Ангелкова: Морално е Рагин да се извини и да се оттегли

Морално е Благой Рагин да се извини и оттегли, каза министърът на туризма Николина Ангелкова по повод изказването по случая с шведа, ритнал камериерка.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Морално е Рагин да се извини и да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рагин, че е прост хитряга и раболепен слагач да. Другар, толкоз може. Но че тази клепоуха сива чиновничка на едно безмислено министерство за какво е? Тя и администрацията ѝ, дори и добронамерени, са абсолютно ненужни.

Не са "ненужни" - вредни са. Тоя кукер, ангелкова, само с фейса си сваля туризма ни с едно 20% надолу.

довиии-жданеее! прав ти път г-н тръткин! остаФка...остаФка... днес е един хубаФ ден за българския хотелиерски бизнес....

Простия кон изказала лично мнение..на кой му дреме за личното ти мнения ма кон гербав , ходи си в конюшната да цвилиш,,,деба и неадикватниците ви продажни

Недей така, нетолерантно - жената става идеално за миячка в кухнята.

селянина от ярлово, жасминистичния хотелиерски посланник на селския тур изъм се махна от бхра... раз геле! дишай народе! сега и заплащането на хората в сфератаможе да се пооправи... и да не взимат от молдова украйна и мацедонция... и да не назначават всичко което мърда... абе... про З народ - никъв туристически сезон...

Разбира се че тази продажна мазна свиня трябва да се оттегли и ИЗВИНИ публично за безумните си изказвания. Или иска и него някой да го изрита в гадната грозна тиква да видим тогава каква песен ше пее.

Това цепеняченце Рагин, ох, да го гепна, гз му, ще цъфна, като майска роза!

Да не ги разсърдим шведите, а? Ми хубаво, дайте да пуснем реклама в Швеция, че ритниците по българи са допустими. Е такава дестинация ли искаме да сме?! Пет века турско робство и половин век комунизъм - резултат - на ръководни постове са полу-хора, готови да се изхрачат върху чест и достойнство БЕЗ проблем, само пари да има. Кенефна душа има тоя ...

Рагин, един достоен човек, не би чакал да го канят да си подаде оставката, след такова изказване, а сам би следвало да се извини публично и да си тръгне. А колкото до това, че никой не иска да седне на твоето место, не е вярно, .само дано не е поредния дупелизеец

Още по-морално ще е заедно с Рагин и Тиквун да се извини и оттегли с цялата си шайка негодници!!! ХО ХО ХО

за това сме на този хал. Ти едно му говориш, той друго разправя. Едно по едно, комуняго. Яд те е че ГЕРБ при всяко по-голямо прегрешение и вън от политиката. Както този депутат изхвърлен от ГЕРБ, ама го взели от ДПС и сега пак ще го съдят. Вместо да кажеш - браво на Ангелакова - ама как може нали е от ГЕРБ!

Цялата държава се занимава с един скандинавски пияндурник и боклук. Има си прокуратура и съд. Те да му обърнат внимание.

А защо Асоциацията на. хотелиерите мълчи. Или веднага се разграничавт от тъпотиите на Рагин и го сменят, или гордо мълчат защото са на същия акъл. Май повечето са тъпи мутри като него.

ВСИЧКИТЕ СА КАТО НЕГО ЗАТОВА МЪЛЧАТ

Рагин, Помня те още от келнерските ти години в култовата тогава "Панорама" в Симеоново и уж невиннните ти доноси като щатен сътрудник към КДС. Сервираше шкембе-чорбата с потопен в нея пръст -кой знае къде си го държал преди това. Но по-интересното бе че, късно се усетихме от къде идваха проблемите за разказаните вицове

Рагин, търси, някой Слон, да ти го Рагне отзад, ОК? Рагин, голям си мизерник! И, да се, поподмиеш, хей! дедо Ратко

този с това име Рагин циганин ли е, руснак ли е - все копеле. Цигънинът ритнал германката го показваха като българин по целия сквят, а ние да мълчим за нациоиналността му. Да разберат че смрадливи говеда има навсякъде. Този да плати голямо обезщетение и да лежи в пандела пък там каквото сабя покаже.

