Меркел: Инвестирайте в България!

Канцлерът Меркел направи 2 важни изявления: застъпи се за възможно най-бърз прием на България в Шенген и призова германската икономика да инвестира в страната.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Инвестирайте в България! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

късно е за немски инвестиции ,българия отдавна е изкупена от българосъветската мафия на нашите правилни хора !територията на българия ще си остане бедняшкият дом на европа!политическият ни бизнес елит е рускотурско зависим!

Е няма такива лицемери като немците, особено фрау Меркел.

Дали вампира му е тутуруту

От това посещение на боко в Германия се вижда ,че двамата лидери са удовлетворени и приливат от щастие..Важно за боко е да се снима усмихнат,да се гушка,да го потупват като малко дете,да го мотивират така да продължава да краде и замита.Какво е това национален интерес?За него това е да няма Държава българите да са бедни и нещастни ,да мрат и емигрират.В това се изразява неговото "управление"

Меркел и Бойко не мога да ги нарека лицемери, те направо са слънчасали. Алоооо, на думите ви никой не вярва, защото са пълни глупости.

Меркел я е ударил хормона, след срещата с нашият мутраген!

само лаф! В Плевен германският инвеститор знаете ли кви яки запалти дава? Ще ги кажа, да се засрамят германците - 400-500 лв! Даже имало удръжки и под минималната се случвало да взимат...

пич заплатите които в момента се дават зависят от средната заплата за раиона в случая плевен. ако средната заплата е 800 лева, никои няма да ти даде 1ш00 когато може да ти даде 800 и да вършиш същата работа. също така не би ти дал и по малко защото ти няма да се хванеш като има някои които предлага повече. увеличението на заплатите ставе с ръст на икономиката, като има много компании които инвестират и които предлагат по високи заплати не с една.

АБЕ ПИТАМ КАТО ,ДЕМОКРАТИТЕ ВИКАТ ,ЧЕ ХОРАТА СМЕ С РАЗЛИЧНИ ПОТРЕБНОСТИ ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ СА ПРИБЛИЗИТЕЛНО ЕДНАКВИ ?

Ако искате да ви спукат от подкупи и комисионни и да не можете да си намерите свестни работници, ако искате да перете пари с фиктивен бизнес - welcome to Bulgaria!

Да я заведе до оградата и нея,ако я хареса да и покаже асфлата,ако хареса и него да си я зема у банкя!

Ей сега, веднага!

Това с инвестирането Пеевски и Блъсков ли го измислиха? - как така хем казва, че България не е правова държава, хем ще призовава германски фирми да инвестират????

може ли държава ,където където злоуптребата със власт и корупция е вече узаконена,заметена, да се инвестира?или им трябваме на германците като заден двор на тяхната държава?каква огромна разлика между доналд тръмп и боико борисов на среща със меркел!

Имаше и други неща, които Дир-а пропуска, умишлено или не. Например че в прав текст Меркел, каза че България не е правова държава.

щем, щем, ама друг път....

То вече не останаха хора в България.Мутрите и мафията прогониха всичко читаво.

Пропусна да уточниш, кой създаде "мутрите и мафията" - това са комунистите, което ще рече че комунистите прогониха всичко читаво !

Ма...ма ви лицемери. Най-малкото което можете да напарвите е да дадете зелена светлина на южен поток. Другото е само демагогия. Тя ни пожелавала!!! Бре ма....ма ви лицемери.

Общи пожелания за светлото бъдеще. А междувременно западните фирми изнасят 1/4 от националния доход. Като свръхпечалби. И не реинвестират и един лев. Както заграбиха заводите, мините, електростанциите, електропроводите, така ги експлоатират. Само ако се запали нещо, сменят го. Като "инвестират", колко завода построиха, ама заводи, не цехчета, офиси и складове ? Колко язовира, колко електростанции, колко ЖП-та. А магистралите чия собственост са - българска или европейска ?

Дрън дрън. Нашите фатални съюзници в две световни войни, заради които загубихме и двете, срама нямат спрямо нас. Можеха за 28 години да ни позлатят от инвестиции, но не го направиха, инвестираха в Гърция. А имаха реалната възможност да инвестират в Телекома, Белене, Газопреносната мрежа, в машиностроителните ни заводи. Можеха да спасят цели отрасли, но умишлено не го напвахиа, даже ни извиваха ръцете за Козлодуй, когато едни соросоидни зелени лелки ни се хилеха нагло и ни нареждаха да си затворим реакторите. Щвабите просто ни предадоха, сега Мерсел говори глупости, като лицемерен политик, на принципа другари капиталисти дайте да дадем. Пиша го с тъга, като 4-то поколение германофил.

