Шарлопов за разследването: Не съм разрушавал фиорди

Смешна е тезата, че правя плаж в защитена зона. Насипал съм 5-6 камиона пясък и съм сложил няколко чадърчета, хората да си гледат морето.

Обратно в новината

Коментари - Шарлопов за разследването: Не съм разрушавал фиорди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами райският залив..........кога БОП и ДАНС сте влязат в община Созопол и подобните и Несебър....и другите. Кога ,на куково лято...Овце сме а не народ.

Кой им подписва граници и строеж в 50 метровата зона от брега,,,,,,,,нали беше изключителна държавна собственост. Анатема за Шарлопов и всички които унищожиха брега на Черно море. Анатема за вас и вашите изчадия..бял ден да не видите до края на живота си.

Човека увеличава бреговата ни ивица, вие за някакви си фиорди сте се хванали, аама ха, той се опитва, като Гърция да ни направи, но никой не го разбира, горкия, честен горкан!

Не руши, той изгражда - туризъм, нови брегове и морета и прочее.

Хайде комунистите и пенсионерите да не раздават много морал. Те да не би да са пазили природата? Тези сега не могат да им стъпят и на малкия пръст със съсипията на бреговата линия, като по соца.

За позицията по отношение на шведа - поздравления, но за фиордите по-добре да замълчи, че този бряг им стана като бащиния.

Албенския феодал лапа по 10 лв. на бариерите в Албена обяви пътя за частна собственост , а по него МВР контролира движението никой нищо не казва вие за този с 5-6 камиона пясък ревете ... Всички които трябва да контролират са се продали а ние овцете седим и блеем ... заслужаваме си го ...

Не знам колко законно е подходил, а доколкото закона в България се определя от количеството пари, които имаш, най-вероятно не, но мен ме подразни друго. За да се стигне до някакви действия на държавна структура, това значи, че или той е настъпил по-голяма акула по мазола, или някой му се дразни, че му процъфтява бизнеса, типично по нашенски. Както и да е. Явно има сериозни основания, за да се предриемат такива действия. Но господина Шарлопов държи някакъв назидателн тон, виждаш ли, какви са тука някакви си чиновници, та да му държат сметка на величеството. Той направо обиден, че някой претендира за закон и правила в държавата, които не му изнасят. Що не опита същия тоя убавец да направи нещо такова в Швейцария, да речем? Защото държавните органи мигом ще му отсекат главата поне от кръста. Ама там няма и да се стигне до нещо "пост фактум". Още как тръгне да прави каквото и да е нередно, ще са го ритнали в задника със забрана, съд и ултра-солена глоба от шестцифен порядък. Освен, че ще му изпият мозъка, докато не оправи нещата да са максимално близо до оригинала. Но тук нашия ще ми се сърди. Малеййй... Съвсем се самозабравиха.

Пише се "пясък", а не "пясАк"!

Ама какви фиорди в България, бе !!! Фиордите са специфични за скандинавските страни /главно Норвегия/ ппротрузии на морския бряг към морето и навлизания на водата между тях. Мале, мале, мале ...

Норвежките фиорди са оформени от ледник. А спорната Ви дефиниция с употреба на "протрузии" за по-впечатляващо, напълно отговаря на созополските скали (н. Агалина и м. Германката, където сега е държавата Шарлопленд). Вода навлизала между тях - няма мастика да навлиза?:)

Посипал няколко камиончета с пясък и сложил няколко чадърчета. Ми като е такъв благороден- що не ги изсипа в някой пясъчник в Люлин- да си играят децата

"Речен" му бил пясъка. Баш па на морето речен пясък. А откъде точно, фактурката пази ли?

После защо имало национализация и отстрел на "цвета на нацията"

Я ми припомнете, за толкова години демокрация има ли поне един виновен бизнесмен за нещо?

литература във Великотърновския университет и вместо безработен даскал, става велик собственик на хотелска верига, съвместни предприятия в Русия,..., а бе смърди на кагебе, та дрънка ??? Я си спомнете как след врътката с външния дълг почнаха да се строят хотели по морето ???