За българските "бизнесмени" българските граждани са определяни като "някакъв си там барман", а побойниците, пияниците и наркоманите са " важни клиенти". Не, драги ми господине ! Не си познал. Българинът трябва да бъде гражданин с права, а побойникът е престъпник. Я ти иди в Швеция и изритай там някой, пък да те питам после дали шведите ще мислят за българските туристи. Значи вие да си пълните тлъстите задници сте готови да ни бият и ритат, а ние да ги гледаме в очите. Стани ти тогава барман или камериерка, пък ако искаш и други услуги им оказвай...

Рагин - дупелизец!

Морално е Рагин да се извини и да се оттегли... Ами то досега колко политици трябваше да се извинят и не само да се оттеглят, ами и да полежат на топло в затвора ама нейсе...

НА РАГИН В МИНЕТЧИЙСКАТА МУЦУНА!!!!

Ники

Е те това са "истинските български бизнесмени": Рагин, който няма за нищо човешкото достойнство и здраве; Развихрилият се във всички посоки "индустриалец" Киро Гела (фамилия Домусчиев), който реже на скраб кораби, оставя без работа хиляди моряци и семействата им. Принуждава ги да работят за чужди корабособственици и лишава бюджета от постъпления. Занимава се с тъмни футболни сделки и топи конкурентните отбори пред УЕФА. Сашо Дончевци завзели изцяло веригата за покупка и дистрибуция на газ, алчни и безскрупулни Прасчовци и т.н.

жалко че тоя дърт туземец не е ритнал другото човекоподобно Рагин..

да,но от видеото можеш да вземеш безплатен урок по шведско ритане ! само след бира и уиски !

За съжаление все още начело на туристическия бранш са отрепки от времето на Тодор Живков,които тогава ръководеха Балкантурист.

Браво на Ангелкова, особено на ПР съветника й. Принципна позиция, която е в пълен синхрон с обществения договор - който нарушава законите, не следва да бъде толериран, пък ако ще и да е най-големия инвеститор. Да не забравяме случаите в САЩ, при които при подобни инциденти редица милионери бяха принудени да се извиняват публично, а дори и да полагат обществено полезен труд. Относно Рагин, този човек явно живее още във времето на Комунизма, откъдето не е излязъл. Такива тарикати петнят обществения имидж на нацията.

жени все грозни-Ангелкова,Цачева,Атанасова,Караянчева,а Курни,Елена Йончева,Йотова,особенно Дърлева направо са като миски.То като нямат аргументи и сеят само злоба и омраза,ни в клин ни в ръкав се коментират странични неща и не по темата.

""""Морално е Благой Рагин да се извини и оттегли"""" .Няма как от неморално и душевно не чисто същество да се очаква морално постъпка.Та в територията България , подаването на оставка и разделянето с "благинките" се смятаза слабост и най-вече на висша форма на балъкщина

редно е да откриете истинските причини за положението ,за да не изглеждате повърхностни .

Що не ходиш в Донбас да се биеш на страната на еврофашистите, да ти напълнят гъза с олово и да те погребат под звуците на Лили Марлен, пъпчив палячо

Напротив-шведите ще се възмутят от постъпката на сънародника си, а биха били безкрайно учудени, като научат, че той бил обявен за "международник"

Преди години, когато хит при туристите от Великобритания бе да идват с по един, два празни куфара и в края на почивката да ги пълнят с цигари именно тур операторите и такива като Рагин им осигуряваха безпрепятственото преминаване през чекина на Сарафово със заплахите, че "който ги спре саботира туризма в България". Циганина, който рита германката в метрото го показваха по целия свят и го наричаха "Български гражданин", а ние да сме си били траели щото бил Швед. Еми нека ни е... тогава, а г-н Рагин.