Що бе Stankow, германците ударно инвестират.Във Варна - 3+2 хипермаркета Кауфланд и 3/4-я го затвориха/магазини Лидл.Бързи печалби,сладка работа!

Да речем, че ми се пръкне в главата некоя бизнесидея. Ама дори, не да правя милиони, просто да съм между хората, да правя и аз нещо за обществото. Първото задължително условие е да съм конкурентен. В повечето бизнеси, основния разход е за енергия. Енергоносителите за бизнеса в Германия са по-евтини отколкото в България???? Данъците ли? Ами ще си регистрирам фирмата, я в Швейцария, я в някоя офшорка (или поне подизпълнителите й)....Да инвестирам в България? За да ме подритват некакви все още верни на червената мафия чиновници, които гледат на хората с пари, които не са червени олигарси (тоест не са от "нашите"), като на престъпници? Още е много, много рано... С една дума: - Истинските чужди инвеститори (тези с технологиите и опита) идват и си отиват. Отделно, при фалита на КТБ, видяхме, че нашата банкова система е само една машина за крадене на бизнес идеи. Само че, когато една бизнес идея не е изначално твоя рожба и не я носиш в сърцето си, то не винаги се получава. Пък и всяко едно ново правителство има за основна задача над задачите, да се включи в келепиреца, чунким ако нямаш всичките милиони на света, на Оня свят няма да прокопсаш. Кво, ако господ е създал всинца ни с по едно гърло.

преекспонират всичко, но на пресконференцията Меркел ни навря в мечи гъз. Не чух нищо за инвестиране, нищо положително. Каза, че докато не се преборим с корупцията по високите етажи, докато няма реални реформи ще видим Шенген и Еврозона през крив макарон. Освен това пита ББ какво правят толкова незаконни бежанци по цялата ни държава. ББ се опита в бай тошовски стил да каже, че на времето дори Берлинската стена не е могла да спре бегълците на Запад. Истината е съвсем друга. А пожеланието да дойдат инвеститори в България си е просто...пожелание.

ох пъ обществото милее .да не ни приемат .Нарочно си затварят ушите и си тиражират тяхното .

прогониха свестните от България ,сега ще ги заместят с тарамбуките на меркел .това се нарича еврейска ценност .обаче виновни сме ние ,нашите бащи,майки и дядовци ...без разум и човешко достойнство . сега ще берем плодовете на безхаберието и непукизма !

С такъв гений за съветник за завиждане си.Кой кого четка, май и двамата имате нужда от това ,но хората не са слепи.

Е,бабо лесно се говори на аба.Те инвеститорите като дойдат тук очакват евтина работна ръка,а тя я няма.Боко твоят любимец от бкп,дето сега му вика гроб,прогони всичко де мърда и никой няма намерение да се връща.Цъфнала но нищо не си вързала ти.Дано германците те отсвирят.

Германия изтегля инвестициите си в Турция - и в момента се пренасочват към новите територии на Райха/ЕС на Изток. И ние ще намажем от преместването.

"подкрепа на власта", иначе Булекзит. То с инвестициите се набълбукахме, преди 5 години от Дубай тръгнаха едни милиарди, но нещо не могат да прецапат морето.... Ех нали прябва да си оправдаем локумите.... Виж сега и Шенген, чакалнята... май само сме за чакалнята, важното е да вземем 100-150 хиляди мигрант обратно от шенген, ама ще почакаме после докато Холандия и Германия кажат "добре".... Така, че сега като се заврънат стотина хиляди от кралството, ще се озъбим със 100 х. бежанци и 100 х. брекзитци..... Нови инвестиции ку-ку......

Какво да инвестират, като вече не останаха хора в тази държава.

ЕС бавно се превръща в концлагер - обща армия, финанси и пр. Наводняват ни с "бежанци". Ако искаш да протестираш, ще трява да идеш до Брюксел. Дано и ние се махнем скоро!

И сега никой не те спира да се махнеш - чемодан, вокзал, и после кеф ти масква, минск, пхенян...ако немаш стинки аз ти плащам еднопосочен билет към едан от тия дестинации и ти давам 100 евро за джобни

Пошегувала се е госпожата! Не го вземайте на сериозно ....

Най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-разградената, най-неграмотната и още много най ...в Шенген-смях в залата.

няма кво да инвестират!!! пращай самолетите с евра и недей само да пърдиш и да се ослушваш!

Питайте бившия френски посланник Мосью Дьо Кабан дали да инвестирате в България и защо.

Стига с този Шенген. Нали Бойка каза преди годините, че трябва да боядиса сградата на граница и България ще бъде в Шенген. Сигурно боядиса чужда сграда.

Прокламация На Обединена България 1941. vbox Изгледайте 2 минути от историята. Винаги ще сме благодарни на немците.