Ех като си спомня какви скокове правехме във водата от скалите около райския залив ! Колко девойки примираха като гледаха как бългаските аполони скачаха ту с главата надолу ту с краката надолу! Дали за същите скали става става въпрос?

Тези скали са малко по- надолу. Вярно е , че Шарлопов пуска да се слиза до скалите но това става само с негово разрешение, след като охраната му звънне. Обикновенно става въпрос за рибари с въдички, дето се мъчат да хванат нещо от брега. А за Райския залив забравете. От тази година вече няма никъкъв достъп до него. Там е страшно. Идиотите дето са оградили всичко са длъжни да осигурят достъп, но няма такъв. Кметчето Рейзи какво е разрешавал там не се знае. Той по миналата година бе заградил и шофьорския плаж.

Да не вземете сега да се ровите в това как е придобит имота, как и кой е определил граници и е дал строителни разрешения ... недейте така, че пак ще ни говорят какви сме прости и злобни хорица и как не заслужаваме отрудените богати, които дори плащат и някакви заплати.

Не стреляйте по пианиста - та така е по цялото ни Черноморие. Нима някой смее да бутне ВИС хотела на пясъка в Слънчев бряг, имотите на скалите в Созопол, Черноморец. Нима нещо се случи със същия случай в курорта на Баневи. А медийното мълчание за "светите братя" владеещи Св.Влас? Мутрозладенията са добре подплатени с държавна подкрепа и няма сила, която да промени това. Съдии и прокурори владеят наравно с политически лица и мафиоти. Надежда няма. Затова си почивайте в чужбина

... що часовника ти е "шопар", бе, канибал...

имали сме и фиорди ..нчи ся освен Швейцария сме и Норвегия на Балканите Да живей! хи хи

Само гащите му бяха кожени, а с другото почна да се хвали пред журналиЗки,продоценти и не се възмущава, че гледали децата му, Такива, Простотии! В Ел.Пелин и Томпсън дереше по три кожи, Тира, да замине до 22 ч., Дунав мост, да бъде, преди 4 и стоката му да мине при Човека, който ще я пусне

"Според инспекцията това е защитена местност и са забранени всякакви действия, които изменят естествения облик." Късно е, либе, за китка. Човекот вече насипА пЕсъка и забучи чадърите.

Шарлопов създател на известните марки Royal Cake и Royal Potatoes, индустриалната група Роял Фуудс Холдинг АД с производствени предприятия в България и Русия, предприятието за бутилирана минерална вода Девин АД, инвестиционната компания Роял Асетс Мениджмънт ЕАД и др.

Вода ненапита. Видяхме какво си направил и колко. Цял плаж сред скалите, ало не прави държавата на амсалак, казано е няма да се пипа, а той пипа и натова от горе нахалник, съжалете ме ей тъй насипах няколко камиона, защо бе като знаеш че е забранено. Е, това е новия бизнесмен, аз съм тук и ще си правя каквото искам. Лошото е че няма сопа за такива тарикати и селски хитреци. Държавата трябва да му изгори душата на такъв, че и другите като него да знаят че няма прошка, ама де е държавата , къде са органите за контрол. Този хитрец веднага ще отиде в съда и ще го изкарат ощетен, а не виновник, това е най-лошото на практиката у нас, защитават виновника. Не е ли същото с крадците на влогове на хората, имоти, жилища. Те имат права, ощететите нямат, принцип в България и в съда.

Подкрепям те напълно, ама няма как да стане. Поне 100-метровата ивица да е защитена, но и това няма да стане.

рекрутирани чрез отстъпване на държавен монопол, невъзвращаеми кредити, източване и разпродаване на държавни предприятия, контрабана,..., и други подобни обществено полезни дейности.