Браво, г-жо министър ! Така трябва да постъпват БЪЛГАРСКИТЕ министри ! Да милеят за България и българите , та и чуждите да ни уважават ! Да не се плаши наглецът антибългарин Рагин. Туризмът няма да пострада.

не можаха ли да изберат някоя още по грозна да рекламира туризма

за рекламите използваме само мис България ,министърката има други задължения !

примерно рагито

виновна Ангелкова.Не стига,че се ангажира министерството им и правителството да променят наредби и правилници за внасяне на персонал от чужбина на "частните честни" хотелиери и ресторантьори,а Рагин е дремел над чашката в някой бар,сега и тя е виновна.А преди нея какво беше.Да не беше по-различно,дори и по-лошо.

Когато се бетонираше Черноморието, Ангелкова хал хабер си нямаше,,,къде я търсите преди 20-25 години тя да има нещо общо.

Тази "антишведската кампания" е само в главата на Рагин, нито аз, нито никой обикновен българин не намрази шведите заради постъпката на пияния хулиган. Вината е негова лична и е нормално само той да бъде наказан, и е редно да бъде наказан.

и аз не мразя Шведките

Да-а-а, ШВЕДКИТЕ ! Ма ние няма да ги ритаме...

"...същия проблем някакъв там барман..." Ето това е отношението на въпросният тъпанар Рагин.

Това туризмът в България е в печално състояние и все по-зле ще става. Особено когато основните му лица са тъп комуняга шоп и една дето ходила веднъж на екскурзия в чужбина. Единия си говори, другата отвръща, после пак се обясняват, междувременно мутрите си правят каквото искат, природа не остана, качествен турист няма да стъпи в България. В нормална държава нито един от тия двамата, че и още много други няма да са на такива постове, защото се вижда докъде са докарали работата, ами единия ще търка казаните в кухнята, а другата - не знам какво ще прави, не е ясно какво изобщо може да прави.

ангелкова ,съжалявам те.Ти на това по българското черноморие туризъм ли му казваш.Това си е чиста проба алкохолизъм и мутризация.Жалко за хубавото ни море ,жалко за райските кътчета които присвоихте и оср..те от ненаситна алчност.Само събаряне и отново културно застрояване.Иначе губим и от туризъм,както от всичко друго.Няма държава.Само вожда ти е доволен,той от България и българите не се интерисува.

Къде виждаш ти в България антишведски настроения.Какво,дипломатически скандали ли ще предизвикаш?Този несретник Рагин трябва да бъде задържан за 24 часа по прокурорско разпореждане за насаждане на междудържавни интриги,само заради една печалба.

Да питам и тук: от шведското посолство някаква реакция има ли? Или те са над нещата?

не можем да отговорим, че гоним по коридорите чистачката кака Пена, да я ритнем у главата...

Няма шведско посолство в България!!! Биха си шута преди известно време!!! ХО ХО ХО

Рагин...ти си бил по-зле и от този смотан швед ! Следващият път нека тебе да те ритне така един такъв и тогава да те видим!

Морално е, но не е икономически изгодно за индивида, така че, няма да се оттегли. Не знам даже дали и ще се извини.

Какъв морал в тоя сервитьор?

Някакъв тъпунгер, дошъл тук и рита камериерка, а тая куха лейка Рагин се изцепва, че имало антишведски настроения? Тоя в ред ли е? Толкова ли е кух, че не разбира, че хората искат наказание за постъпката за селяндура и не им пука дали е швед, германец или ескимос? ОСТАВКА!

които изръси самоковския селяндур Рагин да бъде подведен под съдебна отговорнос,като прокуратурата се сезира,за това,че внушава някакви антишведски настроения,което не е вярно и което може да доведе до дипломатически скандал.

