ДПС гласуваха с ГЕРБ и ОП Закона за концесиите, Воля против

Парламентът прие на първо четене внесения от депутати от ГЕРБ законопроект за концесиите със 124 гласа "за" и 68 гласа "против".

Обратно в новината

Коментари - ДПС гласуваха с ГЕРБ и ОП Закона за концесиите, Воля против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... е само за плажове, минерални води, пристанища и летища. Подземните богатства са по друг закон, докато този закон не се прилага и всички приказки за мина "Оброчище", нефт и газ са признак, че депутатите не познават законите си.

ГЕРБ и ДПС за пореден път са заедно, а патрЕотите са им патерица :) Честита дружба с ДПС на всички, които са гласували за ОП......

Години наред телевизия Алфа ми промиваше мозъка ПРОТИВ КОНЦЕСИИТЕ.Сега като властимащи го подкрепиха.Иди,че им вЕрвай.

И двете патерици Патриотите и ДПС подкрепиха бащицата Борисов!А ДПС обещаваше да го играе опозиция , а още от първия закон се прегърна с националистите , само и само да не скърши хатъра на шефа на мафията !Отвратителни са и патриотите и фесовете!

ВМЕСТО ДА ПРОДАВАТ ГЕРБЕРИ И ПАТРИОТИ РЕШИХА ДА ПОДАРЯВАТ!! БОРИСОВ СИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ИЗМАМНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Изненадъм съм от Волен Сидеров Този дребосък бе ну русофоб, ту русофил, ту националист борещ се против концесиите на златото, А СЕГА ПОДКРЕПЯЩ ГИ!! "Патриотите" играят ва банк. Осребряват като за последно вота си. ПОДАРЯВАТ БЪЛГАРИЯ! ГОСПОДА ПАТРИОТИ, ЧАКА ВИ ДИАРБКИРА! ЩЕ ВИСИТЕ С ГРОЗНО ИЗПЛЕЗЕНИ ЕЗИЦИ ОБГРИЖВАНИ ОТ МУХИТЕ!!

Концесиите трябва да са с максимална продължителност мандата на даващия ги, като към края се и намалява. Например ако някой има мандат 4 години, то първи 2 години да може да дава концесия за 4 години, но последните 2 за 3 години. Така следващия ще може да реши, дали да направи нова концесия или да прекрати концесиите. За повече с решение в парламента с 2/3 мнозинство. Не да дават концесии за 35 години. Които може да се тълкуват, че искат да вземат парите сега, а следващите да му мислят. Стил Наполион: - "След ме и потоп".

Дребните концесийки са така. Обаче ако става дума за голяма инвестиция като проучване и добив на нефт и газ, никой няма да се съгласи да го прави за 3-4 години.