Тя Меркел си е пътник .... при това положение, дали ще я послушат германските инвеститори ???

Абе то инвестирането не е плод на призиви , а на разчети , ама ей така да се изока , колкото да те е без хич.А ТОВА , ЧЕ България има нужда от собствено предприемачество , ама не от това крадливото а от работливото е съвсем друга тема.

Не желая ШЕНГЕН, не желая ЕВРО ЗОНА!!! Тогава баба Меркел ще ни натика тука всичките муджахидини да се оправяме!!! Трябваше и за ЕС първо народа да питат!!! Така се прави - с РЕФЕРЕНДУМ!!! Нещо, което струва 1лв. ще струва 1 евро, а заплатите наполовина! АЙДЕ, МЕРСИ, НЯМА НУЖДА!!!

Добре, че нищо не зависи от теб... Като не искаш, хващай влака към Путлеристан, Беларус, Северна Корея или там, която държава те привлича. Там няма Шенген, няма евро, няма закони, има само Вождове, манифестации и мед от чешмите...

пали и заминавай при изкуфелото бабе!

Не знам къде си си завял главата, но май не виждаш какво се случва с всичките тези толерантни и отворени, мултикулти държави!!! Англия скоро ще е халифат, Германия и тя на там е тръгнала, за Франция да не говорим, в Швеция има 52 зони, в които по-добре да не стъпваш!!! Нещата не отиват на добре!!!

Винаги с немците. Те са дисциплиниран народ. Още при Владимир Расате са ни били съюзници срещу византийците. Помогнаха ни да си върнем Южна Добруджа и думите на Хитлер "Особено ни вълнува поправянето на извършената навремето неправда спрямо България. Сега след като германският народ със силата на своето оръжие осъществи тази ревизия вярваме че сме дали на нашите верни бойни другари от Голямата война една историческа отплата." Върна ни всички отнети земи през първата световна война. И сега в наши дни пак ни помагат финансово и икономически.

Ето и видео факти в гугъл за благодарността. Прокламация На Обединена България 1941. vbox

Имаме си трол на DW във форума!!! ЧЕСТИТО!!! За Бисмарк май нищо не казваш!!!

Ами много съвеЦки лъжи, та мисля да се знае истината и малко факти.

Със Цацата и най-убавото ВСС ще лапам немски инвеститори на закуска. Елате немски фирми, елате да видите що е то бизнес по български!

ясно, братята римляни ще инвестират. Браво!

От Меркел ще получите само талибани и мслита терористи, които проникват незаконно в България. Това е истината.

и пийте само швепс! кухата леля се изказа в стил реклама от 70-те

ние пиеме шнапс,а лелките това не го разбират

Похвалила ни за усилията. Не за резултатите!

Тези изявление нас не ни засягат,те засягат боко и четата му.Тя му е казала ,продължавай в същия дух,мачкай българите докато всички измрат ,ние сме със тебе.Колко е щастлив той,на седмото небе е.Това корупция,бедност,неграмотност,болести,,катострофи поради липса на пътища това не е било тема на разговор.боко дава насока на приказките на бабата и тя довална и той.

дърта крава,унищожи ни промишеноста да инвестира тя.наи простите политици това са в българия.

абе тъпунгерииии , я си помислете на кому е нужен шенген ... на българuя или на германuя ? ще ви се вдигнат 2 пъти цените и всичките мангали вместо да си останат в европа ще ни ги набутат у нас ! всъщност то у нас им е мястото ... чалгата ще им хареса , циганuята също ... а за инвестиции продъляваите да чакате ... прост народ - слаба българя !

Сложих ти минус, не затова, което си написал, а за идиотското ти и невъзпитано обръщение. Тъпунгера си ти! Иначе до някъде си прав.

Нещо за корупцията стана ли дума? Или потупване по рамото, за дето народът ще плаща милиарди заеми? Другарят хитлер може да се окаже, че е докарал по-малко загуби за нашата страна от милиардите зами които ще ни поробят ...

И като инвестират , ще бъдат окрадени , след което няма и на кой да се оплачат , защото не ни работи Бг-съд. система.

Kalin

Въпросните две области винаги се цитират във връзка с Шенеген и винаги се оказва че в тях няма напредък така че на тази тема сме там където сме от години.На тема икономика при тая ситуация у нас където професиите измират и който има някаква се опитва да се реализира навън също не виждам шансове нещо да се промени.

Баби , аре вместо да призоваваш само, вземи та премести набързо централите на няколко големи частни германски концерна у нашенско , преимуществено в северозаподнала България.

след едномесечен сблъсък с местното, крадливо, мързеливо и лъжливо туземно население, ще се изнесат обратно в галоп