единни правила относно поведение на туристите, с които да бъдат запознавани от туроператорите и същите да подписват декларации, че са запознати с отговорностите. Абсурдно е в името на печалбата да се унижават българските граждани или да се уронва тяхното достойнство, да не говорим какъв имидж създава това пред света. Държавата трябва да застане зад всеки един свой гражданин и да брани неговите права и свободи.

На кое казвате "държава"? Къде видяхте "държава"?

Какви правила при наличието на закони? Или искаш да подписват декларация, че ще спазват законите? Не ти се разбира предложението!

българското законодателство е висш пилотаж и трудно разбираемо, то не е зле да се изведе квинтесенция в нещо като харта за задълженията на туриста. Може да бъдат публикувани дори на сайта на Министерството на туризма.

комуняга и морал. Те в Белене какви са ги вършили и няма ни извинение, ни покаяние, та един ритник.

Какво пък ти знаеш за Белене, но приказваш. Сега ако има Белене трябва да са 5-6 за циганите изнасилващи бабите по селата,телефонните измамници унищожилите КТБ ,паркове, плажове,и и и

Вие знаете нещо, така ли? Да не сте били надзирател там? За Ваше сведение Димитър Талев е бил в лагера Куциан, а циганите са били там биячи, а не наказани. Там са затваряли неосъдени хора, а криминалните са си осъдени при всяка власт.

Знам, че зам.министърът на вътрешните работи по онова време, отговарящ за лагерите - Мирчо Спасов е баща на Румен Спасов и свекър на Веска Меджидиева, които са едни от първите крадци на демокрадцията по комунистически, които избягаха да харчат парите в ЮАР, но той - сам ДС служител, умря от рак. Обяснете как така най-големият уж възпитател на криминални уж затворници, произведе един от първите крадци, които искате, и аз искам, да лежат в такъв лагер? Но има Господ...

НА БАС, ЧЕ РАГИН ЩЕ СИ ОСТАНЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ

достойна позиция и поведение на българските власти!!! Поздравления за г-жа Ангелкова! Не смятам, че трябва да се скрива националността на нарушителя. Чиста превенция е към туристите, че целият ЕС ще узнае тяхното име и националност и че подобно поведение не се толерира!!! Освен това самата държава, от която е нарушителят би предприела също мерки към своите граждани, така че БРАВО! България трябва да се стреми към качество на туризма и на туристите, а не всякакви буклуци да се упражняват върху работещия за тях персонал.

Разбира се, че не трябва да се крива националността. Българите многократно са набеждавани за какво ли не, като се подчертава именно националността. А другите нации света вода ненапита, нали.

Думите на Ангелкова - добре. За делата - има много какво да се желае. А Рагин, каквото и да каже, се окака достатъчно. Хич не ме притеснява да си кажа националността на пияната свиня - както германците разкриха българския циганин със случката от метрото.

Навремето работех при брата на тоя рагин . Освен пране на пари и банкети , нищо друго не отбират. Пълни смешници, които питат камериерката:" къде е пешкира " .... Велики разбирачи на туризъм..

Тоя мазник къде видя антишведска кампания питам?Сега след като изръси глупостите си се опитва да замазва положението ама и затова не го бива...Чеп за зеле не става от родения на една дата с великия Т.Живков...лика прилика!

тоя Рагин е типичен пример за натегач пред господар ,да са снишим да не ги обидим че ще си тръгнат и край кво ще правим без тях , мислех го за малко по интелигентен мъж , къде видя Антишведско поведение , кво да направим че тая отрепка е швед дай да не му обявяваме националноста ли , такива като тоя заслужават не да са в затвора ами да го строшат от бой и да остане инвалид

Тази по красота конкурира Рагин, но все пак има ценности ,,,,егати лицата на туризма

ТУРИЗМА ни е в крайно неподходящи ръце! Не говоря за ''случката'' ,а за многото ''грешки'' довели до нея.

Това е вярно, но хората довели нещата до този край не го възприемат като грешка. Там е бедата.