко сте смешни, видел жабока че Бойко чарджи арабите на границата, и той дигнал копито.... Ходи награницата като Динко и им пребирай парите, ко си седнал зад монитора и ни даваш акъл...гаче ли арабите четът тука за да ти пишат писмо и да ти искат разрешението да влезнат....

просто спрете нелегалния мигрантския поток

Демек ние да го спреме, а ти ше гледаш отстрани и ше даваш акъл.... Дайте да дадеме.....

Този документ с противоречащи една точка на друга написан от олигофрен, резултат от този документ ще има увеличение потока на мигрантите и изостряне на ситуация.

...."Всички търсещи убежище трябва да бъдат регистрирани при пристигането си в ЕС и държавите членки, които имат външна граница на ЕС, трябва да я защитават и поддържат". Така ли бе ...като ги искате си ги вземете ...а не ние да ви пазим ...Нелегални емигранти ...вън от страната ни !

Искам да видя поименно нашите Евродепутати как ще гласуват по това предложение. Да видим кой защитава интересите ни и кой не.

Безработицата в ЕУ не равна на 0%-тогава за какво са ни тези неграмотни хора.

Как ще ги задържим у нас? Как ще стане? С още една ограда- сега да пазим и вътрешната граница да не бягат навън... Да подскажа- като направите заводи и инвестиции и народа живне малко- може и да се задържи някой мигрант, а инак с тия двуличия няма да стане. Та първо направете задължителни инвестициите у нас и после задължителни и мигрантите!

Отново декларация като на капитулирал съюз на територии, самопредоставящи се за заселване, обаче вече под един формален ред.

Брюкскелските лицемери са пропуснали единственото важно правило, че границите се преминават само през пропускателните пунктове и само с документи за самоличност. Деца без родители, са отвлечени деца! И всичко това е строго наказуемо! Няма ли вече правила в тази Европа?

йезуитското формулиране на текстовете! Трябвало да бъде върнат "по бърз и достоен начин"...Значи ако мокамбата ревне с два реда сълзи и сополи, че не иска да се връща, няма начин да го върнат, защото няма "да е достойно"... Безанците нямали право да избират страна, но можели да предявят предпочитанията си... Бежанеца трябвало да бъде насочен в страна, в която той ТВЪРДИ , че е семейството му... И ред подобни глупости, които няма да променят нищичко... Цялата работа цели, не как да бъдат ограничени мигрантите, а как да бъдат задължени, тези, които не ги искат, да ги приемат...!Но и това няма да се получи!Най-много да се случат още няколко "екзита"...!

Дамата от снимките и пожелавам да и се случи най-новата мода в Швеция RapeGame в кръгче!!! А ето позицията на нейните колеги: "Бившият премиер на страната Фредрик Райнфелд стигна до границите на абсурда, заявявайки, че Швеция принадлежи на имигрантите, които идват в нея, а не на шведите и това води до по-силно и по-добро общество. Според него границите на страната са измислени, шведите са безинтересна етническа група и имигрантите създават новата Швеция. НЯМА ТАКИВА УРОДИ!!!

В България има 500 000 бежанци от Индия. Тях как ще ги разпределяме?

де да бяха беж анци от индия, те са си чисти цигани

Ти пък чисти.

Както искате го наречете-еврейски, византийски, но Номера.Никакъв полъх на отговорност и рационалност.Приемат навлеците за даденост.Хора, давате ли си сметка, че сте дадени курбан?Дано има справедливост поне горе.

Европа е управлявана от еврейски подлоги, които са задействали коварния античовешки план по унищожаване на европейската цивилизация! Нейното повторно оциганорване! Сатаната действа! Някой трябва да ги спре тия дебили в Брюксел!

да видя как за 5 дни се намира настойник на дете!

Загорели за свежа плът чичковци и лелки колкото щеш! повечето "непълнолетни" казват че са 17 годишни - демек стават за таковане, но се нуждаят от настойник.