Нагъл тъпанар! Не правел плаж-само насипал 5-6 каомиона пясък да си слагат чадърчетата!!! Като го слушаш, сякаш става дума за детски пясъчник в задния двор!!! Първо какво търси хотелът му на самия бряг!!! Колко пари нарина на главния архитект на Созопол и на продажния му кмет за да му разрешат това, отвсякъде незаконно строителство!?!

всички стратегически отрасли, включително и туризма, хотели, ресторанти, плажове,..., аман от фантомасни мутри.

БГ ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ ОБЯВЯТ И МОРЕТО ЗА СВОЯ, ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВСИЧКИТЕ ИМ КЛИЕНТИ ДА СА КАТО ТОЗИ ШВЕД - НАРКОМАНИ, ЛУМПЕНИ, НО С ПРЕТЕНЦИИ. ПА ДА СИ ГОВОРЯТ НА ВОЛЯ С ТЯХ ПО МЪЖКИ.

Хе-хе-хе, ментърджейката му твърдеше, че това се било получило така от естествени водни процеси, а сега главният Баш си казва, че бил насипал 5-6 самосвалчета пясък. Утре, когато го натиснат в ДАНС, бройката ще скочи на 15-16 и ще се сети и за булдозера.

НЯМАТ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ ?

Сега последно разрушавал ли е или не е разрушавал? Как пък нито един въпрос няма еднозначен отговор в тази държава бе! А, да, има един - няма пари за повишаване на стотинките на пенсионелите! и още един - депутатските заплати трябва непрекъснато да растат!

Няма държава, няма полиция, няма съд и затова всеки си прави каквото иска.

ПОРЕДНИЯТ НАГЪЛ И БЕЗСКРУПУЛЕН "бизнесмен"!!! Решил, че ще си прави частен плаж в защитена зона- защо не?? Че и гражданите с охрана ще ги съпровожда- ДОЛЕН НАГЛЕЦ!!! Нищо, нека следващият ритник да е в неговата чутура, а ние българските граждани ще ходим в Гърция да си караме морето на готините и свободни плажове ;)

Ало, бреговата ивица не беше ли държавна собственост?

Беше,ама вече не е.

Демокрация, кво да прайш....

Шведът, ако беше в хотел на тоя херой, щеше да чука крайбрежни скали поне година.

... я скали... я бояна...

Няма невъзможни неща за червените новобогаташи,хотели,частни плажове и пищни сватби на фона на ширещата се повсеместна мизерия.Явно за такъв комунизъм са се борили,но са го постигнали само за себе си.

престъпник! И за да се хареса на масите, плюе по шведа. Може ли да сме толкова елементарни, бацета!

Dir, писачите ви да си оправят граматиката!

СТРОЙТЕ , СТРОЙТЕ ДО 2030 - 30-40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В РАЗВИВАЩИЯ Е СВЯТ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗРАБОТНО ЗАРАДИ РОБОТИТЕ И АВТОМАТИЗАЦИЯТ И ТОГАВА ИДВА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА .... И ВСИЧКИТЕ ТИЯ ХОТЕЛЧЕТА И ЧАСТНИ ИМОТИ ЩЕ СТАНАТ ЧУДЕСНИ ПИОНЕРСКИ ЛАГЕРИ :)))

Голямо бъдеще предрече- християн комунизма- комунист християнин - яко! Комбинация между убиец и самоубиец е винаги самоубиец, защото убийственият инстинкт се увеличава двойно и се насочва към собствената личност.

Убеден съм , че акцията срещу Шарлопов е преднамерена, поръчкова и незаконна. ако е оформил за ползване на неизползваеми скали, а сега го съдят за това, то определено всяко дялане на камъни е престъпление, което на практика не е вярно. Освен това фиорд е географско понятие за дълбок скандинавски залив, който произлиза от стапящи се ледници. Тук това не е налице.

жал и яд ме беше как са освинили романтичния някога Созопол!И тези фекални приливи! Отврат ! Администация и съд могат да се преодолеят ,но природата не ! Унищожавайки я ,отиваме и ние!